Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιανα μου τι επαθες γλυκια μου;

συσπασεις;να προσεχεις ασε τις δουλειες κι αν δεις οτι δεν μπορεις παρε γυναικα δεν ειναι ντροπη!

Χι χι ντροπή δεν είναι λεφτά που θα βρω να την πληρώσω:mrgreen::mrgreen::mrgreen: θα βρομίσουμε στο τέλος :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κάνετε κορίτσια μου; Χτες δεν κατάφερα να διαβάσω τα νέα σας γιατί το απόγευμα πήρα την αγαπούλα μου και πήγαμε για μπάνιο και το βραδάκι βγήκαμε γυναικοπαρέα.

Το πόσο καλά πέρασα όμως χτες μου βγήκε ξυνό σήμερα. Με έβρισε ένας μ@λ@κ@ς που ήθελε να εξυπηρετηθεί εκτός ωραρίου. Το τι μου είπε ρε κορίτσια δε λέγεται. Ότι αυτός πληρώνει για το μισθό μου, ότι κάθομαι στο αιρκον-ντίσιον μου χαλαρά ενώ αυτός βγάζει το ψωμί του με τον ιδρώτα του προσώπου του, ότι είμαι υποχρεωμένη να τον εξυπηρετήσω, ότι ποιος ξέρει ποιον λάδωσα και πόσα έδωσα για να έχω τη θέση αυτή και να διατάζω, ότι καλά μας κάνουν και μας κόβουν τους μισθούς γιατί όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι είμαστε άχρηστοι κλπ, κλπ, κλπ. Φυσικά του απάντησα και εγώ ανάλογα, αλλά τι το θες που το στομάχι μου μετά δέθηκε κόμπος και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ να δουλέψω. Εντωμεταξύ ρε κορίτσια ακόμα και την καθαρίστρια μας έχουν κόψει και καθαρίζουμε και τις τουαλέτες μόνοι μας!!!!!!!!

Τεσπά, θα διαβάσω σιγά - σιγά τα νέα σας και θα σχολιάσω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κοριτσια για εσας που θα γεννησετε να σας θυμησω οτι αν θελετε να κανετε δωρεα τα βλαστοκυτταρα στο παπανικολαου λειτουργει κανονικα σας το λεω γιατι ξεχασα να το πω στη κουμπαρα μου και δυστηχως τα πεταξαν!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Χι χι ντροπή δεν είναι λεφτά που θα βρω να την πληρώσω:mrgreen::mrgreen::mrgreen: θα βρομίσουμε στο τέλος :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλε για τις βαριες δουλειες που κανεις λεω για τα καθημερινα βαλε τον Νικο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

GiovannaXA

Έπεσες σε ααααααααα @@@ &78890 κατάλαβες τώρα εσύ ο φουκαράς για λύπηση ήταν τι κάθισες και αγχώθηκες καμένος άνθρωπος παντού περικοπές τελικά ΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ?

αχ ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ

κοριτσια για εσας που θα γεννησετε να σας θυμησω οτι αν θελετε να κανετε δωρεα τα βλαστοκυτταρα στο παπανικολαου λειτουργει κανονικα σας το λεω γιατι ξεχασα να το πω στη κουμπαρα μου και δυστηχως τα πεταξαν!

Εγω σε εχω στο μυαλο μου Βατραχακι και θα σε ρωτησω μολις ερθει η καταλληλη στιγμη..

Αα τώρα εγώ νομίζεις ότι κατάλαβα εεεεεεεε????//////

ΑΜ δε που κατάλαβα :tongue::tongue::tongue:

Καλε εσυ δεν μου απάντησες ουτε με πμ απο ποιο χωριο εισαι και εγω θα σου δωσω στοιχεια του φορεα που υπηρετω???χαχα

Τι δεν καταλαβες, πες μου..Το Νομικό Προσωπο???Ειναι μια επιχειρηση που ανηκει στο Δημοσιο τομεα και η συγκεκριμενη ρυθμιζεται απο κανονες δημοσιου και ιδιωτικου δικαιου

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ηλιάννα μου στην προκειμένη περίπτωση η καμένη ήμουν εγώ και όχι αυτός. Χάλια είμαι από εκείνη τηνν ώρα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

στονε μου αν σε ενδοιαφερει καθε τεταρτη μιλαει στους γονεις ενας καθηγητης αλλα ειναι με ραντεβου εγω οταν πηρα μου ειχαν πει για δυο μηνες μετα οποτε αν ενδοιαφερεσαι να σου δωσω το τηλ να παρεις.

Αχ ρε Ιωαννα σε καταλαβαίνω..και εχεις ολα τα δικια του κοσμου ετσι οπως του απάντησες αλλα επειδη δεν ειναι στον χαρακτηρα μας μετα στενοχωριομαστε για τους παλιοχωραταρους και τους αξεστους...

Μη χαλιεσαι, αστον να πάει στην ευχη..Δεν τον εστειλες στον προιστάμενο???

Ηλιανα να ερθει να σε βοηθησει λίγο και η γειτονισσα σου που εξαιτοιας σου πήραν το παιδι στο σταθμο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλε για τις βαριες δουλειες που κανεις λεω για τα καθημερινα βαλε τον Νικο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τελειώσαμε τώρα τα χοντρά έπλυνα και πατζούρια ο Νίκος είναι άστα αν παν το τελευτάω διάστημα πρωί βράδυ στο μαγαζί έχει και το θέμα με την υγεία του άσε τον καημένο αγχώθηκε και σήμερα με εμένα και ξανά πρήστηκε ωχ ωχ ωχ

ας πούμε κάτι ευχάριστο ?

έχει αγκελια μια κοπέλα ένα υπέροχο σλιγκ και μια ποιότητα σουπερ αλά ήταν φουξ με καφέ το δίνει μόνο 25 ευρώ να το πάρω?

η δεν λέει γιατί θα κουβαλώ αγόρι μέσα ?

στον Νίκο που το έδηξα ξίνισε μου λέει

πας καλά τον τσουτσουναρα τον γιο σε φουξ σεντόνι θα τον τύλιξης ?

θέλω αυτήν την ποιότητα αλά σε μπλε καφέ εσύ τι χρώμα πηρές

Καλε εσυ δεν μου απάντησες ουτε με πμ απο ποιο χωριο εισαι και εγω θα σου δωσω στοιχεια του φορεα που υπηρετω???χαχα

Τι δεν καταλαβες, πες μου..Το Νομικό Προσωπο???Ειναι μια επιχειρηση που ανηκει στο Δημοσιο τομεα και η συγκεκριμενη ρυθμιζεται απο κανονες δημοσιου και ιδιωτικου δικαιου

Καλέ με ζήτησε τέτοιο πράγμα κρυφό δεν το έχω το χωριό μου είναι πασίγνωστο θα σου στείλω πμ αλά τα λες πολύ επιστημονικά και εγώ είμαι από χωριό κοπελιά που λέγαμε και δεν τα καταλαβαίνω χωριατακι εδώ

Ηλιανα να ερθει να σε βοηθησει λίγο και η γειτονισσα σου που εξαιτοιας σου πήραν το παιδι στο σταθμο..

πετρουλα Η από πάνω λες η αλβανι είπε να βοηθήσει αλά δεν θέλω μωρέ έχει και τον γιο της με οστρακιά από προχθές και φοβάμαι να έρθει

Φιλιω και εγώ από Λάρισα πως μπορώ να τα δώσω δεν με ενδιαφέρει να τα κρατήσω προσωπικά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...