Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σπίτι δεν θα είναι το πάρτι σας πετρούλα ?

Αν είναι σε παιδότοπο βαλε πάνα να μην τον κοροϊδεύουν τα παΐδια είναι σκληρά λένε αυτό που νιώθουν και πληγώνουν τα υπόλοιπα μην του μείνει και ψυχολογικό

:tongue::tongue:

Για το παρτυ του Γρηγορη έλεγα Ηλιανα...στο σπίτι μας τι προβλημα να εχει!!!

Ελένη σε ευχαριστω πολύ για το γιογιο...μη σε βαζω σε κοπο, θα εχεις να κουβαλήσεις ενα σωρο πραγματα και θα εχεις και το γιογιο???Αστο βρε, θα δουμε τι θα κανουμε!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Οχι βρε παιδι μου πολυ ωραια ειναι.Πραγματικα!!!

Αλλα αυτος ο φιογκος μου εκανε εντυπωση να μην το πω?χαχα

Τώρα δίκιο έχεις μα φουξ ροζ φιόγκο στην ουρά μωρέ λες αν είναι κουνιστουλης και ο γκαρι ? αχ τι πάθαμε τη μαθαίνουν τα παιδια φανταστείτε να μου έρθει ο λευτερης με ροζ φιόγκο όρε γλέντια

Για το παρτυ του Γρηγορη έλεγα Ηλιανα...στο σπίτι μας τι προβλημα να εχει!!!

Ελένη σε ευχαριστω πολύ για το γιογιο...μη σε βαζω σε κοπο, θα εχεις να κουβαλήσεις ενα σωρο πραγματα και θα εχεις και το γιογιο???Αστο βρε, θα δουμε τι θα κανουμε!!

Συγγνώμη το πάρτι το δικό σας ? στο δικό σας σπίτι ? κάτσε μπερδεύτηκα τώρα

Καλα Ηλιανα εχουε και αγορια ας φτυστουμε καλυτερα λεω εγω....χαχα

Μωρέ άμα δω εγώ καρπό σπασμένο θα του σπάσω και τα πόδια μετά να δεις

πετρουλα τώρα κατάλαβε σήμερα λες στο πάρτι της Ελένης/??

ηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Μαρι μπερδεύτηκα νόμιζα μεθαυρίο στο δικό σας συγγνώμη

Ιωάννα μου μια χαρά είναι το παιδί.

Εχεις ακούσει αλλες μαμαδες που τα παρακαλάνε να φάνε και ξερεις τι τραβανε.

Για μας λες Σουλάκι και τη Ντίνα? Χι,.χι,χι, άντε καλέ συμπεθέρα πάρε το γιο σου και το ταπεράκι σου και πάμε στο πάρκο να τα βάλουμε να φάνε όλα παρεούλα! Παρεπιμπτόντως σε 2 βδομαδουλες φεύγουμε, αν θέλετε μέχρι τότε κανονίστε να τα ξαναπούμε!!! Τελικά δε λέω να μαζευτώ, όλο τις βόλτες σκέφτομαι!

Λαζαρένια μου πολύ χαίρομαι που περάσατε τόσα καλά κι εσείς και η κουκλίτσα σας! Να ξανάρθετε σύντομα! Αλήθεια με το άλλο θέμα είχατε καμιά εξέλιξη?

Πετρούλα εγώ πάντως λέω να μην του τη φορέσεις την πάνα και στα γενέθλια, το πολύ-πολύ να έχεις και μια αλλαξιά μαζί! Ακόμα και να λερωθουν σε δημόσιο χώρο εντάξει παιδάκια είναι! Εγώ περίμενα το σχολικό και καθυστέρησε σήμερα, γιατί το γιο μου τον τάισαν φασολάδα (μέσα στον καύσωνα, τέσπα...) και ή δεν πήγαν τουαλέτα ή δεν έκανε αν πήγαν και τα έκανε στο σχολικό οπότε ξαναγύρισαν πίσω (ευτυχώς είμαστε πολύ κοντά μόλις 3 λεπτά με το αυτοκίνητο), μου είπε η δασκάλα να του βάζει κάθε φορά στο σχολικό αλλά της είπα όχι ακριβώς επειδή 1η φορά έγινε αυτό στις 3 εβδομάδες αν δεν κάνω λάθος που πάει με βρακάκι δε σημαίνει ότι θα ξανασυμβεί και δε θέλω να τον μπερδεύω!

Για τα γυαλάκια δε θυμάμαι αν το είχα γράψει, αλλά κι εμένα παιδίατρος αλλά και σε κατάστημα οπτικώς μου έβαλαν πάγο μέχρι να κλείσει τα 3! Έχει χρόνια εξάλλου να βάλει γυαλιά μπροστά του!!!

Πετρούλα πραγματικά τέλεια η πρόσκλησή σας, άξιζε που το παίδεψες!

Μαελένη με το καλό το παρτάκι σας, βγάλτε πολλές φώτο να σας θαυμάσουμε!

κ Φωτεινή με καλύψατε απόλυτα!!!

Το ξέρω ότι κάτι ξεχνάω σίγουρα, αλλά κάηκαν οι φλάντζες από τη ζέστη και δε μου ερχεται!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Α Παρα πολυ ωραια Πετρουλα ευγε!!!Με το καλο το παρτυ σας!!!

Να ρωτησω κατι...αυτος ο Γκαρυς γιατι εχει φιογκο στην ουρα του?

μηπως την κουναει την αχλαδια σαν τον σφουγγαρακη?

πετρουλα τελεια η προσκληση και αν δεν φυγουμε απο παρασκευη θα ερθουμε.μαλλον με τον λουκα γιατι ειναι λιγο ζορι με την μικρη μονη μου.

ηλιανα,ναι μου φαινεται περιεργο και πριν το παρεντς δεν το ηξερα οτι κραταει τοσο ο θηλασμος.

προσεχε μονο μη στερησεις συστατικα που τα χρειαζεται το νεο μας μπεμπακι.και τα παρει ο λευτερης ενω δεν του ειναι τοσο απαραιτητα οσο του νεογεννητου.

αλλαζει αραγε η γευση?δηλαδη εχει την ιδια γευση τωρα οπως και μετα την γεννα?καλα εννοειται οτι δεν περιμενω απαντηση γιατι φανταζομαι πως δεν θα το δοκιμασεις:rolleyes::rolleyes:.

τελος παντων μπραβο σου.εγω δεν θα ημουν ποτε σε αυτη την θεση.

καλε και κατι ακομα...

λενε οτι οταν μεγαλωνει ο κ@@λ@ς της εγκυου θα κανει κοριτσι.μπας και δεν το ειδατε καλα???η συνηφαδα μου παντως που εχει αγορι ειχε απο τον 4 μηνα μια κοιλια τεραστια και ειναι και πολυ αδυνατη.

καλα δεν σας λεω για μενα.ακομη και σημερα χωρις μωρο στο εσωτερικο μου μου δινουν την θεση τους παντου!!!γενναω λεμε...γλυκα,αλμυρα και οτι αλλο φανταζεστε!!!!

αντε παω για μπανιο και να ετοιμαζομαι σιγα σιγα για το παρτακι μας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ξυπνησε μετα απο μια ωρα υπνου και ειναι μες τη γκρινια..μου ζητησε να κατουρησει και τωρα γκρινιαζει και φωναζει Γκολη μαμα γκολη!!!Τούτα!!!χαχα

Του ειπαθα πάμε βολτα στον Γρηγορη που θα σβησει τα κερακια στην τουρτα και με αυτο το βασανο σηκωθηκε....

Μαρινα μου αρεσε το "καηκε η φλαντζα"...

Θυμήθηκα! Καλέ ο Λευτεράκης ένα μέτρο???Φτού, φτού κι αυτός ολόκληρο παληκαράκι και τα κιλά του πολύ καλά! Αυτός είναι που δεν τρώει βρε Ηλιάνα?

Δεν τρώει σας λέω με αέρα μεγαλώνει

και με το πολύβιταμινούχο γάλα μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αλήθεια λέω

Πάμε και εμεις να ετοιμαστουμε σιγα σιγα...

Βικυ εννοειται πως θα ερθετε με τον Λουκα, να γνωριστουν και με τον δικο μου γιατι στο παρτυ σας δεν ειχαν την ευκαιρια.

Θα τα πουμε απο κοντα!!!

Ηλιανα μπραβο στον Λευτερακη....Λευτεραρο δλδ!!!!χαχα

Κοριτσια τωρα εχω αλλο νταλκα...δεν βρισκω διακοσμηση τουρτας με τον Γκαρη :|:-| χαχα

Ειμαι για δεσιμο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...