Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μ

ηλιανα,ναι μου φαινεται περιεργο και πριν το παρεντς δεν το ηξερα οτι κραταει τοσο ο θηλασμος. ποσα μασ εμαθε το παρεντσ ???????

προσεχε μονο μη στερησεις συστατικα που τα χρειαζεται το νεο μας μπεμπακι.και τα παρει ο λευτερης ενω δεν του ειναι τοσο απαραιτητα οσο του νεογεννητου.

αλλαζει αραγε η γευση?δηλαδη εχει την ιδια γευση τωρα οπως και μετα την γεννα?καλα εννοειται οτι δεν περιμενω απαντηση γιατι φανταζομαι πως δεν θα το δοκιμασεις:rolleyes::rolleyes:.

τελος παντων μπραβο σου.εγω δεν θα ημουν ποτε σε αυτη την θεση.

καλε και κατι ακομα...

λενε οτι οταν μεγαλωνει ο κ@@λ@ς της εγκυου θα κανει κοριτσι.μπας και δεν το ειδατε καλα???η συνηφαδα μου παντως που εχει αγορι ειχε απο τον 4 μηνα μια κοιλια τεραστια και ειναι και πολυ αδυνατη.

καλα δεν σας λεω για μενα.ακομη και σημερα χωρις μωρο στο εσωτερικο μου μου δινουν την θεση τους παντου!!!γενναω λεμε...γλυκα,αλμυρα και οτι αλλο φανταζεστε!!!!

αντε παω για μπανιο και να ετοιμαζομαι σιγα σιγα για το παρτακι μας.

χαχαχαχαχααχ

Χα σε γέλασαν θα έδινα ποτέ στο παιδί μου κάτι που δεν θα δόκιμαζα?

φυσικά και έχω δοκιμάσει γάλα μου

και είναι ότι ποιο γλυκό υπάρχει

Και όσο για τον απαφτο μου

τέτοιον και μεγαλύτερο είχα στον λευτερακο

και έβγαλε μια ντουντουνα ναα με το συμπάθιο κιόλας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάμε και εμεις να ετοιμαστουμε σιγα σιγα...

Βικυ εννοειται πως θα ερθετε με τον Λουκα, να γνωριστουν και με τον δικο μου γιατι στο παρτυ σας δεν ειχαν την ευκαιρια.

Θα τα πουμε απο κοντα!!!

Ηλιανα μπραβο στον Λευτερακη....Λευτεραρο δλδ!!!!χαχα

Κοριτσια τωρα εχω αλλο νταλκα...δεν βρισκω διακοσμηση τουρτας με τον Γκαρη :|:-| χαχα

Ειμαι για δεσιμο

μωρέ πήγαινε στα τζάμπο και πάρε κανένα παιχνιδάκι και βάλτο από πάνω σίγουρα θα έχει καμία φιγούρα γαρι

και όσο για τον λευτερη είναι αδύνατος

σαμιαμίδι αλά άμα τον πάρεις στα χεριά τούβλο σκέτο μπετόν

είναι σαν τον άντρα μου ψηλός και αδύνατος

Πώς τη φαντάζεσαι τη διακόσμηση τούρτας με το γκάρυ Πετρούλα? Επειδή θα είναι σπιτική να βάλετε από πάνω κανένα ζωάκι γκάρι, την παρέα του ίσως, ε άντε και το φιόγγο και τελειώσατε! :)!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πώς τη φαντάζεσαι τη διακόσμηση τούρτας με το γκάρυ Πετρούλα? Επειδή θα είναι σπιτική να βάλετε από πάνω κανένα ζωάκι γκάρι, την παρέα του ίσως, ε άντε και το φιόγγο και τελειώσατε! :)!

να βαλει σκετο φουξ φιγκο ? τι λεσ καλε ?

Ρωτησα σε 2-3 ζαχαροπλαστεια της περιοχης για διακοσμηση αλλα ολοι μου ειπαν για την παρεα του Winnie, αυτη την ειχαμε και περισυ...Θα παει η αδερφη μου το απόγευμα να ρωτησει και σε ενα ακομη που ξερει οτι κανουν σε πάστα οτι σχεδιο τους πας και μετα βαζουν τζελ απο πάνω για να σταθεροποιηθεί...Λετε να στειλω αυτη με τον φιογκο???Εμενα πάλι δεν μου εκανε καμια εντυπωση ρε κοριτσια, cartoon είναι....

Ηλιανα θα ριξω και στα jumbo μια ματια, αυριο εχουμε εξορμηση...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Αντε πάμε να ετοιμαστουμε για το πατι του Γκολη, το βραδυ τα υπόλοιπα!!!!

Φιλακια!!!!!!

Τζουσσσσσσς κούκλα να περάσετε καλα δώσε ένα φίλη στον γκορη από εμένα και στην μαμα ελενη ένα φιλί

Καλησπέρα , τι κανετε ?

Επιστρεψαμε και μεις , καλα ητανε αντε να δουμε τωρα ποτε θα το "ξανασκασουμε" .

Βεβαια με το που πατησαμε στο Ελληνικο εδαφος μου ανεβηκε η πιεση και καταλαβα για ακομα μια φορα πως στην Ελλαδα μονο για διακοπες για ερχομαστε . Ειχαν κλεισει τα διοδια στα Μαλγαρα οι οπαδοι του Ηρακλοι !!!! Ο καθενας με τον καημο του .... Τελος παντων .

Τι νεα εδω ? Αδυνατο να διαβασω ολα αυτα που εχετε γραψει . Να ευχηθω χρονια πολλα στα παιδακια που ειχαν γενέθλια , να ναι γερά και ευτυχισμένα παντα .

Εχει και η Χριστιάννα τρομερη προοδο με την πανα , πηγαινει μονη της , νευριάζει αν της το θυμήζω , κοιμηθηκε και αρκετες φορες για μεσημερι χωρις πανα και σηκωθηκε στεγνή . Βεβαια καμια φορα οταν εχει βρακακι μπερδευεται νομιζει ειναι πανα και τα αμολάει αλλα γενικά τα παει παρα πολυ καλά ! Αχ αυτο το παιδι , ολα μονη της τα κανει οταν νιωθει οτι ειναι ετοιμη .

Διαφημίσεις

Δεν κατάλαβα ρε Πετρούλα η μαμά σου δε θα την κάνει την τούρτα? Πώς θα βάλουν από το ζαχαροπλαστείο τη στάμπα επάνω?

μωρε ασε με να φυγω...χαχα

Η μαμα μου θα κανει την τουρτα αλλα θα την αφησει επάνω αστολιστη, θα αγορασω αυτη την πάστα (καπως αλλιως λέγεται δεν θυμαμαι...ειναι πολύ λεπτό στρωμα ζαχαροπαστας νομιζω με οτι σχεδιο θες το κανουν με μηχανημα) και θα την ακουμπήσω στην επιφανεια της τουρτας..Μετα βαζεις και το ζελε για να σταθεροποιηθει το σχεδιο και κοβεται...δεν εχετε ξαναδει????Πως σε καποιες βαζουν τις φωτο του παιδιου, ιδια διαδικασια ειναι

Θα τους δωσω τα φιλιά σας!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

μωρε ασε με να φυγω...χαχα

Η μαμα μου θα κανει την τουρτα αλλα θα την αφησει επάνω αστολιστη, θα αγορασω αυτη την πάστα (καπως αλλιως λέγεται δεν θυμαμαι...ειναι πολύ λεπτό στρωμα ζαχαροπαστας νομιζω με οτι σχεδιο θες το κανουν με μηχανημα) και θα την ακουμπήσω στην επιφανεια της τουρτας..Μετα βαζεις και το ζελε για να σταθεροποιηθει το σχεδιο και κοβεται...δεν εχετε ξαναδει????

Ζαχαροπαστα ειναι :wink::wink::wink:

και φύγε ζαχαροπαστα λέγετε

αντε τζους γίνε μια κούκλα και δώσε φιλιαααααααααααααα

Καλώς τη Λαμπρινούλα! Για φέτος τέλος δηλαδή οι διακοπές? Και του χρόνου να είστε καλά!

Εγώ νόμιζα Πετρούλα ότι μόνο οι έτοιμες του ζαχαροπλαστείου έχουν το σχέδιο, δεν ήξερα ότι μπορείς να πας και δική σου τούρτα και με αυτό το πράγμα να κάνουν σχέδιο! Ωραία ιδέα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Τώρα είμαστε στον παππού και τη γιαγιά. Το σουτζουκάκι μου κοιμάααται... Το αποφάσισα. Θα την αφήσω εδώ το βράδυ και θα έρθω αύριο να τη μαζέψω. Να ξυπνήσω αύριο πρωί με την ησυχία μου...

Με το θέμα της πάνας συνεχίουμε μια χαρά και χωρίς ατυχήματα! Εδώ στη μαμά μου της έχω καθισματάκι τουαλέτας. Οπότε λεω στη μαμά μου, αν είναι να πάω να της πάρω κι ένα γιογιό να έχει και μου λέει "έχω το δικό σας" και έβγαλε το γιογιό που είχαμε με τ'αδέρφια μου όταν είμασταν μικροί και με το που το είδε η Σοφία που το έπλενα, και της είπα ότι είναι το γιογιό της μαμάς, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που όλο εκεί θέλει να κάθεται! Και τώρα πάλι κοιμάται χωρίς πάνα. Δεν τη θέλει καθόλου πια...

Άντε να δούμε...

Παιδια ολη μερα θελει να τρωει ...η πρωτη κινηση που κανει με το που μπαινει σπιτι ειναι να παει στο ψυγειο ...Χθες απο τις 16.30 και μετα εφαγε 2 γαλακτοφετες ,3 κριτσινια , 1 ποτηρι μεγαλο χυμο , λιγες πατατες με κοτοπουλο καρπουζι και γαλα ..ολο μαμ ζηταει τι θα τον κανω???πηγαμε σε μια φιλη μου και βουρ πηγε στο ψυγειο να ζητησει τυρακι...

Αχ βρε γειτόνισσα πόσο σε νοιώθω... Κι όχι τίποτ' άλλο. αλλά εμείς είμαστε και κοριτσάκια. Πρέπει να προσέχουμε και τη σιλουέτα μας!

Αυτά για την ώρα...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...