Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααα! Και τον τίγρη πώς τον λένε?

αυτο ουτε εγω το ξερω.

εγω ειμαι ετοιμη.η φωτεινη ομως κοιμαται ακομα!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Γεια σας κοριτσάκια. Βλέπω ετοιμάζεστε για πάρτυ :P:p:p:p:p Εμείς μόλις ξυπνήσει η καλή μου θα πάμε για μπανάκι :D:D:D:D:D Έχουμε λιώσει από τη ζέστη :|:-|:|

Μαελένη να χαίρεσαι τον καλό σου και καλά να περάσετε στο πάρτυ σας. Πάντα τέτοια.

Deleni καμία τύψη να μην έχεις κοριτσάκι μου. Έκανες τα αδύνατα δυνατά.

Λαζαρένια καλώς ήρθες. Χάρηκα που περάσατε καλά. Άσε στην άκρη τα πεθεροκούνιαδα και κοίτα τιν εαυτό σου και την οικογένειά σου.

Ηλιάννα γιγαντούλης ο Λευτεράκης σου. Φτου - φτου σκόρδα.

Ιωάννα και ο Χρήστος σου μια χαρά είναι και καλά κάνει και τρώει το παιδί. Ρώτα και εμένα που η Αλεξάνδρα το απόγευμα με το ζόρι θα φάει ένα παιδικό γιαούρτι. Τι καημός και αυτός!!!!!

Πανμαρ και η Σοφία μας προχωρημένο παιδάκι φαίνεται και πολύ ανεξάρτητο.

Σούλα μπράβο στην Ανδριάννα μας. Ξεκίνησαν και οι δικές σας επιτυχίες στο γιογιό. Μπράβο!!! Και εμείς κάναμε προόδους. Κάθεται στο γιογιό χωρίς ρούχα. Ακόμα βέβαια δεν έχει κάνει κάτι αλλά και αυτή έχει καταλάβει καλά τι γίνεται εκεί.

Πετρούλα αυτός που λές λέγεται αμυγδαλόπαστα (μάρτζιπαν). Πολύ ωραίο γλυκό. Μπορώ να σου τσακίσω κιλά τέτοιο. Πολύ όμορφη και η πρόσκλησή σας. Τις αριστόγατες θέλω να βρω εγώ.

Άρμα χρόνια πολλά στη μανούλα σου και περαστικά.

Κα Φωτεινή χάνετε κιλά; Πάντα τέτοια :D:D:D:D:D:D

Μαρίνα, Ρίτα, Λαζαρένια και εμένα ο οφθαλμίατρος για γυαλιά μου είπε μετά τα τρία.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΜΕ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ??????

ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ............

Βγήκαν οι μεταθέσεις Λαζαρένια μου;

ναι γιοβανα μου.βγηκανε σημερα.

4 ατομα φευγουνε απο εμας.καμια σχεση με αυτα που λεγανε οτι κανεις δεν φευγει φετος.

και οι 4 σε πολυ ευνοικα μερη εκτος απο εναν κατα την γνωμη μου.

εμεις παραμενουμε δυστυχως ή ευτυχως ,ποιος ξερει?

παντως ενα αγχος μου εφυγε και τωρα τραβαω κουπι για αλλα.

βαζω στοχους για τον χειμωνα .

το πηρα χαλαρα μπορω να πω ενω ο συζ δεν μιλιεται.

ελπιζω του χρονου να ρθει επιτελους και η σειρα μας γιατι εμαθα οτι στην ροδο πηγε σημα οτι για 4 χρονια δεν φευγει κανεις!:roll::roll::roll:

δεν εχω κατι αλλο να πω.........

η ζωη μας μια βολτα.......

1654096yn4fep17z7.gif

Ακόμα και έτσι καλά είναι Λαζαρένια μου. Μπορείς να οργανώσεις και τη ζωή σου τώρα. Εύχομαι τα καλύτερα.

Λαζαρενια μου μεγάλη απογοήτευση που δεν φεύγετε….:(

Δεν ξέρεις κορίτσι μου …. Ίσως αυτό που έγινε, έγινε για καλό….το ξέρω έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε, αλλά πρέπει να το πάρεις διαφορετικά αλλιώς θα σε καταβάλει και αυτό δεν θα ήταν καθόλου καλό για την ψυχολογία σου.

Να κάνεις όνειρα για τον χειμώνα, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, ίσως σας βγει σε καλό, κοίτα μπροστά και θετικά….και βεβαία καλέ θα σε αντέξουμε τι είναι αυτά που λες:)….όλα αυτά αν είσαι καλό κορίτσι:wink:

Eδω Θεσσαλονίκη έριξε καρεκλοπόδαρα, βροντές μπουμπουνητά, χαμός έγινε, πλημμύρες παντού, έτσι δεν μπόρεσα να αναχωρήσω για Χαλκιδική.

Χωρια που το αυτοκίνητο της ανιψιάς μου έπαθε βραχυκύκλωμα... εκεινη θα μας πηγαινε... και δεν έπαιρνε μπρος, δεν βλέπαμε ούτε τη απέναντι πολυκατοικία από την πολύ βροχή.

Δεν μπόρεσα να πάω και στο πάρτι δυστυχώς:(

περιμενουμε να μας πειτε πως περασατε

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Φωτεινή μου καρεκλοπόδαρα και λίγα λες...χαμός έγινε...:(

Λαζαρένια μου όλα για καλό γίνονται (έτσι λέω εγώ..:cool:) κάνε το πρόγραμμα σου και τα σχέδια σου για τον χειμωνα και εμείς εδώ είμαστε!!!!!:D:D:D

Ελένη μου να χαίρεσαι τον καλό σου!!! Ελπίζω να περάσατε καλά στο παρτυ... περιμένουμε νέα και φωτό εννοείται...:D:D:D

Πετρούλα η πρόσκλησή σας είναι πάρα πολύ ωραία!!!! Και εγώ δεν το ήξερα αυτό με τη διακόσμηση...σούπερ!!! Και σπιτική τούρτα και΄πανέμορφη!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου!!!!

Περασαμε τελεια στο πάρτυ του Γρηγόρη!!!!Ο Γρηγορης χαμογελαστός όπως πάντα και πολύ ευδιαθετος!!!Αλήθεια βρε Ελένη ο μικρος δεν γκρινιαζει καθόλου...ε????

Καλα η μαμα μια κούκλα!!!!Ελένη ησουν πολύ ομορφη και λαμπερη, το φορεμα super και το παπουτσι (δωδεκαποντο ηταν???) πολύ κομψο..Για το προσωπο δεν θα μιλήσω!!!Θα μιλήσουν οι φωτο..

Ο συζυγος πολύ ευγενικός και χαμηλών τόνων..Μια ομορφη οικογενεια!!!Γνωρισαμε τα συγγενικα προσωπα των παιδιών και ηταν όλοι πολύ προσχαροι και φιλόξενοι..Ευχαριστουμε πολύ και του χρόνου με υγεια!!!!

Η Σούλα ήρθε και εκεινη μετα του συζυγου και της κουκλας Ανδρεανας που διολου δεν μοιαζει στον μπαμπα της!!!!χαχαΦιλεναδα βαλέ μπρος για τον γιο και κοιτα να σου μοιαζει για να πάρεις το αίμα σου πίσω!!!!Αλλη ομορφο-οικογενεια απο εκει!!!

Βίκυ και Φωτεινή μοναδικες!!!!Η Βικυ καθε λέξη και ατακα, όλα τα λεφτα το Βικακι!!!Της γυαλισε και το garcon, χαχα ακους Φωτεινή????Η κορη σου στον παιδότοπο σαν ξερολούκουμο το εβλεπε το τεκνο!!!χαχαχα

Εχω βγαλει τη Φωτεινη σε πολύ ζουζουνιαρικες πόζες...Τον γουσταρει μου φαίνεται τον φακό, λέτε να την δουμε στην μικρη οθόνη???

Τελος για τον παιδότοπο θα σχολιασω οτι ηταν πολύ καλός, μεγαλος με πολλές δραστηριοτητες για τα παιδια αλλά εμενα αυτο που με εντυπωσιασε ήταν η αμεση επέμβαση των κοριτσιων σε ολες τις κινησεις των παιδιών...Ηταν απίστευτες, τι να σας πώ!!!Η μια δε η ψιλέγκω (καλή ωρα) ειχε αναψοκοκκινησει η καημενη και οπου εβλεπε πιτσιρικι ετρεχε το αρπαζε και ξανα μεσα....Σε καποια φαση εφυγε ο δικος μου απο το βλέμμα της και οπως ηταν με τα πιατα σχεδον τα πεταξε στο μπαρ και τον πήρε στο κυνηγητό!!! Ελένη πολύ καλή επιλογη!!!

Οι επόμενοι ειμαστε εμεις....

Λαζαρένια καλό χειμώνα και ευχομαι του χρόνου να ειστε οι τυχεροι εσεις, να ειστε ομως τυχεροι..μη σας στειλουν πουθενα χειρότερα!!!!Αρα καλά ειναι εκει, αφου ειστε στα γνωστα μέρη....

Φωτεινή η βροχή σας αλλαξε τα σχεδια???Κριμα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Άσε πετρούλα άλλαξαν τα σχεδία … δεν πειράζει θα πάμε μια και καλή την πέμπτη.

δεν με πειραξε που δεν πηγαμε αλλα που εχασα την παρεα σας:(

Μου άρεσε πάρα πολύ η πρόσκληση, με το καλό

Όσο για την κόρη μου χα χα χα ..οσο και να μην θέλει να το πιστεύει ….μου μοιάζει πάρα πολύ, αυθόρμητη ειλικρινείς , ξεστομίζει αυτό που βλέπει και την κάνει κλικ… αλλά κατά βάθος «παφ κλ$%νια και εξάτμιση» είναι:):):)

Έμαθα και τα της εγγονής μου …την έπεσε στον γιόκα σου …καλέ πολύ εξέλιξη η μπουμπούκα:)

Ελένη deleni και εκεί χαμός ε??

Ελένη maeleni και του χρόνου με υγεία .. να τον χαίρεστε κορίτσι μου ευτυχισμένος και γερός να είναι πάντα στην ζωή του

Ξέχασα να σας πω κάτι για να γελάσετε….

την Κυριακή που επέστρεψε ο σύζυγος μου από Κύπρο, ταξίδεψε με ολοκαίνουργιο αεροπλάνο που έκανε το παρθενικό του ταξίδι.

Κατά την διάρκεια της πτήσης άφησε το κινητό του ανοιχτό … όταν μου το είπε ούρλιαζα….τον ρώτησα γιατί έκανε αυτή την μλκ και μου απάντησε ……το συνδύασα με τον τιτανικό και αν και σε αυτή την περίπτωση κάτι δεν πήγαινε σωστά τουλάχιστον θα σας έπαιρνα τηλέφωνο να σας έλεγα αντίο……κουφάθηκα λεμε:roll:

Ελενάκι τα είχες οργανώσει όλα τέλεια διαβάζω, και του χρόνου και να τον χαίρεστε και πάλι!

Πετρούλα και στα δικά σας!

κ. Φωτεινή κρίμα που τελικά δεν πήγατε αλλά χάσατε το πάρτυ! Την επόμενη φορά!

(((Λαζαρένια))) μου όλα γίνονται για κάποιο σκοπό! Τουλάχιστον τώρα ξέρετε και θα οργανωθείτε για το Χειμώνα!

ΠανΜαρ νομίζω tiger bounce λέγεται επειδή χοροπηδάει!

Έφυγααααα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...