Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιανα μου , πολυ πολυ πολυ ξεκουραση και κομενα τα καρπουζια!!!

Μπραβο γειτονισσα!!!αντε πες στο Σοφακι να ερθει να εξηγησει και στον Χρηστο την διαδικασια..

Αχ ευχαριστώ να σε καλα

είχαμε μικρές σύσπασης οι οποίες μου

λεει ι δεν είναι από τον θηλασμό

ευτυχώς γιατι μετά την χθεσινοβραδινή κουβέντα άρχισα να νιώθω τηψεις

τουλαχιστον η γιατρός με καθησύχασε και μου είπε να μην ασχολούμαι και να μην προσπαθω να βρω προβλημα εκει που δεν υπαρχει

τα πάντα πάνε περίφημα η προλακτιν μου ( δεν ξερω αν την γραφω σωστα η ορμονη που παραγει το γαλα ειναι ) έιναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα

και γιαυτο και έγινε και σύλληψη αλλιώς δεν θα ήμουν έγκυος τωρα :D:D:D

όποτε αδύνατων να επηρεάζει την πορεία της εγκυμοσύνης στα επίπεδα που βρίσκετε τώρα η ορμονη με τους δυο μονό θηλασμούς στο 24ωρο

ουφφφφφφφφφφφφφφ

μου έφυγε ένα βάρος και δεν ξανά κουβαλώ καρπούζια

χαμογελώντας στο τέλος μου λέει εεεεεεεεεεε επειδή δεν εχει κοιλία μην νομίζεις ότι δεν έχεις μωρό χαλάρωσε με της δούλιεσ λίγο και ξεκουράσου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειτόνισσα, κάτσε πρώτα να την μάθουμε εμείς και μετά θα του τα πει όλα χαρτί και καλαμάρι!

Πρώτη μέρα είναι ακόμα και αυτή όχι ολόκληρη!

Ηλιάνα, μόνο πεπονάκι από δω και πέρα...

Κίκο, και μένα μου πέταγε πράγματα απ'το μπαλκόνι και χρησιμοποίησα, άλλη μέθοδο: ό,τι πετάει κάτω, σημαίνει ότι δεν το θέλει, οπότε κι εγώ το παίρνω να το δώσω σε άλλο παιδάκι ή στον παλιατζή! Στην αρχή αδιαφορούσε, αλλά όταν άρχισα να της εξαφανίζω μαρκαδόρους, μπάλες κ.λ.π., συμμορφώθηκε! (για την ώρα τουλάχιστον!)

Άσχετο: πήγα στο δωμάτιο της μικρής να δω πως τα πάει και αν έχει βραχεί, και... πουθενά η μικρή! Πάω στο δωμάτιό μας... ούτε! Ξαναπάω στο δικό της και έχει κατέβει από το κρεββάτι της και κοιμάται αγκαλιά μ'ένα σκυλάκι της στο πάτωμα! (τουλάχιστον, αν κατουρηθεί δεν θα βρέξει το στρώμα της!!!!)

mrdIp3.png

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_4863.html

Κορίτσια, διαβάστε αυτό! Αξίζει τον κόπο...

Kαλά μιλάμε ΠανΜάρ έχω σοκαριστεί στην κυριολεξία με την ιστορία του. πολύ έντονη.

Ηλιάνα πρόσεχε όσο μπορείς και ξεκουράσου, καλά αλήθεια λες δεν έχεις κοιλιά; εγώ πάλι γιατί είναι 6 μηνών φουλ η κοιλούμπα μου;

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κοριτσια!!!Τελικα αυτες οι δυο μερες την εβδομαδα μου εχουν αλλαξει τον αδοξαστο...Πολλή δουλεια μαζεμενη και δεν προλαβω να κλεινω εκκρεμοτητες..Τεσπα 4 μερες ακομη, θα με στειλουν και σεμιναριο στις 28&29/6 χαχα σε ξενοδοχειο με όλα τα comfor , που να ηξεραν οτι μπορει και να μη με ξαναδουν μετα την γεννα..Φυσικα και δεν τους ειπα για τον επικειμενο διορισμο μου σε αλλο φορεα...

πριν 200 χρόνια δεν υπήρχα γαλακτοβιομηχανίες...

πως επιβιώσαμε σαν ειδώς άραγε ?

αναρωτήθηκες ποτέ .? :D:D:D:D

Πραγματι δεν υπήρχαν....Υπήρχαν όμως τα ζωα.... και δεν θα σε πάω τοσο πισω αλλα θα σε γυρισω μονο 20 χρονια οταν το γαλα το αγοραζα απο το σταβλο της γειτονιας μου και αφου περιμενα να αρμεξει την αγελάδα η γιαγια..

Και στο χθεσινο που ειπες Ηλιανα οτι το 90% του γαλακτος στην αγορα προερχεται απο εγκυες αγελάδες..Ειναι και αυτο μια αποδειξη της εκμεταλλευσης των ζωων απο τον ανθρωπο, το μεγαλύτερο τερας, όμως περα απο αυτο κάποια ζώα (αγελάδες, κατσικες, προβατα) παράγουν πολύ περισσότερο γάλα από εκείνο που είναι απαραίτητο για να θρέψουν τους απογόνους τους και ειναι αυτο που τελικα χρησιμοποιείται στη βιομηχανία γάλακτος (μια αγελάδα μπορει να παραξει και 10 τονους γαλακτος τον χρονο).

Αυτα για να γινεται συζητηση, χωρις αλλο λόγο..

Σημασια εχει οτι ειναι ολα πήγαν καλά στην επισκεψη σου στη γιατρο και σε καθησυχασε..Αυτες οι συσπάσεις ήταν τελικα λόγω κουρασης??

Και αυτο το "αν δεν πονέσεις δεν νιωθεις οτι εγινες μανα" το ακουω βερεσε.

Και εγώ πόνεσα και περα από αυτο καταλαβα και παρακαταλαβα οτι εγινα μανα.

Τι λες ρε Σούλα, ποιος τα λέει αυτα τα αναχρονιστικα????Η καισαρικη ειναι μια επέμβαση και σιγουρα όσον αφορα την αναρρωση πολύ πιο επώδυνη-κατ'εμε- απο τον φυσιολογικό ή καλύτερα κολπικό τοκετό (λες και η καισαρικη δεν ειναι φυσιολογική γεννα, ανωμαλη ειναι...)

Οσο για φ.τ. ναι αν υπάρχουν οοοολες αυτες οι προυποθεσεις θα κάνουμε μια προσπάθεια. Θα δω πως θα είμαι εκείνη τη στιγμη και βλέπουμε....

Με το καλό Κωνκων μου, οτι συναποφασισετε γονεις και ζευγαρι θα ειναι το καλύτερο για το νινι...

με μικρές σύσπασης οι οποίες μου

λεει ι δεν είναι από τον θηλασμό

ευτυχώς γιατι μετά την χθεσινοβραδινή κουβέντα άρχισα να νιώθω τηψεις

Οχι ρε Ηλιανα, οι συζητησεις ειναι για να κατατιθενται αποψεις...να μην εχεις τυψεις για τπτ εφοσον σε διαβεβαιωσε και η γιατρος σου

Εμπιστευομαστε τον γιατρο μας και τον πληρωνουμε για να μας καθοδηγει και να μας ενημερωνει για τις καταστασεις που καλουματε να αντιμετωπισουμε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Kαλά μιλάμε ΠανΜάρ έχω σοκαριστεί στην κυριολεξία με την ιστορία του. πολύ έντονη.

Ηλιάνα πρόσεχε όσο μπορείς και ξεκουράσου, καλά αλήθεια λες δεν έχεις κοιλιά; εγώ πάλι γιατί είναι 6 μηνών φουλ η κοιλούμπα μου;

Δεν εχω κοιλία

έχω όμως μεγάλη περιφέρεια πολύ μεγαλη χιιχ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ι και ανοίγω προς τα πίσω

εστί ήμουν και στον λευτρακι

είναι κατανομή σώματος

πήρα όμως μονό 4κιλα αλά έχω λεκάνη μεγάλη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πετρουλα Θα σε πάνε και ταξιδάκι τυχερούλα

να σε καλά

για τα όμορφα λόγια σου

η συσπάσεις από κούραση μου έδωσε τροφοκαντ και ξάπλα για σήμερα και αύριο Κυριακή να πω να με ξανά δει

Ηλιανα δεν θα διανυκτερευσω, στη Θεσ/νικη θα γινουν τα σεμιναρια και ωρες 9-3 μμ, απλά επειδη εχω ξαναπάει ειναι πολύ καλή η περιποιηση και γυρω στη 1 εχουν και μπουφε με φαγητακια και νοστιμιες...

Περα απο την πλάκα πιο πολύ με ενδιαφερει το θεμα του σεμιναριου για αυτο και εισηγηθηκα να το παρακολουθησω..ενταξει θα καλοπερασουμε κιολας

Το τερπνον μετα του ωφελιμου..:tongue::tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Να πω και εγώ τη θέση μου σχετικά με την καισαρική και το θηλασμό ότι κάθε γυναίκα θεωρεί το γιατρό της ως ένα πολύ σημαντικό άνθρωπο της ζωής της και τον εμπιστεύεται απόλυτα. Τώρα αν έπραξε σωστά ο κάθε γιατρός και προχώρησε σε Κ.Τ αντί του Φ.Τ νομίζω αυτό δεν μπορεί να το ξέρει καμία μας παρά μόνο ο ίδιος ο γιατρός.Είμαι υπέρ του Φ.Τ αλλά και υπέρ της εξέλιξης της επιστήμης και αν αυτό συνεπάγεται ως βοήθεια στον άνθρωπο τότε είμαι υπέρ και όλων αυτών των μεθόδων που έχουν ως κύριο στόχο να βοηθήσουν τον άνθρωπο.

ι

είσαι υπέροχη με γαληνεύει και μονό που σε διαβάζω και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλήθεια τι έκθεσης έγραφες φανατίζομαι της καλύτερες

Διαφημίσεις

Ενας θεος ξερει ποσες ιωσεις τσιμπησαμε σημερα :tongue:
Α καλά, ακόμα με τις ιώσεις από ένα αθώο φιλάκι ασχολείσαι;... Όταν θα πάει σταθμό, θα σου φύγει κι αυτή η έννοια!!! Που ποτέ να μη σου αρρωστήσει εύχομαι, μέσα από την καρδιά, ο αγαπησιαρούλης σου!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ηλιανα δεν θα διανυκτερευσω, στη Θεσ/νικη θα γινουν τα σεμιναρια και ωρες 9-3 μμ, απλά επειδη εχω ξαναπάει ειναι πολύ καλή η περιποιηση και γυρω στη 1 εχουν και μπουφε με φαγητακια και νοστιμιες...

Περα απο την πλάκα πιο πολύ με ενδιαφερει το θεμα του σεμιναριου για αυτο και εισηγηθηκα να το παρακολουθησω..ενταξει θα καλοπερασουμε κιολας

Το τερπνον μετα του ωφελιμου..:tongue::tongue:

Αχ και εγώ είχα πάει με την δουλεία τέτοια ταξίδια περνούσαμε καλα εμάς διαρκούσαν 3 μέρες και

γνώριζες διάσημους κομμωτές

πρότυπα μου

με μεγάλη μαεστρία στο ψαλίδι

αληθει τη δουλεία κάνεις εσύ ? συγγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...