Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε Ελενιτσα, καλα λέει η Μαρινα...Απαγορεύεται να νοιωθεις τυψεις!!!Ειναι δυνατον????Ενταξει απο τη μια σε καταλαβαίνω γιατι ειναι τα πρωτα συναισθηματα, αλλά πλέον νομιζω Ελένη ειχες φτασει στα ορια σου, τα εξαντλησες κιολας κοριτσι μου!!!Ευχομαι απο εδω και περα να ειναι πιο ευκολο και για τους δυο σας και απο αυριο να ειναι καλύτερα και το ματακι σου, γιατι ποναει κι αυτο το ατιμο το χαλαζιο..

Μαρινακι παλευε η μπουμπου με το χνουδωτο ε??χαχα

Σκατουλα, μας τρομαξες!!!

Εγω δεν ειμαι καλά..δεν ξερω εχω νευριασει κιολας γιατι απο τις 8 καθομαι στο βρωμοpc να βρω κανενα ωραιο σχεδιακι με τον Γκαρη κι αυτος ο βλακας πουθενα...Σε ολες θλιμενη μουρη εχει...

Βγηκαν και ο αντρας μου με τον Ανασταση και πήγαν σε sports cafe και μου τον εφερε μετα απο 2,5 ωρες στεγνο και εξαντλημενο..Καναμε μπανακι, ηπιε γαλατακι και ευτυχως κοιμηθηκε με το ρεψιμο

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

. Διαφωνώ Ηλιάνα μου που λες ότι κάποιες μαμάδες το παρουσιάζουν βουνό, για μένα όντως ήταν!

δεν ξέρω ακριβός τη περάσατε οπωσ και αν εχει δεν αφησα υπονοουμε για κμια αυτο θελω να το ξεκαθαρισω για αν μην διμιουργουντε παρεξηγησησ πισω τωρα στησ κατουρλοκουβεντεσ μασ για τα ζουζουνια αμσ

:tongue::tongue:

Κοριτσια δεν ξερω να σας πω για συσχετιση παλινδρομησεων, αλλεργιών, αναγωγων και θηλασμού..Εμεις στους 14 μηνες θηλασμου το μονο προβλημα που αντιμετωπισαμε ηταν στους 2-3 πρωτους μηνες με τις θηλες μου που ειχαν ξεσκιστεί και δεν αντεχα ουτε το νερο επάνω..ευτυχως με διαφορες τεχνικες και με τον καιρό καταφεραμε να το ξεπερασουμε και να συνεχισουμε αλώβητοι.. εγω γιατι ο Αναστασης δεν φαινοταν να ενοχλειται απο τπτ...

Εγω δεν ειμαι καλά..δεν ξερω εχω νευριασει κιολας γιατι απο τις 8 καθομαι στο βρωμοpc να βρω κανενα ωραιο σχεδιακι με τον Γκαρη κι αυτος ο βλακας πουθενα...Σε ολες θλιμενη μουρη εχει...

Πετρούλα δες αυτό και θα το σβήσω. Δες πόσο χαρούμενος είναι ο Γκαρής μας!!!!! Χαχαχα

Το σβήνω!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Να εισαι καλά βρε Ελένη!!!Θα ψαξω και στο glitter graphics αν και πολύ περιορισμενο το υλικό ρε γμτ

Θελω να ρωτησω αυριο και για την τουρτα τι επιλογες εχω οσον αφορα τη διακοσμηση,γιατι θελει να την κανει η μαμα μου, όπως και περισυ και γενικα σε ολους μας εκεινη την κανει.Για να δουμε...απογοητευτηκα

Διαφημίσεις

Ε όχι να συγχίζεσαι που δε βρήκες καλή φάτσα Γκάρυ ρε Πετρουλα!!!

Ηλιάνα ο Λευτεράκης προτιμάει τους εξωτερικους χώρους για τσίσα? Χι,χι, πλάκα θα έχει μέσα στα μεσάνυχτα να δεις έναν τόσο δα ανθρωπάκο να κατουράει στις γωνίες! (Φυσικά και δε φαντάστικα ότι είχε κάποιο υπονοουμενο η φράση σου, κουβέντα να γίνεται εξάλλου!)

Αληθεια και το Φιλάκι την έπεσε νωρίς για ύπνο σήμερα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Ηλιάνα ο Λευτεράκης προτιμάει τους εξωτερικους χώρους για τσίσα? Χι,χι, πλάκα θα έχει μέσα στα μεσάνυχτα να δεις έναν τόσο δα ανθρωπάκο να κατουράει στις γωνίες!

Σιγά που θα τα εκανε εξω γύρισαν άπραγη από έξω τον έκανα μπάνιο και κατούρησε στο γιογιό τώρα διαβάζει παραμυθη ακούει τραγουδάκια μας βλέπω πάλι 2 για ύπνο και αν ακούω και τα σχόλια της γειτονίσασ καλέ δεν μπορείς να το βάλεις ποιο νωρίς για ύπνο λες και εγω είμαι μαζόχα και θέλω να κοιμάται στης 2

:tongue::tongue:

Σιγά που θα τα εκανε εξω γύρισαν άπραγη από έξω τον έκανα μπάνιο και κατούρησε στο γιογιό τώρα διαβάζει παραμυθη ακούει τραγουδάκια μας βλέπω πάλι 2 για ύπνο και αν ακούω και τα σχόλια της γειτονίσασ καλέ δεν μπορείς να το βάλεις ποιο νωρίς για ύπνο λες και εγω είμαι μαζόχα και θέλω να κοιμάται στης 2

Αχ Ηλιάνα μου καλό κουράγιο. Ελπίζω να μην τραβήξει μέχρι τις 2.

Κοριτσάκια θα σας καληνυχτήσω. Εχω αγώνα αύριο!!!! Είναι το πάρτυ μας. Αμ πως. Ενα κάρο πράγματα πρέπει να τακτοποιήσω.

Φιλιά κούκλες να έχουμε ήσυχο βράδυ.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ελα ντε!!!Λές και ολα τα αλλα τα εχω λυμενα...αϊ στο καλό!!!!!

Ελένη ανυπομονουμε για αυριο!!!

Φιλακια πολλά και καλό βραδυ, κουραστηκα στον καναπέ...

Διαφημίσεις

συμπεθέρα μου έχεις τραβήξει πολλά το ξέρω...ναι θα κάνω την χαζή και την κουφή αλλιώς δεν γίνεται.

Μέχρι σήμερα δεν την έχω κουράσει ούτε μιά μέρα...αυτό σημαίνει ότι δεν έχει κρατήσει το παιδί ούτε μιά μέρα ολόκληρη. Τον κράτησε μισή και κουράστηκε. Και φυσικά ξέρω ότι όποτε είναι στο χωριό τον έχει ο πεθερός μου και όχι αυτή. Φαντάσου δηλαδή τι θα γίνει όταν θα λείπω από Δευτέρα μέχρι Σάββατο για την δουλειά.

sardelaki μου μην την παρεξηγείς μπορεί να μην το έχει το αντικείμενο. Εμένα η μάνα μου και δεν θα μου την κράταγε. Εδώ μου έχει πει ότι 4 παιδιά που μεγάλωσε δεν ήταν τόσο κουραστηκά όσο η Ναταλία (!!!). Ακόμα και μετά από δύο νοσηλείες της Ναταλίας για τα αλλεργικά της δεν είπε να την κρατήσει λίγο σπίτι, έτσι για ασφάλεια, δεν μπορούσε να κλειστεί καθόλου μέσα στο σπίτι ή να κουραστεί και το κατανοώ απόλυτα αυτό. Τουλάχιστον την έπαιρνα τηλ. ακόμα και τελευταία στιγμή κι ερχόταν στους πυρετούς της.

Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!! Όσο για τις πάνες που λέτε, εμείς dry φοράμε το βράδυ, είναι για 12 ώρες, ποτέ δεν της έχουν φύγει τα τσίσα έξω... μου κάνει εντύπωση αυτό που λέτε.

Ρίτα μου θα πας Σίκινο τελικά ε; Mπράβο δεν παίζεσαι.

Κορίτσια μου έχει ζέστη, εμείς δεν έχουμε κλιματισμό από άποψη...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αχ δε θα το πιστεψετε σημερα ξενυχτησα γιατι μιλουσα με μια φλεναδα μου μεταμεσονυκτια και αυτη...χαχα

Ωραια η παρλα αυτη την ωρα.χιχι

Φιλακι εδω εισαι?

Ναι ναι θα παμε σικινο και μπορω να πω οτι ανυπομονω...μεχρι και με το πλοιο το συμβατικο με επεισαν να παμε χαχα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αληθεια και το Φιλάκι την έπεσε νωρίς για ύπνο σήμερα?
Mε μάτιασες χτες μαρή... 2 φορές έχω πάει να τη βάλω στην κούνια και ξυπνάει... τη πρώτη με ρώτησε κιόλας με βάζεις στη κούνια; Την κατάλαβε τη δουλειά μου φαίνεται...

Έπεσα για ύπνο ξερή γύρω στις 10 με τη Ναταλία και τώρα κάνω το γνωστό μου διάλυμα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Εντάξει, είπαμε, δεν την αφήνω τη μικρή ξυπόλητη στον δρόμο, αλλά μέσα στο σπίτι...!
Μαρία κι εμένα η κόρη μου το βράδυ πριν το μπάνιο, αν δεις τα πόδια της είναι μαύρα, χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

Σχετικά με την πάνα, τρελές με ξεμυαλίσατε κι εγώ ακόμα πιο τρελή που επειδή μου λέει η κόρη μου για παιχνίδι μαμά τσίσα πήγα κι εγώ και της έβγαλα την πάνα κι ακόμα μαζεύω κουραδάκια από το σαλόνι, γκρρρρρρρρ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...