Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άντε πετρούλα καλό ξύπνημα

τότε έχω χρόνο να το σκεφτώ φιλιω μου για το σλιγκ απλά φοβάμαι μην δε με βολεύει όπως αυτό που έχω σπίτι και είναι πολύ χοντρό το ύφασμα αλά ο μπέμπης θα γεννηθει χειμώνα ο λευτερακις έσκαζε μέσα εκεί

Ηλιανα το δικο μου δεν ειναι πολυ χοντρο ειναι δροσερο σαν υφασμα αλλα ειναι για ολες τις εποχες γραφει τι ειναι το καθε υφασμα και καποια ειναι μονο για καλοκαιρι κι αλλα πιο χειμωνιατικα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλιο στείλε διεύθυνση να σου στείλω μπρατσακια να έχουμε ιδία περιμένω σε πμ τα στοιχεί σου χιχιχι αχ πλακά θα έχουν πάλι τα στρουμφακια μασ τα ζουζουνια αμσ τα τσουτσουνια μας

Πήρα με του σπαιντερμαν

τα διάλεξε μονοσ μπιαχ

καθόλου δεν μου αρέσει αυτός ο ήρωας

πάω να ξαπλώσω λίγο

πετρούλα έγινε μέλος εκεί που λέγαμε ? περιμένω να σε δώ α έχει και φωτογραφία εμένα στην εγκυμοσύνη του λευτερακη 5 μέρες πριν γεννήσω

:tongue::tongue:

μπρατσακια πηρατε;

να εχουμε παλι ιδια ε;χαχαχαχα να ερθετα και για μπανιο ομως μαζι μας να βγαλουμε παλι φωτο!!!

αντε πανε ξαπλα λιγο!!!

παω κι εγω ξυπνησε ο ενας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Έχει ημίχρονο τώρα, οπότε να σας πω τα νέα μας.

ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΕΓΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!

Στο πάτωμα βέβαια...

ρε κοριτσια να σας ρωτησω φετος στη θαλασσα με τι τα βαζετε;με σαμπρελα;σωσιβιο;μπρατσακια;

Βατραχάκι, εμείς φέτος δεν έχουμε πάει ακόμα για μπάνιο. Πέρσι, της φορούσα ή μπρατσάκια ή τίποτα (όλα τα άλλα που είχα δοκιμάσει δεν τα ήθελε) , οπότε φέτος θα την ξεκινήσω με μπρατσάκια, με την ελπίδα ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα κολυμπάει μόνη της!

Αρχισε το ματς. Σας αφήνω.

mrdIp3.png

Να ΄μαι κι εγώ στα γρήγορα γιατί ξυπνήσαμε από νωρίς σήμερα!

Νατασσούλα να το χαίρεσαι το γλυκό αγοράκι σου! Να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα με το χαμόγελο!

Πανμάρ τι μου έκανες, ακομα κλαίω, δεν το πιστεύω ότι εγώ έχω γίνει τόσο ευαίσθητη!

Για μένα πάντως κορίτσια ο θηλασμός δεν είναι εύκολη υπόθεση,σας το έλεγα κι από κοντά, όλο και κάτι θα προκυψει! Η αλήθεια είναι ότι συμφωνώ και με την Άρμα για το ότι πολλές αλλεργίες και παλλινδρομήσεις συμβαίνουν σε μωρά που θηλάζουν! Από προσωπική εμπειρία αναλογικά τα περιστατικά είναι περισσότερα σε μωρά που θηλάζουν, ωστόσο παρά το ότι το έχω περάσει κι εγώ, έχω πειστεί ότι το μητρικό είναι το καλύτερο και θα το παλέψω ειδικά για το 6μηνο, μετά σταδιακά θα αποθηλάσουμε μέχρι το χρόνο νομίζω. Φυσικά δεν κατακρίνω καμιά μαμά που επιλέγει να θηλάσει περισσότερο, ίσως δεν έχω συνηθίσει την εικόνα και δε λέω μεγάλα λόγια γιατί αν το παιδάκι μου ήταν σαν την κορούλα της Μαρίζας με τόσο σοβαρή αλλεργία που όμως δεν επηρεάζεται από το τι τρώει η μανούλα μάλλον κι εγώ θα το θήλαζα όσο πήγαινε! Για τον Φ.Τ. έναντι Κ.Τ. εγώ είμαι κολλημένη ολίγον όπως τα λέγαμε κι από κοντά, κυρίως γιατί είμαι εντελώς χεθμεντέν στις εγχειρίσεις, ακόμα και τοπική νάρκωση φοβάμαι να κάνω για να σφραγίσω το δόντι μου, προτιμώ τον πόνο! Φυσικά και όταν υπάρχει σοβαρό θεμα να γίνεται καισαρική, όχι όμως γιατί βολεύεται ο γιατρός, γιατί τελευταία παρακάνουν με ψύλλου πήδημα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Και ένα τελευταίο, πήρα μια λαχτάρα μεσημεριάτικα που πήγα να αλλάξω τη μπουμπού δε φαντάζεστε! Ανοίγω το πάμπερς και είχε πάρα πολλά έντονα κόκκινα σημάδια! Τα είδα όλα, λέω αλλεργία προχωρημένη! Ευτυχώς επανήλθα γρήγορα και μετά από μια αναλαμπή και ενδελεχή εξέταση του...περιεχομένου βεβαιώθηκα ότι ήταν χνούδια από κόκκινο μαξιλάρι! Ω, ναι! χτες της έβαλα της τοσοδούλας-ατακτούλας ένα μαξιλάρι του καναπέ για να μην πέσει γιατί ζουζούνεψε κι αυτή πολύ και μετά απο κάμποση ώρα τη βρήκτα να το έχει μασήσει κανονικότατα και να έχει γεμίσει κοκκινάδια παντού και στο στόμα της! Σήμερα μου σέρβιρε όσα δεν μπόρεσα να βγάλω από το στόμα της!

mGKop3.png60Jvp3.png

Για να καταλαβω κατι με τις αλλεργιες γιατι καπου το χανω στο σκεπτικο σας...

Δηλαδη ενα παιδακι οπως της ντελενι ο μικρος, το Ναταλακι ή ο Γωγουλης (σε πιο ελαφρια μορφη φυσικα) αν δεν θηλαζαν και απο την πρωτη μερα που γεννηθηκαν επιναν ξενο αγελαδινο γαλα δεν θα τις παρουσιαζαν?Δεν θα ηταν χειροτερα?τι σχεση εχει αν θηλαζουν ή οχι?Γιατι εγω ξερω παιδακι με βαρια αλλεργια που η μαμα δεν θηλασε καθολου και απο το μαιευτηριο απευθειας νοσηλευτηκε στο παιδων και εμεινε πολυ καιρο για εξετασεις(νεογεννητο) επειδη εκανε αιμα απο τις πρωτες μερες που γεννηθηκε, απο τα πρωτα γευματα ξενου που ηπιε δλδ.

Επισης για την παλλινδρομηση το ιδιο ερωτημα θετω.Ο Γρηγορης προφανως απο το μαιευτηριο που επινε και ξενο και δικο μου, την ειχε την παλλινδρομηση αφου μου τον εφερναν με ανασηκωμενο στρωματακι απλα εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι.

Οποτε τι σημασια ειχε αν μετα θηλαζε ή οχι?Η παλλινδρομηση ηταν παλλινδρομηση και συνεχιστηκε ως τον 7ο μηνα οτι και να εδωσα οτι και να εκανα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πω πω βρε Μαρινάκι μου τι λαχτάρα θα πήρες! Ουφ! Πάλι καλά!

Ρίτα εγώ δεν ξέρω τι θα γινόταν αν έπιναν ξένο.Δεν μπορεί κανείς να απαντήσει με σιγουριά. Και εννοείτε ότι κι εγώ και στο 2ο πρώτα τον θηλασμό θα δοκιμάσω. Εγώ λέω ότι εφόσον παρουσιαστεί κάτι αν αξίζει τον κόπο να μπεις στην ταλαιπωρία του να κόψεις πραγματα και να βλέπεις ότι το παιδί δεν έχει καλυτέρευση.

Στην περίπτωση της Μαρίζας βέβαια εννοείτε πως είναι η καλύτερη λύση. Αλλά και η ίδια είχε τον ίδιο προβληματισμό αν θυμάμαι καλά..Και επίσης ο προβληματισμός μου είναι πως εφόσον υποτίθεται ότι ο θηλασμος προτστεύει από αλλεργίες και παλλινοδρομήσεις γιατί τα περισσότερα παιδάκια που θηλάζουν παρουσιάζουν αναλογικά με τα άλλα σε μεγαλύτερο ποσοστό όπως είπε και η Μαρίνα τέτοιυ είδους προβλήματα. Αυτό είναι που εμένα με φοβίζει όπως είπα στο αρχικό μου ποστ.Μήπως λοιπόν σκέφτομαι πως τελικά θα πρέπει να κάνεις μία πολύ περιορισμένη δίαιτα προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα? Και αν παρουσιαστεί, ένα υποαλλεργικό γάλα ή ένα ειδικό για την παλλινδρόμηση μήπως φέρνει πιο άμμεσα αποτελέσματα? Εγώ ας πούμε στα έχω πει μόλις η Εύα ήπιε το αντιαναγωγικό ηρεμήσαμε. Ξεκίνησε να τρώει ποσότητα και χωρίς να ουρλιάζει. Θα μου πεις έτυχε να της κάνει το πρώτο. Ναι. Αλλά όσο επέμενα με τον θηλασμό εκείνη υπέφερε..Αυτοί είναι οι προβληματισμοί μου..Δεν έβγαλα συμπεράσματα ότι το μητρικό φέρνει αλλεργία κ παλλινδρόμηση και το ξένο όχι. Απλά σκέψεις κατέθεσα...:mrgreen:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καταλαβα τι εννοεις φιλεναδα.Στο αν αξιζει ή οχι τον κοπο μονο οι ιδιες οι μητερες που δοκιμασαν και τα δυο και ειδαν ή οχι καλυτερευση μπορουν να απαντησουν.

Εγω ας πουμε ,η Ιωαννα που τα λεγαμε τοτε και πολλες μανουλες των οποιων τα παιδακια ειχαν παλλινδρομηση δεν ειδαμε ουσιαστικη καλυτερευση με τα γαλατα μονο περιστασιακη και εν τελει περασε μονο του.Ειλικρινα σου μιλαω μακαρι με ενα αντιαναγωγικο να εβλεπα ουσιαστικη διαφορα και να μην ημουν συνεχεια με το αγχος της οισοφαγιτιδας ωστε να μην εκανα αυτη τη συζητηση τωρα.

Οσο για το ποσοστο που λες εγω παλι πιστευω οτι γενικως υπαρχει ενα ποσοστο παιδιων που θα τυχει να αντιμετωπισουν αλλεργιες.Επιεδη οι θηλαζουσες αν παρουσιαστει αλλεργια εχουν να προσεξουν τη διατροφη τους,συζητανε και ασχολουνται περισσοτερο με το θεμα αυτο απο μια μανουλα που δεν θηλαζει οποτε και περνει ενα αντιαλλεργικο ειδικο γαλα στο παιδι και τελειωνει η υποθεση.

Εννοω απλα οτι σε εμας ετσι φαινεται κατα βαθος πιστευω οτι δεν εχει να κανει αν το παιδι θηλαζει ή οχι.Αν ειναι να εχει αλλεργια θα εχει και η γαστρεντερολογος που ειχα παει τοτε και ο αλλεργιολογος ο δικος μου τωρα (που μας ετυχε η αλλεργια στην αντιβιωση) αυτο ειπε.

Επισης δεν προφυλασσει ο θηλασμος απο παλλινδρομηση αλλά απο οισοφαγιτιδα το αποτελεσμα δλδ της παλλινδρομησης επειδη το γαλα το μητρικο δεν ειναι τοσο οξινο οσο το ξενο.

Σχετικα με τη δικη σας περιπτωση επειδη το ειχαμε ξανασυζητησει και το σκεφτομουν ισως τελικα να μη λυθηκε το θεμα σας με το ξενο γαλα γιατι αν θυμαμαι καλα για πολυ καιρο η Ευα δεν επινε γαλα με ευκολια.Θυμαμαι που ελεγες οτι μετρουσατε οικογενειακως τα ml οποτε ισως να ειχε μια μορφη οισοφαγιτιδας και το παλευε απο μονη της μεχρι που ξεπεραστηκε....

Τεσπα μακαρι ολο αυτο το θεμα να ηταν τοσο απλο και να λυνιταν με ενα γαλα εμποριου αλλα δυστηχως δεν ειναι.

Μαρινα φανταζομαι την τρομαρα σου εγω μια φορα ειδα αιμα και κοντεψα να μεινω επιτοπου...

Βγηκαμε βολτα και σκασαμε.Παω να τον κανω μπανιο.

Καληνυχτα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια καλησπέρα.

Διαβάζω αυτά που λέτε για τον θηλασμό. Από προσωπική μου εμπειρία, καθαρά, (γιατί ποτέ δεν διάβασα και πολλές λεπτομέρειες για τα καλά ή τα κακά του θηλασμού), θήλασα την μικρή για εννέα μήνες (αποκλειστικά, καθόλου ξένο). Δεν είχε η μικρή πρόβλημα ούτε με παλλινδρόμηση, ούτε με αλλεργίες. Την διατροφή μου την πρόσεχα πάρα πολύ γιατί ήθελα να αποφεύγω κολικούς και αέρια (την είχα πατήσει μια φορά που ξεθάρρεψα). Αλλά και από την γυναίκα του αδερφού μου, που θήλαζε τον μικρό της για ένα χρόνο, επίσης δεν είχε κανένα αντίστοιχο πρόβλημα. Τώρα, από εσάς διάβασα ότι ο θηλασμός βοηθάει τις αλλεργίες και την παλλινδρόμηση...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Και ένα τελευταίο, πήρα μια λαχτάρα μεσημεριάτικα που πήγα να αλλάξω τη μπουμπού δε φαντάζεστε! Ανοίγω το πάμπερς και είχε πάρα πολλά έντονα κόκκινα σημάδια! Τα είδα όλα, λέω αλλεργία προχωρημένη! Ευτυχώς επανήλθα γρήγορα και μετά από μια αναλαμπή και ενδελεχή εξέταση του...περιεχομένου βεβαιώθηκα ότι ήταν χνούδια από κόκκινο μαξιλάρι! Ω, ναι! χτες της έβαλα της τοσοδούλας-ατακτούλας ένα μαξιλάρι του καναπέ για να μην πέσει γιατί ζουζούνεψε κι αυτή πολύ και μετά απο κάμποση ώρα τη βρήκτα να το έχει μασήσει κανονικότατα και να έχει γεμίσει κοκκινάδια παντού και στο στόμα της! Σήμερα μου σέρβιρε όσα δεν μπόρεσα να βγάλω από το στόμα της!

Μαρινάκι, κι εγώ την είχα πατήσει κάπως έτσι. Απλά εμένα είχε φάει ένα χαρτόνι αντί για μαξιλάρι! Στην αρχή όμως, με το που το βλέπεις,,, τρελένεσαι!

mrdIp3.png

Πανμάρ τι μου έκανες, ακομα κλαίω, δεν το πιστεύω ότι εγώ έχω γίνει τόσο ευαίσθητη!

Από τότε που έγινα μάνα, κι εγώ με το που θα δω ή θα διαβάσω κάτι με παιδάκια κλαίω πολύ εύκολα!

mrdIp3.png

Ηλιανα το δικο μου δεν ειναι πολυ χοντρο ειναι δροσερο σαν υφασμα αλλα ειναι για ολες τις εποχες γραφει τι ειναι το καθε υφασμα και καποια ειναι μονο για καλοκαιρι κι αλλα πιο χειμωνιατικα.

Εγώ ρε κορίτσια αυτό το πράγμα δεν το βολεύτηκα ποτέ! Μου το έκανε δώρο μια φίλη με το που γέννησα, δεν μπόρεσα ποτέ να βάλω τη μικρή εκεί μέσα, μετά το έδωσα στην γυναίκα του αδερφού μου, που ούτε εκείνη το κατάφερε και τώρα το έδωσα στην κολλητή μου (που γέννησε αρχές του μήνα) μήπως κι εκείνη το χρησιμοποιήσει καθόλου...

mrdIp3.png

Ω, ναι! χτες της έβαλα της τοσοδούλας-ατακτούλας ένα μαξιλάρι του καναπέ για να μην πέσει γιατί ζουζούνεψε κι αυτή πολύ και μετά απο κάμποση ώρα τη βρήκτα να το έχει μασήσει κανονικότατα και να έχει γεμίσει κοκκινάδια παντού και στο στόμα της! Σήμερα μου σέρβιρε όσα δεν μπόρεσα να βγάλω από το στόμα της!

:lol::lol::lol: Πάλι καλά Μαρίνα μου!!!! Φαντάζομαι την ανακούφισή σου...

Επισης δεν προφυλασσει ο θηλασμος απο παλλινδρομηση αλλά απο οισοφαγιτιδα το αποτελεσμα δλδ της παλλινδρομησης επειδη το γαλα το μητρικο δεν ειναι τοσο οξινο οσο το ξενο.

Μην το λες Ρίτα μου γιατί την οισοφαγίτιδα δεν τη γλυτώσαμε και ας θηλάζαμε αποκλειστικά...:roll::roll::roll:

Και ω ναι λέω θηλάζαμε γιατί...πάει... τελίωσε ο θηλασμός...

Το γάλα μου τις τελευταίες μέρες είχε λιγοστέψει αισθητά οπότε κάναμε μικτή διατροφή και ήρθε τώρα και ένα υπέροχο χαλάζιο στο μάτι μου και...έδεσε το γλυκο...:(:(:(:( Με τα κολλύρια που πρέπει να βάλω δεν μπορώ να δίνω το δικό μου γάλα στον μικρό και έτσι "άδοξα" απο χθες σταματήσαμε τελείως...:(:(:(

Τα συναισθήματα μου είναι λίγο περίεργα...έχω και λίγες τύψεις νομίζω...δεν ξέρω... ήλπιζα να τον φτάσω μέχρι τις στερεές τουλάχιστον...:roll::roll::roll:

Τέλος πάντων είμαι λίγο απογοητευμένη σήμερα μην μου δίνεται σημασία...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κοριτσάκια διάβασα τα νέα σας, αλλά δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω :oops::oops::oops:

Να πω μόνο ότι η γέννα και ο θηλασμός είναι πράγματα μοναδικά και η κάθε γυναίκα τα βιώνει μοναδικά. Θα παρουσιαστούν διαφορετικά προβλήματα και το καλύτερο για τη μητέρα και το παιδί σε κάθε περίπτωση διαφέρει. Γι' αυτό δεν πρέπει να τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι

Βατραχάκι και εγώ το perego έχω, αυτό που έδειξες. Με βόλεψε αρκετά, αλλά από πέρσι το Καλοκαίρι την έχω σε καλοκαιρινό chicco.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...