Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε τη συνταγουλα θελω μη σε βαζω σε κοπο.

Για γραψτην μου οποτε μπορεσεις.

οκ άπλα έλεγα να σου στείλω να δοκιμάσεις άμεσα γιατί θέλει 2 μήνες να γίνει και σκέτη μπανάνα είναι πολύ γλυκό με το μανταρινή δίνει άλλη γεύση ενώ το μανταρινή σκέτο είναι το κάτι άλλο θα σου τις γράψω με την πρώτη ευκαιρία

:tongue::tongue:

αχ Μαργαριτα μετα απο αυτο που συνεβη στην Ελενη με την εξαδακτυλια εχω εππηρεαστει ...

εν τω μεταξυ δεν εχω και συμπτωματα και με πιανει ενα αγχος..θα μου φυγει..

γιατί έχεις αγχός συγγνώμη που ρωτώ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

αχ Μαργαριτα μετα απο αυτο που συνεβη στην Ελενη με την εξαδακτυλια εχω εππηρεαστει ...

εν τω μεταξυ δεν εχω και συμπτωματα και με πιανει ενα αγχος..θα μου φυγει..

Καλε ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχαμε...δε θυμασαι?

Εγω δεν ειχα τιποτα απολυτως και με ειχε φαει η αγωνια μεχρι την αυχενικη.

Αντε ρε ολα τελεια θα ειναι και θα εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη εως το τελος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηλιαννα μου εχω εππηρεαστει αρκετα μιας και η κοπελα του αδελφου μου πηγε για αυχενικη και το μωρο δεν ζουσε..επειτα με την κολλητη μου και την εξαδακτυλια...ειμαι και ολιγον κοτα(η μαργαριτα με ξερει ...)και επηρεαζομαι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Πω πω αυτο ειναι πολυ ασχημο πραγμα...

Η ξαδερφη μου 3 αποβολες τετοιες με τον ιδιο τροπο.

Και η γυναικα του πρωην συνεταιρου μας αλλα ευτυχως γενναει τωρα ενα κοριτσακι.Ειναι στις μερες της.

Ρε Ιωαννα μην τα σκεφτεσαι ομως αυτα.Εχουμε ξαναπει η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.Εσυ θα εισαι μια χαρα και θα κανεις μια κορακλα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλε ολες χρυσοχερες ειστε!!!!εγω μονο ειμαι η ακαματα κορη ???

Κι εγώ μαζί σου γειτόνισσα!!!

Εγώ το μόνο που ξέρω είναι πού να παραγγέλνω και τι!!!

(μαμά, πεθερά, θείες, ξαδέρφες κ.λ.π.)

Μην ανησυχείς για το απόγευμα. Όλα καλά θα πάνε! Και μην αγχώνεσαι! Το άγχος δεν έκανε ποτέ καλό σε κανένα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...