Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Θα αρχίσω και εγώ τις κλασικές ερωτήσεις των συμπτωμάτων εγκυμοσυνησ που και να εμφυτεύτηκαν, αποκλείεται να δίνουν τόσο νωρίς συμπτώματα. Και ξέρω να μην ψάχνω και ότι είναι από τα φάρμακα αλλά μάλλον δεν μπορεί να γίνει με διαφορετικό τρόπο σε αυτό το διάστημα αναμονής. 
      Παιρνω 6 μέρες τώρα outro (6 την ημέρα). Είναι αρκετά για να αρχίσει να με πονάει το στήθος ;; 

Το στήθος άστο μην το λαμβάνεις υπόψη σαν σύμπτωμα.  Ε πόνους πονακια κτλ είναι τα πιο αξιόπιστα . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πώς γίνεται ρε παιδί μου; Το έχω δει και σε άλλες κοπέλες, να χοροπηδάνε κτλ. Εγώ αν και Φ.Τ. δεν θα με έλεγα και... άνετη... όλο πόναγα και καθόμουν στραβά... γενικά μέσα στην όλη μου ευτυχία εκείνων των ημερών "εκείνο" το σημείο του σώματος μου το αισθανόμουν κάπως.... με χάλαγε τρομέρα... μου φαινόταν συνέχεια ότι είχα περάσει μια τεράαααααααααστια δοκιμασία (με τον τοκετό).............. είμαι λίγο υπερβολική;;;

και εγώ εστι ήμουν σαν την φιλιο

γέννησα στης 9 το βραδύ και

στης 12 ήμουν στο δωμάτιο μαζί με τον λευτερακι

το είχα εγώ διπλά μου ρουμ σερβις χιχιιχ

την άλλη μέρα το απόγευμα είχα επισκεπτήριο με βρήκαν λουσμένη και βαμμένη ιχιχιχ

μαρινα εμένα ζαλίσαμε όσο θες μην διστάσεις και σε πμ θέλω να βοηθήσω να χτυπήσουμε την ΑΚΡΙΒΕΙΑ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω κοριτσια ευτχως και στις δυο γεννες δεν ειχα ραμματα μονο κανα δυο εσωτερικα στον μπεμπη στον τιμο κανενα!

κι ετσι καθομουν κανονικα αυτο που με ενοχλουσε ηταν η σερβιετα παμπερς χαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Παιδιά γρήγορα γέννησα, απλά πρέπει να με άκουσαν από το Μαρούσι τουλάχιστον εδώ στη Νίκαια... σφάδασα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Από τα σωθικά μου έβγαινε η κραυγή, αλλά δεν κράτησε πολύ. Τί εννοείτε εύκολη γέννα;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια στο Γιώργο 20 μέρες καθόμουν σαν...συγκαμένη το λιγότερο! Στη μπουμπού δεν κατάλαβα τίποτα! Είναι τελικά και πόσο εύκολη γέννα θα έχεις!

Καλά και εγώ ούτε σκουπιστώ δεν μπορούσα μονό ταμποναριστα αυτό από κάτω αχ αχ σαγιονάρα είχε γίνει

Κοριτσάκια μου γλυκά πάω!

Μαρινάκι καλή επιτυχία στον καλό σου! Έχει εξεταστική ε? Υπομονή!

Χάρηκα που σας ''είδα'' έστω και λίγο!

Φιλάκια, καλό και ήρεμο βράδυ σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Η αλήθεια είναι ότι με θέλει..χαχαχαχα! Είπαμε σήμερα να κάτσουμε χώρια όμως, για μία φορά θα το αντέξει! :lol: Μου έλεγε η Βίκυ στο τηλ. τα γέλια που ρίξατε στο πάρτυ και πολύ το χάρηκα! Πως είναι ο Ανστάσης? Του έπεσε ο πυρετός?

Πολύ καλά κανετε..Πολύ ωραια περασαμε στο πάρτυ...την ειχα διπλα μου και όπως καταλαβαίνεις δεν αφηνε τπτ ασχολιαστο..χαχα

Ο πυρετος έπεσε στο 37 και τωρα τον πήγε ο μπαμπας του για υπνο...

Θα ειμαι σε ετοιμοτητα το βραδυ και θα εχω προχειρο και ενα υποθετακι

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Παιδιά γρήγορα γέννησα, απλά πρέπει να με άκουσαν από το Μαρούσι τουλάχιστον εδώ στη Νίκαια... σφάδασα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Από τα σωθικά μου έβγαινε η κραυγή, αλλά δεν κράτησε πολύ. Τί εννοείτε εύκολη γέννα;

Εγώ πάλι μουγκή

όσο λαλίστατη είμαι άλλες ώρες:tongue::tongue::tongue::tongue:

εκείνες τις 31 ώρες ήμουν τοσο αφοσιωμένη

που δεν ήθελα

να βγαίνω να βλέπω τον άντρα μου

με αποσπούσε την προσοχή

άσε την μάνα μου έκλεγε και με νεύριαζε

κιχ δεν έβγαλα έκανα ανάσες μονο

Εγώ πάλι μουγκή

όσο λαλίστατη είμαι άλλες ώρες:tongue::tongue::tongue::tongue:

εκείνες τις 31 ώρες ήμουν τοσο αφοσιωμένη

που δεν ήθελα

να βγαίνω να βλέπω τον άντρα μου

με αποσπούσε την προσοχή

άσε την μάνα μου έκλεγε και με νεύριαζε

κιχ δεν έβγαλα έκανα ανάσες μονο

Πώς γίνετε βρε κορίτσια... ούρλιαξα σας λέω... και μου αρέσει, πριν αρχίσω τις γκαρίλες κορόιδευα κάτι άλλες κοπέλες που ακούγονταν, οι καημένες... έτσι λίγο να βογκούν... αλλά κορόιδευα γιατί ακόμα δεν είχαν ξεκινήσει τα δικά μου...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν η Αλεξάνδρα σήμερα είναι απύρετη. Πήγαμε το πρωί στον παιδίατρο και μας είπε ότι είναι ίωση και λέγεται κοξάκι. Μπορεί να βγάλει και αλλού στο σωματάκι της. Δεν κάνουμε τίποτα αλλά της δίνουμε να φάει παγωτό :tongue::tongue::tongue: Η καλύτερή της

Πετρούλα και Μαρίζα σας βάζω μια παράθεση για να μην ψάχνετε, εκτός και αν το έχε ήδη κάνει.......

Μαρίζα είχε λίγα δέκατα χτες και έχει βγάλει και ένα σπυρί στη γλώσσα της και ξεκινήσαμε να το ψάχνουμε.

Ρίτα ο παιδίατρός μας είδε το σπυράκι και κατάλαβε τι ακριβώς είναι. Αν θες το λες και 'εμπειρικά'. Η καλλιέργεια ούρων θα βγει την Τετάρτη και Γενικές δεν κάναμε τελικά γιατί ο γιατρός δεν το θεωρεί απαραίτητο.

Πετρούλα πώς είναι το παιδί; Εύχομαι να το περάσετε ξώφαλτσα. Περαστικά σας.

Μαρίνα περαστικά και σε εσάς. Μακάρι να ησυχάσετε λίγο ρε κορίτσι μου. Να σου πω και εγώ μια οικονομική ιδέα για τη βάφτιση; Πουλάνε στα τζάμπο αλλά και σε μαγαζιά με είδη συσκευασίας κλπ πεταλούδες είτε μεμονωμένες είτε αλυσίδα (ξέρεις που κρεμάμε και σε κουρτίνες). Μία τέτοια πεταλουδίτσα κολλημένη σε χαρτονάκια με ένα έξυπνο κειμενάκι και έτοιμη η πρόσκληση.

Σας έχω πει ποτέ το κείμενο που είχε η δική μας πρόσκληση πέρσι;

Λοιπόν, ήταν το εξής: 'Μπέμπα, με αυτά τα ξεγυμνώματα, θα γίνει καμιά φέστα/ή κρύψε όσα φαίνονται, ή δείξε και τα ρέστα' σας προσκαλώ.......κλπ. Το είχε κλέψει η αδερφή μου από ένα γυναικείο περιοδικό της δεκαετίας '50 που βρέθηκε ξεχασμένο στο σπίτι της γιαγιάς.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κοριτσάκια γειά σας κι από εμάς.

Εμεινα στο σημείο που η Μαρίνα ψάχνει για πρόσκληση.

Δεν ξέρω τιμές από αυτό που θα σου δείξω, είχα βρει ένα στην Θεσ/νίκη, αλλά έχασα τη διεύθυνση. Δες λοιπόν εδώ κάτι που να τρώγεται μαζί με την πρόσκληση ;)

http://www.sketiglyka.gr/biskotagallery

Και βρήκα και το άλλο της Θεσ/νίκης

http://www.mpiskotoula.gr/photo.php?cat=christ_girl

Απλά σαν ιδέα τα βάζω.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ιωαννα μου το διαβασα καλύτερα και εγραψα πως τουλάχιστον δεν ακουγεται κτ ανησυχητικο..Περαστικα στη νυφουλα μου!!!

Και με τα ξεγυμνωματα ηρεμα ε....χαχα

Κοριτσια με αγχώσατε...καληνυχτα!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...