Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηλιάνα μου δεν παίζουν καλή μου με αυτά τα πράγματα.

Να πω και κάτι χωρίς να φανώ κακιά? Μήπως επειδή είναι αρκετά προχωρημένη η εγκυμοσύνη σου πρέπει να κόψεις το θηλασμό??? Λέω τώρα εγώ μήπως?

Το μωράκι σου παίρνει όλα τα συστατικά που του χρειάζονται άραγε? Και το γαλατάκι σου είναι τόσο θρεπτικό για τον Λευτεράκη? Δεν γνωρίζω, απλά αναρωτιέμαι.

Οσο για το καρπούζι και τις απότομες κινήσεις, καλά θα κανεις να προσέχεις δυο και τρεις φορές.

Ρωτάω με όλο το ενδιαφέρον μου και την εκτίμηση που έχω στο άτομό σου.

Δεν σε κρίνω, το καταλαβαίνεις.

αχ αυτο ειπα και εγω αλλα πριν λιγο!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πανμαρ καλημέρα τώρα που σε είδα εδώ, έτσι όπως μπαίνω νομίζω δεν σου έχω γράψει καθόλου αλλά όλο ξεχνάω!

Καλημέρα Αρμα! (που απ'ότι έχω καταλάβει είμαστε και συνονόματες!)

mrdIp3.png

Καλε Γειτονισσα ..τελευταια το βραδυ φευγεις ,πρωτη το πρωι ερχεσαι ..ποτε κοιμασαι ..

Εμεις σημερα εχουμε παιδιατρο ζυγισμα και εμβολιο ..το τελευταιο για το καλοκαιρι ..εχουμε το Σπετεμβρη παλι το prevenar ..

Είναι αυτό που έλεγα χτες βράδυ και στην Ελένη... Όσο γερνάει ο άνθρωπος...

Πω!Πω! Τώρα που το λες, νομίζω πρέπει να της κάνω κι εγώ ένα εμβόλιο. Πρέπει να δω το βιβλιάριό της...

Γεια σου γειτόνισσα!

mrdIp3.png

Εσυ κυρια μου πατ κιουτ αλλα το χερι ειναι επαγγελματικό..Το δικο μου ας μη πω τι ειναι....

Κοτσιδουλα θα τα πιασω ωραια και καλή και αντι να παιδευομαι να το στεγνωσω με φυσουνες κ.α θα βαλω τις κρεμες μου και εγω και θα αρωματιστω χαχα..ετσι δεν κανεις και εσυ????Αμ πώς!!!!!

και εγω μολις πιασουν οι ζεστες το μαλλι κοτσιδα.ολο το καλοκαιρι.δεν αντεχω αλλιως

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Αχ φεύγω για νοσοκομείο θέλει να με δει

η γιατρός για τα πονάκια και το πέτρωμα

ελπίζω να μην είναι κάτι σπουδαίο

έχω αγχωθεί τώρα παρά πολύ

και πόναω πάλι χαμηλά σας φιλώ πολύ πολύ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Αχ φεύγω για νοσοκομείο θέλει να με δει

η γιατρός για τα πονάκια και το πέτρωμα

ελπίζω να μην είναι κάτι σπουδαίο

έχω αγχωθεί τώρα παρά πολύ

και πόναω πάλι χαμηλά σας φιλώ πολύ πολύ

Όλα καλά να είναι Ηλιάνα! Και να μην σηκώνεις καρπούζια!!! Χα!Χα!

mrdIp3.png

Ηλιάνα όλα καλά θα είναι...μην αγχώνεσαι...πονάκια και πέτρωμα κοιλιάς συσπασούλες λέω...με λίγο ξεκούραση θα στρώσει η κατάσταση. Εκτός κι αν είναι αρκετούτσικες οι συσπάσεις θα σου δώσει κανα χάπι!

m57Zp2.png

Το γάλα της μαμαλευτερακι είναι ότι πιο θρεπτικό υπάρχει για τον Λευτεράκη της! Παραγεται από τη μαμαλευτερακι και προσαρμόζεται ακριβώς στις ανάγκες του Λευτεράκη και μόλις χτες διάβαζα ότι το γάλα του μακροχρόνιου θηλασμού προσφέρει συμπυκνωμένη ενέργεια, σταθερή ποσότητα αντισωμάτων, περισσότερη καζείνη για να δημιουργεί αίσθημα κορεσμού στο παιδί, μεγάλες ποσότητες σε βιταμίνες όπως η βιταμίνη C και η Β12, όπως και πολύτιμους αυξητικούς παράγοντες για τον εγκέφαλο, όπως η χοληστερόλη και η σεροτονίνη που λείπουν ή βρίσκονται σε ελάχιστα ποσά στα γάλατα του εμπορίου.Το γάλα του μακροχρόνιου θηλασμού προσφέρει συμπυκνωμένη ενέργεια, σταθερή ποσότητα αντισωμάτων, περισσότερη καζείνη για να δημιουργεί αίσθημα κορεσμού στο παιδί, μεγάλες ποσότητες σε βιταμίνες όπως η βιταμίνη C και η Β12, όπως και πολύτιμους αυξητικούς παράγοντες για τον εγκέφαλο, όπως η χοληστερόλη και η σεροτονίνη που λείπουν ή βρίσκονται σε ελάχιστα ποσά στα γάλατα του εμπορίου.

maeleni μου, με λίγα λόγια ένα γάλα του εμπορίου δεν παίζει να είναι καλύτερο από το μητρικό. Φιλάκια!

μ'αρεσει που τα εγραψες και δυο φορες για να τα εμπεδωσουμε.τρελη ε τρελη.παλι μονη μου γελουσα.

το καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες και οντως ετσι μπορει να ειναι αλλα να μη δημιουργει προβλημα σε περιοδο εγκυμοσυνης της μητερας.

ξερω παιδι που θηλασε 18 μηνες αποκλειστηκα και εχει χοληστερηνη και ειναι και καθε μηνα αρρωστο με πυρετο εκτος απο τις μονιμες μυξες που εχει.οποτε παν μετρον αριστον για μενα.παντα φιλικα μιλαω και χωρις να δημιουργηθουν περεξηγησεις.

Ενα τελευταιο και τελειωνω κατα το "Ειμαι η Πετρουλα και μολις τελειωσα!!!"χαχα

Κανεις δεν αμφισβητησε οτι το γαλα της καθε μανας ειναι το καλύτερο για το παιδι της..

Αυτο που ρωταει η Ελένη και ειναι και δικη μου απορία ειναι αν ο θηλασμος σε συνδιασμό με την εγκυμοσυνη κανει τελικα καλό σε ολους...

Ερωτημα θετω χωρις να γνωριζω και εγω..Σιγουρα τα οφελη του θηλασμου τα γνωριζουμε ολοι και οσοι θηλασαν για μια μερα και οσοι το εκαναν ή το κανουν ακομα!Ειμαστε αξιοι ο καθενας μας για τον λόγο που το κανει ή για το λόγο που δεν το εκανε..Αλλου ηταν ομως η απορια -νομιζω.

Σας φιλω και εγω!!

τελικα δεν ειχα μονο εγω την απορια.

Αυτό Stone το θέμα θηλασμός/εγκυμοσύνη προσωπικά δεν το γνωρίζω. Ο γιατρός μου βέβαια το απαγορεύει δια ροπάλου... Μια φίλη μου, φανατική του θηλασμού, που θήλαζε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μου είχε πει ότι αν η εγκυμοσύνη δεν είναι προβληματική τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο γιατρός μου μου έχει πει ότι υπάρχει πιθανότηα να αποβάλεις, όχι ότι θα αποβάλεις σίγουρα, αλλά δεν ξέρεις κι εγώ δεν θα σου το επιτρέψω... Θα αλλάξω γιατρό μου φαίνεται...

εσεις κουκλα μου εχετε και σοβαρο θεμα αλλεργιας. η περιπτωση σας ειναι σιγουρα πολυ διαφορετικη

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Κοριτσια σας χιλιοευχαριστω για τις ευχες σας!!! Και για μενα και για τον Σωτο μου και για τη δουλεια μου! Να ειστε ολες καλα, πολυ με συγκινησατε! Αλλα ειστε και θεοπαλαβες, μα να ανοιξετε 2 θεματα!!! Πολυ γελασα!!!

Stone ξεχασα να σου ευχηθω κι εσενα για την επιτυχια σου (τον διορισμο εννοω), χιλια συγνωμη! Συγχαρητηρια φιλεναδα!!!

Βικακι, τι διευθυντρια καλε? Εισαι τρελη?:-D Λιγακι ανεβηκα (μια σταλιτσα), οχι να γινω και διευθυντρια! Μην τρελαθουμε κιολας!!!:-D

t7fQp3.png

θα γίνω μέλος σε αυτό το μπλοκ κακώς δεν ήμουν τόσο καιρό είναι και υπέρ του φυσικού τοκετού σε ευχραριστω

αλλο παλι και αυτο.ρε κοριτσια πειτε μου λιγο σας παρακαλω η καισαρικη δεν ειναι γεννα???????

ειναι σωστο να βαζεις την ζωη του παιδιου σου και την δικη σου σε κινδυνο για μια φυσιολογικη γεννα οταν δεν μπορει να γινει?ποσο ακομα και για αυτο το βακ (πως το λενε)που ειναι φυσιολογικη γεννα μετα απο καισαρικη.

παιδι εχω και εγω που και το εκανα με εξωσωματικη (οχι οπως οι περισσοτερες)και το γεννησα με καισαρικη και πονεσα τοτε οπως και καθε μερα γιατι ειναι το παιδι μου με οποιον τροπο ηρθε στη ζωη

αλλο παλι και αυτο.ρε κοριτσια πειτε μου λιγο σας παρακαλω η καισαρικη δεν ειναι γεννα???????

ειναι σωστο να βαζεις την ζωη του παιδιου σου και την δικη σου σε κινδυνο για μια φυσιολογικη γεννα οταν δεν μπορει να γινει?ποσο ακομα και για αυτο το βακ (πως το λενε)που ειναι φυσιολογικη γεννα μετα απο καισαρικη.

παιδι εχω και εγω που και το εκανα με εξωσωματικη (οχι οπως οι περισσοτερες)και το γεννησα με καισαρικη και πονεσα τοτε οπως και καθε μερα γιατι ειναι το παιδι μου με οποιον τροπο ηρθε στη ζωη

εύγε φιλενάδα :cool:

m57Zp2.png

Σας εχασα αλλά τρεχω...

Καλημερα!

Νατασσακι χρονια πολλα και παλι και συγχαρητηρια για τη θεση φιλεναδα.Οσο για το δευτερο μπεμπε ας ερθει οποτε εσεις ειστε ετοιμοι.Θα σε παρω και τηλεφωνο μολις βρω την ευκαιρια.

Βλεπω μιλατε για θηλασμους και καισαρικες...

Λοιπον εγω εχω ξαναπει ο Θηλασμος ειναι πολυ προσωπικη υποθεση.Σιγουρα αλλεργιες και παλλινδρομησεις δεν οφειλονται στο θηλασμο και οποιος το θεωρησει αυτο (οπως εγω καλη ωρα)και παει σε ξενο γαλα για αυτο το λογο δε νομιζω οτι θα βρει λυση στο προβλημα του και το λεω εκ πειρας δυστηχως.

Σχετικα με το μακροχρονιο θηλασμο εγω δεν θα μπορουσα να το κανω και μαλλον δε θα ηθελα για διαφορους λογους, αλλά οσες κοπελες το κανουν σιγουρα εχουν τους λογους τους και κανουν το καλυτερο για τα παιδια τους ,που προφανως το εχουν αναγκη.Σαφως το μητρικο ειναι το καλυτερο γαλα, τι να λεμε τωρα...

Οσο για το θηλασμο και εγκυμοσυνη επειδη εγω ειμαι και λιγο του προγραμματος αν θηλαζα θα φροντιζα να μη μεινω εγκυος.Νομιζω οτι κατι τετοιο ειναι πολυ δυσκολο και αν χρειαστει να διακοπει αποτομα δε θα ειναι και οτι καλυτερο για το πρωτο παιδι.Οποτε θα εβαζα μια σειρα,προταιρεοτητες δλδ και θα προχωρουσα.

Καισαρικη...χμμμ...εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεγονται.Εγω αυτο ξερω.

Συμφωνω με τη Βικυ.Και εγω παλεψα αρκετες ωρες φυσιολογικα και τελικα καταληξαμε σε καισαρικη.Το παιδι ηταν τυλιγμενο σαν αλεξιπτωτιστης με το λωρο και επεσαν λιγο οι παλμοι του.Και να μην το ελεγε ο γιατρος θα το ελεγα εγω .

Και μη μου πειτε ειναι θεμα γιατρου γιατι τον ιδιο γιατρο εχω με την κουμπαρα μου που γεννησε στην 36η εβδομαδα λογω ζαχαρου και αλλων προβληματων με προκληση και παρολα αυτα την ξεγεννησε φυσιολογικα.

Απλα η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και εκεινη τη στιγμη που προχωραει ο γιατρος σε καισαρικη μονο εκεινος και η μανα ξερουν γιατι επρεπε να γινει.

Εγω ξερω καλα οτι ετσι επρεπε να γινει εβλεπα οτι δεν προχωραμε και δεν θα το ρισκαρα με τιποτα.Οι αλλοι ας πιστευουν οτι θελουν.

Υπαρχου γιατροι που το κανουν με μεγαλυτερη ευκολια, δεν αμφιβαλλω ,αλλά επισης

ξερω δυστηχως και ασχημες καταληξεις απο την επιμονη σε φυσιολογικο τοκετο και λεω οτι πανω απο ολα βαζω το να γεννηθει γερο ενα μωρο.

Ουτε φυσιολογικο μετα απο καισαρικη θα εκανα αν και μου το προτεινε ο γιατρος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

συμφωνώ με όσο είπε και η ρίτα για τον τοκετό με καισαρική τομή...κι εγώ δεν μπορούσα να γεννήσω φυσιολογικά διότι ο Αστέρης ερχόταν με ισχιακή προβολή κι όπως βλέπετε η καισαρική δεν ήταν επιλογή μου. Αφού όταν μου είπε ο γιατρός ότι πιθανώς θα γεννησουμε με καισαρική έβαλα τα κλάμματα στο ιατρείο κι έκλαιγα 3 μέρες. Δεν ήθελα με τίποτε και ελπιζα να γυρίσει το μαναράκι μου μιάς κι όταν μου το είπε ήμουν στην στην 36η εβδομάδα. Τελικά όμως δεν έγινε αυτό κι εγώ στην 37η εβδομάδα γέννησα με καισαρική!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...