Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

οι τιμες Αθηνας ειναι οντως απαγορευτικες ...Για Κυριακη μεσημερι ειναι γυρω στα 25-26 ευρω στην Παρνηθα ενω στην Λαμια πληρωσαμε 11ή 12 ευρω το ατομο ..και το δευτερο παιδι μας πρωτα ο θεος στην Λαμια θα το βαφτισουμε!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ξερετε οτι τα κουκουτσια και κοτσανακια απο τα κερασια μπορειτε να τα βραζετε και να πινετε το ζουμι σαν τσαι....τωρα δεν ξερω που ακριβως κανει καλο αλλο οτι εχει αντιοξιδιοτικες ιδιοτητες το εχει:)

Μπράβο Κωνκωνάκι , άντε τώρα και με το καλό να γεννήσεις.

Ριτάκι τέλεια φαίνεται η τουρτίτσα σου μιλάμε, πλησιάζει και η γιορτή μου και παίρνω ιδέες για γλυκάκια , αν έχεις και καμια άλλη συνταγή εύκαιρη (εύκολη και δροσιστική), καλοδεχούμενη . Να σου πω κι όλας ότι προσπαθώ συνέχεια να φτιάξω το αλμυρό μωσαϊκό με το ψωμάκι του τόστ αλλά ποτέ δεν το αφήνω ολόκληρη μέρα στο ψυγείο για να δέσει , με πιάνει πείνα και πάντα μετά από 2 ώρες την τσακίζω τη φετούλα.

Ωραία και η ιδέα σου για την καφετέρια γιατί ομολογώ ότι και εμείς ψάχνουμε μια αντίστοιχη καφετέρια αλλά να μη χρειάζεται να απολαμβάνει μόνο ο ένας από τους δυο μας τον καφέ για να προσέχουμε τον μικρό , παρά να μπορούμε να τον κοιτάζουμε και εμείς να είμαστε χαλαροί.

Βατραχάκι καλά να είσαστε κοπέλα μου και στην επέτειο να φτάσετε τους 1500 άμα θέλετε.

Κυρία Φωτεινή συγχαρητήρια για το μαγαζί σας, μακάρι να μέναμε κοντά σας να προγραμματίζαμε εκεί όλες τις εκδηλώσεις μας , αν μπορείτε ανοίξτε άλλο ένα και στην Αθήνα για εμάς τις Νότιες.

Διαφημίσεις

βικυ καλημερα.σου ειπε η μαμα σου για την ευκολη ψαρια???

αν πιασει μην με ξεχασετε ετσι???:-D:-D:-D

με ειπε με ειπε.τρελλοκομειο.καλο δολωμα.

δεν αγοραζω και ποτε γιατι δεν μου ειναι απαραιτητα.φανταζεσαι να παω τωρα και να παρω και ειδικα για το ψαρεμα???

θα πεταξω και ενα στον πασχαλακη τον τερζη για να πιασει και αυτος κανα λεπι!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

κωνκων μου καλε κοντευεις 31η εβδομαδα εφτασες!!!!

Αχ vatraxaki μου ελπίζω να κρατηθει η μπεμπα ακομα αυτον τον μηνα. Επειδη γεννησα τον Κωνσταντινο στις 36 εβδομαδες φοβάμαι μη μου σπάσουν πάλι τα νερα νωρίτερα.

βατραχακι κοντευει να γεννησει και αν την δεις ποσο κομψη ειναι ..φτου φτου να μην την ματιασω !!!κουκλα!!

Ξέρεις να με ανεβάζεις ψυχολογικα...:D Τα 13 κιλάκια τα έχω τσιμπήσει ήδη!

Φωτεινή μου λιγακι χάλια μου ακούγετε. Λες να είναι νόστιμο?

Διαφημίσεις

κωνκων τωρα βραζω και θα σου πω...εγω πινω διχως ζαχαρη

Ριτα πρασινο τσαι μου αρεσει και μονο αυτο πινω, περνω και με γευσεις

κικη ευχαριστω, μας εχουν κανει προταση στο ανδρα μου πριν χρονια και περιση αλλα δεν αποφασίζει γιατι πρεπει να μετακομισουμε και δεν το θελουμε

κατι αλλο που κανω ειναι, παντα στο σιτι εχω τσουκνιδα ξερη το κανω ροφημα... πολυ καλο για το αιμα... και βαζω σε οτι φαγακι εχει ανιθο, δυοσμο και μαιντανο

Καλημερα φιλεναδες μου!!!

Ελένη να χαιρομαστε το παλικαρακι μας!!!!Να ειναι γερος και καλότυχος σε όλη του τη ζωή!!!!

Χτες εφυγα λίγο αποτομα, δεν καληνυχτισα..Sorry!

Ιωαννα και Μαρινα πως ειναι τα ζουζουνια???

Κωνκων εσεις βλέπω ειστε καλύτερα....Ευτυχως δεν ταλαιπωρηθηκε πολύ ο μικρος

Κικιτσα αλοιφη εγινες με τον μικρο ε???Ετσι μωρε ειναι τα αντρακια μας, κεφτεδακια τρυφερα..χαχα

Φωτεινη συμφωνω μαζι σου για την Ερρικα, γυναικαρα με τα όλα της!!!Η Μαγγιρα ειναι ταλαντουχα δεν λέω, αλλά δεν επιανε χαρτωσια μπροστα της..

Ειδε και ο συζυγος την εμφανιση με τα δερματινα και προς στιγμην νομιζα δεν ανεπνεε..χαχα

Εγω το γαμο μου τον εκανα οπως η Βατραχινα με 1000 ατομα σε εκκλησια και τραπέζι, πρωτη φορα και εμεις ειδαμε το μαγαζι να μην εχει αδεια καρεκλα και το καταχαρηκαμε όλοι πάρα πολύ!!!!Και αν ξαναγυριζα το χρονο πίσω πάλι ετσι θα τον εκανα το γαμο μου, ανοιχτο και με όλο τον κοσμο να χορευει και να χαίρεται με την χαρα μας!

Επίσης εμεις πληρωσαμε και το ξενοδοχείο..όπυ πήγαμε και εμεις απο Κρητη μέχρι Αλεξανδρουπολη σε γαμους δεν μας αφησαν να πληρωσουμε τη διαμονη (μονο για την ημερα του γαμου) και ετσι ειπαμε μαζι με ολο το πακετακι ας πάει και το ξενοδοχειο...

Ιωαννα με το καλό να ακουσετε την καρδουλίτσα σας!!Εισαι καλά κατα τα αλλα??Δεν εχεις συμπτωματα ε??

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

A για το dance with the stars.Το εβλεπα οσο χορευε η φιλη μου.

Ειναι η Εμιλυ η μελαχρινη κοπελα που χορευε με τον μπουμπουρα.

Μενει απο πανω μου και ο Γρηγορης ειναι εκστασιασμενος οποτε την εβλεπε στην πολυκατοικια τη ρωτουσε ''Που ειναι ζετα?''χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...