Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μολις επιστρέψαμε. Πωπω πολύ κούραση. Τα πόδια μου πρήστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες για το πως περάσαμε μόνο στην Ηλιάνα ότι μ' άρεσε πολύ το εμπορικό της Λάρισας και κρίμα που δεν είχα μαζί μου το τηλέφωνο της να την καλέσω :)

Πετρούλα μου τι cosmos και χαζομάρες. Πολύ κυριλέ λέμε και καταστήματα και καθιστικά και κλιματιστισμός και τραπεζαρία και βεσε! Αφού λέμε μέσα στη βδομάδα να πάμε εκεί για ψώνια ;)

Επίσης να ευχαριστήσω και τα υπόλοιπα κορίτσια για τις ευχές τους και για τα καλά τους λόγια.

Ααααα και γυρνώντας βρήκα ένα Γρηγόρη ξύπνιο να μας περιμένει. Τι χαρά!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κάποιο που είναι μετά το Ιασώ κάπου. Δεν θυμάμαι το όνομα. Κάτι plaza!

Καλή μου που να βρω computer???? Τα καταστήματα είχαν κλείσει. Απλά ήταν ας πούμε ο δρόμος μας από εκεί και μπήκαμε.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Κάποιο που είναι μετά το Ιασώ κάπου. Δεν θυμάμαι το όνομα. Κάτι plaza!

Καλή μου που να βρω computer???? Τα καταστήματα είχαν κλείσει. Απλά ήταν ας πούμε ο δρόμος μας από εκεί και μπήκαμε.

καλό είναι δεν τρελαίνομαι κιόλας η αγορά είναι πιο καλή όταν ξανά έρθετε μου τηλ να βρεθούμε οκ

άσε που πέρασες μπροστά από το σπιτι μου .

χαααααααααααααα

αν ήταν ο δρόμος σας η παλιά εθνική ?

από μπροστά πέρασες κούκλα .....

και δεν σταμάτησες να σας κεράσω ένα νεραντζάκι?

τα κραταω αυτα ............

:tongue::tongue:

Και πού να το ξέρω βρε συ????

Να βάλουμε υγραέριο πήγαμε πίσω από το Στορισμένο Στολισμένο δεν ξέρω πως τον λένε!

Ε μετά είπα στο δρόμο δεν θα βρούμε τίποτα για φαγητό ας πάρουμε κάτι από εδώ και μπήκαμε.

Γιατί δεν σ' αρέσει καλή μου? Πολύ ωραίο είναι. Το δικό μας μπροστά του μου φάνηκε τελείως προχειροδουλειά! Ασε που έχουν και 4 πολυθρόνες για θηλάζουσες, ενώ εδώ τρομάξαμε να βρούμε που να καθήσει η κουμπαρα μου να θηλάσει την μικρή της!

Αλήθεια που κοντά είσαι? Πες μου κάποιο μαγαζί από τα μεγάλα πχ που είδα περνώντας, σε pm.

στο λέω και δημόσια καλέ στο ΑΤΑ μένω ακριβός μπροστά στην πύλη βλέπω τα παιδια

και τα καμαρώνω τους ιπτάμενους

αχ θέλω και τον γιο μου με στολη και γυαλιά

αλά τοπ γκαν φυσικά ποιο ψιλό όχι κοντοπίθαρο....

στο λέω και δημόσια καλέ στο ΑΤΑ μένω ακριβός μπροστά στην πύλη βλέπω τα παιδια

και τα καμαρώνω τους ιπτάμενους

αχ θέλω και τον γιο μου με στολη και γυαλιά

αλά τοπ γκαν φυσικά ποιο ψιλό όχι κοντοπίθαρο....

Αχ δεν ξέρω που είναι αυτό. Πιο κάτω από εκεί που ήρθα? Τέλος πάντων αν έρθουμε για τα "ψώνια" μας εκεί θα σου τηλ. Και πέρσι το καλοκαίρι είχαμε έρθει ΣΚ για ένα γάμο. Κρίμα να μη σε ξέρω Ηλιάνα. Πήγαμε και για καφεδάκι σε μια ωραία πλατεία, περάσαμε ωραία, αλλά μέχρι να βρούμε το ξενοδοχείο που μας είχαν κλείσει ιδρώσαμε κυριολεκτικά!!!!!

Μα ο γιός σου είναι πολύ ψηλός ήδη, αν διάβασα καλά! Να τον καμαρώσεις όπως το επιθυμεί εκείνος κοπελιά και όχι εσύ!

Φιλάκια καλή μου. Πάω να ξαπλώσω γιατί είμαι πτώμα κι αύριο έχουμε κι άλλη υποχρέωση. Τρελαθήκαμε αυτό το ΣΚ να τρέχουμε παντού!

Κάνε τον κόπο και ξαναστείλε μου το τηλ κάποια στιγμή, γιατί δεν το βρίσκω. Κατά λάθος θα το έσβησα μάλλον.

Διαφημίσεις

καλό βραδύ ευχαριστώ για την παρέα

μόλις κοιμήθηκε και ο ταρζαν μου επιτελουσσσσσσσσσσσσσσ

παω να κάνω ένα ντουζ

και να πασαλειφτώ

ο αντρσ ΜΟΥ πηγε για ΠΟΤΟ :D:D:D

αχ στεναχωρήθηκα κιόλας

η κοπέλα που πουλούσε το σλινγ

είναι πολύ κοντή

και το σλινγ είναι πολύ μικρό για μένα

δεν μου κάνει :(:(:(:(

αχ τι κρίμα χάρηκα που το βρήκα φτηνό ΑΛΑ ΑΛΑ ........111

Ελένη μου σίγουρα θα βρεθούμε η στις διακοπές η εδώ στην Λάρισα αντε φιλιαααααααααααααααα

[quote=μαμαλευτερακι;

αχ στεναχωρήθηκα κιόλας

η κοπέλα που πουλούσε το σλινγ

είναι πολύ κοντή

και το σλινγ είναι πολύ μικρό για μένα

δεν μου κάνει :(:(:(:(

αχ τι κρίμα χάρηκα που το βρήκα φτηνό ΑΛΑ ΑΛΑ ........111

καλημερα μανουλες:):)

Ηλιανα μου δεν μπορεις να ραψεις ενα εξτρα κομματι?

τι κριμα παντος:(

καπου μακρια ακουω μπουμπουνιτα....:roll:

μια γλυκεια καλημερα κι απο εμενα μανουλες.

ριτα ανατποδιδω την αγκαλια μου.σε ευχαριστω πολυ.....

δεν μπορω να κανω κατι αλλο αλλα ουτε και να στεναχωριεμαι.δεν ειναι στο χερι μας αυτο.οποτε βαζουμε πλωρη για αλλα.

ειμαι σιγουρη λιγο η τυχη να με ευνοησει θα τα καταφερω εδω.

πολυ χαιρομαι για τα κατορθωματα του γρηγορακη.και οντως ειναι το μεγαλυτερο επιτευγμα το θεμα πανας.

ετσι νιωθω κι εγω.πολυ υπερηφανη.κι οταν με ρωτανε εξω ''ποσο ειναι''?

και τους απανταω μετα μου λενε''και κοψατε πανα???''μπραβο σας''

εκει νιωθω μεγαλη υπερηφανια πραγματικα!λες και πηρε καποιο πτυχιο το μωρο μου.

νομιζω οτι ειναι φυδιολογικο να νιωθουμε ετσι.

οσο για την κουραδα του γρηγορη χαχαχαχαχ αρε ριτα ελιωσα στο γελιο.

εμενα με εχει κατουρησει πολλες φορες παλι στα ποδια μου.

και να σας πω τωρα.την μερα που ελειπα εγω στον γαμο ο συζ μου την πηγε παλι στα φουσκωτα στον ρεντη να παιξει.

η μικρη απο την χαρα της στην κυριολεξια χεστηκε πανω της.

δεν εβγαινε απο τα φουσκωτα με τιποτα και τα εκανε πανω της.χαχαχαχαχα

κωνκων εννοειτε οτι θα μεινετε σε εμας!δεν το συζητω!

οσο για τον αδερφο σου και ο δικος μου τα ιδια λεει και παραπονιεται αλλα μετα βλεπει εξω τι γινεται και καθεται στα αυγα του φυσικα.

το πηρε πιο ασχημα απο μενα αλλα του ειπα οτι ειναι για καλο και του χρονου ισως φυγουμε κι εμεις.

ενα ειναι σιγουρο παντως!δεν ξαπιστευω σε ονειρα και ζωδια!!!:-D:-D:-D

μαμαλευτερακι ωραιο το σλινκ.μεγεια και με το καλο να υποδεχτεις το μικρακι σου.

πετρουλα πως εισαι κουκλα?

ωραιες και οι γατουλες που βαλατε.ειναι για προσκλητηριο?

1654096yn4fep17z7.gif

καλημερα μανουλες:):)

Ηλιανα μου δεν μπορεις να ραψεις ενα εξτρα κομματι?

τι κριμα παντος:(

καπου μακρια ακουω μπουμπουνιτα....:roll:

Το μακριά είναι εδώ σε μας Φωτεινή μου!!!!!

Αστράφτει και βρέχει από το πρωί. Αχ κι έχουμε και βάφτιση πως θα πάμε????

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια και στα παιδάκια μας. Βρωμόκαιρος όπως προανέφερα.

Ελπίζω να είμαστε όλοι καλά και όσα βήχουν να τους έχει περάσει.

Φιλιά πολλά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...