Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , little miracle είπε:

κοιτα εμενα γενικα σε ολες τις εγκυμοσυνες, αλλα κ τις αποτυχιες επισης, το στηθος πονουσε λιγο. ξεκιναγε 1-2 μερες μετα την ετ. δεν το βρισκω πολυ αξιοπιστο συμπτωμα. γιατι να σου πω την αληθεια και στις εγκυμοσυνες μου (η μια εφτασε 16η βδομ η αλλη 12η και η τριτη εφερε το παιδι μου) δεν ενιωθα τιποτα τρελο με το βυζι. δηλαδη οκ μια ευαισθησια αν το ζουλουσα αλλα ως εκει κι αυτο οχι καθε μερα. αλλες φορες ητανναισθητο αλλες οχι. εχω φιλες που ηταν ολη την εγκυμοσυνη με κατι βυζια πρησμενα τουμπανο και υπεφεραν. εμενα ισως επειδη ειναι κ μικρα ;; δεν επαθαν κατι το ιδιαιτερο. ακομα και 2,5 χρονια που θηλασα αποκλειστικα ποτε δεν τουμπανιασαν. μικρα μαλακα ηταν και εγιναν κ πεσμενα… 😝 γενικα θεωρω τα συμπτωματα ερχονται μετα το τεστ. αν το σκεφτεις ακομα κ η βιβλιογραφια λεει πως συνηθως στην 6η βδομ ξεκινανε αισθητα. οποτε μην τρελαινεσαι. επισης αν διαβασεις τις παρενεργειες των ουτρο γραφουν κραμπες, φουσκωματα, ευαισθησια μαστων, ναυτιες. δηλαδη οτι κ μια εγκυμοσυνη. εγω θα ευχηθω να ειναι απ τηννεγκυμοσυνη φυσικα! αλλα μην καθεσαι να τα παρατηρεις ολη μερα ουτε να απογοητευεσαι αν δεν εχεις.

Μωρέ να πω οτι ειναι και η πρώτη μου φορά;; 4η εμβρυομεταφορα ειναι! Στην πρώτη μόνο είχα μείνει έγκυος και δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω οταν γεννησα η γιατρος μου ειπε οτι απο την μερια της δεν υπαρχει κανενα προβλημα αφου γεννησα φυσιολογικα κι ολα πηγαν καλα μπορουσα να φυγω απλα σε κρατανε για το μωρο να μην ανεβασει ικτερο

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι εκτυπωσεις πασης φυσεως Μαρινα.

Στο τζαμπο επισης εχει κατι πολυ ομορφα ανεμομυλακια μπορεις να κρεμασεις εκει πανω το καρτελακι.

αχ αυτά είναι πανέμορφα έχουν όμως 1.50 το κομμάτι θα ανέβη στην τιμή πολύ τα μεγάλα 2.5ευρω

:tongue::tongue:

Εντάξει έχω μείνει με το θεματάκι που έβαλες Βατραχίνα! Δεν παίζει όμως εγώ να κάνω κάτι τέτοιο, αν είναι να το κάνουμε είμαστε για κάτι πολύ απλό! Είπαμε το χειρότερό μου μάθημα στο σχολείο ήταν τα καλλιτεχνικά!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μην μου το θυμίζεις αυτό άλα εχώ ελπίδες να γεννήσω πρωί και βραδύ να είμαι σπίτι το συζητάω με την γιατρό μου θα δούμε εως τότε μου λέει να μην ανχωνομα και αν είμαστε καλά και εγώ και το μπεμπακι μπορώ να υπογράψω και να φύγω:wink::wink::wink:

εισια κααλ κουκλα μου ?

Ου καλά εννοείται πρώτα Ο Θεός. Αλλά είναι πολύ θετική η γιατρός σου, τί να πω, μπράβο. Στην επόμενη γέννα θα το προτείνω κι εγώ, που εδώ μας κρατάνε καθαρά για τη χρέωση. Καλά είμαστε αγάπη μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ε..

Ηλιάνα πολύ με στενοχώρεσες μ'αυτά που έγραψες για την βάφτιση. Είμαι άκρως αντίθετη, καταλαβαίνω πως στα χωριά είναι αλλιώς αλλά τουλάχιστον εμείς οι νέοι δεν πρέπει να ''κολλάμε'' με τέτοια θέματα. Κρίμα δηλαδή και για το παιδάκι που βαφτίστηκε. Πήγες σε ένα μυστήριο τόσο σημαντικό, δεν είναι άδικο να σχολιάζετε όλοι το ότι δεν σας καλεσε και να μην μείνετε στην ουσία που είναι το μυστήριο και μόνο? Σόρρυ αλλά μου φάνηκαν πολύ άσχημα αυτά που έλεγες και στα γράφω γιατί έχω καταλάβει πως ακούς τις διαφορετικές απόψεις χωρίς να παρεξηγείς.

ευχαριστώ πολύ που μου είπες τι ακριβός σκάφτεσαι και ειλικρινά με έκανες να σκεφτώ πολύ περισσότερο την στάση μου απέναντι στο νεοφώτιστο με προβλημάτισες τώρα ευχαριστώ για τη ειλικρίνεια σου

Μαρινα το βρηκα αλλα το εχουν πανακριβο..στην Κρητη ειναι το καταστημα

http://www.flower-color.gr/el/shop?page=shop.browse&category_id=20

Ρε κοριτσια εχασα επεισοδια για την Αλεξανδρα μας, πάω να διαβασω..

Πάντως δεν ακουγεται κτ ανησυχητικό..Τουλάχιστον Ιωαννα βρεθηκε τι την ταλαιπωρει..και πάλι περαστικα σας!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Φιλάκι αν είσαι καλά μπορείς να βγεις νωρίτερα. Μία κοπέλα δίπλα μου ήταν ναβγει την 2η μέρα αλλά επειδή έβγαλε ίκτερο το παιδί βγήκε την 3η. Εγώ πάντως ήμουν χαλια ρε γμτ τις πρώτες μέρες, δεν θα μπορούσα να βγω νωρίτερα..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Εντάξει έχω μείνει με το θεματάκι που έβαλες Βατραχίνα! Δεν παίζει όμως εγώ να κάνω κάτι τέτοιο, αν είναι να το κάνουμε είμαστε για κάτι πολύ απλό! Είπαμε το χειρότερό μου μάθημα στο σχολείο ήταν τα καλλιτεχνικά!!!

καλε δεν εχεις καμια φιλη-ες να ερθουν για καφε κι ολες μαζι θα τα τελειωσετε κι ουτε θα το καταλαβεις

το λουλουδι παντως ειναι πολυ απλο μονο το εκτυπωνεις και μετα τα κολλας

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Φτούυυυ κι ότι θα έλεγα ότι τα ανεμομυλάκια είναι ιδανικά, αλλά πανακρίβου κι αυτά! Θα πάω όμως αύριο να ρίξω μια ματιά και από κοντά μήπως και βρω κάτι στα jumbo λίγο πιο οικονομικό! Η σοκολάτα δεν το συζητώ τέλεια, αλλά φοβάμαι για καλοκαίρι ότι θα πασαλειφτούμε! Ρίτα μήπως μπορείς να ρίξεις μια ματιά αν έχετε κάτι σε λουλουδάκι και πόσο περίπου κοστίζει και να μου στείλεις π.μ.?

Πού είσαι βρε Αρμάκι? Σε χάσαμε! Τι λέτε κορίτσια να οργανωθουμε κάποια στιγμή Σκ να βρεθούμε μιας και ο καιρός δε θα είναι τέλειος για μπάνιο και εκτός αυτού άκουσα δεν έχετε πολλές βαφτίσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

ευχαριστώ πολύ που μου είπες τι ακριβός σκάφτεσαι και ειλικρινά με έκανες να σκεφτώ πολύ περισσότερο την στάση μου απέναντι στο νεοφώτιστο με προβλημάτισες τώρα ευχαριστώ για τη ειλικρίνεια σου

Ήμουν σίγουρη ότι θα το σκεφτόσουν χωρίς να με παρεξηγήσεις..σμουτς!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ου καλά εννοείται πρώτα Ο Θεός. Αλλά είναι πολύ θετική η γιατρός σου, τί να πω, μπράβο. Στην επόμενη γέννα θα το προτείνω κι εγώ, που εδώ μας κρατάνε καθαρά για τη χρέωση. Καλά είμαστε αγάπη μου.

καλέ θα πληρώσω την παραμονή μου 4 μέρες και θα φύγω

σιγά που θα έχανε το νοσοκομείο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι η γιατρός μου είναι πάρα πολύ καλή

και θετική

είναι άνθρωπος :D:D:D

να σκεφτείς μου τηλ χτες απόγευμα στο κιν για αν με ενημέρωση ότι μου έκλεισε ραντεβού σε ουρολόγο να κάνουμε ένα υπέρηχο στα νεφρά για να δουμε που βρισκόμαστε δεδομένου το ιστορικό μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...