Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν θα με αφήσετε να ξαπλώσω:roll::roll::roll::roll: σήμερα :roll::roll::roll:

ο λόγος που δεν σου το επιτρέπει

είναι η σύσπασης που προκαλούνται στην μήτρα

κατά την διαρκεία του θηλασμού

και ίσως αυτό να προκαλέσει προορώ τοκετό

συσπάσεις πριν 26 εβδομάδα δεν γίνονται στην μήτρα

απλά ο γιατρός σου είναι ελαφρά ανενημέρωτος και θέλει να είναι και καλυμμένος απέναντι σου

το γελιό είναι ότι η περισσότερη γυναικολόγοι επιτρέπουν το σεχ και απαγορεύουν το θηλασμό χωρίς να γνωρίζουν ότι η ορμόνη που παράγετε κατά τον οργασμό είναι η ιδία με τον θηλασμό

ποια ορμονη ειναι αυτη?πρωτη φορα το ακουω και αυτο,αλλα θα παρω τον γυναικολογο μου να μαθω μολις μπορεσω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τί θα γίνει ρε κορίτσια θα κοιμηθούμε ή όχι, το θηλασμό μου μέσα; Χαχαχαχαχα!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλημερα!!!!

Νατασα μου να χαιρεσαι το παλικαρακι σας γερος κι ευτυχισμενος να ειναι κι εσυ πολυχρονη και συγχαρητηρια για την καινουρια θεση ευχομαι ολα στη ζωη σας να ερθουν οπως εσεις επιθυμητε!!!

Βικη μου ναι το pliko p3 ειναι για πες ειναι βολικο;ξαπλωνει η πλατη για το μωρο;στριβει ευκολα;

εχθες πηγαμε για μπανακι τελεια η θαλασσα και μετα πηγαμε και ειδαμε την κουμπαρα μου που γεννησε μια μπουμπου 2870!!!

αχ μια σταλιτσα ειναι μπροστα της ο μπεμπης φαινετε γιγαντας :mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αχ παιδια μεγαλο θεμα ...

Για το θεμα φυσικης γεννας και καισαρικης ..μιας και γεννησα με καισαρικη (ποσο αλλο να το κραταγα ειχα φτασει 42 εβδομαδες!!!)το προσπαθησαμε αλλα τελικως βγηκε με καισαρικη ..τωρα στην δευτερη γεννα θα παω παλι με καισαρικη ..δεν ρισκαρω την ζωη μου και του παιδιου μου για να γεννησω ντε και καλα φυσιολογικα..

Ειναι προσωπικες επιλογες του καθενα..

Οσο για τον θηλασμο ..Τον Χρηστο τον θηλασα ελαχιστα , ξερω τα πλεονεκτηματα του θηλασμου αλλα και παλι δεν θα μπορουσα να θηλαζω πανω πχ απο εξαμηνο ..δεν το εχω βρε παιδι μου ..Ειναι να αισθανεται καλα και η μανα ..Και κυριως βλεπω ας πουμε την ντελενι που θηλαζει εχοντας κοψει τα παντα στην διατροφη της για να προσφερει μητρικο γαλα στο παιδι της ,ηρωιδα για μενα αλλα εγω δεν θα το εκανα ..δεν εχω την υπομονη ,το κουραγιο ..

Ειναι επιλογες της καθε μανας ..Η καθε μια επιλεγει οτι θεωρει καλυτερο για το παιδι της ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

καλέ μαλάκωσε η κοιλιά μου αχ να ΣΤΕ καλά δεν με ενοχλεί τόσο τώρα αχ ξεχάστηκα μαζί σας

θα σκάσω από κατούρημα με μια φέτα καρπούζι και δυο ποτήρια τσαι όλοι νύχτα στην λεκάνη με βλεπω

βαλε πανα.

να ξερες μονο ποσες φορες το σκεφτηκα να εχω μαζι μου στο αμαξι για ωρα αναγκης.

μη γελατε

Έχεις δίκιο, θα μας βλέπουν και θα στρίβουν γωνία...

γιατι καλε?οτι θελει ο καθενας κανει.

Pilkop3 ειχα και εγω βατραχακι αλλά μαλλον ειναι το προηγουμενο μοντελο γιατι βλεπω τωρα του νονου μας που ειναι λιγο πιο ελαφρυ απο το δικο μας.η πλατη ξαπλωνει εντελως και ειναι πολυ ευκινητο.

Κατα τα αλλα ημουν πολυ ευχαριστημενη και το εχω και σχεδον καινουνργιο για το επομενο αφου περασα γρηγορα σε καλοκαιρινο. .

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Pilkop3 ειχα και εγω βατραχακι αλλά μαλλον ειναι το προηγουμενο μοντελο γιατι βλεπω τωρα του νονου μας που ειναι λιγο πιο ελαφρυ απο το δικο μας.η πλατη ξαπλωνει εντελως και ειναι πολυ ευκινητο.

Κατα τα αλλα ημουν πολυ ευχαριστημενη και το εχω και σχεδον καινουνργιο για το επομενο αφου περασα γρηγορα σε καλοκαιρινο. .

ευχαριστω ριτακι το βρηκα προσφορα και σκεφτομαι να το παρω για το μωρο

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Απλα τσεκαρε το βαρος του γιατι το μπεμπακι σου μεγαλωσε και αν ειναι και βαρυς ισως περασεις γρηγορα σε καλοκαιρινο οποτε και δε θα σου χρειαζεται κατι τετοιο.

Ο Γρηγορης 5μιση μηνων καθοταν στον πωπο του και ηταν 8,500 κιλα ε... στους 8 μηνες πηρα καλοκαιρινο δεν πηγαινε αλλο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μεγάλο θέμα πιάσατε με τις καισαρικες!

Και μπορεί τα παλια τα χρόνια να μην υπήρχαν οι καισαρικες όπως σήμερα, όμως οταν υπήρχε πρόβλημα τί γινόταν? Χανόταν το παιδί ή χανόταν η μάνα?

Για μένα το βασικό είναι να γεννιούνται μωράκια υγιέστατα. Να γίνει οτι μπορεί για να είναι καλα και το μωρό και η μάνα.

Για να γεννησεις φυσιολογικά μετα απο καισαρική υπάρχουν πολεεεεεεες προυποθέσεις. Ο γιατρος μου εκανε τις σπουδες του στην Αγγλία και έχει εκπαιδευτεί στον φ.τ. μετα απο κ.τ. και το θεωρει απολύτως φυσιολογικό. Φυσικά δεν έχω σκοπό να το ζορίσω και πολύ το θέμα, μιας και γέννησα με καισαρική, πάνω απ'ολα θέλω να εχω ενα γερό μωράκι και να είμαι και εγω καλα για να το φροντίσω.

vatraxaki μου να σας ζήσει η μπέμπα!

Σας αφηνω πάω να παρω τον μαθητη μου.

Κοπελιά και εμείς εχουμε γενεθλια .Μη μας ξεχνας

θυμισε μου.

αχ θα τρελλαθω.ολες μαζι γεννησατε?

Ξέρεις όταν ενοικιάζεται ένα διαμέρισμα π.χ. με 400? και τους πείς ότι το θες για μαγαζί βαράνε!

Ναι ρε γμτ οι ηλίθιοι! Κι εδώ τα ίδια κάνουν..γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!

Διαβάζεις πολύ τότε κόψε το διάβασμα πλακα κανω ...:D:D

χαχαχα! Σωστό κι αυτό!

Η εμπειρίες τον άλλων είναι να υπάρχουν... Και όχι να μας μπερδεύουν μερικές μαμάδες τα μικροπροβλήματα τα προβάλουν βουνό

Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ. Δεν λέω γι'αυτές τις μαμάδες, λέω για τις μαμάδες που το παλεύουν. Όπως πχ η deleni μας που τα έχει κόψει όλα και κάθε άλλο ούτε ένα παράπονο δεν έχει κάνει και όλες την συγχαίρουμε και εκείνη λέει ''σιγά το πράγμα!'' Και εκεί έρχομαι και λέω τελικά αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία??? ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! Ούτε κρίνω ούτε λέω πως το ξένο είναι καλύτερο...

Και όσα για την ατμόσφαιρα και το τι τρώμε τα ιδία μεταλλαγμένα τρώνε και οι αγελάδες και φυσικά αναπνέουν τον ίδιο αέρα:wink::wink::wink:

Ναι και αυτό μπορεί να μην το πίνει το παιδί σου αλλά εσύ το πίνεις...δεν μεταφέρεται στο γάλα σου? οεο? Μήπως πια για να θηλάσουμε θα πρέπει να τα κόψουμε όλα για να μη έχουν τα μικρά πρόβλημα..? τέτοιου είδους πράγματα με προβληματίζουν..Και αυτά εγώ δεν μπορώ να τα κάνω γιατί δεν έχω πειστεί ότι αξίζει τελικά..(έξω από το χορό βέβαια αλλά και στο πρώτο πρόβλημα που παρουσίασε η Εύα εγώ σταμάτησα). Τώρα αν έρθει 2ο δεν ξέρω..θα τις έχω λύσει τις απορίες μου έως τότε..:D

Καλημέρα Αρμα! (που απ'ότι έχω καταλάβει είμαστε και συνονόματες!)

Ναι! Έχουμε ένα από τα πιο πρωτότυπα ονόματα! :lol:

που πας καημενη????εγω μολις τελειωσα.οργιασαν χθες

Έλα ντε????? Και που διάβασα σάμπως θυμάμαι έτσι όπως τα πέρασα? Δεν πειράζει!

βαλε πανα.

να ξερες μονο ποσες φορες το σκεφτηκα να εχω μαζι μου στο αμαξι για ωρα αναγκης.

μη γελατε

Ε ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΟΥΡΓΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!

Καλά για καισαρική εννοείται πως αν χρειαζόταν θα έκανα. Και εννοείτε επισκληρίδιο με χίλια! Αφού υπάρχει τρόπος να μην πονάς γιατί να μην το κάνεις? Οκ δεν λέω ορισμένες γέννες είναι εύκολες και πολλές φορές δεν προλαβαίνεις καν να την κάνεις αλλά αν ταλαιπωρήσε ώρες έρχεται αυτή η ΑΓΙΑ ενεσούλα και σε σώζει! Τώρα για φυσικούς τοκετούς στο νερό ή για τοκετούς στο σπίτι ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι καλό έχουν...είμαι τόσο φοβιτσιάρα που και να με πλήρωναν σπίτι δεν θα γεννούσα..

Είπαμε όλα αυτά τα πράγαματα είναι πολύ λεπτά και εννοείτε ότι η καθε γυναίκα κάνει αυτό που νομίζει ότι είναι καλύτερο για την ίδια και το παιδί της. Δεν μπορώ να βγάλω σκάρτη μια γυναίκα που θηλάζει μακροχρόνια ή που θέλει να γεννήσει στο σπίτι ούτε βέβαια και εκείνη εμένα που είμαι της ''χημείας'' :lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

αχ παιδια οντως η επισκληρηδιος αγια ενεση!!!

εγω την μικροβιολογο στο μαιευτηριο δεν την αφηνα να φυγει απο κοντα μου ..και χαρη στην επισκληρηδιο παρολο που γεννησα καισαρικη ειδα αμεσως το αντρακι μου με το που βγηκε απο την κοιλιτσα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...