Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Λαζαρένια καλώς ηρθατε στο σπίτακι σας!!!

Με το καλό και στα επόμενα ταξιδακια σας!!!

Ελένη να χαίρεσαι τον καλό σου και τη νονα του Γρηγορη!!!!

Ολα ετοιμα για σημερα???

Μαρια και εσυ να χαίρεσαι τη μανουλα σου και περαστικα της!!!

Κωνκωνακι περαστικα για τον βηχα του Κωνσταντίνου

Σουλίτσα κι εγω το εχω κανει αυτο..οχι με καφε αλλα με αναψυκτικό, χαχα

Στην αρχη θα τα ψαχνετε για να πετυχετε και ετσι θα μαθει οτι εκει που καθεται κτ περιμενετε...Οταν τα κανει και σηκωνεται θα συνειδητοποιει το λόγο της αναμονης

Εγω εχω τρομερο πονοκεφαλο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτα πριν 20 μερες τα καναμε στο γιογιο 3- 4 φορες αλλα τωρα καταλαβαίνω ποσο "ερασιτεχνικη" δουλεια ήταν εκεινη..

Εδω και 10 μερες φοραμε την πάνα μονο το βραδυ και φυσικα δεν λειπουν τα ατυχηματα αλλα το γιογιο το επισκεπτόμαστε με επιτυχία 7-8 φορες...

Το πρωί μου τα ζηταει μονος του, μετα ξεχνιεται και πρεπει να του το υπενθυμιζω εγω αλλα πάντα τα κανουμε..Εξω μπερδευεται λίγο και 3-4 φορες του εχουν ξεφυγει γιατι δεν τον βαζω στο γιογιο αλλα στα χορταρακια και μαλλον θεωρει οτι εξω τα κανουμε ελεύθερα..χαχα

Το βρακακι μας χτες απο το πρωί παρεμεινε στεγνο καθόλη τη διαρκεια της μερας και η αληθεια ειναι οτι προβληματιζομαι λίγο για το αν θα του βαλω το απόγευμα την πάνα στα γενεθλια ή οχι...Ενα τριωρακι- αν οχι και παραπάνω- θα το φαμε σιγουρα και με το παιχνιδι φοβαμαι μην εχουμε κανενα ατυχηματακι

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλως σας βρηκα κοριτσια!

ριτα εμενα μου το ειπε παιδοοφθαλμιατρος που φυσικα ειναι και ειδικος.

δεν θυμαμαι πως μου το ανελυσε .κατι με το βυθο του ματιου εχει θεμα.

πετρουλα συγχαρητηρια με το θεμα πανα.

βλεπω σιγα σιγα τα μωρακια μας την κοβουνε την πανα!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημεραααααα

εμεις ειμαστε καλα ..χθες πηγαμε και παιδιατρο και εμβολιαστηκαμε ..τελευταιο για το καλοκαιρι..εχουμε τον Σεπτεμβριο το prevenar παλι ..Μας βρηκε καλους ειμαστε 91 ποντους και 14.800 σε κιλα..εγω νομιζω οτι ειναι αφρατουλης αλλα η γιατρος τον βρισκει καλο ..

Παιδια ολη μερα θελει να τρωει ...η πρωτη κινηση που κανει με το που μπαινει σπιτι ειναι να παει στο ψυγειο ...Χθες απο τις 16.30 και μετα εφαγε 2 γαλακτοφετες ,3 κριτσινια , 1 ποτηρι μεγαλο χυμο , λιγες πατατες με κοτοπουλο καρπουζι και γαλα ..ολο μαμ ζηταει τι θα τον κανω???πηγαμε σε μια φιλη μου και βουρ πηγε στο ψυγειο να ζητησει τυρακι...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πετρουλα θυμαμαι οτι και το χειμωνα τοτε που το συζητουσαμε με το βατραχακι ειχες πει οτι ειχατε κανει καποιες επισκεψεις στην τουαλετα και μη νομιζεις ολο αυτο βοηθαει το ειχε στο πισω μερος του μυαλου του, δεν του ηταν αγνωστο.

Εγω απο την εμπειρια μας θα σου πω μερικα πραγματα που εχω καταλαβει και δες εσυ αναλογα με το παιδι.

Πρωτον αν δε του το υπενθυμισες κρατιεται ή πρεπει να τον πηγαινεις εσυ?

Μετα οταν του λες εσυ να παει συνεργαζεται ή θελει να εχει την πρωτοβουλια?

Το λεει αρκετες φορες?

Απο τη στιγμη που θα το πει κρατιεται μεχρι να πατε τουαλετα?

Κανει λιγο και συχνα ή καθε 2ωρο 3ωρο?

Αν του φυγουν λιγα σταματαει ?μπορει να τα κρατησει ή τα κανει κανονικα ολα?

Εμεις ας πουμε απο τη στιγμη που βγαλαμε την πανα δεν ηθελε να τον πηγαινω εγω.Ηθελε να λεει μονος του ποτε θα παει .Αν δεν ηταν η ωρα του δεν ερχοταν με τιποτα.

Αρχισε να κρατιεται παρα πολυ και δεν ειχε ατυχηματα πλην λιγων σταγονων τις πρωτες μερες που του ξεφευγαν και αμεσως εκοβε και ετρεχε.

Εγω θα ελεγα και εξω οταν ειστε ναι μεν καμμια φορα να τον αφηνεις να τα κανει στο γρασιδι για να μαθιανει οτι υπαρχουν κια επιλογες αλλά και παλι να του λες να στο λεει να πηγαινετε τουαλετα γιατι καμμια φορα μπορει να βρεθειτε καπου που δεν πρεπει να τα κανει ή που δεν μπορεις να τον βαλεις αμεσως(πχ.σε κανα παιδοτοπο μεχρι να βγει απο το παιχνιδι να ερθει να στο πει).Και περα απο αυτο μαθαινει να εχει τον ελεγχο μεχρι να προσεγγισει την τουαλετα.

Θεωρητικα λενε οτι οταν βγει η πανα δεν πρεπει να ξαναμπει διοτι μπερδευονται και οντως εγω εβλεπα τον Γρηγορη τις μερες που εκανα τις δοκιμες οτι πρωτα κοιτουσε τι φοραει και μετα το ελεγε...ειναι πονηρα μη νομιζεις...

Τωρα αν στα παραπανω εισαστε κοντα εγω θα σου ελεγα να μην του τη βαλεις σημερα αν παλι πιστευεις οτι με το παιχνιδι θα ξεσαλωσει και δε θα συνεργαστει φορεσε του την χωρις ανακοινωση και παλι θα του πεις να στο πει αν θελησει και εσυ θα συμεπριφερεσαι σα να μην φοραει πανα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Συμπεθερούλα μου κ εγω εχω ακουσει αυτά που λές... Δεν δίνω καν σημασία. Καταφεραμε να αποκτησουμε τα παιδάκια μας που τόσο λαχταρούσαμε. Είμαστε ευτυχισμένοι και μια ζωή γι'αυτά τα παιδιά θα νοιαζόμαστε! Γερά παιδάκια να έχουμε να μας γεμίζουν χαρες και να τα καμαρωνουμε;).

Και μιας που λέω για χαρές πρέπει να βρεθουμε καποια στιγμή για να ζητησουμε το χερι της νύφης και απο κοντά! Να τη καπαρωσουμε μη μας την πάρει και κανενας άλλος:mrgreen:

αν δειξω μια φωτο, που εβγαλα χθες, σε μια υποψηφια πεθερα σιγουρα θα την χασετε την νυφη μεσα απο τα χερια σας....

της λεω..παρε μια ποζα κουκλα μου για να σε βγαλω μια φωτογραφια

και πηγε το ψωνιο και στηθηκε στη πορτα λιγισε και σαν μοντελο τα ποδια της ακουμπησε και τα χερια στη πορτα και τι να σας πω τρελλα ηταν.θα σας βαλω φωτο καποια στιγμη

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου μια χαρά είναι το παιδί.

Εχεις ακούσει αλλες μαμαδες που τα παρακαλάνε να φάνε και ξερεις τι τραβανε.

Βικάκυ να την βάλεις τη φωτό να δούμε το μοντελακι μας.Καλά είναι φυσικό να "ψωνίζεται" η μικρή γιατι ειναι κουκλα.

Πετρούλα μου για την πάνα που ρωτάς τι να σου πω?

αν εχει συνηθήσει ετσι καλό είναι να μην πισωγυρίσεις.Αλλα από την άλλη θα π΄ρεπει να τον κυνηγάς συνέχεια ή να τον ρωτάς ή να τον ελέγχεις .Ξερω και εγω τι να πω

καλησπερα μανουλες:):):)

λαζαρενια μου καλως ηρθες κοριτσι μου...περασες καλα και αυτο μονο μερτραει

το μονο που θα σχολιασω περι μητροτητας ειναι οτι η ηλικια μου και η εμπειρια μου μου επιτρεπει να εχω πολλα παραδειγματα στο ποσο πολυ αγαπη εχει ενα παιδι απο μια μανα που το γεναει και ποναει η απο μανα που δεν περναει τους πονους.

αυτο δεν μας αξιονει σαν γονεις, η μητροτητα ειναι στο πετσι μας και η το εχεις η δεν το εχεις, ασχετα απο πονους η οχι.

ευχομαι να μην εχω πολλα ορθογραφικα λαθη γιατι παλι η κορη μου θα με γδαρει:):)

ολες ειστε γλυκες και τρυφερες μανουλες που εχετε της ανησυχιες για τα παιδακια σας, αγαπη, τρυφεροτητα, και ασφαλεια θελουν και πολλες πολλες αγκαλιτσες τα φιλακια:)

σημερα εκανα φασολακι ...για να δουμε η τσαχπινα η Φωτεινουλα θα φαει η θα με τα πεταξει στην φουρη μου....

το απογευμα θα παω και χαλκιδικη με την συνυφαδα μου για συμμαζεμα...οτι μπορουμε θα κανουμε:confused:...η θα το ριξουμε στην δουλεια η θα το ριξουμε στο σουρουλοπ:rolleyes::)

ααααα μηπως βρηκατε και το αλλο κιλο... αν ναι ... δεν το θελω σας το χαριζω:):) bye bye bye:):)

γεια σας!!!!

τι κανετε;εμεις σημερα ειμαστε ολοι στο μαγαζι του μπαμπα μας βγηκαμε να παρω μαγιο για εμενα γιατι στο περσινο το μισο στηθος ειναι απεξω χαχαχα!!!

σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι και πολλα!!!

deleni μου μην νιωθεις τυψεις εκανες οτι καλυτερο μπορουσες λογικο ειναι να νιωθεις ετσι ειναι οι πρωτες μερες εδω εγω οταν σκεφτομαι οτι θα πρεπει να αποθηλασω οταν κανω την επεμβαση με πιανει μια στεναχωρια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλως σας βρηκα κα φωτεινη μου.θελω νασας παρω καποια στιγμη.

διαβαζω και για τα κανακια της φωτεινουλας και τρελενομαι.........

μοντελακι ετσι?

οσο για το θεμα μητροτητας ,δεν πολυκαταλαβα πολλα αλλα κι εγω θα συμφωνησω μαζι σας!

τι σημαινει ''πονεσα'' στην γεννα αρα ποναω πιο πολυ μετα?

δηλ οι μητερες που υιοθετουν δεν τα πονανε τα παιδια τους?

την μητροτητα ή την εχεις ή δεν την εχεις.ετσι πιστευω εγω.

αχ ειμαι κουρασμενη και βαριεμαι να κανω δουλειες!κι εχω ενα σωροοοοοοοοοοοο!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...