Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Πριν την αυχενική είχα 1/84,λόγω ηλικίας, είμαι σχεδόν 40.Μετα την αυχενική 1/181 και μετά την pappA 1/1290. O γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω ούτε νιπτ,γιατί όλα φαινόντουσαν άψογα.Βεβαια σε ένα μήνα έχω β επιπέδου και ελπίζω να πανε όλα καλά..Σου εύχομαι μια όμορφη εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου ❤️

Μακάρι να αλλάξουν κ μένα τα αποτελέσματα προς το καλύτερο! Αύριο θα μου τα στείλουν... Με το καλό να κάνεις κ τη Β επιπέδου κ να πάνε όλα καλά!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

:D

Έχεις δίκιο Ηλιάνα, αρχικά νομιζα ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά όντως έτσι όπως το λες δεν είναι, απλά εγώ είμαι σκραπς στις χειροτεχνίες!Χι,χι,χι! Ευχαριστώ πολύ πάντως είσαι πολύ γλυκιά και που το πρότεινες παρά το ότι είσαι εγκυούλα, με μικρό παιδί, δουλειά και ένα σωρό δουλειές στο σπίτι! Θα κοιτάξω μήπως έχει και κάτι σε λουλούδι που έχω φάει και το κόλλημα!

Αχ μην διαβάζω χαζά σιγά τον κόπο καλό μου ένα απόγευμα και σου τα έκανα μόνο τα υλικά θα μου πληρώσεις σιγά το πράγμα εγώ εδώ σας νιώθω όλες οικογένεια πλέων χαρά μου να χτυπήσω την ΑΚΡΙΒΕΙΑ :D:D:D:D

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εχασα και που το βρηκα ρε Μαρινα..

Κανενα jumbo δεν θα εχει τπτ σχετικο???

Ευχαριστουμε και για τα περαστικά...Μολις κοιμηθηκε καταλαβα οτι δεν φορουσε πάνα και στην προσπαθεια μου να του την βαλω ξαναξυπνησε και χτυπιοταν κανενα 10λεπτο...Δυσκολη νυχτα προβλέπεται

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαρινα να προτεινω κατι ευκολο?

Σαπουνοφουσκες απο τα τζαμπο ,βγαζεις το χαρτακ γυρω γυρωι,εκτυπωνεις σε αυτοκολλητο το κειμενο ή καποιο σχεδιακι με εντονα λουλουδακια και το κολλας επανω.Δενεις και μια κορδελιτσα με το καρτελακι του κειμενου ή του τραπεζου και ξετρελαινονται ολοι μικροι -μεγαλοι.Το πολυ 1 ευρω να σου πει και ειναι και πολυ πρωτοτυπο.

Στα βαφτισια ειχαμε σαπουνοφουσκες πανω στα τραπεζια με κορδελακι και ολοι οι μεγαλοι εκαναν σα μωρα.

Επειδη δεν προλαβαινω να το ψαξω καπου εδω μεσα στις φωτο του μαγαζιου εχει μια φωτο νομιζω με τα τραπεζια μας με τις σαπουνοφουσκες ισως το βρεις

http://www.katarraktis-weddings.gr/servicedet.asp?id=4

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Για να καταλαβω κατι με τις αλλεργιες γιατι καπου το χανω στο σκεπτικο σας...

Δηλαδη ενα παιδακι οπως της ντελενι ο μικρος, το Ναταλακι ή ο Γωγουλης (σε πιο ελαφρια μορφη φυσικα) αν δεν θηλαζαν και απο την πρωτη μερα που γεννηθηκαν επιναν ξενο αγελαδινο γαλα δεν θα τις παρουσιαζαν?Δεν θα ηταν χειροτερα?τι σχεση εχει αν θηλαζουν ή οχι?Γιατι εγω ξερω παιδακι με βαρια αλλεργια που η μαμα δεν θηλασε καθολου και απο το μαιευτηριο απευθειας νοσηλευτηκε στο παιδων και εμεινε πολυ καιρο για εξετασεις(νεογεννητο) επειδη εκανε αιμα απο τις πρωτες μερες που γεννηθηκε, απο τα πρωτα γευματα ξενου που ηπιε δλδ.

Εγώ καμιά φορά ενοχοποιώ το θηλασμό... αλλά λάθος μου και μόνο που το σκέφτομαι... τον ενοχοποιώ γιατί λέω αν δεν θήλαζα θα το είχαμε καταλάβει νωρίτερα. Ποιός ξέρει.

Καλησπέρα κοριτσάρες μου.

μαμαλευτερακι... πολύ σε καταλαβαίνω τί θα κάνεις με το λευτεράκη σου όταν θα είσαι στο νοσοκομείο... αλήθεια δε γίνεται να νοσηλευομαστε λιγότερο; Για ρώτα τη γιατρό σου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

εχασα και που το βρηκα ρε Μαρινα..

Κανενα jumbo δεν θα εχει τπτ σχετικο???

Ευχαριστουμε και για τα περαστικά...Μολις κοιμηθηκε καταλαβα οτι δεν φορουσε πάνα και στην προσπαθεια μου να του την βαλω ξαναξυπνησε και χτυπιοταν κανενα 10λεπτο...Δυσκολη νυχτα προβλέπεται

ρε πετρούλα περαστικά τελικά του έβαλες πάνα τι να κανείς

Ρε κορίτσια η μια ιδέα πιο ωραία από την άλλη! Είστε τέλειες! Έφαγα κόλλημα με αυτό το ραβδάκι-λουλουδάκι της Πετρούλας, αλλά και αυτό με τις σαπουνόφουσκες τέλεια ιδέα Ριτάκι, όμως ήδη θα κάνω αυτό για παιδικές μπομπονιέρες! Βασικά βρήκα στα jumbo κάτι τέτοιο που όμως έχει σχήμα από παγωγό χωνάκι και δεν καταλαβαίνεις τι είναι μέχρι να το ανοίξεις! Εσείς Ρίτα ασχολείστε με εκτυπώσεις? Δεν θυμάμαι καλά τι εταιρεία έχετε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ καμιά φορά ενοχοποιώ το θηλασμό... αλλά λάθος μου και μόνο που το σκέφτομαι... τον ενοχοποιώ γιατί λέω αν δεν θήλαζα θα το είχαμε καταλάβει νωρίτερα. Ποιός ξέρει.

Καλησπέρα κοριτσάρες μου.

μαμαλευτερακι... πολύ σε καταλαβαίνω τί θα κάνεις με το λευτεράκη σου όταν θα είσαι στο νοσοκομείο... αλήθεια δε γίνεται να νοσηλευομαστε λιγότερο; Για ρώτα τη γιατρό σου.

Μην μου το θυμίζεις αυτό άλα εχώ ελπίδες να γεννήσω πρωί και βραδύ να είμαι σπίτι το συζητάω με την γιατρό μου θα δούμε εως τότε μου λέει να μην ανχωνομα και αν είμαστε καλά και εγώ και το μπεμπακι μπορώ να υπογράψω και να φύγω:wink::wink::wink:

εισια κααλ κουκλα μου ?

Μαρινα δες εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=30977

και το παπουτσακι ωραιο!

και πανεύκολο λίγο κόπος κορίτσια τα χειροποίητα είναι πολύ όμορφα :D:D:D

Καλησπέρα κορίτσια!

Είπαμε με τον καλό μου να το ρίξουμε σε pc και plastation σήμερα οπότε έκατσα να σας γράψω!

Ελένη μου να χαίρεσαι τον Γρηγοράκη σου κι από εδώ! Πολύχρονος!

Τώρα τι να πρωτοσχολιάσω οεο???

Λαζαρένια διάβασα για την μετάθεση και στην αρχή στενοχωρήθηκα να σου πω την αλήθεια, μετά όμως που διάβασα ότι είσαι τόσο θετική το χάρηκα! Μπράβο κοπέλα μου!Και θα ξαναπώ για άλλη μια φορά πως ''κάθε εμπόδιο για καλό''! Και αφού το πήρες έτσι ψύχραιμα να στηρίξεις τον αντρούλη σου. Σε άλλη φάση που εσύ δεν θα μπορείς θα σε στηρίξει εκείνος! Έτσι είναι η αγάπη..πορευόμαστε μαζί με τους καλούς μας και στα εύκολα και στα δύσκολα και αν όλα είναι ''μαύρα'' πάντα κάποιος από τους δύο θα πρέπει να κρατήσει γερά για να ξεπεραστούν..

Όσο για την πιπίλα αν εσύ πιστεύεις ότι ταλαιπωρείται να της την ξαναδώσεις. Εσύ ξέρεις καλύτερα απ'όλες μας και τις δικές σου και της δικές της αντοχές. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος αν την θέλει ξανά!

giovanna, Πετρούλα, Μαρίνα, κωνκων περαστικά στα παιδάκια σας!

giovanna δεν την ήξερα αυτή την ασθενεια..αφού δεν είναι κάτι ανησυχητικό πάλι καλά..

Μαρίνα μου φτου σου κοπέλα μου! Με τόση ταλαιπωρία και συνεχίζεις να γράφεις τόσο γλυκά! Καλή δύναμη και ελπίζω πολύ πολύ γρήγορα να είναι περδίκια τα ζουζούνια σου! όσο για τον εμετό και εμένα η παιδίατρος μου έχει πει πως όταν έχουν φλέμα θέλουμε να κάνουν για να φεύγει.

Ηλιάνα πολύ με στενοχώρεσες μ'αυτά που έγραψες για την βάφτιση. Είμαι άκρως αντίθετη, καταλαβαίνω πως στα χωριά είναι αλλιώς αλλά τουλάχιστον εμείς οι νέοι δεν πρέπει να ''κολλάμε'' με τέτοια θέματα. Κρίμα δηλαδή και για το παιδάκι που βαφτίστηκε. Πήγες σε ένα μυστήριο τόσο σημαντικό, δεν είναι άδικο να σχολιάζετε όλοι το ότι δεν σας καλεσε και να μην μείνετε στην ουσία που είναι το μυστήριο και μόνο? Σόρρυ αλλά μου φάνηκαν πολύ άσχημα αυτά που έλεγες και στα γράφω γιατί έχω καταλάβει πως ακούς τις διαφορετικές απόψεις χωρίς να παρεξηγείς.

Ρίτα αν και καθυτερημένα θα σου πω ότι έριξα τρελλο γέλιο με το σκηνικό με την θκατούλα του Γρηγόρη :lol: :lol: :lol: Πάλι καλά που σε είδε ο καλός σου!

Κίκο μου είναι πολύ συνηθισμένο στην εγκυμσύνη να έχεις κολπίτιδες κλπ. Κι εγώ είχα πάθει λίγο πριν γεννήσω. Ο γιατρός μου είπε να κάνω πλύσεις με χαμομήλι και επειδή ήταν σε πολύ αρχικό στάδιο μου πέρασε. Αλλιώς κι εγώ θα έβαζα υπόθετα. Μη μου αγχώνεσαι. Άλλωστε δεν παίρνεις φάρμακα από το κεφάλι σου, την συμβουλή του γιστρού σου ακολουθείς.;)

joa θα έχεις δει σίγουρα τώρα το σποράκι σου! Περιμένουμε νέα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...