Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας για τον μπαμπά μας και την εγκυούλα στο 3 παρακαλώ νονά μας! Θα τους τις μεταφέρω με χαρά.

Εγώ όπως φαντάζεστε έχω ένα τρεξιματάκι σήμερα, αλλά τα πιο πολλά τα έχω τακτοποιημένα. Μόνο μη φτάσετε πριν από εμάς στο πάρτυ φοβάμαι χαχαχα.

Πετρούλα να σου φέρω το σπαστό γιογιό για το απόγευμα? Μόνο μια σακουλίτσα να έχεις το νου σου να πάρεις!

Με το Βικάκι μιλήσαμε και τηλεφωνικά και την ευχαριστώ εκ των προτέρων που προσφέρθηκε να με βοηθήσει φέρνοντας την κάμερα της ❤❤❤❤❤❤

Joa πολύ καλές οι μετρήσεις σας. Καλέ δεν είναι αφρατούλης. Θα αλλάξει και με τον καιρό μη σκας. Μεγαλώνοντας η όρεξη για παιχνίδι υπερνικάει την όρεξη για το φαγητό. Δεν βλέπεις κι εμάς που από εκεί που τρώγαμε τα πάντα καταργήσαμε το φαγητό επιλεκτικά? Τώρα μόνο με κόλπα τρώμε το μεσημεριανό, γιατί για τα άλλα πάντα υπάρχει η όρεξη.

Σουλίτσα γιατί να σε κοροϊδέψουμε καλή μου? Εμείς είμαστε για γιουχάρισμα που ακόμα δεν δοκιμάσαμε καν, όχι εσείς που μπήκατε σε μια ρέγουλα.

Φωτεινή μου κι άλλο κιλό χάθηκε ε? Πάλι εγώ το βρήκα να είσαι σίγουρη χαχαχα. Αν χωρέσω στα ρούχα μου σήμερα να μου τρυπήσεις τη μύτη.

Καλό κουράγιο με το συμμάζεμα. Κι εκεί θα χάσεις και κανένα ακόμα σίγουρα ;)

Κοριτσάκια μου σας φιλώ. Πάω να κάνω τα μαλλάκια μου.

Καλό απόγευμα να έχετε όσες δεν δω από κοντά.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσείς τα συμπεθεριά τα κανονίζετε... Τον γαμπρό και τη νύφη τους ρωτήσατε? Χα!Χα!

ταιριαζουν τοσο πολυ που και οι ιδιοι θα συμφωνουσαν

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Επέστρεψα από γιατρό 99 με 1 μετρό το θυριακη μου δεν στεκόταν να το μετρήσουμε καλά 14700 σουπερ κάλος λέει η γιατρός πολύ κλάμα στο εμβόλιο αναγκάστηκα να του χώσω βυζί στο στόμα να ησύχασα

Σας σχολιάζω θα σας πω και τα δικά μας μετά

Κορίτσια μου έχει ζέστη, εμείς δεν έχουμε κλιματισμό από άποψη...

:shock::shock::shock::shock: πλακα κανεισ τωρα ?????????????

κωνκων και εμείς είχαμε βήχα ξερό και μη παραγωγικό την προηγούμενη εβδομάδα δεν του έδωσα κάτι πέρασε μονό του σαν κάτι να στεκόταν στο λαιμό του

vickypap:D:D:D:D

arma

να χαίρεσαι την μανούλα σου και περαστικά

ντελενη θα σου στείλω πμ γιατί ότι και αν πω για τον αποθηλασμό θα είναι δακρύβρεχτο

σε νιώθω απόλυτα..

και ξέρω πως όταν τελείωση και για μένα θα είμαι κάπως

και αυτό με τρελάνει από τώρα

η ουσία είναι μια ότι 1 χρονο 2 χρόνια κάποια στιγμή θα τελείωση ..:(:(:(

δεν είναι για πάντα :(:(:(

και το σημαντικό είναι ότι έδωσες κάθε σταγόνα γάλα σου

προσπάθησες όσο ήταν δυνατών

αυτό να θυμάσαι

ξέρω ότι πίστευες ότι μπορούσες και λίγο ακόμη

μπορώ να σε νιώσω .................

απλά θα σου στείλω φιλιαααααααααααα

και απέραντη αγάπη

και ναι έβαλα τα κλάματα

και δεν μπορώ άλλο

γιαυτο δεν ήθελα να σχολιάσω τον αποθηλασμός σας φιλία συγγνώμη

:tongue::tongue:

ηλιανα γιγαντακι ο λευτερης σου!!!

α!!!και εσυ προσεχε τα βαρη,ξεχασα χθες να σου πω ασε τα καρπουζια και πιασε κανα κερασακι!

οσο για τον θηλασμο ναι τελειωνει.και καταλαβαινω απολυτα πως νοιωθεις.σιγουρα δεν ειναι για παντα.

αληθεια εσυ που ξερεις,οταν γεννηθει το αγορακι σου με το καλο πρωτογαλα θα εχεις?λενε οτι αυτο ειναι το πιο σημαντικο για τα μωρα,αλλα εφοσον εσυ θα θηλαζεις τον λευτερη μεχρι τελος θα μπορεσει να δημιουργηθει για να το δωσεις στο νεο μωρο?ποτε δημιουργειται?

και κατι ακομα.τις μερες που θα εισαι στην κλινικη τι θα κανει ο λευτερης με γαλα?δεν θελω να σε ανχωσω προς Θεου,απλα ρωταω!!!

να μου φιλησεις και το γιγαντακι σου αλλα και την κοιλιτσα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αχ βικακη μου δεν με αγχώνεις :D:D:D

και φυσικά θα έχω πρωτόγαλα φουλλλλλλλλ

δηλ τωρα

το γάλα έχει μειωθεί αρκετά

και η ποιότητα μετά τον 7 μηνά εγκυμοσηνησ θα είναι για της ανάγκες του νέου μωρού

όποτε θα εφοδιάσω με αντισώματα και τον λευτερακι για δεύτερη φορά :wink::wink::wink:

οσο για της 4 μέρες στο νοσοκομείο βλέπω τον άντρα μου έξω απο το πανεπιστημιακό και εγώ στο παράθυρο να θηλάζω τον λευτερακι

είναι το μονό που με αγχώνει εκείνες οι 4 μέρες:(:(:(

Η ποιότητα η ποσότητα και όλα τα υπόλοιπα είναι στάνταρ μια χαρά

οτι άλλο θεσ ρωτά ξέρω σας φαίνετε παράξενο αλά είναι εφικτό και είμαι κανονική δεν είμαι κανένα υπέρ θεριό :mrgreen::mrgreen:

το μονο που εχει σαν ελαφρυντικο ειναι οτι ειναι πολυ ζωηρος διαφορετικα και τα καιει ...πηγαμε σε μια φιλη και του εβγαλε παρατσουκλι ..ταλιμπαν ..

χαχα εμεις στις κουνιες που παμε εχει μια καφετερια παντα μα παντα θα παει και θα ζητησει χυμο παει ερχεται σα σιφουνας.Η κυρια εκει που εχει την επιχειρηση πλεον δεν τον λεει Γρηγορη αλλά ''ανεμοδουρα''χαχα

Αληθεια εσυ πηγες στο γιατρο?Ακουσατε καρδουλα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Πετρουλα μου πολυ ομορφη η προσκληση ...Με το καλο το παρτυ σας ..

Καλε ο γκαρυ την κουναει την αχλαδια ??απαπαπα...πρωτα ο μπομπ ο σφουγγαρακης τωρα ο γκαρυ..

Καρδουλα εχουμε ακουσει Μαργαριτακι απο την προηγουμενη φορα . Την Δευτερα εχω ραντεβου να παρω το τελικο οκ για να κλεισω διακοπουλες ..αρχες Ιουλιου εχω αυχενικη διαφανεια πρωτα ο θεος ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εγω απο την εμπειρια μας θα σου πω μερικα πραγματα που εχω καταλαβει και δες εσυ αναλογα με το παιδι.

Πρωτον αν δε του το υπενθυμισες κρατιεται ή πρεπει να τον πηγαινεις εσυ?

Χθες και σημερα τον αφησα χωρις να τον ρωτησω και μου το ειπε εκεινος...2-3 φορες δεν εκανε ομως, δεν ξερω ή μπερδευεται ή θελει να τραβηξει το ενδιαφερον

Μετα οταν του λες εσυ να παει συνεργαζεται ή θελει να εχει την πρωτοβουλια?

Οχι, οχι πάντα ακολουθει...Τον αφηνω και ειτε φευγω ειτε με θελει εκει και καθομαι...

Το λεει αρκετες φορες?

Ειναι με τις ωρες του, αν βλέπει καμια διαφημιση στην τηλεοραση και ειναι πολύ αποροφημενος ισως να μην τον προλάβω, το λέει γυρω στις 6 φορες τη μερα και 2-3 να του θυμισω εγω..

Απο τη στιγμη που θα το πει κρατιεται μεχρι να πατε τουαλετα?

Ναι κρατιεται, του λέω κρατησου και κραταει την ντουντουνα....χαχα

Κανει λιγο και συχνα ή καθε 2ωρο 3ωρο?

χμμμ και τα δυο....Το μεσημερι στον υπνο κρατιεται 3ωρο, χτες με τον καλό μου εξω πάλι κρατηθηκε..Αν ειμαστε εξω κρατιεται πάνω απο 2ωρο, στοσ πίτι ειναι πιο τακτικες οι επισκεψεις και πολλές φορες κανει μικρη ποσότητα

Αν του φυγουν λιγα σταματαει ?

μπορει να τα κρατησει ή τα κανει κανονικα ολα?

και πάλι εξαρταται...καποιες φορες τα εχει σταματησει γιατι οταν του μου το πει και του κατεβασω το βρακακι εχει 1-2 σταγονιτσες αλλες πάλι αν δεν τον βλέπω καθολου (πχ εξω στην αυλή με παιχνιδι, κυνηγητό κλπ) τα αμολάει...

Πετρούλα μου για την πάνα που ρωτάς τι να σου πω?

αν εχει συνηθήσει ετσι καλό είναι να μην πισωγυρίσεις.Αλλα από την άλλη θα π΄ρεπει να τον κυνηγάς συνέχεια ή να τον ρωτάς ή να τον ελέγχεις .Ξερω και εγω τι να πω

Φοβαμαι μωρε μήπως του φυγουν και ντραπει , ξερω'γω..Αλλα και πάλι προχτες που πήγα στη δουλεια για μια ωρα υποτιθεται και τον εστειλα με τον μπαμπα του στο μαγαζι με πάνα και τελικα ηταν με πάνα 4-5 ωρες, το απόγευμα του εφευγαν

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρούλα εγώ λέω να μην του βάλεις πάνα και άμα έχετε ατύχημα έχετε αλλάξε τον ρούχα και έτοιμος μπορεί όμως και αν μην χρειαστεί η θα είσαι εσύ αγχωμένη ξέροντας ότι δεν θωράει πάνα ?

Απο αυτα που λες πετρουλα εγω θα του εβαζα την πανα.Ειστε κοντα αλλα θελει ακομα...

Ειδικα στους παιδοτοπους(παιδοτοπο δε θα πατε?)αν ειναι μερσα σε καμμια κατασκευη δεν θα του ειναι καθολου μα καθολου ευκολο να βγει γρηγορα και να θελησει να στο πει.

Ειχα και εγω το αγχος τοτε διοτι ειχα δει ενα παιδακι να του φευγουν και τα αλλα εκαναν τον χαμο.

Εμεις ευτυχως την γλιτωσαμε αλλά οσο να ειναι, ειναι ακομα αρχη για τον Ανασταση.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...