Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν τους καλω για να φανε.τους καλω για να ειναι σε μια ομορφη στιγμη της ζωης μας και ως μαρτυρες στη βαφτιση.

και επειδη δημιουργηθηκε και θεμα με το αν θα πρεπει να πληρωσουμε ξενοδοχειο για τους εκτος θεσσαλονικης,ημουν καθετα αρνητικη.δεν θα πληρωσω εγω για να ερθουν να στο γαμο μου.δεν τους καλω για να κανουν ταξιδι.και φυσικα δεν απαιτω και δωρο.οσοι ηθελαν να ερθουν τους ειχα ετοιμο ξενοδοχειο αλλα το πληρωσαν εκεινοι.και ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ.

συμφωνω βικυ.ακριβως ετσι εγινε και με μενα.

ηρθανε απο εδω το νησι ,απο αθηνα,απο τα χωρια μας απο λαρισα στον βολο που εγινε ο γαμος μας, και δεν πληρωσα κανενα ξενοδοχειο.ασε που δεν δεχτηκανε κιολας.

απλα εβαλα ενα λεωφορειο απο λαρισα για βολο για οσους δεν μπορουσανε να οδηγησουνε.καποιους δεν τους ειχα στο τραπεζι και λογια ακουσα αλλα δεν με νοιαζει.εγω ηθελα το παρτυ που εκανα μετα (ετσι το λεω εγω)

να ηταν ατομα που γουσταρα και θα γουσταραν κι αυτοι.κι αν το ξανακανα μονο 50 απο τα 300 θα καλαγα τωρα!

κι οσοι γκρινιαζανε γιατι παντρευτηκα εκει και οτι ειναι μακρυα τους απανταγα ''για μπανιο στην θαλασσα δεν πηγαινετε?δεν περνετε το αυτοκινητο?ετσι θα ρθειτε και στον γαμο μας''

δεν ξερανε τι να πουνε.

δεν μπορω να ακουω λαλακιες οτι ειναι μακρυα και δεν μπορω να ερθω και για καφεδακι και τσιπουρακι να πηγαινεις!η θες ή δεν θες!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

μαελενη μου χρονια πολλα στο αντρακι σου να τον χαιρεστε!!!!

εχθες εκλεισε το λαπτοπ απο μπαταρια και δεν σας καληνυχτησα

Ηλιανα μου δεν ξερω τι επιασε ο μικρος και ουτε κι ο παππους του ξερει μαλλον θα πρεπει να κανουμε τεστ για να δουμε τι τον πειραζει!

οσο για το σλινκ εμενα στον θηλασμο δεν με βολεψε καθολου αλλα για βολτες ειναι πολυ βολικο ιδιως για ψωνια

γιοβαννα Μαρινα πως ειναι σημερα τα μικρα σας;

σας αφιερωνω ενα καλοκαιρινο τραγουδακι

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

κοριτσια εμεις στο γαμο μας ειχαμε περιπου 1000 ατομα στο γλεντι ενας χαμος αλλα οι γονεις ηθελαν να τους καλεσουν ολους εγω αν ηταν στο χερι μου θα επερνα μονο τους κολλητους και θα πηγαιναμε για διασκεδαση εξαλου αυτο που εχω να θυμαμαι απο το γλεντι μας ηταν μετα της 4 τα ξημερωματα που μειναμε μονο οι φιλοι κι εγινε ενας χαμος χορος τραγουδι τελεια!

Χωρίς να έχω διαβάσει βιβλία και αναλύσεις, μάλλον είναι η ηλικία γενικότερα, όχι μόνο ο μήνας! Η δικιά μου από τον Απρίλιο και μετά έχει γίνει άλλο παιδί! Αλλά ο μήνας πέρασε και συνεχίζει ακάθεκτη!!!

ΠανΜαρ μου έδωσες κουράγιο μπορώ να πω να συνεχίσω.χιχιχι

Όντως κορίτσια με εμένα όταν ειδικά έχει όρεξη είναι πολύ τρυφερός και με τρελαίνει, το φοβερό είναι ότι αυτά τα κάνει μόνο σε εμένα και ο πατέρας του παθαίνει αμόκ που δεν συμπεριφέρεται και σε εκείνον έτσι.

Ιωάννα η Ελενίτσα πρέπει να τον φοβάται τον Χρηστάκο γι’αυτό και εκείνος δεν την αφήνει σε υσηχία, στο λέω γιατί και ο δικός μου μόλις βλέπει την ανιψιά μου τη μικρή ( 4χρονών) επειδή εκείνο το κακομοιράκι είναι πολύ ήρεμο κοριτσάκι , συνέχεια της τραβάει τα μαλλιά και δεν την αφήνει σε υσηχία και όλα αυτά τα κάνει μόνο σε αυτή ,στη μεγαλύτερη ξαδέρφη του που είναι 7 χρονών και δεν τον παίρνει γιατί του φωνάζει και αυτή είναι σούζα ο κύριος. Συνεπώς όπου τα παίρνει το παίζουν μαγκάκια τα άτιμα.

ΚωνΚων χαίρομαι που ο γιόκας σου είναι πολύ καλύτερα, εσύ πότε είναι να κάνεις το doppler;

Vatraxaki 1000 άτομα:shock: , μιλάμε τρελάθηκα, τουλάχιστον όλος ο κόστος θα έχει να θυμάται το γάμο σας.

κικη μου η βικυ το εγραψε για κ#!ς κ κοιλιες:):):)

αυτο που αν θυμαμαι καλα στον γαμο της βικυς κ λουκα...το ξενοδοχειο ειχε αλλη τιμη για τους καλεσμενους μας..

και οσο για το τραπεζομα, ο συζηγος μου εχει ταβερνα...δεν σας ειπα για τριτη χρονια και φετος πηραμε το βραβειο Gourme...κανει συνεχεια τραπεζια για βαφτισια κ γαμους και δεν ειναι ολοι καλεσμενη.

πριν απο χρονια παρεξυγηθυκα με μια γνωστη μου.

την ειχαν καλεσμενη σε γαμο στη Σαμοθρακη και μου λεει ΄΄αν θα μας εχουν ξενοδοχειο θα παμε για να κανουμε και κανενα μπανακι'' εκει τα πηρα στο κρανιο και την απαντησα οτι η προσκληση ηταν καθαρα τυπικη ξεροντας οτι το ζευγαρι επελεξε εκει να κανει τον γαμο και κανενας δεν ηταν υποχρεωμενος να παει, αλλα αν το βλεπεις να πας για να κανεις τα μπανακια σου και μονο αυτο καλλυτερα να μην πας καθολου

πηγα την Φωτεινουλα για εξεταση αιματος....μας ακουσατε εκει που

ειστε??

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Μαελενη χρονια πολλα!!!Να χαιρεσαι τον κουκλο σου!!!Και του χρονου με υγεια

Γιοβαννα πολυ στεναχωρεθηκα αλλά νομιζω αδικα αγχωνεσαι ολα αυτα ειναι ιωσουλες.Ολες οι φιλες μου με παιδια στους παιδικους αυτο μου λενε ΣΥΝΕΧΕΙΑ ι κατι ψιλοεχουν τα παιδακια.

Μαρινα εβγαλες καμμια ακρη με τους εμμετους τελικα?Εμεις αν και μεχρι τον 7ο μηνα ειχαμε μετρητες αναγωγες εκτοτε δεν εχω ξαναδει εμμετο ποτε.Δε νομιζω οτι σχετιζεται εκτος και ειναι το παιδι ευκολο στον εμμετο.Και εγω σαν παιδι και τωρα ακομα ειμαι πολυ ευκολη.Λιγο να σκεφτω κατι και αμεσως....

Εμεις εχθες πηγαμε σε εναν πολυ ωραιο χωρο.Alma club στον αλιμο.

Εχει μεσα γηπεδακια ,πισινες κτλ.Αλλά εχει και υπαιθριο παιδοτοπο με φουσκωτα και καφετερια μεσα στα φουσκωτα.Ηταν η πρωτη φορα νομιζω που δε χρειαστηκε να σηκωθουμε καν απο το τραπεζι.Πολυ ωραιος χωρος καθεσαι ανετα βρε παιδι μου και βλεπεις τα παιδια.

Εφτιαξα και τουρτα παγωτο

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4683&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Vatraxaki 1000 άτομα:shock: , μιλάμε τρελάθηκα, τουλάχιστον όλος ο κόστος θα έχει να θυμάται το γάμο σας.

ασε κικη μου πρωτη φορα ειχε γεμισει το μαγαζι ολο ουτε βουλευτη μπαμπα να ειχαμε χαχα

kiko μου με τέτοια γλυκά λογάκια πώς να μη λιωσεις!

lazarenia μου στο χωριό μας στους γάμους το γλεντι ξεκιναει απο το πρωί. Ο γαμπρος τραπεζωνει τους δικους του καλεσμένους στο σπίτι του και η νυφη αντιστοιχα στο σπίτι της (συγκεκριμένα στις αυλές μας). Την ώρα της στεψης ο γαμπρος πάει να πάρει τη νυφη απο το σπίτι της, με όλο του το σόι και μετά τη στεψη το γλεντι συνεχιζεται στο σπιτι του γαμπρου και μενουν οι πιο στενοι συγγενεις και φίλοι. Εμείς είμασταν οι τελευταιοι στο χωριο που το κάναμε έτσι, τωρα ή δεν κάνουν τιποτα απο γλέντι ή πάνε σε κάποιο κέντρο.

vatraxaki μου ωραίο τραγουδακι!

Μαργαριτακι καλημερα,ωραιο ακουγεται αυτο το μερος που πηγατε ??ειναι κοντα στην εθνικη ??να κανονισουμε να παμε!!το ΣΚ αυτο θα ειμαστε Αθηνα και δεν εχουμε ουτε γαμους ουτε βαφτισια!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

ΚωνΚων χαίρομαι που ο γιόκας σου είναι πολύ καλύτερα, εσύ πότε είναι να κάνεις το doppler;

Κικιτσα μου το έκανα την περασμενη βδομαδα και όλα ηταν μια χαρα!

Ιωάννα μου την έχει βάλει στο μάτι την Ελενίτσα? Τι του έκανε το κοριτσάκι?

Πω πω βρε Ρίτα μου με την τουρτα σου πρωι πρωί τί μας κάνεις....

Εμεις τραπεζι στο γαμο καναμε για 250 ατομα τα μισα απο οσα ειχαμε στην εκκλησια δλδ.

Στα βαφτισια καναμε τραπεζι για 110 ατομα σχεδον οσα ειχαμε και στην εκκλησια.

Βεβαια λαβετε υποψιν σας οτι εδω στην Αθηνα για να βρεις εναν χωρο αξιοπρεπη για γαμο θες τουλαχιστον 40 ευρω το κεφαλι.Δε λεω για τα πανακριβα που πας πανω απο 70.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ιωαννα εσας δε νομιζω οτι σας βολευει διοτι ειναι μεσα στον Αλιμο και ετσι οπως το ειδα πρεπει να πας κατα τις 8 για να εχει πεσει ο ηλιος.Οποτε δε νομιζω οτι βολευεστε θα πηγαινει πολυ αργα.

Εμιες πηγαμε 8 και φυγαμε 10 και μιση απο εκει...χαχα

Κανονιζουμε οπου θες και παμε το αλλο σκ.

Σας αφηνω καλη συνεχεια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...