Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Καλησπέρα εγώ πρώτα πήγαινα στο Μητέρα,αλλά είχα γιατρό εκεί,(δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο)τις έκανα Κυριακή κ μου τις έβγαζαν ίδια μέρα.Κάνε ένα τηλ να ρωτήσεις,δεν χάνεις κάτι.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μηπως αυτη η φωτο ειναι τραβηγμενη απο αλλη οπτικη γωνια?

vicky300.jpg

ειναι βεβαια αρκετα θολη.μπορει να ημουν και μια ωρα εκει και να θαυμαζα την θεα!!!

vickypap στη δική φωτο είναι ο Μύρτος... λατρεμένη θάλασσα.................... δεν υπάρχει................

Σας καληνυχτίζω κι εγώ! Φιλάκια!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ναι θα παμε σικινο και μπορω να πω οτι ανυπομονω...μεχρι και με το πλοιο το συμβατικο με επεισαν να παμε χαχα.
Είδες που στα έλεγα;;; Kαλή παρέα κι ας είναι και στην κόλαση!!! Φιλάκια μικρή μου!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα σε όλες!

Μια καινούρια μέρα αρχίζει...

Αχ, κορίτσια κάνω κάτι που δεν μ'αρέσει τώρα αλλά... Έχω βάλει την μικρή και βλέπει κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση... Θεωρητικά, δεν θέλω να βλέπει τηλεόραση, αλλά πρωί πρωί, είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να πιω λίγο καφέ με ησυχία!

Χτες δεν ξενύχτησα μαζί σας γιατί ήταν εδώ ένας φίλος του άντρα μου, τον οποίο τον βαριέμαι πάρα πολύ, οπότε με το που τελείωσε το ποδόσφαιρο, πήγα για ύπνο!!! Χα!Χα! Εσείς πάντως, μια χαρά το ξενυχτήσατε... Μπυρίτσες δεν είδα όμως...

Χτες, πρώτη μέρα της μικρής χωρίς πάνα, τα πήγαμε μια χαρά! Κάποια στιγμή μάλιστα, το γλυκούλι μου, ήθελε τσίσα της και χωρίς να μας πει τίποτα, πάει μόνη της μέσα στο γιογιο της και κάνει τσίσα ακριβώς μπροστά στο χαλάκι... Σαν λογική όμως... το έχει!

Και το βράδυ, την βάζω για ύπνο και της βάζω πάνα. Μετά από λίγο, άρχισε να φωνάζει "μαμά τσίσα" και πάω, της βγάζω πάνα, και έκατσε στην λεκάνη να τα κάνει!

Άντε να δούμε και σήμερα πώς θα τα πάμε...

Σήμερα θα κατέβουμε Παγκράτι, στον παππού και στη γιαγιά. Σκέφτομαι μήπως την αφήσω εκεί το βράδυ και πάω να την πάρω αύριο... Να κοιμηθώ λίγο το πρωί...

Μαελένη μου, έχετε το παρτάκι σας σήμερα? Αντε, καλά να περάσετε!

Γειτόνισσα, πώς τα πήγατε χτες στο γιατρό? Το κάνατε το εμβόλιό σας?

Αυτά για την ώρα...

Πολλά φιλιά σε όλες

mrdIp3.png

Καλημερα!

Βρε κοριτσάκια τί τρελλά ωράρια είναι αυτά? Μετά λετε για μενα που ξυπνάω να μοιράζω το γαλα...(και όντως γι'αυτο ξυπνάω:mrgreen:)

Deleni μου περαστικά σου και πολλά συγχαρητηρια και απο μένα που είχες τοσο κουράγιο και υπομονή να θηλάσεις τόσους μήνες. Τα συναισθηματά σου για τον αποθηλασμό τα καταλαβαίνω ακόμα κ εγω που θήλασα για πολύ λιγοτερο διάστημα. Ολα θα πάνε καλά! Ξεκινήσατε φαγητά?

armaki μου εσύ δεν έλεγες οτι πατε Πορτο Γερμενό? Για πες λεπτομέρειες...θέλουμε να πάμε μια βολτα την Κυριακή το πρωί. Εχει αμουδιά, είναι καθαρά, είναι βαθιά? Σε ζάλισα λίγο...

Και αν γνωρίζει και κάποια άλλη κοπελα περιμενω απάντηση.

Έχει κανενα παιδάκι βήχα αυτες τις μέρες?

Ο Κωνσταντίνος έχει τα βραδια ξερό βήχα ρε γμτ... Του δίνουμε νερό συνέχεια μήπως και στεγνωνει ο λαιμός του. Ελπίζω να έχουμε καμια ίωση ντάλα καλοκαίρι...:confused:

Γύρισα από τον γιατρό ξεκούραση λέει και ανάπαυση μου είπε κουραστικά πολύ και διάβασα αυτό και σοκαρίστηκα

δεν ανάφερα πουθενά για φυσιολογικό και καισαρική

αλά για φυσικό τοκετό δηλ στης γυναίκες που μπορούν και έχουν την δυνατότητα να γεννήσουν φυσιολογικά και δεν υποβάλλοντα σε καμία νάρκωση και γεναν στο σπίτι κτλ

δεν έθιξα πουθενά θέμα περί καισαρικής και φυσιολογικού τοκετού απλά θαυμάζω αυτές που μπορούν και το κάνουν και εγώ σε νοσοκομείο γέννησα και είμαι και φοβητσιάρα και ειλικρινά ευτυχώς που υπαρχή η καισαρική σε σώζονται μανάδες παιδιά θα σους στείλω σε πμ αυτό που έζησα στο νοσοκομείο με την εμμονή ενός γιατρού στο διπλά δωμάτιο να γέννηση η κοπέλα φυσιολογικά και την εξέλιξη αυτής της ιστορία χίλιες φόρες να έκανε καισαρική η κοπέλα πως το πήρες έτσι στραβά αυτό που είπα ?

αγαπη μου δεν κατηγορησα εσενα και δεν πηρα κατι στραβα.ενοχλουμαι οταν υπαρχουν κοριτσια που πιστευουν οτι αν δεν νοιωσουν τον πονο της γεννας δεν νοιωθουν οτι εγιναν μανες.και συγκεκριμενα αυτα ειναι γραμμενα στο παρεντς και αν συμμετεχω εκει σιγουρα θα μαλωσω γι'αυτο και δεν παω.

για μενα αυτο ειναι φανατισμος και υπαρχουν σοβαροι κινδυνοι για την μητερα και το παιδι.

ελπιζω να καταλαβες οτι δεν αναφερομουν σε σενα

Αρχικό μήνυμα απο vickypap viewpost.gif

αλλο παλι και αυτο.ρε κοριτσια πειτε μου λιγο σας παρακαλω η καισαρικη δεν ειναι γεννα???????

ειναι σωστο να βαζεις την ζωη του παιδιου σου και την δικη σου σε κινδυνο για μια φυσιολογικη γεννα οταν δεν μπορει να γινει?ποσο ακομα και για αυτο το βακ (πως το λενε)που ειναι φυσιολογικη γεννα μετα απο καισαρικη.

παιδι εχω και εγω που και το εκανα με εξωσωματικη (οχι οπως οι περισσοτερες)και το γεννησα με καισαρικη και πονεσα τοτε οπως και καθε μερα γιατι ειναι το παιδι μου με οποιον τροπο ηρθε στη ζωη

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Σχετικά με την πάνα, τρελές με ξεμυαλίσατε κι εγώ ακόμα πιο τρελή που επειδή μου λέει η κόρη μου για παιχνίδι μαμά τσίσα πήγα κι εγώ και της έβγαλα την πάνα κι ακόμα μαζεύω κουραδάκια από το σαλόνι, γκρρρρρρρρ.

Από κάπου πρέπει ν'αρχίσεις φιλάκι μου...! Χα!Χα!

mrdIp3.png

Καλημέρα φιλενάδες!!!!!

Ω ΝΑΙ! Και πάλι σπίτι. Η μανούλα μου είναι πολύ μπουκωμένη γμτ..και σήμερα έχει καιτα γενέθλιά της..τεσπα, το καλό είναι ότι πάλι θα είμαι με την αγαπουλίτσα μου όλη μέρα!:-D

Σχετικα με τη δικη σας περιπτωση επειδη το ειχαμε ξανασυζητησει και το σκεφτομουν ισως τελικα να μη λυθηκε το θεμα σας με το ξενο γαλα γιατι αν θυμαμαι καλα για πολυ καιρο η Ευα δεν επινε γαλα με ευκολια.Θυμαμαι που ελεγες οτι μετρουσατε οικογενειακως τα ml οποτε ισως να ειχε μια μορφη οισοφαγιτιδας και το παλευε απο μονη της μεχρι που ξεπεραστηκε....

Ναι έτσι ήταν. Δεν λύθηκε με το ξένο το απλό, αυτό ήταν για λίγο. Μετά είχε ακριβώς την ίδια αντίδραση που είχε με το δικό μου. Με το που πήραμε το αντιαναγωγικό λύθηκε το πρόβλημα.

Και ω ναι λέω θηλάζαμε γιατί...πάει... τελίωσε ο θηλασμός...

Το γάλα μου τις τελευταίες μέρες είχε λιγοστέψει αισθητά οπότε κάναμε μικτή διατροφή και ήρθε τώρα και ένα υπέροχο χαλάζιο στο μάτι μου και...έδεσε το γλυκο...:(:(:(:( Με τα κολλύρια που πρέπει να βάλω δεν μπορώ να δίνω το δικό μου γάλα στον μικρό και έτσι "άδοξα" απο χθες σταματήσαμε τελείως...:(:(:(

Τα συναισθήματα μου είναι λίγο περίεργα...έχω και λίγες τύψεις νομίζω...δεν ξέρω... ήλπιζα να τον φτάσω μέχρι τις στερεές τουλάχιστον...:roll::roll::roll:

Τέλος πάντων είμαι λίγο απογοητευμένη σήμερα μην μου δίνεται σημασία...

Την καλύτερη κουβέντα την είπε η Μαρίνα μας. Ελένη μου ΕΣΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ!!!! Τα κατάφερες παραπάνω από καλά, παιδεύτηκες, ταλαιπωρήθηκες και δεν το έβαλες κάτω. Όλες εδώ σε θαυμάζουμε. Αυτό που έκανες θεωρώ ότι είναι πολύ πιο σημαντικό ακόμα και από το να θήλαζες 2-3 χρόνια με κανονικές συνθήκες. Ειλικρινά έτσι το βλέπω. Έκανες το καλύτερο που μπορούσες στον μέγιστο βαθμό.Συγχαριτήρια και παλι κοπελα μου! Γι'αυτό άσε τις τυψεις και τρέχα να τσακίσεις ο,τι αλλεργιογόνο σου έχει λείψει όλο αυτό τον καιρό!:mrgreen:

Διαφωνώ Ηλιάνα μου που λες ότι κάποιες μαμάδες το παρουσιάζουν βουνό, για μένα όντως ήταν! Τέσπα, νομίζω ότι πρέπει να το προσπαθούμε και όσο αντέξουμε, δεν πρέπει να γίνει αυτοσκοπος!

Και εγώ διαφωνώ. Και επειδή το εζησα και σε μικρό βαθμό σε σχέση με αυτά που διαβάζω και είδα πόσο λίγες αντοχές είχα και την δική σας την περίπτωση όχι μόνο βουνό, τα Ιμαλάια ολόκληρα μου φαίνεται...Μαρινάκι μπράβο και σε σένα!

Μαρίνα σοβαρέψουουυυυυ....όπως λέει και ο γυναικολόγος μου στον άντρα μου τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα δεν αναφέρουμε για επόμενο παιδί ούτε για αστείο!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τον βρίσκω σωστότατο τον γυναικολόγο σου! Στην Εύα όταν ήμουν λεχώνα ελεγα μέσα μου ''είναι δυνατόν? πως μετά από αυτό κάνουν 2ο-3ο παιδί? :lol:'' Νομίζω ότι αυτή η σκέψη μου έφυγε κάπου στον χρόνο..

Φιλάκι πολύ γέλασα με τις θκατούλες! χαχαχαχα! Εγώ tο εχω ξαναπεί, όλες θα τα φάμε αφού επιλέξαμε τον δρόμο ''βρακί'' :lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

πανμαρ καλημερα! Μια χαρά το Σοφάκι με τη πάνα:D. Τί καλά που ξεμπερδευετε κ απο αυτό.

Καλημέρα Κωνκωνάκι!

Δεν ξεμπερδεύουμε ακόμα... Νομίζω ότι έχουμε δρόοομο μπροστά μας! Απλά κάναμε την αρχή!

Για το Πόρτο Γερμενό δεν μπορώ να σου πω κάτι με σιγουριά... Νομίζω ότι είναι λίγο κρύα η θάλασσα... Αλλά μπορεί να την μπερδεύω και με την Ψάθα...

Καλημέρα Βίκυ!

mrdIp3.png

παιδι εχω και εγω που και το εκανα με εξωσωματικη (οχι οπως οι περισσοτερες)και το γεννησα με καισαρικη και πονεσα τοτε οπως και καθε μερα γιατι ειναι το παιδι μου με οποιον τροπο ηρθε στη ζωη

Συμπεθερούλα μου κ εγω εχω ακουσει αυτά που λές... Δεν δίνω καν σημασία. Καταφεραμε να αποκτησουμε τα παιδάκια μας που τόσο λαχταρούσαμε. Είμαστε ευτυχισμένοι και μια ζωή γι'αυτά τα παιδιά θα νοιαζόμαστε! Γερά παιδάκια να έχουμε να μας γεμίζουν χαρες και να τα καμαρωνουμε;).

Και μιας που λέω για χαρές πρέπει να βρεθουμε καποια στιγμή για να ζητησουμε το χερι της νύφης και απο κοντά! Να τη καπαρωσουμε μη μας την πάρει και κανενας άλλος:mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες!!!!!

Ω ΝΑΙ! Και πάλι σπίτι. Η μανούλα μου είναι πολύ μπουκωμένη γμτ..και σήμερα έχει καιτα γενέθλιά της..τεσπα, το καλό είναι ότι πάλι θα είμαι με την αγαπουλίτσα μου όλη μέρα!:-D

Καλημέρα συνονόματη! Να χαίρεσαι τη μανούλα σου και περαστικά της!

mrdIp3.png

armaki μου εσύ δεν έλεγες οτι πατε Πορτο Γερμενό? Για πες λεπτομέρειες...θέλουμε να πάμε μια βολτα την Κυριακή το πρωί. Εχει αμουδιά, είναι καθαρά, είναι βαθιά? Σε ζάλισα λίγο...

Και αν γνωρίζει και κάποια άλλη κοπελα περιμενω απάντηση.

Ντινάκι η θάλασσα στο Γερμενό απλά δεν παίζεται! Είναι σαν πισίνα. Έχει ψιλό χαλικάκι τέλειο. Είναι λίγο βαθιά νομίζω(σ'αυτό μπορεί να πει το φιλάκι καλύτερα γιατί δεν έχω κολυμπήσει εκεί) και είναι λίγο κρύα.(για τα δικά μου δεδομένα βέβαια που είμαι τρελλή κρυουλιάρα). Εμένα αυτό που με χαλάει λίγο είναι οι στροφές μέχρι να φτάσεις. Η απόσταση από εδώ που μένουμε εμείς είναι 45-50 λεπτά. Λέγαμε κι εμείς πάντως αν προλάβουμε μιας και θα μείνουμε εδώ να πεταγόμασταν την Κυριακή στην αδερφή μου.

Και μιας που λέω για χαρές πρέπει να βρεθουμε καποια στιγμή για να ζητησουμε το χερι της νύφης και απο κοντά! Να τη καπαρωσουμε μη μας την πάρει και κανενας άλλος:mrgreen:

Εσείς τα συμπεθεριά τα κανονίζετε... Τον γαμπρό και τη νύφη τους ρωτήσατε? Χα!Χα!

mrdIp3.png

Καλημέρα συνονόματη! Να χαίρεσαι τη μανούλα σου και περαστικά της!

Καλημέρα!!! Ευχαριστώ πολύ!

Μια χαρά το Σοφάκι με την πάνα ε? Άντε σας βλέπω πολύ σύντομα να τις ξεχνάτε τελείως τις πάνες! Μπράβο σας!

ενοχλουμαι οταν υπαρχουν κοριτσια που πιστευουν οτι αν δεν νοιωσουν τον πονο της γεννας δεν νοιωθουν οτι εγιναν μανες.και συγκεκριμενα αυτα ειναι γραμμενα στο παρεντς και αν συμμετεχω εκει σιγουρα θα μαλωσω γι'αυτο και δεν παω.

για μενα αυτο ειναι φανατισμος και υπαρχουν σοβαροι κινδυνοι για την μητερα και το παιδι.

ελπιζω να καταλαβες οτι δεν αναφερομουν σε σενα

ΑΑΑΑΑΑΑ, εκεί τα έλεγαν? Τεσπα μην ασχολείσαι εγώ πιστεύω ότι για οποιοδήποτε θέμα αν πιστεύεις σ'αυτό που κάνεις και ακολουθείς δεν έχεις την τάση ούτε να κρίνεις ουτε να φανατίζεσαι. Έτσι πήγα κι εγώ να τα παρω τότε με το mmr που διάβασα τα απίστευτα κι εκεί αλλά δεν ασχολήθηκα άλλο γιατί πραγματικά όταν ο άλλος φανατίζεται δεν μπορείς να βγάλεις άκρη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...