Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωαννα ξερω για τα βερυκοκα.. εχω ενα βαζο εξω και ετοιμαζετε χα χα χα

και κατι αλλο τα σιροπια απο τα γλυκα του κουταλιου τα περνας απο σουρωτηρι και αναλογα ποσο ειναι σε γραμ. βαζει και το αλκοολ, ουζο,κονιακ, βοτκα,ρουμι κτλ..... και γινοντε ωραιοτατα λικερ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτα τι ωραιο χρωμα ειναι αυτο στην τουρτιτσα???

Πρεπει να ειναι και πολύ δροσερη ε???

Θα την φτιαξω και εγω καποια στιγμή, αλλα μετα τα γενεθλια γιατι απο σημερα θα ξεκινησω να ετοιμαζω τα καλουδια του μπουφε μας..Ισως τη φτιαξω το Σαββατο που ειναι και η μερα του

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

A για το dance with the stars.Το εβλεπα οσο χορευε η φιλη μου.

Ειναι η Εμιλυ η μελαχρινη κοπελα που χορευε με τον μπουμπουρα.

Μενει απο πανω μου και ο Γρηγορης ειναι εκστασιασμενος οποτε την εβλεπε στην πολυκατοικια τη ρωτουσε ''Που ειναι ζετα?''χαχα

χαχα Ριτα μην πείτε στην Εμιλυ οτι ο Γρηγορης εβλεπε την εκπομπη για την Ζετα και οχι για αυτην...θα στενοχωρεθει νομιζω!!!!χαχαχα

Διαφημίσεις

χαχα νομιζω το εχει καταλαβει και η ιδια οποτε τη βλεπει αυτο της λεει...του αρεσει και η ιδια βεβαια μιας και ειναι κουκλα η κοπελα αλλα με τη ζετα εχει ερωτα το αγορι μου...χαχα

Ναι Φωτεινη φαινεται λιγο ψυχρη αλλα ειναι πολυ καλο κοριτσι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κικη μου η βικυ το εγραψε για κ#!ς κ κοιλιες:):):)

αυτο που αν θυμαμαι καλα στον γαμο της βικυς κ λουκα...το ξενοδοχειο ειχε αλλη τιμη για τους καλεσμενους μας..

και οσο για το τραπεζομα, ο συζηγος μου εχει ταβερνα...δεν σας ειπα για τριτη χρονια και φετος πηραμε το βραβειο Gourme...κανει συνεχεια τραπεζια για βαφτισια κ γαμους και δεν ειναι ολοι καλεσμενη.

πριν απο χρονια παρεξυγηθυκα με μια γνωστη μου.

την ειχαν καλεσμενη σε γαμο στη Σαμοθρακη και μου λεει ΄΄αν θα μας εχουν ξενοδοχειο θα παμε για να κανουμε και κανενα μπανακι'' εκει τα πηρα στο κρανιο και την απαντησα οτι η προσκληση ηταν καθαρα τυπικη ξεροντας οτι το ζευγαρι επελεξε εκει να κανει τον γαμο και κανενας δεν ηταν υποχρεωμενος να παει, αλλα αν το βλεπεις να πας για να κανεις τα μπανακια σου και μονο αυτο καλλυτερα να μην πας καθολου

πηγα την Φωτεινουλα για εξεταση αιματος....μας ακουσατε εκει που

ειστε??

ναι το ξενοδοχειο ειχε αν θυμαμαι καλα 90 ευρω και στους καλεσμενους το εκαναν 60.το οποιο ξενοδοχειο το εχει ο αδελφος αυτουνου που εχει το μαγαζι που καναμε το γλεντι..

αληθεια μαμα?πηραμε παλι βραβειο?αυτο ειναι η 4ο η 5ο.σιγουρα οχι 3ο που ειπες εσυ.

ειμαστε καλεσμενοι σε γαμο στο παρισι.το σκεφτομαστε.....

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ρε κοριτσια τι ωραιους χωρους και πολλες επιλογες εχετε εκει στην Αθηνα για να πάτε και με τα παιδια....

Και ακομη ποσο ωραια σας ξυριζουν σε τραπέζια και δεξιωσεις....Πεφτουν τα μαλλια μου οταν ακουω για 30 ευρω το κεφαλι, πόσο μαλλον για παραπάνω...

Διαφημίσεις

Πετρουλα με 30 ευρω το κεφαλι στην Αθηνα μονο σε χασαποταβερνα στον καρεα πας και δε ξερω μηπως εχει φτασει και παραπανω πλεον.Για γαμο μιλαω...

Αστα εμας ο γαμος μας πηγε 9.500 ευρω περιπου το τραπεζι μονο εννοειται(ειχαμε και γνωριμιες).Και μη φανταστεις ...αν πας σε κανα κτημα δε σου φτανουν τα 20 χιλιαρικα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγω το γαμο μου τον εκανα οπως η Βατραχινα με 1000 ατομα σε εκκλησια και τραπέζι, πρωτη φορα και εμεις ειδαμε το μαγαζι να μην εχει αδεια καρεκλα και το καταχαρηκαμε όλοι πάρα πολύ!!!!Και αν ξαναγυριζα το χρονο πίσω πάλι ετσι θα τον εκανα το γαμο μου, ανοιχτο και με όλο τον κοσμο να χορευει και να χαίρεται με την χαρα μας!

κι εγω στονε παλι το ιδιο θα εκανα το μονο που θα απεφευγα θα ηταν η χαιρετουρα στην εκκλησια που τελειωμο δεν ειχε ειχα ψοφησει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...