Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Lazarenia εγω το ξεχασα στα γενεθλια του Γρηγορη και ο καλος μου το απόγευμα το εχασε εξω στον κηπο που ηταν με τον μικρό..Τελικα βρεθηκε μεσα σε ενα αεροπλανακι Μικυ που το εκρυψε ο ζαβολιαρης μου..χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαζαρενια η κάτω ντίσκο ναι :D:D:D:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

άνοιξε και καφέ με φρεντο στο χωριό χααχαχαααχαα

το άλλο Σάββατο είναι το τραπέζι του παππού

και θα πάω να μείνω μια εβδομάδα πάνω φυσικα θα παμε και ντισκο με την μπομπονα μου ιχιχιχ αλαλ θα νιωθω πουρο στον σακη βαζη και ρεμπετικη ζωνατνι ορχηστα καθε κυριακη

15αυγουστο εδώ θα είμαι δεν νομίζω να πάμε κάπου αν έρθεις θα βρεθούμε.

:tongue::tongue:

Πανμαρ να πεις στον καλό σου να κρατήσει το ναρθηκάκι όσο πρέπει. Την ίδια βλακεία έκανε και η μαμά μου κάποια στιγμή και το έβγαλε νωρίτερα και τώρα το δαχτυλάκι της είναι κολλημένο στραβά.

Γιοβάννα μου, εγώ να του το πω, αλλά δεν ακούει! Ήδη το έχει πετάξει και το φοράει όποτε τον πονάει πολύ... Και αν του πεις ότι θα κολλήσει στραβά, η απάντησή του είναι "έλα μωρέ... το μικρό δαχτυλάκι είναι..."

mrdIp3.png

Αχ Βατραχάκι δεν ξέρεις πόσο πολύ με βοηθάς. Δεν γνωίζω και πολλά από τεχνολογία......αλλά το παλεύω. Σε ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ :D:D:D:D:D Η πρώτη μου αρέσει περισσότερο. Τι λέτε και εσείς;

Αν δεν έχεις ήδη αποφασίσει (δεν έχω προχωρήσει ακόμα), εμένα μου άρεσε η πρώτη γατούλα και η πορτοκαλί πρόσκληση.

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Με τη βοήθεια του κοινού, του συζύγου δηλαδής γιατί εγώ είμαι άσχετη, αυτό είναι το γουρουνάκι που λες! Ο τιγράκος λέγεται tiger bounce γιατί ο Χ. λέει η ουρά του είναι σαν ελατήριο! Τι να σας πω, ιδέα δεν έχω!

Τελικά θα με μπερδέψετε...! Όλο μου τα αλλάζετε!

mrdIp3.png

Μαράκι κρίμα τελικά που δεν κατάφερες να κοιμηθείς μία φορά που θα μπορούσες! Μην πτοείσαι και κάποια στιγμή θα αφήσεις πάλι τη μικρή να καλοπεράσει στους παππουδες και θα απολαύσεις κι εσύ έναν υπνάκο! Περαστικά στο σύζυγο!

Μπορεί να μην κοιμήθηκα το πρωί, όπως το είχα σχεδιάσει, αλλά κοιμήθηκα νωρίς το βράδυ!!! Ο καλός μου είχε φύγει για Σ-Κ, οπότε εγώ κοιμήθηκα από τις 10.15!!! (ούτε το ποδόσφαιρο δεν τελείωσα!!!).

mrdIp3.png

Κατά τα άλλα ήθελα να σε ρωτήσω, όταν πάτε για μπανάκι πώς θηλάζεις τον μικρό μετά? Κάναμε κι εμείς το 1ο μας σήμερα, μετά έκανα ντουζ, άλλαξα μαγιώ αλλά και πάλι θα είχα αλατι πάνω μου προφανώς της μικρής της αρέσουν τα αλατισμένα γιατί ήταν από τις λίγες φορές που δέχτηκε να θήλασει σε εξωτερικό χώρο!

Μαρινάκι, αν σ'ενδιαφέρει, από την δική μου εμπειρία, την θήλαζα χύμα στην παραλία! Έβρισκα μια σκιά (δέντρο, ομπρέλα... ), ξέπλενα το στήθος μου με λίγο νερό και την θήλαζα!

mrdIp3.png

λαζαρενια Καλέ η πάνω έχει 10 χρόνια που έκλεισε είναι σουπερ μάρκετ πλέων ποσά χρόνια έχεις να πας χωριό ?

άσε έχουμε κάνει σούρες εκεί μέσα ουυυυυυυυυυυυυυυυ

και σπασίματα άσε τώρα

εσείς ερχόσασταν Χριστούγεννα Πάσχα

ενώ εμείς μέναμε εκεί αυτην ήταν η διασκέδαση μας αχ αχ αχχχχχχχχ

εσέ κολλούσε το μάτι στην πόρτα μέχρι να μπει ο Νίκος μέσα είναι όλο πλακόστρωτο πλέων και με μεγάλη ανάπτυξη το χωριο μας βλεπω για αποκέντρωση σιγά σιγά

Διαφημίσεις

Αχ ηλιανα τελειο και αυτο με τα πατουσακια!!!!Τελειο!

Εγω να πω την αληθεια μου αυτα τα σλινγκ δεν το χωνευω αλλά τα σχεδια ειναι σουπερ.

Μαρινα ασε δε μαζευομαστε...βρε Μαρινα να σε ξαναρωτησω στο ειχα πει και στη συναντηση.Μπας και το ενοχλει κατι το παιδι στην πισινα που πατε?Πατε ακομα?

Σου ειχα πει για την μικρη της ξαδερφης μου, ολο βηχα και εμετους στο ξαφνικο και τελικα ηταν ενα συστατικο απο το νερο στο κολυμβητηριο

Πανμαρ ξεχαστηκα...και απο μενα πολλα περαστικα στο συζυγο.

Ευχαριστώ Ρίτα μου.

Και να συμφωνήσω μαζί σου... Ούτε εγώ το χώνεψα το σλινγκ...

mrdIp3.png

Ευχαριστώ Ρίτα μου.

Και να συμφωνήσω μαζί σου... Ούτε εγώ το χώνεψα το σλινγκ...

Ποτέ θα φτάσεις τέλος?????????

εγώ διαβάζω ανάποδα σχολιάζω από το τέλος μέχρι εκεί που άφησα

δεν ξέρω κορίτσια για το σλινγ αυτό που μου φεραν δώρο

ήταν σαν πατάκι εξώπορτας ένα εθνικ χάλι μαύρο:confused::confused::confused:

αλά άκουσα ότι είναι βολικό για τον θηλασμό

γιαυτο ψάχνω κάτι φτηνό για δόκιμη

Τα ποδαράκια της έβαλα μόνο, ολόκληρη λέω να περιμένω να κλείσει τους 6 μήνες μιας και θα είμαστε και σε πιο καθαρή θάλασσα, εξάλλου Αθήνα δε νομίζω να προλάβουμε να ξαναπάμε για μπάνιο!

Βρε βάλε το παιδί στην θάλασσα! Δεν παθαίνει τίποτα! Εγώ από 2 μηνών της έκανα και βουτιά!!!

mrdIp3.png

λαζαρενια Καλέ η πάνω έχει 10 χρόνια που έκλεισε είναι σουπερ μάρκετ πλέων ποσά χρόνια έχεις να πας χωριό ?

άσε έχουμε κάνει σούρες εκεί μέσα ουυυυυυυυυυυυυυυυ

και σπασίματα άσε τώρα

εσείς ερχόσασταν Χριστούγεννα Πάσχα

ενώ εμείς μέναμε εκεί αυτην ήταν η διασκέδαση μας αχ αχ αχχχχχχχχ

εσέ κολλούσε το μάτι στην πόρτα μέχρι να μπει ο Νίκος μέσα είναι όλο πλακόστρωτο πλέων και με μεγάλη ανάπτυξη το χωριο μας βλεπω για αποκέντρωση σιγά σιγά

καπου τοσα εχω να ρθω.εκτος απο μια φορα περαστικοι που ημασταν.

αλλα καλα λες τωρα θυμηθηκα που εκλεισε.

καλα το χωριο μας ειναι φοβερο.ολα τα εχει ,τιποτα δεν του λειπει!

τι ωραια χρονια....το πανοραμα υπαρχει?ο ξενωνας?γιατι αν ερθω μαλλον στο ξενοδοχειο θα μεινω.κουραζομι ρε φιλεναδα τοση ανηφορα............

ναι εμεις ερχομασταν καλοκαιρια συνηθως και καθομασταν 2 μηνες σιγουρα.

πολυ γελιο και πολλους ερωτες....ασε εχω να σου πω!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Για τα κακα κανονικα τουαλετα ναι.Εχω παρει κατι καλυματα μιας χρησης σαν λεπτο πλαστικο ειναι .Προστατευτικα στην ουσια αντι να βαζω χαρτι(τα πουλανε στα σ/μ) και τα σερνω μεσα στην τσαντα μου που εχω και μια αλλαξια του Γρηγορη.

Να σου πω την αληθεια προσπαθησα να τον βαλω εξω να κατσει πανω στα ποδια του,να σκυψει δλδ να τα κανει μια φορα αλλα εκεινη την ωρα χεζοταν (σορρυ κιολας)...χαχα και δεν μπορουσε να καταλαβει τι του ελεγα οποτε προτιμησα να τον πηγαινω σε τουαλετα εχω και ενα ντετολ σπρει στην τσαντα μου και κανω ενα φσσςςς και με γρηγορες κινησεις απλωνω το καλυμμα και καθεται.

Να σου πω ενα τιπ.Ποτε μα ποτε μην τρεξετε στην τουαλετα αν δεν εχεις την τσαντα στον ωμο διοτι μπορει να σου πει τσισα και να εννοει κακα.Μπορει να σου πει κακα και να εννοει τσισα ή και τα δυο οποτε εσυ τον βαζεις ορθιο καμαρωτη- καμαρωτη και τσουπππ σκαει η κουραδιτσα απο πισω πανω σου και πανω του...χαχα

Το επαθα και αυτο και ειχα μια κουραδα στο παπουτσι μου.

Λεω τι κανω τωρα?Ο ανδρας μου εξω με παρεα σε ιταλικο που σας ελεγα και η παρεα καπως μη που απτου λεω τωρα πως βγαινω εξω με την κουραδα στο παπουτσι το κυριλε?χαχα

Πολυ γελιο... ξεντυνω Γρηγορη και σκαω κεφαλι εξω απο την τουαλετα, εκανα νοηματα και καποια στιγμη γυρισε επιτελους ο ανδρας μου και μου εφερε την τσαντα.

Συμβουλές από την έμπειρη!!!

Φανταστικό!!!!!!!!:-D:grin::-D:grin:

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...