Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 
      είναι ποιο εύκολο από ότι το κάνουμε στην αρχή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Και έχω και που να μείνω θα το έφτιαχνα. Έχω 2 τελευταία, αν δεν δώσουν εγκυμοσύνη τότε σίγουρα θα πάω! 

Τώρα είδα ότι έχεις αλλά 2 να μεταφέρεις. Λοιπόν θα σκεφτείς ότι μέχρι εδώ ήταν η κακή ενέργεια από τις κακομουτσουνες στο κέντρο που είσαι και τώρα θα νικήσει η δική σου καλή ενέργεια και θα πιάσεις 🤍

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Χαχαχα κάτι ήξερε 😂

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάρες μου...σας πεθύμησα.

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα ζουζούνια ακόμη καλύτερα...κάντε μου καλέ μιά περίληψη των νέων...από την Παρασκευή λείπω!

φιλάκια

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!

Γράψατε πάλι.... Ουουουουο.......

Ελπίζω να είστε καλύτερα σήμερα. Πώς είναι τα αρρωστούλικα της παρέας? Μαρίνα, Γιοβάννα, Πετρούλα?

Γειτόνισσα, τι έγινε χτες στον γιατρό? Όλα καλά?

Μαρινάκι, αφού θες μόνο 65 προσκλητήρια, σε βοηθάω εγώ και τα φτιάχνουμε! Και αν θες μετά φτιάχνουμε και τις μπομπονιέρες.

Ελένη (maeleni), δεν πρόλαβα τις φωτογραφίες...

Με το θέμα πάνα προχωράμε καλά. Την φοράει μόνο βράδυ πλέον, και σήμερα ήταν και η πρώτη φορά που ξύπνησε με στεγνή πάνα!

Αυτά για την ώρα

Καλημέρα...

mrdIp3.png

μαρινάκι πόσα προσκλητήρια και πόσες μπομπονιέρες θέλεις; Και πόσο οικονομικά θέλεις να είναι; π.χ. να μην ξεπερνάνε το ευρώ;

Πες μου μπας και κατεβάσω καμιά ιδέα!

m57Zp2.png

Εσείς πώς και κάνετε Βίκη εξετάσεις ούρων? Είναι το καθιερωμένο σας check-up?

ναι το ετησιο σερβις μας.

και τον μπετοβεν πρεπει να τον κανω σερβις.δοντια εμβολια κουρεμα...

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

μαρινάκι μπορείς για προσκλητήριο π.χ. να πάρεις κάτι πεταλούδες (jumbo γύρω στα 0,40 ?) να τυπώσεις το κείμενο σε καρτελάκια και έπειτα να περάσεις τα καρτελάκια από μιά κορδέλα η οποία να δεθεί στην πεταλούδα...το κόστος δεν νομίζω να ξεπερνάει το ένα ευρώ!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Βικυ το πήρες το e-mail??

το πηρα και σε ευχαριστω παρα πολυ!!!

πως ηταν το βραδυ σας?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βικυ και Φωτεινη συγχαρητηρια για το μαγαζι σας .Αχ να δω ποτε θα ανεβουμε να σας τιμησουμε χαχα

ευχαριστουμε φιλεναδα.

ολες οσες ερθετε προς τα εδω θα φατε σε μας.εμεις θα σας παμε για τραπεζι

Μην μου το θυμίζεις αυτό άλα εχώ ελπίδες να γεννήσω πρωί και βραδύ να είμαι σπίτι το συζητάω με την γιατρό μου θα δούμε εως τότε μου λέει να μην ανχωνομα και αν είμαστε καλά και εγώ και το μπεμπακι μπορώ να υπογράψω και να φύγω:wink::wink::wink:

εισια κααλ κουκλα μου ?

καλε ηρεμησε λιγο?ασε την επιστημη να κανει την δουλεια της.γιατι να μη κατσεις τις μερες που πρεπει?μη κανεις ονειρα.αστα να ερθουν μονα τους

Ρε κοριτσια εχασα επεισοδια για την Αλεξανδρα μας, πάω να διαβασω..

Πάντως δεν ακουγεται κτ ανησυχητικό..Τουλάχιστον Ιωαννα βρεθηκε τι την ταλαιπωρει..και πάλι περαστικα σας!!!

τι ταλαιπωρει την αλεξανδρα???εχασα και εγω επεισοδια μαλλον.

Εγω παρα την καισαρικη μου και το επομενο πρωι αν μου ελεγαν να φυγω εφευγα....

Πω πω σας αφηνω αυριο πρεπει να παω για ποδηλατο του γρηγορη.

Ποδηλατει τοσο γρηγορα με το κλασσικο τρικυκλο μεσα στο σπιτι που το εχει γκρεμισει παω να τον ξαναβαλω για υπνο.

και εγω με καισαρικη το πρωτο βραδυ ημουν ορθια και πηγα και τουαλετα για το χοντρο.ηρθαν για να μου καθετηρες κτλ αλλα τους ειπα να τα αφησουν και το βραδυ και να τα βγαλουμε το πρωι.εν εξαιρεσω το καψιμο που ενοιωθα ωρες ωρες κατα τα αλλα ημουν τελεια αλλα δεν θα εφευγα απο την κλινικη νωριτερα με τιποτα.

καταρχην θα προτιμουσα να μεινω λιγες μερες ξεκουραστη και μετα να πηγαινα στον πανζουρλισμο.αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα εβγαζα το παιδι απο το νοσοκομειο πριν ολοκληρωθουν οι εξετασεις που τα κανουν.

Διαφημίσεις

τι ταλαιπωρει την αλεξανδρα???εχασα και εγω επεισοδια μαλλον.

Καλημερούδια σας, αν και ο καιρός εδώ φθινοπωρινός.

Βικούλα κοξάκι δεν έχει η μικρούλα μας Αλεξάνδρα??? Πυρετό και άφθα στο στοματάκι.

Αλήθεια πώς είναι σήμερα η μικρή Giovanna μου?

Πετρούλα ο δικός σου?

Μαρίνα? Κωνκων? Πώς είναι τα αγοράκια μας σήμερα?????

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

μαρινακι για το χαμογελο του παιδιου εχεις σκεφτει?

εγω απο εκει πηρα προσκλητηρια και μπομπονιερες και ηταν πανεμορφα.

εκτος αυτου εκανα και κατι καλο.

απο το στομα μου το πηρες.φερτο γρηγορα πισωωωωωω

καλημερα κοριτσια.

θα παω για εξετασεις αιματος.λογικα ουτε καφε δεν κανει να πιω ε?

οσο για την πιπιλα κοριοτσια θα κανω υπομονηοπως λετε .το ειχα ξαναπροσπαθησει αλλα τοτε δεν ειχα υπομονη για να υποστω την γκρινια και την αφησα.

ηλιανα κι εγω πιπιλα δεν της εδινα οσο θηλαζα αλλα επειδη υποφεραμε με δοντια ,την εδωσα μετα τον 7ο μηνα και καλα εκανα.

το παιδι δεν ηρεμουσε αλλιως.βεβαια μονο στον υπνο την ηθελε οπως της πανμαρ ,αλλα τωρα τελευταια ολο την ζηταγε.κι ετσι μια μερα ξαφνικα χαθηκε κι αφου χαθηκε δεν πηρα αλλη.

4η μερα σημερα......πιο δυσκολο κι απο πανα!!!:-D

σαρδελινα καλημερα.τι κανεις?πως πανε τα σεμιναρια?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...