Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πω!Πω! Αυτό το παιδί μου... Από τη στιγμή που θα ανοίξει τα μάτια του, όλο να τρώει θέλει...

Μέσα σε δύο ώρες έχει πιει το γάλα της, έχει φάει δύο κρακεράκια, λίγο παγωτό (τρόπος του λέγειν παγωτό... είναι κάτι αυτοσχέδιο, για να νομίζει ότι τρώει παγωτό) και τώρα γιαούρτι με corn flakes... Και νερό.......

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ασε αρμακι μου τα πηραν τα μυαλα δεν λες τιποτα!!!

ωραια σημερα χαλαρα και με το ευακι ε;

ρε κοριτσια να σας ρωτησω φετος στη θαλασσα με τι τα βαζετε;με σαμπρελα;σωσιβιο;μπρατσακια;

καπου διαβασα οτι τα μπρατσακια ειναι επικινδυνα για τα μωρα.εμεις εχουμε απο περισυ σωσιβιο απο το elc.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

armaki μου σ'ευχαριστω! Λέμε να το επιχειρησουμε για μια βολτουλα! Ελπίζω να αντεξω κ εγω μεσα στο αυτοκίνητο. Κοντα μου φαίνεται, αν μας αρεσει θα πηγαινουμε τα ΣΚ προς τα εκεί. Θελω λιγάκι να πλατσουρίσει ο μικρός γιατι μετά με τη γέννα δεν θα ξαναπάμε για φετος.

Να χαίρεσαι και τη μανουλα σου! Να τα εκατοστησει και περαστικά της.

πανμαρ τί τρελλη όρεξη έχει η κόρη σου! Και εμείς τρέχουμε απο πίσω για μια μπουκια...

καλημερα κοριτσαρες μου!!!!

τι κανετε?σας εχασα αλλα δεν μπορουσα να μπω να σας γραψω γιατι ειχα ξεχασει τον κωδικο μου.

το μονο που εκανα ηταν να σας ψιλοδιαβασω μια μερα!!!

σημερα γυρισαμε πριν μια ωρα.ταξιδευαμε απο χθες το απογευμα στις 5.

λες και πηγαινω νεα υορκη νιωθω.....ουφ!!!

να σας πω τα νεα μου.περασαμε τελεια .πηγα και στον γαμο και ηταν πολυ ομορφα.συγκινηθηκα πολυ με τον γαμο της φιλης μου αλλα και με ολο το ιστορικο .θα σας πω καποια στιγμη.

να πω οτι την προηγουμενη παρασκευη περασα υπεροχα με τα κοριτσια που συναντηθηκαμε απο εδω το καφε μας.ενιωθα σαν να τα γνωριζα χρονια και με αγκαλιασανε αμεσως.αρχιζω

η μαρινα μια κουκλα και πολυ ευγενικη παρουσια.τα παιδακια της πανεμορφα και η μπουμπου μια κουκλα.ξετρελαθηκα με τα παπουτσακια της!!!

κι ο συζυγος της πολυ καλος!χαρας στο κουραγιο σας με δυο παιδακια παιδια!

τι να πω για την κωνκων?μια πανεμορφη εγκυουλα.η κοιλιτσα της πηγαινει φοβερα.

μαζι με τον συζυγο της τρομερο δυδιμο,γεματο τρελα!

ο κωνσταντινουλης ενας γλυκας ειναι!

η ιωαννα πραγματικα πολυ θερμος ανθρωπος .γλυκυτατη παρουσια με χαμογελο ως τα αυτια!ο χρηστακος ενας κουκλος και πολυ ανεξαρτητος θα ελεγα.

η πανμαρ μια κουκλα και πολυ συμπαθητικη.κοριτσι με τσαμπουκα θα ελεγα.το σοφακι της μοιαζει για πιο μεγαλη .σωστη κυρια καθοταν κι ετρωγε τα καροτακια της.

κι ο συζυγος της πανμαρ πολυ καλο παιδι,πειραιωτης κλασικα συζηταγε με τον δικο μου για τα παλια λημερια!

σας ευχαριστω παρα πολυ που κανατε τον κοπο και ηρθατε απο τοσο μακρυα για να με δειτε!το εκτιμω παρα πολυ και θα χαρω παρα πολυ να σας ξαναδω.

την δευτερα βρεθηκαμε με το φιλακι στο αλου παλι και περασαμε υπεροχα.το ναταλακι ειναι τοσο ζουζουνιαρικο και γλυκο και μιλαει τοοοοσο καθαρα και ακαταπαυστα!πολυ σκανταλιαρα το ναταλακι φιλεναδα:-D:-D:-D

καναμε τσουλιθρες και χοροπηδαγαμε στα φουσκωτα σαν παιδια κι εμεις.

την επομενη βρεθηκαμε στο σπιτι της με το κατερινακι και εκει περασαμε τελεια αν και δωσαμε και μια μαχη για να τις ξεχωρισουμε!

:-D:-D:-D

και η ελευθεριτσα της κατερινας φοβερη.μαζι πηγαμε στο παρκο και παιξανε τα παιδακια μας και χαρηκα πολυ που τους ειδα.

με λιγα λογια μια βδομαδα γεματη βολτα και παιχνιδι.η λαζαρενια ξετρελαθηκε και καθε βραδυ επεφτε πτωμα απο την κουραση!

ερχομαι ξανα να ας πω κι αλλα.

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα σας κορίτσια.

Βλέπω ότι το παρατραβήξατε χτες το βραδάκι! Πράγματι Πανμαρ μπυρίτσα δεν είχε χαχαχα.

Ωραία εσείς με την πάνα! Αρχίσατε και μπαίνετε σε καλό δρόμο!

Και ναι σήμερα είναι το παρτυ μας. Περιμένω πως και πως να έρθει το απόγευμα.

Arma περαστικά στην μανούλα σου. Χρόνια της πολλά. Σήμερα μαζί με τον μπαμπά μας και τη νονά μας έχει γενέθλια ;)

Κωνκων περαστικά και για το βήχα σας. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Εχετε κλιματιστικό δεν θυμάμαι? Δες μήπως είναι από κάτι τέτοιο.

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

λαζαρενια μου πάνω που αναρωτιώμουν αν φυγατε ή όχι... Μπράβο που περάσατε καλά! Ξεσκασατε λιγάκι και η μικρή ξέδωσε! Κ εγω χάρηκα που σας ξαναείδα μετα απο τοσο καιρό.

maeleni μου βάζω το κλιματιστικό του σαλονιου μονο τα μεσημερια και ισα ισα που δροσιζει λιγακι τα υπνοδωματια. Λές να είναι απο αυτό? Αλλά και τα πρωινα που είναι στο σχολείο έχουν κλιματισμό.

Καλη διασκεδαση στο παρτάκι σας!

λαζαρενια μου πάνω που αναρωτιώμουν αν φυγατε ή όχι... Μπράβο που περάσατε καλά! Ξεσκασατε λιγάκι και η μικρή ξέδωσε! Κ εγω χάρηκα που σας ξαναείδα μετα απο τοσο καιρό.

maeleni μου βάζω το κλιματιστικό του σαλονιου μονο τα μεσημερια και ισα ισα που δροσιζει λιγακι τα υπνοδωματια. Λές να είναι απο αυτό? Αλλά και τα πρωινα που είναι στο σχολείο έχουν κλιματισμό.

Καλη διασκεδαση στο παρτάκι σας!

Κωνκων επειδή το παθαίνω κι εγώ από τα βρωμοκλιματιστικά, και πως να μην το πάθει το παιδάκι δηλ, έλεγξέ το λίγο. Θα μου πεις και τι να κάνεις? Αλλά δες τώρα ΣΚ που δεν θα είναι στο σχολείο πως θα πάει το βράδυ. Και το δικό σας φαντάζομαι το έχεις ψηλά να χτυπάει και όχι στο πολύ δυνατό!

Ευχαριστούμε και για τις ευχές :)

Lazarenia καλώς μας ήρθες πάλι! Καλή ξεκούραση από το ταξίδι εύχομαι, αν και μάλλον σας αναζωογόννησε φαντάζομαι ;) και καλά ξεμπερδέματα με τις δουλειές που θα προκύψουν τώρα. Πλύντήρια, σιδέρωμα κλπ

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Και το δικό σας φαντάζομαι το έχεις ψηλά να χτυπάει και όχι στο πολύ δυνατό!

Στο σαλόνι το έχουμε και το βάζω στους 26 βαθμούς, ίσα που φτάνει λίγη δροσιά στα υπνοδωμάτια. Τα βράδια τα έχουμε όλα ανοιχτα και δεν το δουλευω.

Καλώς τις κουκλίτσες Λαζαρένιες μαμά και κόρη! Είδες τελικά που περάσατε ωραία?

Μαελένη να χαίρεστε τον μπαμπά σας και τη νονά σας!

Κορίτσια σας χαιρετώ! Πάμε παππού γιαγιά!

Καλημέρα

mrdIp3.png

Καλημέρα και από μενα.

Επιτέλους Παρασκευή.

Lazarenia καλώς μας ήρθες και χαίρομαι πολύ που περασατε τοσο καλά .Αντε την επόμενη φορά να ερθετε και προς τα μερη μας .

Πανμαρ καλή αρχή και ευχομαι να απαλλαγείτε συντομα από την πανα.

Μαράκι μου χρόνια πολλά στη μανούλα σου και περαστικά της.

Ντινάκι το κλιματιστικό ξηραίνει πάρα πολύ την ατμόσφαιρα .Δεν εχει σημασια αν είναι στο χαμηλό ή στο ψηλό , το ιδιο είναι.

Και εμενα με πειραζει πολύ και μου ξεραίνει τον λαιμό.

Ελενη μου καλό τρεξιμο και εσυ με τις ετοιμασίες σήμερα.Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου!!!!!

Εμείς χθες πήγαμε να πάρουμε παπούτσια και μας ακουσε ολη η περιφέρεια .

Τελικά τα crocodilino δεν είναι του γούστου της.Τι άλλο να πω?Μπήκαμε σε 4 μαγαζιά και όλα καλά.Με το που πλησιάσαμε σε αυτό την επιασε υστερία!!!

Δεν ειμαι και πολύ σγουρη ότι είναι καλα αυτά που της πηρα γιατι δοκιμασε με το ζόρι το ένα .Τελως παντων.

Και στο σπίτι την επιασε μια τρελή γκρινίτιδα .Με εφερε στα οριά μου.Δεν ηξερε τι ηθελε!!!!!!Είναι καλό παιδι αλλα αν την πιασει το αναποδο δεν παλεύετε.

Το καλό είναι ότι ξετρελαθηκε με το καθισματακι της τουαλέτας και καμαρώνει απίστευτα όταν καθεται εκει.

Καναμε τσίσα χθες και της αρεσε πολύ .

Να σας πω όμως το σκηνικό (αν με κοροιδεψετε σας εφαγα).

Την βαζω στο καθισματακι και αρχιζω το σχετικο παραμύθι.Καθόταν εκει κανενα δεκάλεπτο και καποια στιγμή αγανακτησα.

Πήρα λοιπον το φραπεδάκι μου εκατσα στο πατωμα και πιασαμε κουβεντα μεχρι να κανει τσίσα…………..

Διαφημίσεις

Σουλίτσα μου μια χαρα σε βρισκω! Φραπεδάκι και ψιλη κουβεντα με την κόρη:D. Επιασε πάντως και τα εκανε τα τσισάκια της. Οσο για τη γκρίνια με αυτη τη ζεστη λίγο πολύ όλα μας φταίνε. Μπορεί να ηταν και κουρασμένη και η ζέστη μαζί...

καλως σας βρηκα κοριτσια.

να ευχηθω σε ολα τα παιδακια πο ειχανε γενεθλια αυτες τις μερες χρονια πολλα ,να τα εκατοστησουν.φυσικα εχω χασει επεισοδια γι αυτο συγχωρεστε με!

κωνκων περαστικα στον γιοκα σου.εκανε πυρετο?

πανμαρ ναι περασαμε ωραια και ξεσκασαμε παρολο την υπερβολικη ζεστη που φαγαμε!

να απαντησω σε κατι που διαβασα τις προαλλες.

επειδη η λαζαρενια εχει βλασυπλατυποδια οπως ξερετε ο γιατρος μας συμβουλεψε να περπατα ξυπολητη συνηθως στο σπιτι και στην αμμουδια.

οποτε καμια φορα δεν μπορεις να το αποφυγεις το να περπατα ξυπολητη εφοσων υπαρχει θεμα.

δεν θυμαμαι ποια ανεφερε για μικροβια (συμφωνω ) αλλα καμια φορα δεν μπορεις να το αποτρεψεις.

της βαζω καλτσακια αλλα γλιστραει και τωρα καλοκαιρι ζεστενεται.

επισης διαβασα για τα γυαλια ηλιου.

η παιδοοφθαλμιατρος που πηγα την μικρη για εξεταση ρουτινας μου ειπε 3 ετων και πανω να βαλει γυαλια.κι επειδη δουλευα σε οπτικο καταστημα το ξερω οτι δεν κανει κατω των 3ων.

αυτα θυμαμαι προς το παρον.εσεις πως ειστε?οι εγκυουλες μας ολα καλα?

σουλιτσα καποια στιγμη θα ερθω και προς τα εκει.

οσο για την γκρινιτσα ισως ειχε κουραστει μωρε.

1654096yn4fep17z7.gif

καλημερα κουκλεσ φευγω για εμβολιο δεν διαβασα τιποτα φιλια

Κα

Καναμε τσίσα χθες και της αρεσε πολύ .

Να σας πω όμως το σκηνικό (αν με κοροιδεψετε σας εφαγα).

Την βαζω στο καθισματακι και αρχιζω το σχετικο παραμύθι.Καθόταν εκει κανενα δεκάλεπτο και καποια στιγμή αγανακτησα.

Πήρα λοιπον το φραπεδάκι μου εκατσα στο πατωμα και πιασαμε κουβεντα μεχρι να κανει τσίσα…………..

Οποία σε κοροϊδέψει θα έχει να κάνει μαζί μου τι λες καλέ όλεσ στα ιδία παλαβά κάνουμε για να δούμε μια κουραδτσια στο γιογιό....:wink::wink::wink::wink:

.

όταν έκανε την πρώτη ο λευτερης την πήγα όλο καμάρι στον άντρα μου

δες δες του έλεγε φωνάζοντας

έκανε κακααααααααααα

στο γιογιόοοοοοοοοοοο

το παιδί μουυυυυυυυυυυυ!!!!!

το κουκλί μουυυυυυυυυυυυ...

ο λευτερακις από διπλά έλεγε και δείχνε κακά όλο καμάρι

το σκηνηκο του παραλόγου :D:D:D

επί ένα 15λεπτο η κουραδιτσα έκοβε γύρες στο σπίτι θριαμβευτικά σαν τρόπαιο

Και κάπου εκεί άρχετε η ξενερα :?:???::?

με ένα ύφος

λέει ο άντρας μου σιγάρα ρε μαναράκι μου

πως κανείς έτσι λες και έφερε πτυχίο από πανεπιστήμιο και χαζογελάς ?

μια κουραδα στο γιγιο ειναι αντε τωρανα την πληνεισ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

.......και συνεχιζω να σας πω οτι δεν βρεθηκα καθολου με την κουνιαδα μου.η μικρη με τον συζ πηγανε για επισκεψη το σκ που ελειπα εγω για τον γαμο.απο κει και περα δεν ηρθα καθολου σε επαφη και ουτε που με ενοιξε.

σιγουρα θυμωσε και με σχολιαζει αλλα δεν μπορω να ειμαι μπαλακι καποιων.

το λεω αυτο γιατι μας καλεσε για φαγητο και ξεσκιστηκε στα τηλεφωνα.

ο συζ δεν μου ανεφερ τιποτα και οταν τον ρωτησα αν ειπωθηκ κατι αρνηθηκε.

δεν το συνεχισα το αφησα ετσι γιατι δεν θελω να καυγαδιζω για ανοητους!

καταλαβα οτι το προβλημα το χουν με μενα ,οποτε δεν θελω να δημιουργω προβληματα!

επισης χαρηκα πολυ που πηγα στον γαμο και ειδα γονεις ,αδερφια,ανηψια και φιλους.

η κορη μου ,μου ελειψε απιστευτα.συνεχως την ειχα στο μυαλο μου .οταν γυρισα δεν την αφηνα απο την αγκαλια μου.

ευτυχως που ηταν χαρουμενη και δεν γκρινιαζε καθολου.βεβαια με ζητουσε αλλα δεν εκλαιγε.

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημερα!

Μαελενη να χαιρεσαι τον ανδρα σου!

Λαζαρενια καλως ηρθατε!!Περασατε τελεια ε?Μπραβο!!Οσο για τα γυαλακια εμενα η παιδιατρος μου ειπε οτι πανω απ οτα 2 δεν υπαρχει φοβος φωτοφοβιας.

Κων κων εγω εχω το κλιματιστικο και δεν βηχει καθολου αλλά εχω φερει ανθρωπο και εχει βαλει οικολογικα υγρα μεσα μηπως αυτο παιζει κανενα ρολο?

Επισης μου ειχαν πει για το παιδι να το δουλευω στους 28 οχι πιο κατω.

Σουλα και πολυ καλα εκανες!!!Μπραβο!Να ξερες ποσα απογευματα εχω κατσει απο κοντα εγω...απλα να ξερεις αυτο δε θα ειναι για πολυ να δεις συντομα θα τελειωνει πατ κιουτ και θα σε διωχνει κιολας

Καλα Ηλιανα χαβαλεδιαρης ο ανδρας σου!

Μαριες μπραβο στα κοριτσια σας τα πανε υπεροχα

Πετρουλα ο Αναστασης το εχει το θεμα απο την αρχη στο ελεγα απο τον Χειμωνα ακομα, συντομα θα τη βγαλετε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...