Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Εγώ έκανα μαστογραφία και υπέρηχο μαστών πριν ξεκινήσω, τα ζήτησε ο γιατρός μου. Στην μαστογραφία δεν περίμενε να δούμε τίποτα απολύτως απλά την ήθελε για τον φάκελο μου ενδεικτικη να υπάρχει μια πριν, σε περίπτωση που υπάρξουν κάποια στιγμή ευρήματα, γιατί θα μεσολαβήσει το διάστημα της IVF, της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Ο υπέρηχος ήταν που είχε μεγαλύτερη αξία και θα τον έκανα ούτως ή άλλως φέτος στα 36 πλέον. Τον έλεγχο θρομβοφιλιας τον έκανα τον προηγούμενο μήνα αλλά οκ τον ζήτησα εγώ, πήγα σε αιματολόγο ο οποίος είδε όλες τις εξετάσεις και το ιστορικό μου και δεν σύστηνε έλεγχο θρομβοφιλιας αλλά επειδή τον ζήτησα προχωρήσαμε και όπως είχε πει και περίμενε δεν είχα τίποτα.  Ένα ραντεβού με έναν καλό αιματολόγο θα σου λύσει αυτή την απορία για την θρομβοφιλια. Για την μαστογραφία γνώμη μου αν είσαι άνω των 35 να την κάνεις έτσι ενδεικτικά. Αν τώρα είσαι πχ 28 χρόνων και με τον υπέρηχο είσαι οκ. 

Συγγνώμη βρε κορίτσι μου μπορεί να σε προβληματίσει αυτό που θα πω αλλά 4 η TSH είναι πάρα πολύ για εξωσωματική. Οκ η τιμή έχει ανέβει από τις ορμόνες αλλά και πάλι δεν βοηθάει. Οι περισσότεροι την θέλουν κάτω από 2,5 για να προχωρήσουν και ένα μεγάλο μέρος της βιβλιογραφίας συμφωνεί. Αν σε 5 μέρες έχει πέσει 1 μονάδα μέχρι την Δευτέρα δεν θα προλάβει να ρυθμιστεί και κυρίως δεν θα είναι σταθερή. Εγώ προσωπικά δεν θα προχωρούσα, συγγνώμη που στο λέω έτσι και πολλές κοπέλες μπορεί να διαφωνήσουν αλλά είναι η άποψη μου. Τώρα για τις μέρες μέχρι Δευτέρα για να στο είπε βγαίνουν δεν είναι και τόσο μεγάλο διάστημα. Αν το ενδομήτριο είναι οκ προφανώς θα βγαίνουν και οι μέρες. Προγεστερόνη δεν δίνουν σε όλες ενέσεις. Μπορεί να παίρνεις μόνο υπόθετα, κάποιες κοπέλες παίρνουν αυτοκόλλητα ή από το στόμα ή έναν συνδυασμό όλων. 

Ισχύουν αυτά που λες. Έχω υποθυρεοειδισμό, κάτω από 2,5 την θέλουν. Και ισχύει ότι ναι μεν μπορεί να την ρίξεις 0,5 - 1 μονάδα, παραπάνω σημαίνει μεγάλη δόση χαπιού οπότε και απότομη πτώση που σίγουρα δεν κάνει καλό. Όποιαδήποτε ορμόνη ρίξουμε απότομα, επηρεάζει άλλη, πόσο μάλλον ο θυροειδής που επηρεάζει μια σειρά ορμονών. Σίγουρα αναβολή ένα μήνα. Με την δική μου εμπειρία και σωστή διαχείριση, θέλει σίγουρα 2-3 μήνες και μετά επανέλεγχος και στις άλλες σου ορμόνες, να δεις αν έχει επηρεαστεί η προλακτίνη πχ. 

8 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια.σας ευχαριστω και παλι για την συμπαρασταση.

πιο πολυ ειχα αγχος και νευρα οσο ειμασταν σε αναμονη παρα τωρα.

τραβαω κουπι για αλλα.ευχομαι να ειναι πιο ευκολα φετος αν μου πανε οπως τα θελω και σκεφτομαι.

κωνκων περαστικα στον κωνσταντινουλη.περνει αντιβιωση?

οταν με το καλο γεννησεις ,σας περιμενω οπωςδηποτε!θα μεινετε σε μενα ετσι?

ειδες χωρο εχω αφθονο!!!!

οσο για τις μεταθεσεις ,ειναι ολες καθαρα βυσματικες!

αλλοι πηρανε μεταθεση στα μερη τους κι αλλοι πηγανε απο παραμεθωριο σε παραμεθωριο.:roll:

ορεστιαδα πως ειναι κωνκωνακι?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Ελένη μου και του χρόνου (εύχομαι να τα καταφέρουμε και εμείς...;)):D:D:D:D Απο ότι διάβασα πρέπει να περάσατε πολύ όμορφα!!!

Βίκυ τι διαβάζω για την Φωτεινούλα;;; Έχε χάρη που δεν είμασταν και εμείς εκεί γιατί μόλις ξεθαρέψει λίγο η Αναστασία... τους αρχίζει όλους στις αγκαλιές και τα φιλιά!!!:tongue::tongue::tongue:

Λαζαρένια μου εγώ δεν θα πω τίποτα άλλο παρά μόνο να διευθετηθεί το θέμα του παιδικού για να πάρεις και εσύ μια ανάσα...

Πετρούλα απο τις φωτό εγώ ψηφίζω του Γκάρη με το δώρο!!!

Κωνκων περαστικά σας...που την τσίμπησε την ίωση βρε;;:roll::roll::roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Βατραχακι σε ευχαριστω πολύ!!!Δεν ειναι πολλές τελικα γιατι ακριβώς αυτες βρηκα και εγω και ξεχωρισα ως τις πιο ευκρινεις και ζωηροχρωμες...

Είμαι αναμεσα σε αυτη που κραταει την ούρα του και την αλλη με το καλάθακι(ειναι η ιδια με του προσκλητηρίου) τις οποίες εχω στειλει στο τυπογραφειο για εκτυπωση και μετα θα αποφασισω ποια θα δωσω στο ζαχαροπλαστείο για να μου την φτιαξουν βρωσιμη..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ευχαριστω για τα περαστικα! Πιστευω οτι δεν είναι ίωση γιατι θα είχε και τα άλλα συμπτωματα. Κρύωμα πρεπει να είναι και ο βήχας μάλλον απο το κρυο το νερό που έπινε. Εβλέπε που πίναμε απο το ψυγείο και ηθελε και αυτος.

Λαζαρενια μου ο αδερφος μου στην Ορεστιάδα είναι ευχαριστημένος. Βέβαια υπάρχουν και οι φορες που τα έχει πάρει με κάτι και κλαίγετε στη μανά μου οτι θα παραιτηθει και θα φύγει. Η νύφη μου δεν βρισκει δουλειά με τίποτα, αλλά τουλάχιστο είναι στεριά....

Και ναι θα έρθουμε με το καλό και θα μείνουμε σε σας:D. Θα είμαστε και πολλοί!

Ωραίος ο γκάρι. Εμείς δεν τον ξέρουμε ακόμα. Ξέρουμε όμως τον Μπάρνυ και περιμένουμε πως και πως κάθε ΣΚ να τον δούμε.

Ηρθε και ο καλός μου. Πάω να φάω ψωμι τυρι καρπουζι.

χαχαχα κωνκωνακι δικια μου εισαι!!!

Ψωμι τυρι καρπούζι το καλοκαίρι και ψωμι τυρι μήλο το χειμώνα????

Κρυωμα ειναι του Κωνσταντινου..λίγο τωρα που ιδρωνουν να τα φυσηξει το αερακι το αρπάζουν το βηχαλάκι..Θα περασει, σιροπάκι παίρνετε???

Εδω ο καιρός ειναι συννεφιασμένος και λέγαμε για το απόγευμα να πάμε jumbo και μετα στο magic park..Ελπίζω να μην μας πιασει καμια μπορα..

Οι υπόλοιπες που ειστε???Βολταρετε???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

μόλις έφυγε η φίλη μου έκανε ένα σπίτι λουξ

όλα τα σαπούνισε

μας ξεβρόμισε:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χίλια ευχαριστώ

και από δω να το ακούσει η μπομπονα μου ..................

πως και ποτε θα της το ξεπληρώσω δεν ξέρω μουτσσσσσ κουκλα μου

ο μικρός τέζαρε και σιγά σιγά θα πάω και εγώ για ύπνο πετρούλα μόνες είμαστε ? είσαι εδώ

:tongue::tongue:

βολταρετε κουκλες??:)

καλουτσικη μερα σημερα ... αν και εγω εξακολουθω και ζεσταινομαι παρα πολυ. τετοια περιοδο καθε χρονο αν και θελω να φυγω για μπανακια, με πιανει μια μελανχολια για το αντιθετο.. δηλαδη να μεινω.

δεν το βλεπω σαν διακοπες, γιατι κανω οτι και το χειμωνα, απλως ειναι μια αλλαγη κατοικιας, ευτυχως που υπαρχη ομως και φευγουμε γιατι ετσι που ιδρωνω στην πολη ..και δεν μου αρεσει καθολου γιατι πρεπει να κανω το μπανακι μου αμεσως...καλα λεω εγω γοργονα επρεπε να γεννηθω

δεν παραπονοιεμαι προς Θεου, απλως σας γραφω την σκεψη μου και μονο αυτο

κανω δουλιτσες και μαζευω πραγματα, ακουω και ωραια μουσικη, ριχνω και τον χορο μου, προσεχοντας παντα να μη γινω αντιληπτη απο τους απεναντι χα χα χα

βατραχακι μου για την waterland η Καλλη μου εχει πει τα χειροτερα λογια, οτι δλδ δεν ειναι καθαρα και δεν εχει ασφαλεια, αρκετες φιλες της εχουν βγαλει και δερματικα και γυναικολογικα προβληματα απο τη πισινα... αυτα ξερω.. τωρα αν αλλαξε τιποτα δεν το γνωριζω

κωνκων μου περαστικα στον μικρουλη μας ... ψηφιζω και εγω καρπουζι, τυρι, για καλοκαιρακι ειναι μοναδικη απολαυση

Γεια σας κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Εμείς σήμερα κατεβήκαμε για καφέ χωρίς τον καλό μου. Τον αφήσαμε τον καημένο να κάνει κάτι βαψίματα :(:(:(:(

Πριν καθήσουμε για καφέ είχα σκοπό να κάτω κάτι ψώνια για να βγ'αλω κάτι υποχρεώσεις. Με το που μπαίνουμε στο πρώτο μαγαζί, η Αλεξάνδρα βάζει υστερικά κλάματα και αρχίζει να φωνάζει 'πάμε για καφέ' :confused::confused::confused::confused: Αψυχολόγητο αυτό το παιδί. Τεσπά.

Το απόγευμα έχει να πάει με τον μπαμπά της σε μια γιορτή στον παιδικό που είναι αποκλειστικά για μπαμπάδες και παιδιά. :D:D:D:D

Πανμαρ να πεις στον καλό σου να κρατήσει το ναρθηκάκι όσο πρέπει. Την ίδια βλακεία έκανε και η μαμά μου κάποια στιγμή και το έβγαλε νωρίτερα και τώρα το δαχτυλάκι της είναι κολλημένο στραβά.

Κωνκων περαστικά στον Κωνσταντίνο σου. Και η Αλεξάνδρα μου είχε έναν βήχα αρκετές μέρες, που την έπιανε όμως μόνο πρωί και ίσως λίγο μέσα στη μέρα, και πήτα την πρωτοβουλία μόνη μου και της έδωσα ένα φυτικό σιρόπι. Λέγεται grindtus - PoliActive και έχει μέσα πορτοκάλι, λεμόνι, ευκάλυπτο, μέλι, μαύρη ζάχαρη, μυρτιά κλπ. Γλυκόπιοτο και καλό. Ήπια και εγώ ένα σφηνάκι :tongue::tongue::tongue::tongue:

Λαζαρένια μου καλύτερα θα πάνε τα πράγματα από εδώ και πέρα. Θα ηρεμήσεις και εσύ, μεγαλώνει και η κούκλα σου και όλα θα είναι πιο εύκολα.

Βατραχάκι δεν μου βρίσκεις καμιά φιγούρα με τις αριστόγατες; Δεν βρίσκω τίποτα :(:(:(:( Μα τι μου κόλλησε και εμένα;;;

Κα Φωτεινή δεν έχει σημασία που στη Χαλκιδική κάνετε τα ίδια με τη Θεσσαλονίκη. Και μόνο η αλλαγή παραστάσεων είναι σημαντική.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...