Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Μαρούσι θα πάω, μου η εξωσωματικός ότι θα πάρουμε την ίδια μέρα

Και γω κατά τις 23 Μαρτίου υπολογίζω να ξεκινήσω! Μαζευόμαστε! 

Έχει καμιά σας εμπειρία από το τμήμα εξωσωματικής του Μητέρα στην Αθήνα; Επίσης πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κάνατε μαστογραφία και εξετάσεις για θρομβοφιλία; Δε μου τα χει ζητήσει αλλά για κάποιο λόγο έχω κολλήσει ότι θέλω να τα κάνω

Εγώ έκανα μαστογραφία και υπέρηχο μαστών πριν ξεκινήσω, τα ζήτησε ο γιατρός μου. Στην μαστογραφία δεν περίμενε να δούμε τίποτα απολύτως απλά την ήθελε για τον φάκελο μου ενδεικτικη να υπάρχει μια πριν, σε περίπτωση που υπάρξουν κάποια στιγμή ευρήματα, γιατί θα μεσολαβήσει το διάστημα της IVF, της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Ο υπέρηχος ήταν που είχε μεγαλύτερη αξία και θα τον έκανα ούτως ή άλλως φέτος στα 36 πλέον. Τον έλεγχο θρομβοφιλιας τον έκανα τον προηγούμενο μήνα αλλά οκ τον ζήτησα εγώ, πήγα σε αιματολόγο ο οποίος είδε όλες τις εξετάσεις και το ιστορικό μου και δεν σύστηνε έλεγχο θρομβοφιλιας αλλά επειδή τον ζήτησα προχωρήσαμε και όπως είχε πει και περίμενε δεν είχα τίποτα.  Ένα ραντεβού με έναν καλό αιματολόγο θα σου λύσει αυτή την απορία για την θρομβοφιλια. Για την μαστογραφία γνώμη μου αν είσαι άνω των 35 να την κάνεις έτσι ενδεικτικά. Αν τώρα είσαι πχ 28 χρόνων και με τον υπέρηχο είσαι οκ. 

7 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Συγγνώμη βρε κορίτσι μου μπορεί να σε προβληματίσει αυτό που θα πω αλλά 4 η TSH είναι πάρα πολύ για εξωσωματική. Οκ η τιμή έχει ανέβει από τις ορμόνες αλλά και πάλι δεν βοηθάει. Οι περισσότεροι την θέλουν κάτω από 2,5 για να προχωρήσουν και ένα μεγάλο μέρος της βιβλιογραφίας συμφωνεί. Αν σε 5 μέρες έχει πέσει 1 μονάδα μέχρι την Δευτέρα δεν θα προλάβει να ρυθμιστεί και κυρίως δεν θα είναι σταθερή. Εγώ προσωπικά δεν θα προχωρούσα, συγγνώμη που στο λέω έτσι και πολλές κοπέλες μπορεί να διαφωνήσουν αλλά είναι η άποψη μου. Τώρα για τις μέρες μέχρι Δευτέρα για να στο είπε βγαίνουν δεν είναι και τόσο μεγάλο διάστημα. Αν το ενδομήτριο είναι οκ προφανώς θα βγαίνουν και οι μέρες. Προγεστερόνη δεν δίνουν σε όλες ενέσεις. Μπορεί να παίρνεις μόνο υπόθετα, κάποιες κοπέλες παίρνουν αυτοκόλλητα ή από το στόμα ή έναν συνδυασμό όλων. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια!!!!

Οχι βρε Βικακι μου, το φυλαξα ηδη..δεν το χάνω!!!!Και τι ειναι αυτα που λές αν μας πειραζει να εχει και η Φωτεινή μπρελοκ με τις αφεντομουτσουναρες μας????χαχα Τιμη μας!!!

Ιωαννα πολύ ωραιες οι εικονες που σου εβαλε η Φιλιω και νομιζω δεν θα χρειαστεις τπτ παραπάνω..Τυχερούλα, και προσκληση????? Αυτο πάει πολύ!!!!χαχαχα Αντε με το καλό!!!Σπίτι θα τα κανετε τελικά???Ετσι θυμαμαι...

Σούλα η κόρη σου σε μοιαζει εκει που μοιαζει και ο γιος μου στον μπαμπα του...Στα επίμαχα σημεία...χαχα

Τωρα για στοιχεια του χαρακτηρα εσυ ξερεις καλύτερα...

Εμεις απο τις 5 οπως ξεκινησαμε και βγηκαμε γιατα ψωνια μας πριν 10 λεπτα γυρισαμε...Ειμαι πολύ χαρούμενη γιατι δεν φορεσαμε καθολου πάνα σε αυτη την πολύωρη εξοδο μας και η αλήθεια ειναι οτι ειχα μεγαλο αγχος αν μου ζητησει μες τα jumbo τσισα τι θα κανω γιατι δεν εχει ξανατυχει να χρησιμοποιησω ουτε εγω τις τουαλέτες...

Τελικα μετα απο 2 ωρες μες το καταστημα και αφου χαθηκαμε για λίγο με τους αντρες μου , βρεθηκαμε στο ταμειο και θυμαμαι οτι εχει να κανει τσισα απο το σπίτι ..Λέω στον καλό μου με το που θα βγουμε εξω να τον βαλουμε να τσισαρει..Μου ζητησε μου λέει εκεινος και τον πήγα στις τουαλέτες και εκανε...

Μετα ακολουθησε βολτα στο cosmos -και οχι στο magic park τελικά- ειχαμε και παρεα τους φιλους μας που θα πάμε διακοπουλες μαζί και τα παιδια έπαιξαν απίστευτα, ετρεξαν, σκαρφαλωσαν, κυνηγηθηκαν με αλλα παιδακια και μεσα σε όλη αυτη την παραζάλη του παιχνιδιου ζητησε πάλι 2 φορες να κανει τσισακια!!

Σημερα ειδικα θεώρησα πως δεν θα το ειχαμε και ειπα πως ακομη και να τα κανει πάνω του δεν θα απογοητευτω γιατι ηταν μεγαλη η βολτα μας χωρις τις επιλογες του σπιτιου,αλλα ο γιος μου με διεψευσε περίτρανα!!!

Συγγνωμη αν σας ζαλισα αλλά ειμαι τόοοσο χαρούμενη!!!

Τωρα καταλαβαίνω και το αγχος της Ρίτας για την ντουντουνα και την όρθια σταση, γιατι και ο καλος μου και η πεθερα μου (με 2 αγορια) καταφερνουν και τον βαζουν όρθιο χωρις να λερωνεται και εγω δεν μπόρεσα ακομη???Πρεπει να πάρω ιδιαιτερα μαθηματα...χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο στον γαμπρούλη μου Πετρούλα. Άντε και στα δικά μας τώρα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπερα!!!!

Τι κανετε?Εμεις απο το πρωι τωρα γυρισαμε πριν μιση ωρα!Αχ τι ωραια που ειναι το καλοκαιρακι?Ξεσαλωνουμεεεε!!!

Καναμε διαφορα σημερα,μπανιο δεν πηγαμε τελικα γιατι εγω αδιαθετησα αλλά περασαμε τελεια.

Ξεκινησαμε με ψωνια.Ενα θα σας πω, τζαμπο 150 ευρωπουλα για ψιλοπραγματα....ειδη θαλασσης,δωρα για παιδια φιλων και μικροπραγματα για τον Γρηγορη.

Το καμαρι μου του ελεγα αυτο το περνουμε για τον Γιαννη,αυτο για το μωρο του νονου κτλ και δε διαμαρτυροταν.Καποια στιγμη μου λεει ο ανδρας μου,'' τι παιχνιδι θα παρουμε στον δικο μας?'' και εγω το σκεφτομουν.Λεω ασε μωρε θα ερθω μια μερα εγω, να δω τι θα του παρω και πεταγεται ο μικρος ''Μαμακαα....δικο μου παιχνιδι?Ολα αλλα παιδακια πηραν''χαχα Σα να μου λεει συνελθε μανα....

Ε μπορεις να του αντισταθεις μετα?Αδιαμαρτυρητα καθοταν τοση ωρα...

Μετα κουνιες,φαγητο,παιδοτοπο,ξανα κουνιες,καφε,πλατεια,φαγητο....σερι το πηγαμε...ευτυχως με διαφορετικους καθε φορα χιχιχ.

Λαζαρενια μου μια μεγαλη αγκαλια απο μενα.Πιστευω ολα θα πανε τελεια.Θα χαλαρωσεις και ολα θα ερθουν οπως τα θες.Καθε εμποδιο για καλο!

Μαελενη και του χρονου το παρτακι σας!!!Διαβασα περασατε ολες τελεια!!!Μπραβο μπραβο!!!παντα τετοια

Κων κων περαστικα στον μικρο.Ευχομαι να ειναι κατι ελαφρυ διοτι και στις κουνιες ακουγα πολλαααα παιδια να βηχουν.

Πετρουλα Συγχαρητηρια στον κουκλο σου και φυσικα σε σενα.Εκανες παρααα πολυ καλη δουλεια ειμαι σιγουρη.Μην του την ξαναβαλεις τωρα.

Οσο για το αν μας κουρασες για μενα ουτε να το συζητας,εγω τουλαχιστον δεν πρεπει να μιλαω σας εχω πρηξει τοσο πολυ με αυτο το θεμα, αλλά πιστευω πλεον με καταλαβαινεις.Ειναι φοβερο συναισθημα να βλεπεις το μεχρι προτινως μωρακι σου να μεγαλωνει αποτομα και να δειχνει τετοια ωριμοτητα σε αυτο το θεμα.Πραγματικα πιστευω, οτι μεχρι στιγμης ειναι το μεγαλυτερο επιτευγμα τους.Τα καμαρωνω απιστευτα.Μπραβο και παλι μπραβο σας!

Οσο για το ορθιο... καλα να παθεις και εσυ που γελουσες χαχα

Τι νομιζατε? ολα τα εργαλεια το ιδιο ειναι?χαχα

Πλακα κανω.Λοιπον θα το μαθεις δεν ειναι τιποτα καλε (χμμμ εγω να πω την αληθεια 2 μηνες τωρα στοχο ακομα καλο δεν εχω καταφερει χαχα)δες τον ανδρα σου πως τον βαζει.

Φιλια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Marina κι εσυ αδιαβαστη εισαι μου φαινεται........Pigliet λέγεται ο τιγρακος..Πιλιετακο τον λέμε εμεις!!!

.

Με τη βοήθεια του κοινού, του συζύγου δηλαδής γιατί εγώ είμαι άσχετη, αυτό είναι το γουρουνάκι που λες! Ο τιγράκος λέγεται tiger bounce γιατί ο Χ. λέει η ουρά του είναι σαν ελατήριο! Τι να σας πω, ιδέα δεν έχω!

Διαβάζω σταδιακά όπως καταλαβαίνετε και επανέρχομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Πετρούλα μπράβο και εγώ μαζί σου χαίρομαι δεν είναι υπέροχο πράγμα να βλέπεις το μικρό μωρό αντράκι ανεξάρτητο ?

και πάλι μπράβο

http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/1135_marsipo_sling.JPG

αγόρασα το πάνω αριστερά σλινγ πως σα φαίνετε

το μονοχρομο λαδι για δοκιμη και βλεπουμε για κατι ποιο

εξεζητημένο αργότερα

:tongue::tongue:

Πολυ ωραιο Ηλιαννα μεγεια!Με το καλο να μπει μεσα ο μικρος!

Εμενα μου αρεσει πολυ και το 3ο με τη ριγα κατω ειναι πιο πολυ για καλοκαιρακι ομως ε?

το πήρα από κοπέλα από το φόρουμ 20 ευρώ μονο

κανονικά κοστίζει 45 ευρω

είπα για δόκιμη

και μετά αν μου αρέσει θα φτιάξω αυτό που θέλω

http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/1352_marsippos.JPG

το τρίτο αλά με μπλε πατουσακια

Μαράκι κρίμα τελικά που δεν κατάφερες να κοιμηθείς μία φορά που θα μπορούσες! Μην πτοείσαι και κάποια στιγμή θα αφήσεις πάλι τη μικρή να καλοπεράσει στους παππουδες και θα απολαύσεις κι εσύ έναν υπνάκο! Περαστικά στο σύζυγο!

Κωνκωνάκι τι διαβάζω κι εσείς με βήχα? Και εμείς μια από τα ίδια πολύ έντονο βήχα και κλασσικά κάναμε και τον εμετό μας, μία εβδομάδα χωρίς εμετό δεν πάει καλά! Έχει και λίγο διάρροια γι αυτό του καυμένου του φυγανε στο σχολικό την Παρασκευή! Άρα μάλλον πρέπει να ψαχτώ γιατί αυτή την εβδομάδα δεν έφαγε ψάρι και πάλι τα ίδια έχουμε! Πάντως μάλλον για ίωση το κόβω γιατί άρχισε και η μπουμπού τα ίδια! Ουφφφ! Για τις μετρήσεις σας, μια χαρά σας βρίσκω! Εμείς βάρος νομίζω λιγότερο, θα δούμε σε καμιά εβδομάδα που θα πάμε!

Βατραχάκι δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα η waterland τρελαινόμουνα πριν χρόνια που ερχόμουνα Θεσ/νικη κάθε Καλοκαίρι, αλλά τελικά την τσίμπησα την ουρολοίμωξη από εκεί! Κατά τα άλλα ήθελα να σε ρωτήσω, όταν πάτε για μπανάκι πώς θηλάζεις τον μικρό μετά? Κάναμε κι εμείς το 1ο μας σήμερα, μετά έκανα ντουζ, άλλαξα μαγιώ αλλά και πάλι θα είχα αλατι πάνω μου προφανώς της μικρής της αρέσουν τα αλατισμένα γιατί ήταν από τις λίγες φορές που δέχτηκε να θήλασει σε εξωτερικό χώρο!

Γιοβάννα πολύ ωραίο το θέμα που διάλεξες κι εσύ για τη βάφτισή σας!

Ρίτα ξεσαλώσατε πάλι σήμερα ε? Καλά κάνατε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Με γεια σας Ηλιάνα, καλοφόρετο!

Πετρούλα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο αγοράκι σου πολύ σημαντικό που σου το ζητάει ο ίδιος ακόμα και την ώρα του παιχνιδιού!

Πάω σιγά σιγά για νάνι γιατί προβλέπεται δύσκολη νύχτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ηλιανα τελειο και αυτο με τα πατουσακια!!!!Τελειο!

Εγω να πω την αληθεια μου αυτα τα σλινγκ δεν το χωνευω αλλά τα σχεδια ειναι σουπερ.

Μαρινα ασε δε μαζευομαστε...βρε Μαρινα να σε ξαναρωτησω στο ειχα πει και στη συναντηση.Μπας και το ενοχλει κατι το παιδι στην πισινα που πατε?Πατε ακομα?

Σου ειχα πει για την μικρη της ξαδερφης μου, ολο βηχα και εμετους στο ξαφνικο και τελικα ηταν ενα συστατικο απο το νερο στο κολυμβητηριο

Πανμαρ ξεχαστηκα...και απο μενα πολλα περαστικα στο συζυγο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μαρίνα περαστικά σας

όσο για τον υπαίθριο θηλασμό με ένα όμορφο παρεο κάνεις δουλεία στην πλαζ δυο χρονιές θήλαζα κάτω από ομπρέλα

και αν κάνει κοίταζε περίεργα

τον έβαζα στην θέση του με ένα βλέμμα μου :twisted::twisted::twisted::twisted:

Το σκέφτηκα κι αυτό Ριτάκι, κολλάω μόνο στο ότι είχα κανένα μήνα να τον στείλω το Χειμώνα και πάλι τα ίδια είχαμε, αλλά και την προηγουμενη εβδομάδα μια από τα ίδια και ας μην πήγε! Τέλος του μήνα εξάλλου θα σταματήσουμε για να δούμε πώς θα πάει, το κακό είναι βέβαια οτι συμπέφτει και με το διάστημα που δε θα τον στέλνω σχολειο οπότε θα παίζουν κι αλλοι παράγοντες! Νομίζω όμως ότι έχει και μια ψιλοευαισθησία που του έμεινε από βρέφος με τις εξαγωγές! Με το παραμικρό γλουκ εμετό! άντε σας έφτιαξα βραδυάτικα, καληνύχτα!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ ολο καληνύχτα λέω κι όλο εδώ είμαι! Ηλιάνα μου δεν έχω θέμα με τον υπαίθριο θηλασμό (η μπουμπου χαζεύει λίγο και δε θέλει όταν είμαστε με κοσμο) αλλά με το αν πρέπει να πλυθώ πρώτα από τη θάλασσα και μετά να θηλάσω! Δηλαδή αρκεί ένα ντουζάκι και αλλαγή μαγιώ? Σήμερα αυτό έκανα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ ηλιανα τελειο και αυτο με τα πατουσακια!!!!Τελειο!

Εγω να πω την αληθεια μου αυτα τα σλινγκ δεν το χωνευω αλλά τα σχεδια ειναι σουπερ.

ο.

εγώ έχω ένα σλινγ που μου φέραν δώρο στον λευτερακι δεν μου άρεσε καθόλου :tongue::tongue::tongue:

ήταν και σε κάρο εθνικ

τελείως χαλι το χρώμα

και χοντρά σαν πατάκι εξώπορτας :tongue::tongue::confused::confused:

για τον θηλασμό λένε ότι είναι πολύ καλο

και ελπίζω να με βολέψει

ναι αυτό το τζιν με τα πατουσακια είναι γλυκά

ο άντρας μου ξετρελάθηκε του άρεσε πολύ

λέει αυτό θα το πάρουμε ουτος η άλλος

ας δοκιμάσουμε πρωτα το λαδί και βλέπουμε

γιατί το τζιν βγαίνει και 68 ευρώ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...