Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Sunshine. είπε:

Μην απογοητεύεσαι! Εμεις με 3,4 προχωρησαμε γιατι ειχε πτωτική πορεία. Λόγω προγεστερονης κ οιστραδιολης ανεβαίνει απότομα η tsh. Πρέπει να την ελέγχουμε πιο συχνά τελικά. Ενημέρωσέ μας! ✌️

Ευχαριστωωωωω!! Μα μου ηρθε κεραμίδα δεν το περιμενα γτ την ελεγχω μαξ ανα 7μηνο..δηλαδη εχει τυχει να την ελεγξω και πανω στο διμηνο απλα γτ εκανα αιματολογικες! κ δεν ειχε επηρεαστει τις προηγουμενες φορες που εκανα ΕΤ! Κ στεναχωρηθηκα π αργησα να παω να κανω τις εξετασεις γτ ολο κατι μ τυχαινε γτ θα μπορουσα να τις εχω κανει μια βδομαδα πριν αρα να ειμαι πιο χαλαρα..

οταν την εκανα δεν ειχα ξεκινήσει ακομα την προγεστερονη αλλα μονο την οιστραδιολη!Προγεστερονη ξεκινησαμε χθες.. Θα κανω αυριο επαναληψη και θα σας ενημερωσω! Μαζι θα αποφασισουμε!!! Παντως 4 μερες ειναι π εχω αυξησει το χαπι οποτε νομιζω αυριο θα ειναι ξεκαθαρη η εικονα πως παει κ αν έχεις πτωτική πορεια...και ο ενδοκρινολογος ειπε πως ειναι συμφωνος να προχωρησω τη Δευτερα μονο αν αυριο η τιμη ειναι κατω απο 4..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι μακαρι να σας παρουν στον ιδανικοτερο σταθμο καλή μου..

Η μικρη τι λέει???

Μακάρι Πετρούλα μου, αλλά δεν αγχώνομαι και ιδιαίτερα μιας και με μισή καρδιά θα την πάω..είπα ''ό,τι είναι για καλό θα γίνει..''. Η Εύα προς το παρόν τις περισσότερες φορές είναι αρνητική :-(. όχι ''κολείο, όχι παιδάκια μική(είναι μικρή..).Μερικές φορές την πιάνει και λέει ''κολείο γιούπιιιιιι'' Θα δείξει...

Άρμα το έχασα το επεισόδιο ότι ξεκινάτε κι εσείς τελικά σταθμό τώρα! Θα παραμείνεις στη δουλειά με τον άντρα σου?

Και εγώ το έχασα το επεισόδειο μη νομίζεις!χαχαχαχαχ!!! Λοιπόν δεν ξέρω τίποτα ακόμα, το πιο πιθανό είναι να παραμείνω αλλά προς το παρόν το έχουμε αφήσει λίγο φλου..

Αρμάκι εύχομαι να πάνε όλα καλά και με εσάς και να πάει η Ευούλα στο Σταθμό που θέλετε.

Σ'ευχαριστώ Ιωάννα μου και εγώ ελπίζω να πάνε όλα καλά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

joa αυτό το σκ δεν θα πάμε χωριό τελικά. Θέλουμε να κάνουμε κάτι ψώνια το Σάββατο και κάτι άλλες δουλειές οπότε μάλλον δεν θα προλάβουμε. Να σου πω, έχετε πάει στον παιδότοπο που έχει η Αρκίτσα? Πήγαιναν πέρυσι οι κουνιάδες μου και μου έλεγαν ότι ήταν σούπερ. Επίσης από την Παρασκευή θα έχει υπαίθριο παιδότοπο και το χωριό μας!!!! Σούπερ θα περάσουμε φέτος!

Και εμεις τελικα δεν θα παμε Αρμακι ..θα παμε το επομενο ΣΚ τελικως..εχει θεματακια η πεθερα μου στην Λαμια με κατι συγγενεις και λεμε να παμε το επομενο αλλα επειδη εχω λαχταρισει πολυ να παμε για μπανιο ,μπορει να παμε στην Βαρκιζα..

Στην Αρκιτσα παμε μονο στην Θαλασσα για παιδοτοπους και λοιπα παραμενουμε στην Λαμια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Σαρδελάκι μου!!!! Κι εγώ σε πεθύμησα πολύ! Ναι στον καλό μου δουλέυω τόσο καιρό..πες μου τα δικά σου! Τι γίνεται με το μαγαζί? Βρήκες χώρο? Τα σεμιναρια τα έκανες?

joa μου κι εμείς το επόμενο σκ μάλλον θα πάμε οπότε θα απλώσουμε τις κορμάρες μας παρείτσα!!! :lol:

Καλημερα!

Απαπαπα μα τί κουτσομπόλες που είστε? Χθες πάλι ολονυχτία είχατε?

Καλα δεν σας έχω διαβάσει λεπτομερως, λίγο στα γρηγορα.

Μαρίνα μου να ξαναβρεθουμε όπωσδηποτε και να κουβαλάμε μαζί μας φαγητα και για τα παιδιά και για τα περιστερια. Τουλάχιστο δροσιστήκαμε λιγάκι εκεί. Η μανούλα σου πολύ νέα! Γερη να είναι να τρεχει πισω απο τα εγγόνια να τα ταϊζει!;)

Νατασα μου συγχαρητήρια για τη θέση! Χρόνια Πολλα στον Σωτηράκη σου με υγεία και χρόνια πολλά σε σενα, να είσαι γερη να τον καμαρωνεις.

Ελα συμπεθερα πρωι πρωι με τις τομπλερον... Να είχα λίγη....

Μαράκι μου σπιτάκι σου σήμερα ε? Μην αγχωνεσαι για το σχολείο, σίγουρα θα ζοριστει στην αρχη αλλά αν βλέπει κ σένα χάλια θα νομίζει οτι είναι κάτι κακό. Μόλις καταλαβει οτι πάει για παιχνίδι θα της αρέσει.

καλημέρα μανούλες από πού να πρώτο αρχίσω :roll::roll::roll::roll::roll:

Ηλιανα να δω το γαλα σου στα ραφια του Super Market κι ας πεθανω!!!!χαχα

Ετσι για να κλεισουμε ευχαριστα....

αν και διαφωνω λίγο, πειραζει????

Δεν πειράζει που διαφωνείς αλά μακάρι να πουλιόταν μητρικό στα ράφια

SOULA33 στο μπες στο νερό όλα πρόθημα είναι στο βγες είναι το θέμα

vickypap καλημέρα είσαι γλυκατζου και εσύ γιαυτο σε παωωωωωωωωωωωωωω εδώ δικια μας με έκανες να τα λιγουρευτώ πρωί πρωί και πως ξεγέλασες έτσι την γιαγιά καλέ ?

arma αχ άντε σήμερα παίξτε όλοι μέρα να τη χορτάσεις

δυστυχώς η ευτυχώς προσπαθούν να προβάλουν ποιο πολύ τα αρνητικά του θηλασμού

και ότι και αν συμβεί στο βρέφος στην διάρκεια του θηλασμού

δυάρια

παλινδρόμηση

τροφική αλλεργία

Aπό την αγνοία τους όλοι οι γιατροί ρίχνουν τις ευθηνές στο θηλασμό

Ξέρεις πόσα παιδάκια ταλαιπωρούνται από αλλεργίες?

και πόσα κάνουν παλινδρόμηση και δεν χουν θηλάσει ούτε ένα λεπτό ...!!!!!

Προσπαθούν να ενοχοποιήσουν κάτι που υπάρχει εδώ και αιώνες...!!!!

που σε αυτό οφείλουμε την υπάρξει μας σαν είδος...!!!:wink::wink::wink::wink:

πριν 200 χρόνια δεν υπήρχα γαλακτοβιομηχανίες...

πως επιβιώσαμε σαν ειδώς άραγε ?

αναρωτήθηκες ποτέ .? :D:D:D:D

joa με το καλό το εμβολιακη εμείς αύριο έχουμε εμβόλιο και τον επόμενο θα κάνουμε ηπατίτιδα γιατί βγάλαμε την πάνα

κωνκων καλημέρα κούκλα

:tongue::tongue:

Καλημερα!

Μαράκι μου σπιτάκι σου σήμερα ε? Μην αγχωνεσαι για το σχολείο, σίγουρα θα ζοριστει στην αρχη αλλά αν βλέπει κ σένα χάλια θα νομίζει οτι είναι κάτι κακό. Μόλις καταλαβει οτι πάει για παιχνίδι θα της αρέσει.

Ντινάκι μου προσπαθώ να της τα περιγράφω όσο πιο ενθουσιασμένα γίνεται, αλλά μάλλον δεν την πείθω! χαχαχαχα! Το ξέρω ότι πρέπει να είμαι πολύ θετική και σιγά σιγά τα καταφέρνω νομίζω.όσο δεν ένιωθα καλά δεν της το ανέφερα καθόλου..

Ηλιάνα μου ναι! Σήμερα θα την χορτάσω!!!! Ξύπνησε πολύ χαρούμενη που με είδε και φώναζε ''μαμά γιούπιιιιιιιιιιιιι!!!!!'''

Λοιπόν για τον θηλασμό εγώ δεν έχω διαβάσει τίποτα αρνητικό. Αντιθέτως. Μιλάω για τις εμπειρίες των μαμάδων από το φόρουμ και τις δικές μας και από τον θηλασμό που παρακολουθώ καμιά φορά. Και λέω μήπως επειδή και οι τροφές που τρώμε είναι σκ@τ@ και το περιβάλλον γενικά μήπως τελικά τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά που όλα τα παιδιά τρεφόντουσαν με μητρικό γάλα. Εγώ τουλάχιστον είχα και παιδίατρο υπέρ του θηλασμού που μου έλεγε να μην ακούω κανέναν αν μου λένε μη θηλάζεις κτλ. τι πιο σημαντικό? Από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα έχω μπερδευτεί λίγο...

Διαφημίσεις

αααααααααααααα έμεινες πολύ καιρό στο γραφείο Μαράκι μου ε; Τώρα τελείωσες ή θα ξαναπάς; Ή μήπως σε πάρουνε μόνιμη υπάλληλο; :wink:

Εγώ τα τελείωσα τα σεμινάρια και τώρα είμαι στο ψάξιμο χώρου που βλέπω ότι δεν είναι και τόσο εύκολο αλλά κάτι θα βρεθεί.

Ξέρεις όταν ενοικιάζεται ένα διαμέρισμα π.χ. με 400? και τους πείς ότι το θες για μαγαζί βαράνε!

m57Zp2.png

Ντινάκι μου προσπαθώ να της τα περιγράφω όσο πιο ενθουσιασμένα γίνεται, αλλά μάλλον δεν την πείθω! χαχαχαχα! Το ξέρω ότι πρέπει να είμαι πολύ θετική και σιγά σιγά τα καταφέρνω νομίζω.όσο δεν ένιωθα καλά δεν της το ανέφερα καθόλου..

Ηλιάνα μου ναι! Σήμερα θα την χορτάσω!!!! Ξύπνησε πολύ χαρούμενη που με είδε και φώναζε ''μαμά γιούπιιιιιιιιιιιιι!!!!!'''

Λοιπόν για τον θηλασμό εγώ δεν έχω διαβάσει τίποτα αρνητικό. Αντιθέτως. Μιλάω για τις εμπειρίες των μαμάδων από το φόρουμ και τις δικές μας και από τον θηλασμό που παρακολουθώ καμιά φορά. Και λέω μήπως επειδή και οι τροφές που τρώμε είναι σκ@τ@ και το περιβάλλον γενικά μήπως τελικά τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά που όλα τα παιδιά τρεφόντουσαν με μητρικό γάλα. Εγώ τουλάχιστον είχα και παιδίατρο υπέρ του θηλασμού που μου έλεγε να μην ακούω κανέναν αν μου λένε μη θηλάζεις κτλ. τι πιο σημαντικό? Από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα έχω μπερδευτεί λίγο...

Διαβάζεις πολύ τότε κόψε το διάβασμα πλακα κανω ...:D:D

Η εμπειρίες τον άλλων είναι να υπάρχουν... Και όχι να μας μπερδεύουν μερικές μαμάδες τα μικροπροβλήματα τα προβάλουν βουνό

όταν έρθει η ώρα θα κανείς αυτό που θα λέει η κάρδια σου

και θα βρεις τον δρόμο σου

Και όσα για την ατμόσφαιρα και το τι τρώμε τα ιδία μεταλλαγμένα τρώνε και οι αγελάδες και φυσικά αναπνέουν τον ίδιο αέρα:wink::wink::wink:

:tongue::tongue:

Εγώ γαλατάκι κρύο πίνω και πολύ το ευχαριστιέμαι! Είπαμε κολλημένη με τα γαλακτοκομικά (και ξενέρωτη αφού σπάνια πίνω ποτάκι!)

ακριβως και εγω.το αλκοολ δεν μου αρεσει καθολου.

πηγαμε το σαββατο σε πολυ κυριλε μαγαζι και ηπια επιτελους ενα ποτο που μου αρεσε και δεν ημουν η ξενερωτη με το μπειλις.ηπια σοκολατα με μαρτινι και ηταν τελειο!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Αχ δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρο απλά νιώθω εστί από χτες βραδύ σηκώθηκα απότομα από το κρεβάτι με νευρά για να βάλω των μικρό για ύπνο που έκοβε γύρες στης 2 .3 τη νύχτα και από τότε με ενοχλεί και τώρα ποιο πολύ που θήλασα κιόλας αυριο θα μιλήσω με ντοκτορ πετρούλα ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων άντε πήγαινε για νανι τώρα

αυτη την απορια με τον θηλασμο στη διαρκει εγκυμοσυνης την ειχα και ολο ηθελα να σε ρωτησω και ολο το ξεχναω.

στερεις απο το εμβρυο συστατικα απαραιτητα?

δεν υπαρχει προβλημα με τις συσπασεις που κανει η μητρα την ωρα του θηλασμου?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Μαρία παιδι μου με αυτη τη σκεψη ξυπνησες???Ή μηπως δεν κοιμηθηκες γιατι με ειχες εγνοια...χαχα

Μια χαρα εκανα το ντουζακι μου εβαλα και τις κρεμουλες μου αλλα τον συζυγο δεν τον πρόλαβα...

Είδες! Στον ύπνο μου το 'βλεπα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...