Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α! Κάναμε τα πρώτα μας τσίσα στο γιο γιο! Και μετά ποτίσαμε τα λουλούδια..Μόλις της ήρθε είπε ''μαμά κακά'' περίμενε να την γδύσω, κάθισε και τα έκανε.

Και μετά κατουρήθηκε πάνω της! χαχαχαχαχαχα! Αλλά μου το είπε πάλι ''μαμά κακά'' και τα έπιανε. Δεν σημαίνει τίποτα φυσικά η μία φορά αλλά όποτε θα είμαι σπίτι θα την αφήνω με βρακί. Είναι το μόνο που λειτούργησε.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κοριτσια τι μυαλο ειναι αυτο τακτοποιω λιγο το σπιτι που ειναι βομβαρδισμενο και μολις βγηκα και πεταξα στα σκουπιδια τα παπουτσια του τιμου!!!

ευτυχως μολις τα πεταξα καταλαβα τι βλακεια εκανα χαχαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μεγάλο θέμα πιάσατε με τις καισαρικες!

Και μπορεί τα παλια τα χρόνια να μην υπήρχαν οι καισαρικες όπως σήμερα, όμως οταν υπήρχε πρόβλημα τί γινόταν? Χανόταν το παιδί ή χανόταν η μάνα?

Για μένα το βασικό είναι να γεννιούνται μωράκια υγιέστατα. Να γίνει οτι μπορεί για να είναι καλα και το μωρό και η μάνα.

Για να γεννησεις φυσιολογικά μετα απο καισαρική υπάρχουν πολεεεεεεες προυποθέσεις. Ο γιατρος μου εκανε τις σπουδες του στην Αγγλία και έχει εκπαιδευτεί στον φ.τ. μετα απο κ.τ. και το θεωρει απολύτως φυσιολογικό. Φυσικά δεν έχω σκοπό να το ζορίσω και πολύ το θέμα, μιας και γέννησα με καισαρική, πάνω απ'ολα θέλω να εχω ενα γερό μωράκι και να είμαι και εγω καλα για να το φροντίσω.

vatraxaki μου να σας ζήσει η μπέμπα!

Σας αφηνω πάω να παρω τον μαθητη μου.

σ'ευχαριστουμε κωνκων μου!!!

δηλαδη εσυ θα το προσπαθησεις για φ.τ;

Διαφημίσεις

Καλημέρα ζουζούνες,

Νατασούλα και από ‘δω χρόνια πολλά να χαίρεσαι το Σωτηράκη σου σαν τα ψηλά βουνά και του χρόνου με υγεία και εσύ καλορίζικο η νέα σου θέση και καλοστέριωτη.

Το ξενυχτήσατε είδα πάλι ζουζούνες , καλέ πως μπορείτε , εμένα μου κλείνουν τα μάτια μετά τις 11:00 , κατεβάζω τα ρολά επι τόπου.

Κυρία Φωτεινή έχετε φοβερό σύζυγο , που σας φέρνει και δωράκια και δε toblerone που είναι από τις αγαπημένες μου σοκολατίτσες , Βικάκι πέτα μια και σε ‘μας από ‘δω.

Μαρινάκι και Κωνκων σας χαίρομαι που βγήκατε βολτίτσα με τα ζουζούνια σας και περάσατε όμορφα , πάντα τέτοια.

Αρμάκι άντε να ξεκουραστείς και εσύ σήμερα και να απολάυσεις τη μικρή ζουζούνα σου όσο μπορείς.

Βατραχάκι εγώ έχω το αντίστοιχο καρότσι της inglesina και είμαι πολύ ευχαριστημένη , αυτό μάλλον θα κρατήσω και για το επόμενο πρώτα ο θεός.

Να πω και εγώ τη θέση μου σχετικά με την καισαρική και το θηλασμό ότι κάθε γυναίκα θεωρεί το γιατρό της ως ένα πολύ σημαντικό άνθρωπο της ζωής της και τον εμπιστεύεται απόλυτα. Τώρα αν έπραξε σωστά ο κάθε γιατρός και προχώρησε σε Κ.Τ αντί του Φ.Τ νομίζω αυτό δεν μπορεί να το ξέρει καμία μας παρά μόνο ο ίδιος ο γιατρός.Είμαι υπέρ του Φ.Τ αλλά και υπέρ της εξέλιξης της επιστήμης και αν αυτό συνεπάγεται ως βοήθεια στον άνθρωπο τότε είμαι υπέρ και όλων αυτών των μεθόδων που έχουν ως κύριο στόχο να βοηθήσουν τον άνθρωπο.

Τώρα όσον αφορά το θηλασμό έχω να πω πως δεν είναι κάτι εύκολο που νομίζουμε όλοι , θέλει τρομερή υπομονή ειδικά όταν δημιουργούνται διάφορα προβλήματα που τον παρεμποδίζουν, όπως παλινδρόμηση, έντονοι κολικοί, αλλεργίες, μικρή ποσότητα γάλακτος. Εγώ στο 1ο μου παιδί προσπάθησα να τον θηλάσω 6 μήνες αλλά ψυχολογικά ήμουν ένα ράκος γιατί όσο και αν λένε ότι η ποσότητα γάλακτος αυξάνεται ανάλογα με τη ζήτηση σε εμένα αυτό το πράγμα δεν ίσχυε. Που σημαίνει ωριαίο θηλασμό / 3 ώρες και στη συνέχεια συμπλήρωμα της τάξης των 100ml, δηλαδή τρομερή εξάντληση , κούραση κτλ. Στο 2ο παιδί σαφώς και θα προσπαθήσω να θηλάσω με τον ίδιο ενθουσιασμό που έδειξα και στο 1ο αλλά αν έχω τα ίδια προβλήματα δεν νομίζω να ακολουθήσω την ίδια τακτική με ένα παιδί ήδη 2 ½ χρονών που θα έχει τις δικές του απαιτήσεις και θα πρέπει να σταθώ και σε εκείνο εξίσου μητέρα. Με άλλα λόγια θα πω κάτι που λέω και για τις μπιμπεροπιπίλες πάνες ότι δηλαδή κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και αντιδράμε ανάλογα με τα δικά μας πιστεύω και ανάγκες μας.

Να πω και κάτι δικό μας πρόσφατο, εκτός του ότι κόψαμε το μπιμπερό , εχθές κοιμηθήκαμε και χωρίς πιπίλα και ευελπιστώ να το συνεχίσουμε. Την πέταξε κάτω από το μπαλκόνι και βρήκα ευκαιρία να κάνω άλλη μια προσπάθεια μπας και την ξεχάσει την άτιμη.

Μα τι χούι και αυτό ρε κορίτσια , μου πετάει ότι βρίσκει από το μπαλκόνι , εχθές τον έβαλα 2 φορές τιμωρία και στο καπάκι μόλις έβγαινε από το δωμάτιό του , τσουπ έβρισκε κάτι άλλο και το έριχνε από κάτω. Τουλάχιστον δεν βρίσκει και κανένα στόχο της προκοπής να το ρίξει και να το ευχαριστηθώ.χιχιχιχι

θυμισε μου.

αχ θα τρελλαθω.ολες μαζι γεννησατε?

Βικάκυ μου την Κυριακή είναι τα γενέθλια της Ανδρεάννας.

Είδες εόδες επιδημια ειχε πεσει (χα χα).

Κοριτσακια για το θεμα της γέννας να πω και εγώ ότι δεν ρισκαριζα ουτε μια στο εκατομύριο την υγεία ή ακόμα και τη ζωή του παιδιού μου.

Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα ο γιατρός μου είχε πεί οτι αν το αφήσουμε θα αναρωτιόμαστε αν ζει η αν πεθανε το εμβρυο.

Ειχα τρελαθει.

Οκ η καισαρική δεν παευι να ειναι επεμβαση αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πράγματα πλεον συμμετεχεις και βλεπεις και το μωρακι σου κατευθειαν μολις βγει από την κοιλίτσα.

Και αυτο το "αν δεν πονέσεις δεν νιωθεις οτι εγινες μανα" το ακουω βερεσε.

Και εγώ πόνεσα και περα από αυτο καταλαβα και παρακαταλαβα οτι εγινα μανα.

Οσο για το θηλασμό εγώ από την αρχή ειχα πει οτι αν εχω γαλα θα τη θηλαζα μεχρι να αρχισω τη δουλειά (δλδ 3-4 μήνες οχι περισσότερο) οπως και εγινε.

Μπράβο στις μανούλες που τα καταφερνουν για πολύ παραπάνω αλλα μπράβο και σε αυτες που δεν τα καταφεραν γιατι παλα ειναι μανουλς και τους αξιζει.

Ο καθενας εχει την αποψή του και φυσικα ολες ειναι σεβαστες.

Βικη μου ναι το pliko p3 ειναι για πες ειναι βολικο;ξαπλωνει η πλατη για το μωρο;στριβει ευκολα;

εχθες πηγαμε για μπανακι τελεια η θαλασσα και μετα πηγαμε και ειδαμε την κουμπαρα μου που γεννησε μια μπουμπου 2870!!!

αχ μια σταλιτσα ειναι μπροστα της ο μπεμπης φαινετε γιγαντας :mrgreen:

να σας ζησει η μπουμπουκα!!!

μια χαρα ειναι τιο καροτσι.εγω το καταβολευτηκα.στριβει τελεια και η πλατη παει τερμα κατω.ειναι βεβαια λιγο ζεστο αλλα το καλοκαιρι βαζω σεντονακι.

εχει ανεβοκατεβει πεζοδρομια και ανωμαλους δρομος αυτο!!!!και ειναι και αθορυβο.της μαμας μου κανει τσικ τσικ το δικο μου ουτε τσικ ουτε τσακ.

το ειχα παρει ολο το πακετο.εσυ γιατι το θες τωρα?δεν εχεις καροτσι απο τον τιμο?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ε ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΟΥΡΓΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!

Καλά για καισαρική εννοείται πως αν χρειαζόταν θα έκανα. Και εννοείτε επισκληρίδιο με χίλια! Αφού υπάρχει τρόπος να μην πονάς γιατί να μην το κάνεις? Οκ δεν λέω ορισμένες γέννες είναι εύκολες και πολλές φορές δεν προλαβαίνεις καν να την κάνεις αλλά αν ταλαιπωρήσε ώρες έρχεται αυτή η ΑΓΙΑ ενεσούλα και σε σώζει!

αυτο παλι που ακουσα?αν δεν πονεσω πως θα καταλαβω οτι γεννησα?

δεν μπαινω σε τετοια θεματα παντως για να συζητησω με αυτες τις κοπελες γιατι θα μαλωσω και θα φαω το λιγοτερο καρτα.αυτα ειναι κολληματα για μενα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ε ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΟΥΡΓΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!

και ναι ειμαι σουργελο!!!!!

Διαφημίσεις

να σας ζησει η μπουμπουκα!!!

μια χαρα ειναι τιο καροτσι.εγω το καταβολευτηκα.στριβει τελεια και η πλατη παει τερμα κατω.ειναι βεβαια λιγο ζεστο αλλα το καλοκαιρι βαζω σεντονακι.

εχει ανεβοκατεβει πεζοδρομια και ανωμαλους δρομος αυτο!!!!και ειναι και αθορυβο.της μαμας μου κανει τσικ τσικ το δικο μου ουτε τσικ ουτε τσακ.

το ειχα παρει ολο το πακετο.εσυ γιατι το θες τωρα?δεν εχεις καροτσι απο τον τιμο?

σ'ευχαριστω γλυκια μου!!

εχω καροτσι απο τον τιμο σχεδον καινουριο δεν το χρησιμοποιησα γιατι με το ζορι χωρουσε στο αυτοκινητο μου τωρα δεν χωραει με τιποτα με δυο παιδια!

Α! Κάναμε τα πρώτα μας τσίσα στο γιο γιο! Και μετά ποτίσαμε τα λουλούδια..Μόλις της ήρθε είπε ''μαμά κακά'' περίμενε να την γδύσω, κάθισε και τα έκανε.

Και μετά κατουρήθηκε πάνω της! χαχαχαχαχαχα! Αλλά μου το είπε πάλι ''μαμά κακά'' και τα έπιανε. Δεν σημαίνει τίποτα φυσικά η μία φορά αλλά όποτε θα είμαι σπίτι θα την αφήνω με βρακί. Είναι το μόνο που λειτούργησε.

μπραβο στο ευακι μας!!!!!!!!!!!

κι εμεις ξεκινησαμε να κανουμε τσισα οχι ομως στο γιογιο δεν θελει στη λεκανη καθεται και με διωχνει θελει να ειναι μονος χαχαχα

και εμεις οταν κανουμε μονο στην λεκανη παμε αλλα γιατι δεν εχω γιογιο!!!σε λιγες μερες που θα παει χαλκιδικη θα ποτιζει το γκαζον

αυτο παλι που ακουσα?αν δεν πονεσω πως θα καταλαβω οτι γεννησα?

δεν μπαινω σε τετοια θεματα παντως για να συζητησω με αυτες τις κοπελες γιατι θα μαλωσω και θα φαω το λιγοτερο καρτα.αυτα ειναι κολληματα για μενα.

Βικάκυ επειδή εγώ εγραψα αυτό που λες (με εμενα καλε θα μαλώσεις??? ) ισως δεν το πρόσεξες αλλα και εγώ ειρωνικά το είπα.

Αυτα τα λέγανε και τα πιστευανε στο μεσαιωνα οχι σημερα

βικακι καλυτερα κι εκει στη λεκανη να τα κανει γιατι εχω μια ξεδερφη που την εμαθε η γιαγια της να κατουραει στην αυλη και μετα για να την μαθουν να πηγαινει στο μπανιο ειδαν κι επαθαν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...