Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι ντελενι δεν ειναι απολυτο εξαλλου και εμας λιγο πριν σταματησουμε εχω την αισθηση οτι ειχε ερεθιστει ο οισοφαγος του.Ομως μετα επειδηνωθηκε παρα πολυ αντι να φτιαξει.Εβγαζε τη διπλασσια ποσοτητα και πιο συχνα, γκρινιαε περισσοτερο και γενικα ηταν πολυ πιο ανησυχος.

Τεσπα μη λεω συνεχεια τα ιδια εχω γραμμενη ολη την εμπειρια μας στο αλλο φορουμ για οποια ενδιαφερεται.

Οπως και να εχει μη νιωθεις καμμια ενοχη εκανες οτι καλυτερο μπορουσες.

Εγω δεν την παλευα που ειχα μονο τις γουλιες οχι να ειχαμε και αλλεργια.

Εισαι πραγματικα αξιοθαυμαστη και τα πηγες υπεροχα.

Σε λιγο καιρο ολο αυτο θα ειναι παρελθον.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελενάκι μου παρά τις τόσες αντιξοότητες φτάσατε μέχρι εδώ, ε οχι εσύ ειδικά απαγορεύεται να έχεις τύψεις! Με το καλό στο επόμενο τώρα!!!

Είχα γράψει ένα κατεβατό και τα έχασα γκρρρ!

Κι εγώ Ρίτα ήθελα να σου πω ότι όλα είναι σχετικά! Με το Γιώργο περάσαμε πολύ-πολύ δύσκολα και αν ήταν το 2ο παιδί μου νομίζω ότι αποκλείεται να τον θήλαζα! Εγώ να θηλάζω και να τρέφομαι με ότι τρώει ένα βρέφος 7-8 μηνών κι αυτός γκλουπ και να τα βγάζει όλα, και αίμα στα κακά και όχι σωστή πρόσληψη βάρους, δεν ξέρω κι εγώ πώς φτάσαμε τους 8-9 μήνες! Και στη μπουμπού 1,5 μήνα έτρεχα κυριολεκτικά κάθε εβδομάδα στη γιατρό μέχρι να αρχίσουμε το σιρόπι. Πιστεύω ότι και στις δύο περιπτώσεις αν έδινα υποαλλεργικό, αντιαναγωγικό ότι χρειαζόταν τέσπα σε κάθε περίπτωση τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα, είναι η εύκολη λύση, δε θα παιδευόμουν με τις ώρες και το παιδί να σπαρταράει στο στήθος. Παρόλα αυτά ακόμα πιστεύω ότι μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση, είναι όμως ό,τι καλυτερο. Διαφωνώ Ηλιάνα μου που λες ότι κάποιες μαμάδες το παρουσιάζουν βουνό, για μένα όντως ήταν! Τέσπα, νομίζω ότι πρέπει να το προσπαθούμε και όσο αντέξουμε, δεν πρέπει να γίνει αυτοσκοπος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βατραχάκι κι εγώ το pliko έχω το καροτσάκι το άλλαξα σε καλοκαιρινό όταν γεννήθηκε η μπουμπού και παρόλο που το καλοκαιρινό θεωρείται καλό είναι ένα της chicco με βολεύει πολύ περισσότερο ακόμα και για το Γιώργο το perego! Στρίβει πολύ πιο εύκολα, ξαπλώνει τελείως για τη μπουμπού, έχει και τη θήκη για νερό, καφέ! Τα άξιζε τα λεφτά του νομίζω, εξάλλου χρησιμοποίησα και στα δύο παιδιά το παιδικό καθισματάκι του (μόνιμα στο αυτοκίνητο) και τοπορτ μπεμπέ τους πρώτους 3 μήνες αποκλειστικά σαν κρεβατάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρίτα μου ελπίζω πραγματικά σε λίγο να είναι παρελθόν όλα αυτά...:?

Μαρίνα συμφωνώ ότι δεν πρέπει να γίνεται αυτοσκοπός απλά εσύ νομίζω ότι το καταλαβαίνεις καλύτερα...μετά απο τόση προσπάθεια όταν τελιώσε τόσο άδοξα νιώθω λίγο άδεια...:(:(:( Τουλάχιστον πίνει το αντιαλλεργικό...είχα μεγάλη αγωνία μήπως έκοβε το γάλα...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εννοειται Μαρινα μου οτι ειναι πολυ δυσκολο εγω πρωτη απο ολους σας ειπα οτι διεκοψα και δεν ξερω καν αν θα θηλασω επομενο παιδι ομως δεν μπορω παρα να αναγνωρισω την αξια του θηλασμου και την τεραστια προσπαθεια που καταβαλλουν μητερες οπως εσυ ή η Ελενη που το εκαναν.

Φυσικα και το ξενο γαλα ειναι η ευκολη λυση στην οποια και εγω κατεφυγα και αυτο προσπαθω απο το πρωι να πω οτι δεν λυνει κανενα προβλημα απλα το ''καπακωνει'' και ενδεχομενως λυνει λιγο τα χερια στη μαμα ομως ψυχολογικα να εισαι σιγουρη οτι δεν μου εκανε καλο εμενα προσωπικα.Αν ειχε καποιο αποτελεσμα θα ηταν διαφορετικα εβλεπα ομως το παιδι να ταλαιπωρειται χειροτερα και το ειχα τρελανει σε αλλο γαλα καθε 3 μερες.

Και για αυτο καθομαι και τα γραφω ολα αυτα επειδη μας διαβαζει και κοσμος καλο ειναι να καταθετουμε τις εμπειριες μας.Δε βρηκα λογικο να γραφουμε οτι μεγαλυτερο ποσοστο παιδιων με αλλεργια ειναι αυτα που θηλαζουν εκτος κ υπαρχουν μελετες και μου διαφευγουν.

Εμενα δεν υπαρχει καν υπονοια στο μυαλο μου οτι οποιοδηποτε ξενο γαλα ειναι καλυτερο απο το μητρικο.Αλλεργιες και παλλινδρομησεις για μενα ειναι ασχετα γεγονοτα με το θηλασμο.Αυτο ηθελα να τονισω και τιποτα παραπανω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα μου σίγουρα το καλύτερο γάλα είναι το μητρικό...δεν νομίζω ότι καμία το αμφισβητεί αυτό αλλά καμία δεν νομίζω ότι κατακρίνει και τις μητέρες που "κατέφυγαν" στο ξένο για όποιους λόγους και αν τό έκανα αυτό... όλες προσπαθούμε να κάνουμε το καλυτερο για τα παιδιά μας και εσύ το ίδιο έκανες όταν έκοψες το θηλασμό, άσχετο αν μετά είδες ότι ήταν χειρότερα...:roll:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Γιατί να μη λέω Delenaki εγώ σε έχω σίγουρη για το 3ο!!!!

Ρίτα μου άσχετα δεν είναι γιατί αν θηλάζεις και έχει παλλινδρόμηση ή αλλεργία πρέπει να κόψεις πολλά πράγματα για να δεις (αν δεις) βελτίωση αλλιώς τα πράγματα μπορεί να χειροτερέψουν! Τέσπα το συμπέρασμα είναι ένα, ότι σίγουρα είναι ότι καλύτερο για το παιδί (για τη μαμά είναι κατά περίπτωση μάλλον!)

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ βάζω τζίνια από τώρα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιατί το λέει άραγε αυτό? Ισχύει ότι τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα είναι πιο ευκολο να συλλάβεις, έχω διαβάσει ότι η μήτρα έχει λέει μνήμα από την προηγούμενη εγκυμοσύνη (τι άλλο θα ακουσω!)?

mGKop3.png60Jvp3.png

Το έλεγε στον άντρα μου μετά την Αναστασία γιατί λέει αν πεις στη γυναίκαι μετά την ταλαιπωρία της εγκυμοσύνης και της γέννας να τα ξαναπεράσει σύντομα δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάτσει...:tongue::tongue::tongue: Τα έχει πρόσφατα...όταν περάσει λίγος καιρός θυμάται μόνο τα ευχάριστα και "συναινεί" ευκολότερα... Ψυχολόγος ο δικός μου...:mrgreen::mrgreen:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...