Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε κοριτσια τι ωραιους χωρους και πολλες επιλογες εχετε εκει στην Αθηνα για να πάτε και με τα παιδια....

Και ακομη ποσο ωραια σας ξυριζουν σε τραπέζια και δεξιωσεις....Πεφτουν τα μαλλια μου οταν ακουω για 30 ευρω το κεφαλι, πόσο μαλλον για παραπάνω...

43 ηταν σε μας και το καναμε νομιζω 38 γιατι ετυχε να βγουμε γνωστοι απο 2 μεριες.

ειχαμε κανει και καποιες συμφωνιες του στυλ να μην πανε ουσκια και αλλα ποτα εκτος απο τα συμφωνημενα αλλα στο τελος οταν μειναμε λιγοι το ξεσκισαν οι δικοι μου τι θεματακι.ηταν ομως τοσο εξυπηρετικοι ολοι που πηραν μπουρμπουαρ 500 ευρουλακια.χαλαλι τους δεν ειχαμε δυσαρεστημενους ηταν ολα αψογα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ ρε Βικυ αν υπάρχει ενα κομποδεμα, να μην το σκεφτεσαι καθολου!!!!

Ειδικα αν δεν εχεις ξαναπάει...Θα ειναι τπτ πληρωμενο, μαλλον οχι ε???Τι ρωταω....

δεν θα ειναι τιποτα πληρωμενο.

το προβλημα ειναι οτι επεσαν κατι μαζεμενα εξοδα τωρα και εχουμε και εναν γαμο στην αθηνα που στον δικο μας γαμο μας εκανε δωρο 400 ευρω οποτε σιγουρα εμεις πρεπει να του δωσουμε παραπανω.και σκεφτηται ειναι ενας συναδελφος του λουκα που ηταν μαζι ενα χρονο μονο

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλό μεσημέρι μανούλες σε κουβέντα μεγάλη σας έβαλα με τα τραπεζώματα των γάμων :D:D:D

ένα τελευταίο θα πω είναι η γνώμη μου και σέβομαι την γνώμη και την άποψη όλων σας ...

δεν μου αρέσει να με καλούν μακριά χωρίς να μου δίνουν ένα πιάτο φαι

ναι το καταλαβαίνω δύσκολη καιροί

αλά σκέψου και εμένα που με καλείς από μακριά

κάνω ένα σορό έξοδα για να παραβρεθεί στην χαρά τους

αχαριστία από μέρους τους να μην τους δώσουν ένα πιάτο φαγητό

προτιμώ προσωπικά να μην με καλέσουν καθόλου:D:D

με καλούν και δεν με εκτιμούν δεν είναι για το φαγητό αλά για την εκτίμηση προς το πρόσωπο μου

ποιο έντιμο μου φαίνετε να μου πουν δεν σε κάλεσα γιατί το έκανα σε κλειστό κύκλο παρά να με τρέξουν και τέλος να με διώξουν από το προαύλιο της έκλεισiαs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ποια η εκτίμηση προς τους καλεσμένου.???????????

προσωπικά και στον γάμο μου και στην βάφτιση κάλεσα όσους είχα δυνατότητα να τραπεζώσω

έκανα τον γάμο στο χωριό και την βάφτιση

το θεωρούσα ανέντιμο να καλέσω ανθρώπους από Λάρισα και ακόμη μακρύτερα

και να τους πω ευχαριστώ που ήρθατε εμείς θα πάμε στην ταβέρνα τώρα εσείς άντε στο καλό :(:(:(:(

έως εδώ σας έχω εκτίμηση ??????????????

είναι η προσωπική μου άποψη :D:D:D

και απλά ήθελα να ξανά τοποθετηθώ δεν θέλω να παρεξηγηθώ με καμία σας οκ ????

φιλίαααααααααααα θα σας διαβάσω ποιο εκτενεστέρα

αααααααα πετρούλα είσαι καλά ανησυχώ

:tongue::tongue:

βικυ το τεταρτο Gourme ειναι εγω εκανα λαθος .... απονομη δεν εγινε φετος και ετσι θα μας το στειλουν ταχυδρομικος ..

παρισι :roll::):) μμμμμ!!!!! να πατε να πατε να πατε :):)

ποιος παντρευεται καλε? ο Τσοχατζοπουλος παλι? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

συναδελφος του λουκα!!!μενει μονιμα πλεον εκει

maeleni μου σου στελνω την αγαπη μου και τα φιλια μου!!!

και μια πολυ πολυ μεγαλη αγκαλια!!!!

Διαφημίσεις

πανμαρ σουπερ ο γάμος σου λίγοι και εκλεκτή

κωνκωνκαι εγώ αυτό που κουβάλησα το 10κιλο καρπούζι μονή το έφαγα χιχιχ

αχ περάσατε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο πάλη καλά που πέρασε ο βήχας και εντόπισης και από πού είναι

kiko ειλικρινά θαυμάζω τον τρόπο γραφής σου έχω ένα θέμα με τον γραπτό λόγο μετά από κάποια τεστ που έκανα προφανώς είμαι δυσλεκτική γενικά δεν έχω πλούσιο λεξιλόγιο και θαυμάζω αυτούς που έχουν κα το χρησιμοποιούν και πολύ γλυκός ο μικρός σου αχ λιώμα έγινες η μανουλα

joa αχ αχ τι καλό ψευδώνυμο

ριτα79 μιαμιαμ η τούρτα σου χρυσοχέρα είσαι καλά 40 ευρώ το κεφάλι ? πα πά εμείς εδώ 13 έως 18 στο καλύτερο 30 το ιμπεριαλ έχει

fotinipap για συνταγές από λικερ εδώ ότι θέλετε κάνω με τη μαμά μου όλες της γεύσης αγαπημένο το μανταρινή μπανάνα

Stone αμάν ρε κούκλα τρόμαξα λέω τι έπαθε και έφυγε έτσι αφού? είσαι καλά οκ

και συνεχίζω το διάβασμα πολλά γράψατε πάλι

Ηλιανα κανεις λικερ μπανανα?

τη θελω τη συνταγουλα οποτε μπορεσεις.

Οσο για τα τραπεζια ...ειναι τα ''καλα'' της Αθηνας αυτες οι τιμες...

Οσο για τη Λαρισα μου αρεσει πολυ σαν πολη.Εχω και μια κολλητη μου εκει ,εχει μαγαζι με οπτικα στον πεζοδρομο.Και αγορα εχετε πολυ ωραια και επισης αγορα επιπλου φανταστικη.

Εμεις δε ξερω αν σας εχω πει?Επιπλα απο θεσσαλονικη ειχαμε παρει σε ενα μας ταξιδι επανω για δουλεια.Εντελως συμπτωματικα κοιταξαμε και ξετρελαθηκαμε.Οι δε τιμες?Καμμια σχεση με αθηνα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

κύρια φωτηνει τσουκνίδα που την βρίσκετε αποξέραινε την φρέσκια και την συντηρείτε σε βαζάκια ?

Stone χάλαρα κούκλα με τους δουλειάς εσύ άντε με τα καλούδια μιαμ μιαμ

ριτα79 νωρίς νωρίς και τα γκόμενικα ο μικρός σου πολύ όμορφη γυναικά αλά και ο Σάββας αχ αχ κοντός αλά ωραίο σώμα αχ εγώ τη χαιρετούρα στον γάμο την κατά ευχαριστήθηκα όλους τους χαιρέτισα και το έχω και στο βίντεο πολύ όμορφη στιγμή προσωπικά τους ευχαρίστησα όλους και κάθομαι συχνά και το βλέπω στο βίντεοαχ τι όμορφα που πέρασα στον γάμο μου σβούραμε είπε αυτός από το κέντρο δεν έκατσα σε καμία καρεκλά με όλους χόρεψα

βικυ το τεταρτο Gourme ειναι εγω εκανα λαθος .... απονομη δεν εγινε φετος και ετσι θα μας το στειλουν ταχυδρομικος ..

παρισι :roll::):)μμμμμ!!!!! να πατε να πατε να πατε :):)

ποιος παντρευεται καλε? ο Τσοχατζοπουλος παλι? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

συγχαρητήρια είναι η ταβέρνα που έγινα φίλη στο φεις ?

ουφφ τα διαβασα ολλα...

Ηλιανα κανεις λικερ μπανανα?

τη θελω τη συνταγουλα οποτε μπορεσεις.

Οσο για τα τραπεζια ...ειναι τα ''καλα'' της Αθηνας αυτες οι τιμες...

Οσο για τη Λαρισα μου αρεσει πολυ σαν πολη.Εχω και μια κολλητη μου εκει ,εχει μαγαζι με οπτικα στον πεζοδρομο.Και αγορα εχετε πολυ ωραια και επισης αγορα επιπλου φανταστικη.

Εμεις δε ξερω αν σας εχω πει?Επιπλα απο θεσσαλονικη ειχαμε παρει σε ενα μας ταξιδι επανω για δουλεια.Εντελως συμπτωματικα κοιταξαμε και ξετρελαθηκαμε.Οι δε τιμες?Καμμια σχεση με αθηνα.

ρητα θα σου στείλω έτοιμο μπανάνα μανταρινή μαζι

κάνω και σκέτο απλά έχω έτοιμο αυτό τώρα στύλε πμ διεύθυνση να σου στείλω είναι σουπερ παγωμένο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...