Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη μου, αν και δεν τρελένομαι για τούρτες, θα φάω ένα κομμάτι για να ευχηθώ στον γιόκα σου!

Γειτόνισσα , καλημέρα! Υπομόνη... Δευτέρα είναι, θα περάσει! Τι μένει μετά? Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και... φτάσαμε στην Παρασκευή!!!

Κα Φωτεινή, για τον χαρακτήρα της δεν ξέρω γιατί δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου. Εγώ μόνο από εμφάνιση είπα τη γνώμη μου...

Θεματάκι εγώ δεν άνοιξα γιατί είμαι εντελώς άσχετη από αυτά! Θ' ανοίξουν αργότερα οι πιο έμπειρες!

mrdIp3.png

Κορίτσια καλησπερα δεν το είπα για να θίξω κάποιον για το τραπέζι

είπα πως το έχουμε εμείς

και πως είμαι συνηθισμένη

έξαλλου διευκρίνισα όσους στην έκλισια τόσους και στο τραπέζι

ειλικρινά μου φαίνετε παράξενο και παράλογο

να μεταφέρω κάποιον 60 και 100 χιλιόμετρα για το μυστήριο και μονό

δηλ εκεί είναι συγγενής ενώ στο τραπέζι μακρινός και άγνωστος ?

κορίτσια ειλικρινά μου φαίνετε παράλογο

όχι τοσο για μένα ήμουν διπλά ημουν και πετάχτηκα

αλά για τους άλλους συγγενής που ήρθαν από το χωριό

και έφυγαν με ένα γλυκό στο χέρι ντροπή

μην τους καλείς καθόλου στην τελική

αυτό ήθελα να πω

κοιτα....εγω και στον γαμο αλλα και στη βαφτιση ξεχωρισα ατομα.στο γαμο ειχα 800 καλεσμενους και στο γλεντι 300!!!!και στη βαφτιση ειχα πολλα ατομα αλλα δεν θυμαμαι ποσα ενω στο τραπεζι ηρθαν πολυ λιγοτερα.

δεν τους καλω για να φανε.τους καλω για να ειναι σε μια ομορφη στιγμη της ζωης μας και ως μαρτυρες στη βαφτιση.

και επειδη δημιουργηθηκε και θεμα με το αν θα πρεπει να πληρωσουμε ξενοδοχειο για τους εκτος θεσσαλονικης,ημουν καθετα αρνητικη.δεν θα πληρωσω εγω για να ερθουν να στο γαμο μου.δεν τους καλω για να κανουν ταξιδι.και φυσικα δεν απαιτω και δωρο.οσοι ηθελαν να ερθουν τους ειχα ετοιμο ξενοδοχειο αλλα το πληρωσαν εκεινοι.και ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ.

εχω παει σε γαμος σε ολη την ελλαδα.πουθενα δεν μας πληρωσαν,αλλα παντα ειμασταν και στο τραπεζι γιατι ειμασταν μακρυα.

εδω μου εχει τυχει πολλες φορες να ειμαι καλεσμενη μονο στην εκκλησια και παντα παω.εκτος απροοπτου.

αν ερχοταν παντως κοσμος και σχολιαζε οτι δεν τους ταισαμε,σιγουρα δεν θα το αφηνα να περασει ετσι.

αυτα τα λεω χωρις παρεξηγηση.γιατι εμεις ετσι ειμαστε εδω.ολοι το ιδιο κανουμε

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

κοιτα....εγω και στον γαμο αλλα και στη βαφτιση ξεχωρισα ατομα.στο γαμο ειχα 800 καλεσμενους και στο γλεντι 300!!!!και στη βαφτιση ειχα πολλα ατομα αλλα δεν θυμαμαι ποσα ενω στο τραπεζι ηρθαν πολυ λιγοτερα.

δεν τους καλω για να φανε.τους καλω για να ειναι σε μια ομορφη στιγμη της ζωης μας και ως μαρτυρες στη βαφτιση.

και επειδη δημιουργηθηκε και θεμα με το αν θα πρεπει να πληρωσουμε ξενοδοχειο για τους εκτος θεσσαλονικης,ημουν καθετα αρνητικη.δεν θα πληρωσω εγω για να ερθουν να στο γαμο μου.δεν τους καλω για να κανουν ταξιδι.και φυσικα δεν απαιτω και δωρο.οσοι ηθελαν να ερθουν τους ειχα ετοιμο ξενοδοχειο αλλα το πληρωσαν εκεινοι.και ΗΡΘΑΝ ΟΛΟΙ.

εχω παει σε γαμος σε ολη την ελλαδα.πουθενα δεν μας πληρωσαν,αλλα παντα ειμασταν και στο τραπεζι γιατι ειμασταν μακρυα.

εδω μου εχει τυχει πολλες φορες να ειμαι καλεσμενη μονο στην εκκλησια και παντα παω.εκτος απροοπτου.

αν ερχοταν παντως κοσμος και σχολιαζε οτι δεν τους ταισαμε,σιγουρα δεν θα το αφηνα να περασει ετσι.

αυτα τα λεω χωρις παρεξηγηση.γιατι εμεις ετσι ειμαστε εδω.ολοι το ιδιο κανουμε

Λοιπόν, νομίζω ότι εγώ έκανα το καλύτερο γάμο!

Είχαν έρθει οι γονείς μας, οι κουμπάροι μας, η γυναίκα του αδερφού μου και η κολλητή μου με τον μπαμπά της!

Και μετά, πήγαμε και φάγαμε με τους κουμπάρους μας! Οι τέσσερείς μας!

Τώρα σε σχέση με τα εκτός Αθηνών... Όταν παντρεύτηκε ο αδερφός μου στην Κέρκυρα, είχαν πληρώσει την διαμονή σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους, όχι σε όλους!

Εμείς, όταν έχουμε πάει εκτός, για γάμους ή βαφτίσια, μας έχει τύχει απ'όλα!

Και μας τα έχουν πληρώσει, και έχουμε πληρώσει και μια άλλη φορά, τα παιδιά που παντρεύονταν, μας είχαν πληρώσει την διαμονή για το βράδυ του γάμου, κι εμείς είχαμε πληρώσει τις παραπάνω μέρες που κάτσαμε γιατί το είχαμε κάνει εκδρομούλα!

mrdIp3.png

Καλημερα!

χαχαχα κωνκωνακι δικια μου εισαι!!!

Ψωμι τυρι καρπούζι το καλοκαίρι και ψωμι τυρι μήλο το χειμώνα????

χαχαχα ναι Πετρούλα μου και μόλις βγεί και το σταφύλι πάλι ψωμί-τυρι-σταφυλι.

Απο το Σάββατο το απογευμα μεχρι χθες το βράδυ έφαγα 1 ολόκληρο καρπούζι:shock:. Μόνη μου, οι υπόλοιποι δεν το τρώνε.

Κωνκων περαστικά στον Κωνσταντίνο σου. Και η Αλεξάνδρα μου είχε έναν βήχα αρκετές μέρες, που την έπιανε όμως μόνο πρωί και ίσως λίγο μέσα στη μέρα, και πήτα την πρωτοβουλία μόνη μου και της έδωσα ένα φυτικό σιρόπι. Λέγεται grindtus - PoliActive και έχει μέσα πορτοκάλι, λεμόνι, ευκάλυπτο, μέλι, μαύρη ζάχαρη, μυρτιά κλπ. Γλυκόπιοτο και καλό. Ήπια και εγώ ένα σφηνάκι :tongue::tongue::tongue::tongue:

Θα το έχω στα υπόψη το σιροπάκι αυτό. Ευτυχώς ο βηχας κρατησε μόνο 2 μερες οπότε τωρα είμαστε μια χαρα.

Μαρίνα μου μάλλον την αρπαξατε την ίωση. Πώς είναι σήμερα? Έπιασε και τη μπέμπα τελικά?

Μας είπε ο γιατρός εκεί ότι αυτό είναι άφθα και μας έδωσε τη μουντισόλ για να τη βάζουμε 5 φορές την ημέρα και ότι είναι κάποιο ξέσπασμα ίωσης.

Αχ βρε giovanna μου δεν μπορείτε να σηκωσετε κεφάλι απο τις ιώσεις... Περαστικά της. Πώς είναι σήμερα?

Μαρινα εδώ εμείς κάνουμε όλοι τραπέζι οποίον καλείς τον τραπεζώνεις

δεν ξέρω τι μας κάλεσε δηλ για να πάμε δώρο ?

η να φαινόμαστε πολύ στο βίντεο?

Ηλιάνα μου πλάκα κάνεις??? Μπορεί οι άνθρωποι να μην είχαν για τόσα έξοδα. Απλά καλό θα ήταν να σας είχαν ενημερωσει απο την αρχη οτι δεν είχανε τραπέζι και έτσι αποφασίζατε αν θα πάτε ή όχι.

Και εγω απο χωριό είμαι και τα τραπεζοματα τα έχουν κόψει οι περισσότεροι. Εμένα το τραπεζι για τη βάφτιση του Κωνσταντίνου το πλήρωσε ο πεθερός μου, εμείς δεν είχαμε να ξοδεψουμε τόσα και δεν είχαμε σκοπο να κάνουμε τραπέζι.

περισσότερο μασ παραξένεψε γιατί μας κάλεσε

Για να παρεβρεθείτε στην χαρά τους μάλλον....

Λοιπόν τα νέα μας τωρα!

Ο βηχας του μικρου κράτησε μονο 2 μερες χωρίς άλλα συμπτωματα οπότε μαλλον ηταν κρυωματάκι απο το κρυο νερό που έπινε.

Το Σάββατο το βραδυ πηγαμε σε παιδικό παρτι και περάσαμε πολύ ωραία. Στις 23.30 γυρισαμε σπίτι και ο μικρός ήταν ντούρασελ.

Κυριακη πρωί πηγαμε στο copa copana στον Ασπρόπυργο. Κορίτσια ήταν τέλεια! Είμασταν στη παιδική πισινα και είχε πολλές τσουλίθρες για τα παιδιά. Βέβαια το νερό ήταν κρύο και ο Κωνσταντίνος πλατσουριζε στην άκρη. Μπήκαμε και μαζί μεσα στο νερό.

Είναι πολύ ωραίο μερος για συνάντηση καμια Κυριακή πρωί οικογενειακως....;)

Χθες βράδυ πηγαμε κ σε ενα γάμο που παντρευτικε μια συνάδελφος μου και περάσαμε πολύ ωραία και δεν είχαν τραπέζι μετα. Βέβαια εδω η στεψη κρατάει 20 λεπτά, στο χωριό μου 1 ώρα.

ευχες για τον γρηγορακη της ελενιτσας μας

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=445907#post445907

χρονια πολλα και απο εδω ελενη μου να τον χαιρομαστε!!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Για ρίξτε μια ματιά!

http://www.copacopana.gr/virtual.html

Καλημέρα κωνκωνάκι!

Το ξέρω το copacopana... Αλλά την μικρή δεν την πάω σε πισίνα με τίποτα! Και ειδικά όταν είναι και μέρη με τόσο κόσμο! Κοριτσάκια είμαστε εμείς... Μην κολλήσουμε τίποτα και ταλαιπωρούμαστε...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ζουζούνες και καλή εβδομάδα να έχουμε,

ΜαΕλενίτσα Χρόνια πολλά να χαίρεσαι τον λεβέντη σου αλλά και τον αντρούλη σου (αν και λίγο καθυστερημένα). να είσαστε καλά και να περνάτε πάντα όμορφα όπως και φέτος στα γενέθλιά σας. Υ.Γ μη ξεχνιόμαστε αναμένουμε και φώτο.

ΠανΜαρ περαστικά στον αντρούλη σου για το σπάσιμο , ελπίζω να ακολούθησε ιατρικές οδηγίες για να ξεμπερδέψετε γρήγορα με το νάρθηκα.

Γιοβαννούλα περαστικά και σε εσάς βρε κοπέλα μου , τι να πω και εγώ νομίζω ότι ακόμα ο καιρός παίζει με τα νεύρα μας, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα σκάγαμε με τη ζέστη από το Σαββατοκύριακο και μετά αλλάξανε πάλι τα πλάνα. Εδώ εγώ είμαι μόνιμα με ένα μπούκωμα στη μύτη , αυτά τα μικρά πλασματάκια δεν θα είναι περισσότερο επιρρεπής και ειδικά τα παιδιά που πηγαίνουν παιδικό; Όπως και να ‘χει περαστικά σας να είναι.

Πετρούλα πολύ όμορφη η πρόσκλησή σας , με το καλό να γιορτάσετε και εσείς τα γενέθλιά σας.

Λαζαρένια μου καλώς ήρθες στο σπιτικό σου , χαίρομαι που περάσατε έτσι όμορφα, μακάρι να μπορούσα να σας είχα συναντήσει και εγώ αλλά δυστυχώς δεν είχα τη δυνατότητα.Διάβασα τα νέα σας σχετικά με την παράταση της μετάθεσή σας και ειλικρινά εύχομαι η αυτή τη χρονιά να συμβούν μόνο ευχάριστα πράγματα και να έχεις και εσύ να μας λες και όλες οι άσχημα που συνέβησαν στο μέρος σας να ανήκουν στο παρελθόν από εδώ και στο εξής.

Κυρία Φωτεινή κάτι διάβαζα σχετικά με τις κοιλιές και τους κ@#2ς που γράψατε και τις εγκυμοσύνης και να σας πω ότι εγώ κατατάσσομαι σε αυτές με την τεράστια κοιλούμπα από τον 4ο μήνα έχοντας αγόρι αν και στη 1η εγκυμοσύνη θυμάμαι τέτοιο καιρό ίσα που με καταλαβαίνανε αν είμαι ή όχι. Τέσπα πάνε ανεπιστρεπτί αυτές οι εποχές , όσο για το κιλάκι σας μη ψάχνετε αδίκως εγώ ήμουν βεβαίως βεβαίως.

Ιωαννούλα με το καλό να πάτε να δείτε το μωράκι σας και να μας πεις τα νέα.

Μαλευτεράκι σε υπέρευχαριστώ καλέ που σχολίασες τόσο όμορφα τη θέση που είχα σχετικά με τις γέννες και τον θηλασμό , σε πληροφορώ πάντως ότι στην έκθεση ήμουν σκράπας , μεγαλώνοντας άρχισα να εμπλουτίζω λίγο τη φαντασία μου. πάντως και στη δουλειά όλοι έχουν να το λέμε ότι με αντιπροσωπεύει η ηρεμία και ότι γενικά θεωρούμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος , γιατί όμως βρε κορίτσια όταν πάω σπίτι και βλέπω αυτό το ταλιμπανάκι μόνο ηρεμία δεν χαρακτηρίζει το προσωπό μου και μου βγαίνει ο άλλος μου εαυτός;.χιχιχιχι

Εμείς χθες πήγαμε και κάναμε το 1ο μας μπάνιο επιτέλους αλλά ομολογώ ότι ξεκινήσαμε με πολύ συννεφιά και πολύ κρύα τη θάλασσα. Με το που μπήκαμε όμως στο αυτοκίνητο για το γυρισμό , να σου ένας ήλιος τεράστιος να καίει και να τσουρουφλάει ο άτιμος, ευτυχώς δηλαδή που φύγαμε για να απολαύσει ο κόσμος λίγο τη θάλασσα.

Βρε κορίτσια για πείτε αυτή η ηλικία και γενικώς αυτός ο μήνας (κοντά στα 2 δηλαδή) θεωρείται δύσκολος γιατί ο δικός μου είναι μέσα στην αντίδραση και στο πείσμα, μιλάμε έχω τρελαθεί αυτές τις μέρες.αλλά χθες τι μου είπε το μαναράκι μου και με τρέλανε , το βράδυ πήγα να τον καληνυχτίσω και να του δώσω ένα φιλάκι και με κοιτάζει και μου χαίδεύει τα μαλλιά και μου λέει «αγάπη μου», καλά μιλάμε κορίτσια έλιωσα στην κυριολεξία η μάνα.

Αυτά , φιλιά σε όσες ξέχασα , θα επανέλθω όμως.

Βρε κορίτσια για πείτε αυτή η ηλικία και γενικώς αυτός ο μήνας (κοντά στα 2 δηλαδή) θεωρείται δύσκολος γιατί ο δικός μου είναι μέσα στην αντίδραση και στο πείσμα, μιλάμε έχω τρελαθεί αυτές τις μέρες.αλλά χθες τι μου είπε το μαναράκι μου και με τρέλανε , το βράδυ πήγα να τον καληνυχτίσω και να του δώσω ένα φιλάκι και με κοιτάζει και μου χαίδεύει τα μαλλιά και μου λέει «αγάπη μου», καλά μιλάμε κορίτσια έλιωσα στην κυριολεξία η μάνα.

Αυτά , φιλιά σε όσες ξέχασα , θα επανέλθω όμως.

Καλημέρα Κίκο μου!

Χωρίς να έχω διαβάσει βιβλία και αναλύσεις, μάλλον είναι η ηλικία γενικότερα, όχι μόνο ο μήνας! Η δικιά μου από τον Απρίλιο και μετά έχει γίνει άλλο παιδί! Αλλά ο μήνας πέρασε και συνεχίζει ακάθεκτη!!!

Αχ!!! Τι άντρας Θεέ μου! Ποια γυναίκα θα τον πάρει!!!!

mrdIp3.png

καλημερα κοριτσαρες !!!

κι εγω βαριεμαι την δευτερα παρα πολυ!

κωνκων μια χαρα ο κωνσταντινουλης.

και το σκ σας ειδα ξεσαλωσατε ε?ετσι να περνατε.οσο για τα τραπεζωματα που λετε κι εγω ετσι το ξερω.δεν χρειαζεται να καλεις ολο τον κοσμο.τωρα στο χωριο ισως να τραπεζωνουν ολο το χωριο στην πλατεια αλλα λαρισα που μενω εγω μας δινουν καρτελακια.

γιοβανα πως ειστε σημερα?

μαελενι χρονια πολλα να χαιρεσαι το αγορακι σου!να τα εκατοστησει και να ειναι παντα καλοτυχος !!!

κικο σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου.ναι το πηρα πολυ ψυχραιμα και χαλαρα μπορω να πω.ξελαφρωσα βρε παιδι μου.τωρα οργανωνω εδω τι θα κανω και ολα θα πανε καλα.

βικυ καλημερα.σου ειπε η μαμα σου για την ευκολη ψαρια???

αν πιασει μην με ξεχασετε ετσι???:-D:-D:-D

1654096yn4fep17z7.gif

Εμας την Παρασκευη ο Χρηστακος παλι πλακωσε στο ξυλο την Ελενιτσα ...μα γιατι βρε παιδι μου πλακωνει συνεχεια την Ελενιτσα ???και μαλιστα τον εβαλαν τιμωρια και του ειπαν να ζητησει συγνωμη αλλα συγνωμη ο Χρηστος δεν λεει ποτε!!!δεν το εχουμε ακουσει απο το στοματακι του ..Ελπιζω σήμερα μετα απο τοσο κυρηγμα που του καναμε να γλυτωσει το κοριτσακι ..

του εβγαλαν και παρατσουκλι στο σχολειο ..μαραντονακι ..επειδη συνεχεια τρεχει ,παιζει με μπαλα και ειναι σπιντατος...

Κωνκων ομολογω οτι δεν τις ηξερα αυες τις πισινες στον Ασπροπυργο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...