Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μια χαρά τη βρίσκω τη βολτίτσα σας Ηλιάνα! Εμένα πάλι δε μου έκανε καθόλου εντύπωση που δεν είχε τραπέζι μετά τη βάφτιση, βασικά δε θυμάμαι πέραν του αδερφού μου και της κουνιάδας μου να έχω ξαναπάει σε τραπέζι βάφτισης! Νομίζω ότι είναι λίγο περιττό έξοδο, ειδικά στις εποχές που ζούμε! Παρόλα αυτά κι εμείς κάναμε στο μικρό και μάλλον θα κάνουμε και για τη μπεμπουλα αλλά πολλά τα λεφτά ρε παιδιά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωάννα μου τι να πω περαστικά σας την καημενούλα που θα τα πατέ Κυριακή τα ουρά?

Μαρινα εδώ εμείς κάνουμε όλοι τραπέζι οποίον καλείς τον τραπεζώνεις

δεν ξέρω τι μας κάλεσε δηλ για να πάμε δώρο ?

η να φαινόμαστε πολύ στο βίντεο?

σχολιαστικέ από όλους

μιλάμε για πρώτο ξαδέρφο τώρα

που έχει φαει στον παιδιων μας τις βαφτίσεις

ο παππούς μου ήρθε από το χωριό και οι γονείς μου για ένα γλυκό ?

:tongue::tongue:

Ηλιάννα και σε εμάς δεν συνηθίζεται τραπέζι στις βαφτίσεις πέρα από συγγενείς και κουμπάρους. Και εμείς στην Αλεξάνδρα κάναμε ένα μικρό τραπέζι με κουμπάρους, συγγενείς και λίγους και καλούς φίλους, δηλαδή περίπου 40 άτομα. Από εκεί και πέρα όποιος θέλεις πάει και παίρνει και το δώρο του και όποιος δεν θέλει δεν πάει και δεν έχει και υποχρεώσεις. Σχόλια δεν χωράνε στις μέρες που ζούμε.

Τα ούρα θα τα πηγαίναμε στο νοσοκομείο, αλλά τζίφος. Αυτά που αφήσαμε το πρωί φτάνουν μόνο για καλλιέργεια και όχι και για γενικές εξετάσεις. Θα δούμε και αύριοτο πρωί, αν και το πιθανότερο είναι να την πάμε σε εξωτερικό μικροβιολόγο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ιωαννα Αχ αύριο να κάνετε τις εξετάσεις και να μας πεις νεοτέρα

Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό

Όσο για το τραπέζι εμείς έτσι το έχουμε εδω

επαρχία βλέπεις ..:D:D:D

Και σε γάμους και σε βαφτίσεις όποιον καλείς τον τραπέζωνεις

δηλ 50 έχεις την δυνατότητα να τραπεζώσεις

50 καλείς και στο μυστήριο

ήταν η πρώτη που πήγαμε άνευ τραπέζι και κάπως μας έκανε όλους .

δεν με έχουν ξανά καλέσει πουθενά χωρίς τραπέζι κάποια ξαδέλφια μου έκανα κλειστή βάφτιση και δεν μας κάλεσαν καθόλου στο μυστήριο

έλπιζε να καταλαβαίνεις τι λέω και να μην παρεξηγηθώ

δεν το είπα από κουτσομπολιό

περισσότερο μασ παραξένεψε γιατί μας κάλεσε

το συζήτησαν έντονα όταν καθόμαστε στο προαύλιο και περιμέναμε να μας πουν που είναι το τραπέζι και μας λένε θα είναι σε κλειστό κύκλο :shock::shock:

ο παππούς μου σοκ ήρθε από το χωριό με ταξί για την βάφτιση

δεν ξέρω για μασ ήταν κάτι πρωτόγονο αυτό σήμερα

δηλ όταν διαβάζω κλειστή βάφτιση-γάμος εννοείτε πολλά άτομα στην εκκλησιά λίγα στο τραπέζι ?

:tongue::tongue:

Ηλιάννα αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι όλοι οι καλεσμένοι γνωρίζουν πριν πάνε στο μυστήριο αν έχει τραπέζι ή όχι γιατί μέσα στις προσκλήσεις τους υπάρχει καρτελάκι με το όνομα του Κέντρου κλπ. Άρα άν έχεις τέτοιο καρτελάκι-πρόσκληση ξέρεις από πριν ότι είσαι καλεσμένος στο τραπέζι. Αν πάλι όχι, τότε σε έχουν καλέσει μόνο στην εκκλησία και αναλόγως φροντίζεις και εσύ το δώρο κλπ. Εμένα προσωπικά μου έχουν τύχει και τα δύο.

Η Αλεξάνδρα πριν κάνει μπάνιο είχε 36,7. Θα δούμε πώς θα πάει το βράδυ μας :|:-|:|:-|

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ηλιάνα και στο γάμο της φίλης μου στη Λάρισα που είχαμε πάει (ξέρεις εσύ) δεν ήταν όλοι καλεσμένοι και στο τραπέζι! Αν έτσι είστε συνηθισμένοι λογικό να σας φάνηκε περίεργο όμως!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας!!!

τι κανετε;

εμεις και σημερα το χασαμε το μπανιο μας γιατι ο καιρος χαλια αστραπες βροντες χαλαζι πολυ βροχη και κρυο!

εχθες πηγαμε σε παιδοτοπο και ο τιμος εκλεψε καρδιες συμπεθερα φιλακι δεν φταιμε εμεις που ειμαστε ομορφοπαιδα :mrgreen: ηταν μια μικρουλα που τον ταραξε στα φιλια και στις αγκαλιες!

Μαρινα κι εγω το σκρφτομουν αυτο αλλα τελικα εχω μαζι μου λιγο νερο ξεπλυνω το στηθος και τον θηλαζω και το πολυ σαπουνισμα δεν κανει ξηρενει τις θηλες.

γιοβαννα μου περαστικα σας ευχομαι να μην ειναι κατι να ελεγχεις συνεχεια το στομα της να μην βγαλει κι αλλα αν ειναι μονο μια αφθα θα φυγει μονο μην την ζοριζεις να φαει γιατι ποναει πολυ!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια. Εμείς δεν είμαστε και στα καλά μας πάλι. Το πρωί η Αλεξάνδρα μου ξύονησε με 37,6 και ένα άσπρο σπυρί στη γλώσσα της. :(:(:(:(:( Θυμήθηκα αμέσως την Φιλιώ και την ταλαιπωρία του Τίμου και ξεκινήσαμε να πάμε νοσοκομείο. Μας είπε ο γιατρός εκεί ότι αυτό είναι άφθα και μας έδωσε τη μουντισόλ για να τη βάζουμε 5 φορές την ημέρα και ότι είναι κάποιο ξέσπασμα ίωσης. Επειδή όμως του είπαμε ότι και την προηγούμενη εβδομάδα είχε δέκατα για μια μέρα μας είπε να κάνουμε γεικές και καλλιέργιεα ούρων. :(:(:(:(:( Μαζέψαμε ούρα πρώτη φορά, αλλά δεν ήταν αρκετά και θα ξαναπάει ο άνδρας μου το απόγευμα. :(:(:(:( Δεν αντέχω άλλο ρε κορίτσια. Τι είναι τώρα πάλι αυτό δέκατα κάθε τρεις και λίγο; Πραγματικά έχω κουραστεί. Θέλω λίγο να χαλαρώσουμε, να χαρούμε το Καλοκαιράκι, να βγούμε βόλτες όπως όλοι και όλο και κάτι μας προκύπτει. Λες και μας έχουν μουτζώσει ένα πράγμα. Ούτε όρεξη έχω να κάνω πάρτυ ούτε τίποτα τώρα. Και αυτή η αναμονή μέχρι τα αποτελέσματα.......τρεις μέρες θέλουν. Ουφ!!! :(:(:(:(:(:( Συγγνώμη βρε κορίτσια που σας πρήζω, αλλά νιώθω ότι μόνο εδώ μπορώ να μιλήσω..........

δεν ξερω αν στο εχω ξανα πει αλλα υπαρχει ενα συνδρομο που λεγεται pfapa.ειναι περιοδικος πυρετος.και συνηθως χωρις αλλα συπτωματα.δυστυχως δεν μπορω να ψαξω τωρα καποια λινκ να σου βαλω αλλα μπορεις να το δεις και στο παρεντς.ξερω οτι πολλες φορες ειχατε και αλλα συπτωματα αλλα δεν μπορει να αρρωσταινει τοσο συχνα.

εμεις το ειχαμε ψαξει γιατι αν θυμασαι και η φωτεινη ειχε πυρετους καθε 3 βδομαδες.αλλα τελικα ηταν απο μικρη παλιμρομηση λογω αφαιρεσης της ουρητηροκηλης.(δηλαδη απο ενα κενο που εμεινε μεχρι να ξανα φτιαξει)και για αυτο θα παιρνουμε αντιβιωση ως 5-6 ετων.ρωτα τον γιατρο σου και εξαντληστε καθε πιθανη εξεταση.

δεν θελω να σε αγχωσω αλλα εγω ετσι θα εκανα.

ετσι εκανα δηλαδη

περαστικα της

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ηλιανα μου στις μερες μας δεν παρεξηγω κανεναν κι εμεις στην βαπτιση του μπεμπη θα ειμαστε λιγα ατομα στο τραπεζιο δεν ειναι καιρος για τραπεζοματα και φετος λογο δουλειας βλεπω οτι πολλοι γαμοι δεν εχουν γλεντι ο κοσμος περναει μεγαλα ζορια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχουλίνα μου κι εγώ στο σπίτι μια φορά τη μέρα με σαπούνι καθαρίζω το στήθος αλλά με το αλάτι στη θάλασσα το σκεφτόμουνα! Τελικά όπως τα λέτε, τζάμπα προβληματιζόμουνα! Με το Γιώργο όταν ήταν 50 ημερών και είχαμε πάει διακοπές, θυμάμαι πάντα προσπαθουσα να τον θηλάσω πριν μπω στη θάλασσα και μετά να κάνω κανονικό μπάνιο και μετά να ξαναφάει! Τελικά στο 1ο είσαι μάλλον πιο υστερικός!

Γιοβάννα λες να είναι από την άφτρα ο πυρετός σας?

mGKop3.png60Jvp3.png

Βικάκι θυμάμαι που είχατε κάνει αυτή την εξέταση ότα είχατε κάθε εβδομαδα κι εσείς πυρετό! Εγώ πάντως νομίζω ότι είναι περιττό για την Αλεξάνδρα γιατί επιμένω ότι επειδή πηγαίνει σχολείο οι ιώσεις δίνουν και παίρνουν! Το καλό είναι ότι πια οι πυρεττοί κρατάνε λιγότερο και δεν είναι πολύ υψηλοί! Αν θες ψάξτο για να ηρεμήσεις, αλλά μερικές φορές όλο αυτό γίνεται φαύλος κύκλος και μπαίνουμε σε ατέρμονες εξετάσεις χωρίς λόγο! Να δεις που θα είναι περδίκι αύριο, μεθαύριο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...