Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα κορίτσι μου !!! Κοιτάνε τις αιματολογικές και βλέπουν αν σε πέρνει και για αργότερα ή όχι !! Έχω κάνει ετ και 20η -21η μερα του κύκλου !!! Τώρα όσο για την  TSH   κατά την γνώμη μου αν αυτό μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της ετ καλύτερα να την αναλάβεις και να την κάνεις στον επόμενο κύκλο ώστε να είσαι 100% καλυμμένη !!! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Αχ Βατραχάκι δεν ξέρεις πόσο πολύ με βοηθάς. Δεν γνωίζω και πολλά από τεχνολογία......αλλά το παλεύω. Σε ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ :D:D:D:D:D Η πρώτη μου αρέσει περισσότερο. Τι λέτε και εσείς;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

και σε ροζ

thearistocatsmariewallp.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Με έχεις κάνει κομμάτια. Με χιλιουποχρέωσες. Ματς, μουτς

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αχ Βατραχάκι δεν ξέρεις πόσο πολύ με βοηθάς. Δεν γνωίζω και πολλά από τεχνολογία......αλλά το παλεύω. Σε ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ :D:D:D:D:D Η πρώτη μου αρέσει περισσότερο. Τι λέτε και εσείς;

τιποτα καλε σιγα μου αρεσουν εμενα αυτα οτι θελετε θα μου λετε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Κα Φωτεινή δεν έχει σημασία που στη Χαλκιδική κάνετε τα ίδια με τη Θεσσαλονίκη. Και μόνο η αλλαγή παραστάσεων είναι σημαντική.

ναι κοριτσι μου ετσι λεμε και δοξα Τον Θεος που εχουμε το σπιτακι μας, πραγματικα μεταμορφονομαστε εκει:):)

η Αλεξανδρα σου ηθελε καφεδακι καλε οχι ψωνια:):)

Καλησπέρα,

Σας διάβασα στα γρήγορα γιατί όλη μέρα είμαι με το ζουζουνάκι μου .Κανμε βολτίτσα το πρωί και το απόγευμα παιζαμε εξω.

Τώρα την πηρε λιγο ο μπαμπας της και σιδέρωσα κατι στοιβες που ειχα:confused::confused:

Λοιπόν να πω και εγώ για το πάρτυ του Γρηγόρη μας.

Ηταν όλα τελεια .Η Ελένη ήταν μια κουκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Γρηγόρης κύριος και περασαμε πολύ ομορφα.

Χάρηκα πολύ που είδα και τη Βίκυ και φυσικά τη Φωτεινούλα με την οποία επαιξα πολύ.

Σε κάποια στιγμή είχα αγκαλια από το ενα χερι τη Φωτεινή και από το αλλο την κόρη μου και ενιωθα τοσο ομορφα.

Είναι ενα παρα πολύ γλυκό παιδί.

Ο Αναστάσης αν και δεν μας εδωσε και πολύ σημασία εχει μεγαλώσει πολύ και ειναι κουκλί.

Η Πετρούλα συνεχίζει να είναι από τις πιο κομψές και πιο γλυκές εγκυουλες που εχω δει.

Ελενη σε ευχαριστούμε για την πρόσκληση!!!!!

Η μικρή φυσικά κοιμήθηκε στο αμαξι στην επιστροφή αλλα εγινε ενα θαυμα.

Γυρισαμε σπίτι την αλλαξα της εδωσα γάλα και συνεχισε τον υπνο της μεχρι τις 9 το πρωί.(ζήλια κορίτσια :tongue::tongue:)

Πετρούλα η προσκληση πολύ όμορφη.Α και το μπρελόκ μαλλον της Βίκυς ειναι εγω το εχω.

Πολλα φιλια

Υστερόγραφο:Η κόρη μου μοιάζει στον μπαμπά αλλα εχει στοιχεία και από μενα καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι αν ψαξεις πολυ βαθεια κατι μπορει να βρεις δικο σου!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

το παρτυ ηταν καταπληκτικο,ενθουσιαστηκα με τις κοπελες.ουτε ξερω απο που πεταγοντουσαν και τα αρπαζαν τα μωρο σε κλασματα δευτερολεπτου..η ειχαν ρανταρ η ματια στον κ@λ@ δεν εξηγηται αλλιως.

οι φιλες μας ειναι πλεον κολλητες μου.τις κοιταω και με καταλαβαιναν.

καλα η πετρουλα με εριξε και κανα δυο σκουντηματα που κοιτουσα τον κουκλο σερβιτορο!!!γιατι καλε?να μην εκφραστω ελευθερα???

η σουλα ειναι γεννημενη για να τρεχει πισω απο τα παιδια.ειδα και εγω κλειστη πορτα και την ειχα την μικρη ελευθερη.ετρεχε η σουλα.

ε αφου το χαρηκες τοσο θα στη φερω καμια μερα να την κηνυγας!!! χαχαχα

η μαελενι κουκλα απο πανω ως κατω.κουκλσ μου να τους χαιρεσαι και παλι και σε ευχαριστουμε πολυ για την προσκληση.

τα παιδια τωρα...

γρηγορης και αναστασης ολο χαμογελα!!!πολυ χαρουμενα παιδια.τον γρηγορακη χορτασα να τον κοιταω αφου τον τραβουσα καμερα.

η ανδρεανα ρε κοριτσια ειναι πραγματικα παρα πολυ ομορφη.για καρτποσταλ ειναι η φατσουλα της αλλα κολλημενη στην μανουλα.επαιξαν αρκετα ολα μαζι.

ο αναστασης πηρε και τα φιλια του απο την φωτεινη.τυχερε ανασταση!!!

και ναι το μπρελοκ δικο μου ειναι.πραγματικα απορω πως το πηρες πετρουλα.ειμαι σιγουρη οτι το εβαλα στην τσαντα που μας εδωσε η ελενη και μετα στην δικη μου τσαντα.πηρα και το βραδυ τηλ στον παιδοτοπο να τους ρωτησω αν το βρηκαν και αν δεν το βρουν να μου φτιαξουν αλλο.μεχρι τωρα δεν με πηραν τηλ.αν με παρουν θα παω να το παρω και θα το δωσω στη μαμα μου αν δεν σας πειραζει.

μη το χασεις θα μου το δωσεις μολις βρεθουμε.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...