Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικάκυ μου την Κυριακή είναι τα γενέθλια της Ανδρεάννας.

Είδες εόδες επιδημια ειχε πεσει (χα χα).

ποια κυριακη?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικάκυ επειδή εγώ εγραψα αυτό που λες (με εμενα καλε θα μαλώσεις??? ) ισως δεν το πρόσεξες αλλα και εγώ ειρωνικά το είπα.

Αυτα τα λέγανε και τα πιστευανε στο μεσαιωνα οχι σημερα

καλε χωρις να διαβασω την δικια σου απαντηση το εγραψα και εγω.

απλα σκεφτομαστε τα ιδια!!!!

φυσικα και το καταλαβα κοπελια!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

βικακι καλυτερα κι εκει στη λεκανη να τα κανει γιατι εχω μια ξεδερφη που την εμαθε η γιαγια της να κατουραει στην αυλη και μετα για να την μαθουν να πηγαινει στο μπανιο ειδαν κι επαθαν!!!

το φανταζεσαι?οπως στο μικρο σπιτι στο λιβαδι

Την επόμενη στις 27.

εχω βαφτιση ρε κοριτσακιιιιι τι να κανω?

θα στειλω τα ποδια μου στη ντελενι τα χερια μου σε σενα κανα αντιπροσωπο στη συναδελφο και το σωμα μου θα ειναι αγκαλια με την φωτεινη στην θαλασσα.

ειλικρινα τωρα θα ηθελα παρα πολυ να ερθω και στις 2 αλλα δυστυχως θα πρεπει να ειμαι με τους συναδελφους στη ρεα.η βαφτιση ειναι στις 5 και θα φυγουμε αμεσως μετα για χαλκιδικη γιατι θα ειμαστε ηδη σε αδεια

Διαφημίσεις

Συμπεθερα μου θα το κάψετε το γκαζόν με τόσα τσισάκια!:mrgreen:

το φανταζεσαι?οπως στο μικρο σπιτι στο λιβαδι

χαχαχα που θυμήθηκες ρε Βίκυ?:lol:

vatraxaki μου και τα παπουτσια πεταξες?:mrgreen: Τί να σου κάνει ενα μυαλό....

Μπραβο και στον Τιμούλη που παει τουαλέτα και θέλει να είναι μονος!:D Αντρας είναι...

Οσο για φ.τ. ναι αν υπάρχουν οοοολες αυτες οι προυποθεσεις θα κάνουμε μια προσπάθεια. Θα δω πως θα είμαι εκείνη τη στιγμη και βλέπουμε....

armaki μου μπράβο για τα τσίσα σας!

Κορίτσια θρίαμβος!

Σήμερα είμαστε από το πρωί χωρίς πάνα! Πήγαμε για καμμιά ώρα επίσκεψη στους γειτόνους, ήταν άψογη! Μετά βγήκαμε για ψώνια (σούπερ μάρκετ και κρεοπωλείο) πρώτη φορά χωρίς πάνα. Την ώρα που μπαίναμε στο σ.μ. την ρωτάω αν θέλει τσίσα και μου λέει όχι και την ώρα που βγαίναμε, μου ζήτησε μόνη της να κάνει και την έβαλα κι εγώ σε ένα τοιχάκι στο πάρκινγκ και τα έκανε. Τώρα έφαγε, έκανε και μόνη της κακά στην λεκάνη και έπεσε να κοιμηθεί πρώτη φορά χωρίς πάνα! Άντε να δούμε πώς θα ξυπνήσει... Πάντως σήμερα είναι η πρώτη μέρα που δεν θέλει από μόνη της να φορέσει πάνα. "Όχι πάνα μαμά, βρακάκι θέλω..."

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Βρε συμπεθέρα εδώ ήμουν...

Εφυγες κ εσύ? Αντε πάω για ξάπλες!

τριγυρναω!!!

το μικρο σπιτι στο λιβαδι ειναι απο τα αγαπημενα μου και εχω καποια επεισοδια σε ντι βι ντι.

καλε δεν σας ειπα.

παει η φωτεινη στη ντοματια μου και λεει."εισαι κουκλα εισαι"

Κορίτσια θρίαμβος!

Σήμερα είμαστε από το πρωί χωρίς πάνα! Πήγαμε για καμμιά ώρα επίσκεψη στους γειτόνους, ήταν άψογη! Μετά βγήκαμε για ψώνια (σούπερ μάρκετ και κρεοπωλείο) πρώτη φορά χωρίς πάνα. Την ώρα που μπαίναμε στο σ.μ. την ρωτάω αν θέλει τσίσα και μου λέει όχι και την ώρα που βγαίναμε, μου ζήτησε μόνη της να κάνει και την έβαλα κι εγώ σε ένα τοιχάκι στο πάρκινγκ και τα έκανε. Τώρα έφαγε, έκανε και μόνη της κακά στην λεκάνη και έπεσε να κοιμηθεί πρώτη φορά χωρίς πάνα! Άντε να δούμε πώς θα ξυπνήσει... Πάντως σήμερα είναι η πρώτη μέρα που δεν θέλει από μόνη της να φορέσει πάνα. "Όχι πάνα μαμά, βρακάκι θέλω..."

μπραβο στη κοπελιτσα σουυυυυυυυυ

Γύρισα από τον γιατρό ξεκούραση λέει και ανάπαυση μου είπε κουραστικά πολύ και διάβασα αυτό και σοκαρίστηκα

αλλο παλι και αυτο.ρε κοριτσια πειτε μου λιγο σας παρακαλω η καισαρικη δεν ειναι γεννα???????

ειναι σωστο να βαζεις την ζωη του παιδιου σου και την δικη σου σε κινδυνο για μια φυσιολογικη γεννα οταν δεν μπορει να γινει?ποσο ακομα και για αυτο το βακ (πως το λενε)που ειναι φυσιολογικη γεννα μετα απο καισαρικη.

παιδι εχω και εγω που και το εκανα με εξωσωματικη (οχι οπως οι περισσοτερες)και το γεννησα με καισαρικη και πονεσα τοτε οπως και καθε μερα γιατι ειναι το παιδι μου με οποιον τροπο ηρθε στη ζωη

δεν ανάφερα πουθενά για φυσιολογικό και καισαρική

αλά για φυσικό τοκετό δηλ στης γυναίκες που μπορούν και έχουν την δυνατότητα να γεννήσουν φυσιολογικά και δεν υποβάλλοντα σε καμία νάρκωση και γεναν στο σπίτι κτλ

δεν έθιξα πουθενά θέμα περί καισαρικής και φυσιολογικού τοκετού απλά θαυμάζω αυτές που μπορούν και το κάνουν και εγώ σε νοσοκομείο γέννησα και είμαι και φοβητσιάρα και ειλικρινά ευτυχώς που υπαρχή η καισαρική σε σώζονται μανάδες παιδιά θα σους στείλω σε πμ αυτό που έζησα στο νοσοκομείο με την εμμονή ενός γιατρού στο διπλά δωμάτιο να γέννηση η κοπέλα φυσιολογικά και την εξέλιξη αυτής της ιστορία χίλιες φόρες να έκανε καισαρική η κοπέλα πως το πήρες έτσι στραβά αυτό που είπα ?

:tongue::tongue:

τριγυρναω!!!

καλε δεν σας ειπα.

παει η φωτεινη στη ντοματια μου και λεει."εισαι κουκλα εισαι"

καλά μιλάμε έχω λυθεί στα γέλια. :P:pφοβερή η Φωτεινούλα, δεν παίζεται.

ΠανΜαρ με το καλό και εσείς να ξεμπερδεύεται με το θέμα πάνα. Μπράβο σας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...