Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , little miracle είπε:

κοιτα εμενα γενικα σε ολες τις εγκυμοσυνες, αλλα κ τις αποτυχιες επισης, το στηθος πονουσε λιγο. ξεκιναγε 1-2 μερες μετα την ετ. δεν το βρισκω πολυ αξιοπιστο συμπτωμα. γιατι να σου πω την αληθεια και στις εγκυμοσυνες μου (η μια εφτασε 16η βδομ η αλλη 12η και η τριτη εφερε το παιδι μου) δεν ενιωθα τιποτα τρελο με το βυζι. δηλαδη οκ μια ευαισθησια αν το ζουλουσα αλλα ως εκει κι αυτο οχι καθε μερα. αλλες φορες ητανναισθητο αλλες οχι. εχω φιλες που ηταν ολη την εγκυμοσυνη με κατι βυζια πρησμενα τουμπανο και υπεφεραν. εμενα ισως επειδη ειναι κ μικρα ;; δεν επαθαν κατι το ιδιαιτερο. ακομα και 2,5 χρονια που θηλασα αποκλειστικα ποτε δεν τουμπανιασαν. μικρα μαλακα ηταν και εγιναν κ πεσμενα… 😝 γενικα θεωρω τα συμπτωματα ερχονται μετα το τεστ. αν το σκεφτεις ακομα κ η βιβλιογραφια λεει πως συνηθως στην 6η βδομ ξεκινανε αισθητα. οποτε μην τρελαινεσαι. επισης αν διαβασεις τις παρενεργειες των ουτρο γραφουν κραμπες, φουσκωματα, ευαισθησια μαστων, ναυτιες. δηλαδη οτι κ μια εγκυμοσυνη. εγω θα ευχηθω να ειναι απ τηννεγκυμοσυνη φυσικα! αλλα μην καθεσαι να τα παρατηρεις ολη μερα ουτε να απογοητευεσαι αν δεν εχεις.

Μωρέ να πω οτι ειναι και η πρώτη μου φορά;; 4η εμβρυομεταφορα ειναι! Στην πρώτη μόνο είχα μείνει έγκυος και δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πες ποσα θες Μαρινα περιπου γιατι στις εκτυπωσεις παιζει μεγαλη σημασια η ποσοτητα.

Εμεις δεν εχουμε ετοιμα προσκλητηρια οτι θες το κανουμε εξ αρχης.Να ξερεις ομως οτι το λουλουδι εχει καλουπι και κοπτικα για αυτο το βλεπεις και στα μαγαζια ακριβα.

Πες ποσα περιπου θες να κανουμε εναν υπολογισμο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι λέτε κορίτσια να οργανωθουμε κάποια στιγμή Σκ να βρεθούμε μιας και ο καιρός δε θα είναι τέλειος για μπάνιο και εκτός αυτού άκουσα δεν έχετε πολλές βαφτίσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις!
Κορίτσια θέλω πολύ να σας δω από την άλλη έχω βάλει σκοπό να μην κάτσω σ/κ για σ/κ στην Αθήνα. Αν κανονίσετε κάτι ειδοποιήστε με με ένα μηνυματάκι σε περίπτωση που έχω μείνει πίσω στο φόρουμ, γιατί το παθαίνω συχνά...!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πού είσαι βρε Αρμάκι? Σε χάσαμε! Τι λέτε κορίτσια να οργανωθουμε κάποια στιγμή Σκ να βρεθούμε μιας και ο καιρός δε θα είναι τέλειος για μπάνιο και εκτός αυτού άκουσα δεν έχετε πολλές βαφτίσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις!

Μαρινάκι όλο το σκ είμασταν έξω. Τώρα προσπαθώ όλες τις μερες να σας διαβάσω το απόγευμα που είμαι σπίτι αλλά μέχρι να τελειώσω δεν προλαβαίνω να γράψω! Τα βράδια μας πιάνει η πάρλα με τον καλό μου και δεν κάθομαι στο pc. Γι'αυτό με έχετε χάσει..τι να κάνω? Όποτε μπορώ μπαίνω αλλά πάντα ξεχνάω καποια και αισθάνομια άσχημα..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κοριτσια τα χειροποιητα ειναι πολύ πιο ακριβα απ'ότι αν τα αγορασεις..Δεν μιλάω για απλες προσκλησουλες κειμενακια, λέω για κατασκευες που θελουν και ειδικα εργαλειακια και χαντρουλες και κορδελίτσες καi glitter και φυσικα πολύ χρονο..Σας το λέω εκ πειρας γιατι εμενα το δικο μας προσκλητηριο σε τιμες χονδρικης τα υλικα μου κοστισαν 2 ευρω, που να το αγοραζα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ήμουν σίγουρη ότι θα το σκεφτόσουν χωρίς να με παρεξηγήσεις..σμουτς!

καλά γιατί με έκοψες τόσο καιρό ?

εννοείτε ότι έπρεπε να το είχα σκεφτεί πριν το πεις εσύ

αλλά επηρεασμένη από την οικογένεια ς ομολογώ ότι αυτήν την πλευρά δεν την είχα σκεφτεί καθόλου και ντρέπομαι:oops::oops::oops:

σε ευχαριστώ πολύ

αλλοίμονο δηλ αν δεν ακούγαμε και τους άλλους

:tongue::tongue:

Ναι αλλά πώς το κόβεις γυρω-γύρω χωρίς να το καταστρέψεις? Τόοοοσο καλά! Μπα και οι φίλες μου είναι σε τελείως άλλη φάση σιγά μην ασχοληθούν καλοκαιριάτικα με τα λουλουδοπροσκλητήριά μου! Αφήστε που κι εγώ συνειδητοποιώ ότι πρέπει να τα έχω μέχρι τέλος Ιουλίου για να τα μοιράσω γιατί τον Αύγουστο σιγά μη βρω κανέναν, αλλά από 2-18 και 22-24 θα λείπουμε! Σιγά και μην προλάβω! Αύριο να είμαστε καλά θα ζαλωθώ τη μικρή και βουρ τζάμπο, μήπως βρω τίποτα! Είμαι και κοντά στον Προμπονά που είναι η πηγή για τέτοια μαγαζιά αλλά σήμερα που πήγα είχα αφοσιωθεί στις μπομπονιέρες και δεν μου έκοψε να κοιτάξω! Αύριο πάλι! Κατέληξα και σε μπομπό, βρήκα φυτώριο που μου δίνει πλαστικό γλαστράκι σε διάφορα χρώματα με ένα αρκετά όμορφο λουλούδι μέσα (εισαγωγής δε θυμάμαι πώς το λένε) που θα έχει ανθάκια γύρω στο 1,5 ευρώ! Εντομεταξύ θέλω να ψάξω και λίγο το θέμα του παγωτατζή αντί για γλυκό να έχουμε κάτι τέτοιο, είδα κι εδώ που συζητουσανε το θέμα και από αύριο θα στρωθώ στο ψάξιμο!

Σας ζάλισα με τα της βάφτισης, σταματάααααω! Ευχαριστώ όλες πολύ-πολύ για τις ιδέες σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καισαρική έκανες;

Όχι φυσ/κα γέννησα και σχετικά εύκολα αλλά με πονούσαν τα ράμματα και οι αιμμοροίδες μου..ειδικά η πρώτη μέρα ήταν δράμα..Μετά μέρα με την μέρα σταδιακά ένιωθα καλύτερα και την ημέρα που βγήκα πραγματικά ήταν η ιδανική γιατί ήταν σαν να μην είχα τίποτα.

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω και στις δυο γεννες μου δοξα τον θεο μετα απο λιγο ημουν σαν να μην γεννησα
Πώς γίνεται ρε παιδί μου; Το έχω δει και σε άλλες κοπέλες, να χοροπηδάνε κτλ. Εγώ αν και Φ.Τ. δεν θα με έλεγα και... άνετη... όλο πόναγα και καθόμουν στραβά... γενικά μέσα στην όλη μου ευτυχία εκείνων των ημερών "εκείνο" το σημείο του σώματος μου το αισθανόμουν κάπως.... με χάλαγε τρομέρα... μου φαινόταν συνέχεια ότι είχα περάσει μια τεράαααααααααστια δοκιμασία (με τον τοκετό).............. είμαι λίγο υπερβολική;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Εγω παρα την καισαρικη μου και το επομενο πρωι αν μου ελεγαν να φυγω εφευγα....

Πω πω σας αφηνω αυριο πρεπει να παω για ποδηλατο του γρηγορη.

Ποδηλατει τοσο γρηγορα με το κλασσικο τρικυκλο μεσα στο σπιτι που το εχει γκρεμισει παω να τον ξαναβαλω για υπνο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλως το Μαρακι!!!

Ελευθερη η βραδια απόψε ε??Και σημερα σε σκεφτομουν κι ελεγα η Μαρια δεν μπαινει βραδυ, μαλλον τη θελει ο συζυγος αποκλειστικότητα...χαχα

Η αλήθεια είναι ότι με θέλει..χαχαχαχα! Είπαμε σήμερα να κάτσουμε χώρια όμως, για μία φορά θα το αντέξει! :lol: Μου έλεγε η Βίκυ στο τηλ. τα γέλια που ρίξατε στο πάρτυ και πολύ το χάρηκα! Πως είναι ο Ανστάσης? Του έπεσε ο πυρετός?

Ρίτα γυρω στα 65 κομμάτια σκεφτόμαστε!

Μαράκι καλά κάνεις και αφιερώνεις χρόνο στο σύζυγο, ζουλεύω λίγο γιατί εμείς με τις παλιοεξετάσεις έχουμε χαθεί, αυτός στο σαλόνι με τα βιβλία κι εγώ εδώ μόλις κοιμήσω τα παιδιά!

Μαρίζα αν κανονίσουμε θα σε ειδοποιήσουμε βέβαια! Για πείτε και οι υπόλοιπες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...