Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εγω στονε παλι το ιδιο θα εκανα το μονο που θα απεφευγα θα ηταν η χαιρετουρα στην εκκλησια που τελειωμο δεν ειχε ειχα ψοφησει!

Εσεις πάλι πως την πατησατε ετσι...σε εμας χαιρετησαν μονο οσοι δεν μπορεσαν να ερθουν στο τραπέζι, Γυρω στα 40 λεπτα κρατησε η χαιρετουρα..Στο μαγαζι όμως περασαμε απ'όλα τα τραπέζια και ευχαριστησαμε τον κοσμο..δεν θελαμε να μας περιμενει ο κοσμος στο μαγαζι τοσες ωρες..Βλέπω καποια ζευγαρια που ερχονται στις 12 και ο κοσμος εχει φαει, εχει πιει και περιμενουν το ζευγαρι (γιατι αν δεν ερθει το ζευγαρι, δεν ξεκινανει ο χορος)..Στο πρωτο μισαωρο εχει αδειασει το μαγαζι και μετα μενουν οι πολύ στενοι φιλοι και συγγενεις οι οποιοι απο την αλλη μεχρι να φυγουν σε βγαζουν την ψυχη...χαχα

Πρεπει να ξημερωσει για να την κανουν!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ασε την πατησαμε σας πρωταρηδες χαχαχα και να μην ξεραμε ποιος το λεει καθε σ/κ τα βλεπουμε!

κι εμεις μετα χαιρετησαμε σε ολα τα τραπεζια γιατι πολλοι δεν μας χαιρετησαν στην εκκλησια λογο ουρας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εγω το γαμο μου τον εκανα οπως η Βατραχινα με 1000 ατομα σε εκκλησια και τραπέζι, πρωτη φορα και εμεις ειδαμε το μαγαζι να μην εχει αδεια καρεκλα και το καταχαρηκαμε όλοι πάρα πολύ!!!!Και αν ξαναγυριζα το χρονο πίσω πάλι ετσι θα τον εκανα το γαμο μου, ανοιχτο και με όλο τον κοσμο να χορευει και να χαίρεται με την χαρα μας!

κι εγω στονε παλι το ιδιο θα εκανα το μονο που θα απεφευγα θα ηταν η χαιρετουρα στην εκκλησια που τελειωμο δεν ειχε ειχα ψοφησει!

Πω!Πω! Ρε κορίτσια... Τα διαβάζω και σας θαυμάζω! Χαρά στο κουράγιο σας! Εδώ εμείς που κάναμε "ανοιχτή" βάφτιση (επειδή δεν είχαμε κάνει γάμο) και ήρθαν γύρω στα 120 άτομα και είχα φρικάρει! Δεν μιλάμε για το γάμο του αδερφού μου που είχε 500 άτομα! Εκεί είχα εξαφανιστεί! Μόνο σε μια φωτογραφία φαίνομαι!!! Αφού έχουμε αποφασίσει πως, εάν με το καλό κάνουμε δεύτερο, θα το βαφτίσουμε σ'ένα ξωκλήσι στη Ζήρεια (ορεινή Κορινθία), που μπορείς να πας μόνο με τζιπάκι, μόνο με τους απαραίτητους! Και μετά πάμε για προβατίνα σε ταβέρνα!!!!

mrdIp3.png

Ριτάκι τη θυμάμαι την τουρτίτσα , μου την είχες βάλει και πέρισυ αλλά δεν ξέρω γιατί ενώ φαίνεται νοστιμότατη και δροσιστικότατη , τη φοβάμαι να τη φτιάξω , μου φαίνεται ότι δεν θα μου βγει καλή. Αχ δεν ξέρω, το ΣΚ έφτιαξα και το μωσαΙκό ψυγείου και το μισό το καταβρόχθισα και το άλλο

μισό το μοίρασα για να μην έχουμε προβλήματα.

Τεράστιος και ο χώρος μου φάνηκε για τον παιδότοπο , να κανονίσουμε να πάμε καμιά φορά.

Βρε Κωνκων μου ,που τα πήρες τα 13 κιλά στα μαλλιά; γιατί και η κοιλίτσα σου μια σταλίτσα είναι.

Πετρούλα όντως κεφτεδάκια τρυφερά όπως ακριβώς το έθεσες είναι τα άτιμα. Καλέ τι νούμερα είναι αυτά που μας γράφετε για τους καλεσμένους σας , ούτε η Μενεγάκη δεν τα έπιανε αυτά τα νούμερα. Μακάρι να μπορούσα και εγώ να τους καλούσα όλους αλλά δυστυχώς όπως λένε και τα κορίτσια οι χώροι εδώ είναι πανάκριβοι , έχουν πιαστεί οι Αθηναίοι για τα καλά και μυαλό δε βάζουν να τις ρίξουν μια στάλα.

Διαφημίσεις

Εγω να πω την αληθεια ευτυχως που ειναι τσιμπημενες οι τιμες στην Αθηνα και εχουν μαζευτει γονεις και πεθερικα πλεον και δεν απαιτουν τους παντες στο γλεντι.

Δε μπορω να πω οτι θα ηθελα να τους εχω ολους στο τραπεζι.Ηδη κατα τη γνωμη μου ειχα πολλους περιττους.Ανθρωπους δλδ που δεν ειχα ξαναδει ποτε...ειδικα απο το σοι του συζυγου.Δε ξερω πεταμενα λεφτα....

Και επειδη το ηθελα και καπως ομορφο ολο αυτο δε συμβιβαζομουν και ευκολα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

πανμαρ εμεις λογο δουλειας εχουμε μεγαλο κυκλο και δεν γινοταν αλλιως

Το καταλαβαίνω...! Όπως καταλαβαίνω κι αυτούς που θέλουν το γλέντι και τον κόσμο. Δεν κακόλογω, ούτε κατακρίνω. Σου λέω πρώτα απ'όλους ο αδερφός μου. Αν μπορούσε να κάνει τον γάμο του στο ΟΑΚΑ, θα το έκανε με μεγάλη χαρά και ευκολία! Απλά εγώ δεν το αντέχω και γι'αυτο σας θαυμάζω!!! Και μόνο που σκέφτομαι ότι τόσες ώρες με το νυφικό, θα πρέπει να φοράω και τακούνια.... Κι εμείς έχουμε κύκλο, και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις και γκρίνιες επιλέξαμε να είμαστε μόνοι μας! Εδώ δεν καλέσαμε τ'αδέρφια των γονιών μας, θα παρεξηγηθούν οι άλλοι? Ή μόνοι μας, ή με κόσμο...

mrdIp3.png

Κικη ειναι πανευκολη..

Σαβαγιαρ,ετοιμες κρεμες ζαχαροπλαστικης γιωτης και πορτοκαλι που το δενεις με κορν φλαουρ.Δεν υπαρχει πιο ευκολο γλυκο στο εγγυωμαι.

Τι μου θύμησες βρε Ρίτα... Μια παρόμοια τούρτα, ήταν η τούρτα που μας έφτιαχνε η γιαγιά μου... Απλά εκείνη καθάριζε και αμυγδαλόψυχα ωμή, την έκοβε κομματάκια και την ανακάτευε μαζί με την κρέμα.

mrdIp3.png

Το καταλαβαίνω...! Όπως καταλαβαίνω κι αυτούς που θέλουν το γλέντι και τον κόσμο. Δεν κακόλογω, ούτε κατακρίνω. Σου λέω πρώτα απ'όλους ο αδερφός μου. Αν μπορούσε να κάνει τον γάμο του στο ΟΑΚΑ, θα το έκανε με μεγάλη χαρά και ευκολία! Απλά εγώ δεν το αντέχω και γι'αυτο σας θαυμάζω!!! Και μόνο που σκέφτομαι ότι τόσες ώρες με το νυφικό, θα πρέπει να φοράω και τακούνια.... Κι εμείς έχουμε κύκλο, και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις και γκρίνιες επιλέξαμε να είμαστε μόνοι μας! Εδώ δεν καλέσαμε τ'αδέρφια των γονιών μας, θα παρεξηγηθούν οι άλλοι? Ή μόνοι μας, ή με κόσμο...

καλε ποια τακουνια μετα τον πρωτο χορο ημουν ξυπολητη μεχρι το πρωι οι πατουσες μου εκαναν να ξεβρομισουν μια εβδομαδα :mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγω να πω την αληθεια ευτυχως που ειναι τσιμπημενες οι τιμες στην Αθηνα και εχουν μαζευτει γονεις και πεθερικα πλεον και δεν απαιτουν τους παντες στο γλεντι.

Δε μπορω να πω οτι θα ηθελα να τους εχω ολους στο τραπεζι.Ηδη κατα τη γνωμη μου ειχα πολλους περιττους.Ανθρωπους δλδ που δεν ειχα ξαναδει ποτε...ειδικα απο το σοι του συζυγου.Δε ξερω πεταμενα λεφτα....

Και επειδη το ηθελα και καπως ομορφο ολο αυτο δε συμβιβαζομουν και ευκολα.

Α! Εμείς στους γονείς μας τους το είχαμε θέσει διαφορετικά. Θέλεις μαμάκα μου να καλέσεις τις φίλες σου στα βαφτίσια της εγγονής σου? Κάλεσε τες στο σπίτι σου, να τους κάνεις το τραπέζι, να τις κεράσεις, και να χαρείτε όλες μαζί!!! Όπως και κάνανε τελικά!!! Εγώ απ'όλες τις φίλες σου θέλω δύο να καλέσω γιατί αυτές τις έχω σαν συγγενείς μου. Όλες τις άλλες...

mrdIp3.png

καλε ποια τακουνια μετα τον πρωτο χορο ημουν ξυπολητη μεχρι το πρωι οι πατουσες μου εκαναν να ξεβρομισουν μια εβδομαδα :mrgreen:

Και μέχρι να φτάσει η ώρα του χορού??????????

χα!χα!χα!

mrdIp3.png

βικυ το τεταρτο Gourme ειναι εγω εκανα λαθος .... απονομη δεν εγινε φετος και ετσι θα μας το στειλουν ταχυδρομικος ..

παρισι :roll::):) μμμμμ!!!!! να πατε να πατε να πατε :):)

ποιος παντρευεται καλε? ο Τσοχατζοπουλος παλι? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α! Εμείς στους γονείς μας τους το είχαμε θέσει διαφορετικά. Θέλεις μαμάκα μου να καλέσεις τις φίλες σου στα βαφτίσια της εγγονής σου? Κάλεσε τες στο σπίτι σου, να τους κάνεις το τραπέζι, να τις κεράσεις, και να χαρείτε όλες μαζί!!! Όπως και κάνανε τελικά!!! Εγώ απ'όλες τις φίλες σου θέλω δύο να καλέσω γιατί αυτές τις έχω σαν συγγενείς μου. Όλες τις άλλες...

σε βρίσκω πολυ cool και μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσε:wink:

και εγω καλεσα την κουμπαρα μου στα βαφτισια και η μουλ!#$α ουτε με χαιρετησε να μου πει να σου ζησει η εγγονουλα ... και εγω την εγραψα κανονικα:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...