Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλε εγω τα λέω επιστημονικα??Δες τι μου απάντησες....

Βρε Ηλιανα πλάκα πλάκα πες μου με πμ ποιο ειναι το χωριο σου..προχτες βρεθηκα στο γαμο με μια φιλη μου που πρεπει να ειναικαι συγχωριανη σου και τη ρωτησα για σενα αλλα δεν ηταν και πολύ σιγουρη....

ΜΙ ΔΛΕΒΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

αν με ήξερε θα με ήξερε Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ δεν ξεχνιέμαι να είσαι σίγουρη είμαι ΕΚΘΑΜΒΟΤΙΚΙΑ ΙΓΩ ΧΙΧΙΧΙ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλιο έξοδα αποστολής δωρεάν καλά συμφέρει 40 ευρώ και ολοκαίνουργιο και ότι χρώμα θες αχ θα ψάξω μου κόλλησε να πάρω ένα σε έντονα χρώματα

:tongue::tongue:

Ηλιάνα ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ!!!!!!!!!!Μη το ξεχνάς καλέ το νινί στην κοιλιά! Τουλάχιστον αφού δεν είναι κάτι ανησυχητικό είναι πολύ ευχάριστο. Πρόσεχε τώρα ε?

Πανμαρ συγχαρητήρια στο κοριτσάκι σου για τα τσίσα! Τέλεια τα πήγε! Καλέ δεν το πιστεύω ότι κοιμήθηκε στο πάτωμα! Θα βρήκε δροσιά φαίνεται! :lol:

Κικίτσα μου γλυκιά σήμερα πραγματικά ξεκουράστηκα και το ευχαριστήθηκα και το Ευάκι μου, σας ''είδα'' και εσάς και το χάρηκα πολύ! Μαλλον θα είμαι και αύριο γιατί η μαμά μου είναι πολύ μπουκωμένη και φοβάμαι για την Εύα.

giovanna μου τι να πεις? Είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν καμία παιδεία και δεν μπορούν να καταλάβουν σε τη μοίρα έχουν πέσει πλέον οι δημόσιοι υπάλληλοι...μην στενοχωριέσαι κορίτσι μου με κάτι τέτοιους, δεν αξίζει τον κόπο...

Βατραχάκι μου να σας ζήσει η μπουμπού!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Για ενημερωσε με λίγο Βατραχακι..Σε ευχαριστω!

στονε μου τον φακελο με τα τηλ τα εχω στο δωματιο του τιμου μολις ξυπνησει θα σου τα γραψω και λεπτομεριες κι οτι αλλο θελεις με ξαναρωτας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ναι καταλαβα παντως ουτε κι εγω θα εβαζα τους γιους μου σε φουξ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλά εντυπωσιάστηκα μένα μπεζ μπλε δυο όψεων 55 ευρώ όμως :confused::confused: ποσο καιρο κανει να ερθει ? θα ειναι το μονο που θα αγορασω για τον μπεμπη το 11 στην συρα πηρεσ εσυ ομορφο κια αυτο σατ 40 ευρω

Βρε Βατραχακι και τις δικες μου ευχες για το κουμπαρακι σας!!!Να ειναι γερο και καλότυχο το μωρακι!!!

Κοριτσια πάω να ξυπνησω τον ταρζανακο μου

Σας φιλώ, καλό απόγευμα

Μην αγχωνεσαι Φιλιω, με την ησυχια σου!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Άντε πετρούλα καλό ξύπνημα

τότε έχω χρόνο να το σκεφτώ φιλιω μου για το σλιγκ απλά φοβάμαι μην δε με βολεύει όπως αυτό που έχω σπίτι και είναι πολύ χοντρό το ύφασμα αλά ο μπέμπης θα γεννηθει χειμώνα ο λευτερακις έσκαζε μέσα εκεί

αχ κοριτσια τι μυαλο ειναι αυτο τακτοποιω λιγο το σπιτι που ειναι βομβαρδισμενο και μολις βγηκα και πεταξα στα σκουπιδια τα παπουτσια του τιμου!!!

ευτυχως μολις τα πεταξα καταλαβα τι βλακεια εκανα χαχαχα

Καλέ δεν σε πιστεύω! χαχαχαχα! Πάει στα πήραν τελείως τα μυαλά οι άντρες σου!!!! :lol:

μπραβο στην ευουλα!!!!και σε μας Μαρακι επιασε με το βρακι ..απλα μωρε θελει χρονο ..το καλοκαιρι στην Λαμια που θα ειμαστε δυο εβδομαδες μαζι θα κανουμε εντατικα!!

Ναι βέβαια θέλει πολύ χρόνο, εγώ ουσιαστικά το κάνω τώρα για να βλέπω αντιδράσεις. Κι εγώ όταν θα σταματήσω θα το κανω εντατικά.

Και αυτο το "αν δεν πονέσεις δεν νιωθεις οτι εγινες μανα" το ακουω βερεσε.

Και εγώ πόνεσα και περα από αυτο καταλαβα και παρακαταλαβα οτι εγινα μανα.

.

Καλέ κι εγώ με την επισκληρίδιο μια χαρά την κατάλαβα την γέννα!Απλά με βοήθησε στις συσπάσεις μέχρι να κατέβει η Εύα. Και ειδικά την ''ψαλιδιά'' ακόμα την θυμάμαι...μπρρρρρρ

αυτο παλι που ακουσα?αν δεν πονεσω πως θα καταλαβω οτι γεννησα?

δεν μπαινω σε τετοια θεματα παντως για να συζητησω με αυτες τις κοπελες γιατι θα μαλωσω και θα φαω το λιγοτερο καρτα.αυτα ειναι κολληματα για μενα.

Α, τα γράφουν κάπου αυτά? Πάντως γιατί να τσακωθείς, αν σέβεσαι τις διαφορετικές απόψεις και φυσικά δέχονται κι εκείνες τις δικές σου χωρίς να σε κρίνουν όλα οκ θα είναι. Μόνο κολλημένα μυαλά θα μπορούσαν να σου δώσουν ''κάρτα''

Φιλάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι κάνεις????

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

ασε αρμακι μου τα πηραν τα μυαλα δεν λες τιποτα!!!

ωραια σημερα χαλαρα και με το ευακι ε;

ρε κοριτσια να σας ρωτησω φετος στη θαλασσα με τι τα βαζετε;με σαμπρελα;σωσιβιο;μπρατσακια;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...