Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Sunshine. είπε:

Μην απογοητεύεσαι! Εμεις με 3,4 προχωρησαμε γιατι ειχε πτωτική πορεία. Λόγω προγεστερονης κ οιστραδιολης ανεβαίνει απότομα η tsh. Πρέπει να την ελέγχουμε πιο συχνά τελικά. Ενημέρωσέ μας! ✌️

Ευχαριστωωωωω!! Μα μου ηρθε κεραμίδα δεν το περιμενα γτ την ελεγχω μαξ ανα 7μηνο..δηλαδη εχει τυχει να την ελεγξω και πανω στο διμηνο απλα γτ εκανα αιματολογικες! κ δεν ειχε επηρεαστει τις προηγουμενες φορες που εκανα ΕΤ! Κ στεναχωρηθηκα π αργησα να παω να κανω τις εξετασεις γτ ολο κατι μ τυχαινε γτ θα μπορουσα να τις εχω κανει μια βδομαδα πριν αρα να ειμαι πιο χαλαρα..

οταν την εκανα δεν ειχα ξεκινήσει ακομα την προγεστερονη αλλα μονο την οιστραδιολη!Προγεστερονη ξεκινησαμε χθες.. Θα κανω αυριο επαναληψη και θα σας ενημερωσω! Μαζι θα αποφασισουμε!!! Παντως 4 μερες ειναι π εχω αυξησει το χαπι οποτε νομιζω αυριο θα ειναι ξεκαθαρη η εικονα πως παει κ αν έχεις πτωτική πορεια...και ο ενδοκρινολογος ειπε πως ειναι συμφωνος να προχωρησω τη Δευτερα μονο αν αυριο η τιμη ειναι κατω απο 4..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχακι εγω εχω της Ιnglesina το Ottuto αλλα και της Peg Perego ειναι πολύ καλά..Αυτο ειναι το σκετο, δεν ειναι το συστημα..Τι το θες για καλοκαιρινο για τον Τιμο???

Καλες εξορμησεις και βουτιες τωρα με τον εξοπλισμο σας!!!!

δεν ειναι το πλικο 3???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα και από μένα,

Πετρούλα μου απολαυστική η περιγραφή σου !!!!!!!!!!Είπαμε ατυχήματα θα εχουμε!!!

Και εγώ χθες το απόγευμα την είχα με το βρακάκι και καποια στιγμη που εκανε τσίσα επάνω της δεν ενοχλήθηκε καθόλου.Επαιζε και με τα νερα και ηταν μουσκεμα γενικώς οπότε γιατί να την πειραξει???

Οσο για το ερπετό εγώ τα πιάνω και τα βγάζω εξω από το σπίτι .Δεν θελω να τα σκωτώνω.Κανα δυο φορές που μπήκαν μεσα ο αντρας μου με φώναξε «θα ερθεις να το πιασεις ή να το σκωτώσω»?????

Νατάσα μου συγχαρητήρια για τη θεση και χρόνια σου πολλά έστω και καθυστερημένα.

Αλλά σου λεω εγκαιρως ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να χαίρεσαι το παιδακι σου.Να είναι πάντα γερό και να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!!!!!

Εμείς χθες όλο το απόγευμα πλατσουρίζαμε και ο μονος τροπος να την πείσω να μπει μεσα ηταν να της ταξω ότι θα γεμίσω τη μπανιερα και θα μεπι μεσα.

Ε μετα μας ακουσε ολη η περιοχή από τα κλάματα δεν ηθηλε να βγει με τιποτα!

Πετρούλα πραγματικά γέλασα πολύ με την σούπερ περιγραφεί σου...για το πρωινό χάος λέω χαχα

ευχαριστώ και για τον κατάλογο...τον πήρα! Έχετε σούπερ πράγματα

εχουν εχουν.

και απο δουλεια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα!!!!!

Σπιτάκι σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι με το κοριτσάκι μου!

Νατασούλα μου χρόνια σου πολλά! Συγχαρητήρια και για την προαγωγή! Πολύ χαίρομαι!

Να χαίρεσαι και τον Σώτο σου!

Πάω να σας διαβάσω!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας και που με θυμηθηκατε! Να'στε καλα!!! Αχ γερασα, τα 31 εφτασα! Πολυ μου κακοφαινεται! Αυριο εχει γενεθλια και το παληκαρι μου, και ειμαι αρκετα συγκινημενη... Αν δεν ειχα και τον απολυτο χαμο στη δουλεια, θα το ειχα νιωσει πολυ περισσοτερο...

νατασακι μου γλυκο χρονια σου πολλα κουκλα μου.

χρονια πολλα και στο γλυκουλη το αγορακι σου που σημερα εγινε και εκεινος 2.να ειναι παντα γερος και συντομα να του χαρισεις και ενα αδελφακι.

Καλημέεερα!

Μπάνιο έκανες Πετρούλα τελικά?

Μαρία παιδι μου με αυτη τη σκεψη ξυπνησες???Ή μηπως δεν κοιμηθηκες γιατι με ειχες εγνοια...χαχα

Μια χαρα εκανα το ντουζακι μου εβαλα και τις κρεμουλες μου αλλα τον συζυγο δεν τον πρόλαβα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εχω να σας πω κι ενα νεο... ΟΧΙ δεν ειμαι εγκυος... Απλα αλλαζω τμημα και θεση στη δουλεια (πραγμα το οποιο εμαθα την προηγουμενη Πεμπτη, και την επομενη περασα επιτυχως το αναλογο ιντερβιου), οποτε αυτος ειναι και ο λογος που σας εχασα... Μεχρι να προσαρμοστω στην καινουρια μου θεση (ευχηθειτε μου να τα παω καλα γιατι το κυνηγουσα καιρο), ο ελευθερος χρονος μου στο γραφειο θα ειναι ελαχιστος! Καλα για το σπιτι να μη σας πω γιατι αργω ακομα περισσοτερο να αργησω... Με αυτες τις εξελιξεις, η επομενη εγκυμοσυνη πηρε οριστικη παραταση για το 2012 στην καλυτερη... Θα ηταν τουλαχιστον γελοιο, να μην πω απαραδεκτο εκ μερους μου να μεινω εγκυος πανω που αλλαξα αντικειμενο και που καποιοι ανθρωποι με εμπιστευτηκαν...

Αυτα, δε σας ξεχναω! Πολλα φιλια!!!:D

συγχαρητηρια και για την νεα σου θεση κοριτσακι μου.τι κυνηγουσες?διευθυντρια εγινες?

Νατασακι να χαίρεστε τον Σωτο!!!!

Γερος δυνατος και ευτυχισμενος να ειναι πάντα ο κουκλος σου!!!!!

κατσε να προχωρησω να μαθω γιατι ρωτας!!!

Δεν αναφερει Βικυ μου, μαλλον την κάλεσε το καθηκον!!Θα μας πει σημερα

Οσο για το ερπετό εγώ τα πιάνω και τα βγάζω εξω από το σπίτι .Δεν θελω να τα σκωτώνω.Κανα δυο φορές που μπήκαν μεσα ο αντρας μου με φώναξε «θα ερθεις να το πιασεις ή να το σκωτώσω»?????

Σουλα και εγω τα βγαζω εξω αλλα σαυρες και κατσαριδες πως να τις πιασω μωρε???Με ανατριχιασες πρωί-πρωί..Τα λυπαμαι και εγω αλλά τι να κανω, με πιανει το αγχος μην τα χασω μες το σπίτι και μετα δεν τα βρισκω....

εχουν εχουν.

και απο δουλεια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!

Ετσι-ετσι!!!χαχα

Να ειστε καλά βρε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εγω εχω μπει στον πυρετο των προετοιμασιών για το παρτυ μας για την επόμενη ΠΑρασκευη τελικά..ειμαι στη φαση της προσκλησης την οποία και ετοιμαζω και αποφασισαμε -αν και με περιορισμενο υλικο- να τιμησουμε τον Γκαρη (Eeyore) μιας και το τελευταιο εξαμηνο ειναι ο κολλητος του και βλεποντας τον σε τουρτα ειμαι σιγουρη πως θα ενθουσιαστει...

την επομενη παρασκευη ξεκιναει η αδεια μου.αλλα επειδη εχω βαφτιση την κυριακη 27 εδω στην θεσσαλονικη μαλλον θα μεινουμε για να προλαβει και η μαμα μου να τελειωσει τις δουλειες στη χαλκιδικη.βαφτιζει και η ντελενι εκεινη την μερα και δεν ξερω ρε γμτ αν θα τα καταφερω

Διαφημίσεις

την επομενη παρασκευη ξεκιναει η αδεια μου.αλλα επειδη εχω βαφτιση την κυριακη 27 εδω στην θεσσαλονικη μαλλον θα μεινουμε για να προλαβει και η μαμα μου να τελειωσει τις δουλειες στη χαλκιδικη.βαφτιζει και η ντελενι εκεινη την μερα και δεν ξερω ρε γμτ αν θα τα καταφερω

Κοπελιά και εμείς εχουμε γενεθλια .Μη μας ξεχνας

Για τον Σωτο μας!!!!!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1589

ΧΑΧΑΧΑ! Ανοιξα κι εγώ! http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=439380#post439380

Θα τα κάνουν ένα αυτόματα άραγε???

Ρε Πετρούλα λύθηκα στα γέλια με το χτεσινό πρωινό σου! Να σαι καλα! Καλές ετοιμασίες για το παρτάκι σας!

Πανμαρ καλημέρα τώρα που σε είδα εδώ, έτσι όπως μπαίνω νομίζω δεν σου έχω γράψει καθόλου αλλά όλο ξεχνάω!

Σουλίτσα μου ψάρι η Ανδρεάννα ε? Μωρέ τρελλαίνονται με τα νερά! Και η δικιά μου τα ίδια!

Ρε κορίτσια διάβαζα αυτά που λέγατε για τον θηλασμό και ξέρετε εγώ τι έχω πάθει? Σε αντίθεση με την πλειοψηφία εγώ έχω αρχίσει να τον φοβάμαι τον θηλασμό. Όλο διαβάζω γαι αλλεργίες, για παλλινδρομήσεις, για ειδική διατροφή που πρέπει να ακολουθούν οι μαμάδες και δεν ξέρω, έχω τρομοκρατηθεί λίγο. ΟΚ οι ερευνες δείχνουν ότι είναι το καλύτερο αλλά στην πράξη δεν το βλέπω...μπορεί να λέω και βλακείες αλλά πραγματικά έχω προβληματιστεί. Το έλεγα και στο φιλάκι και στην Μαρίναι όταν είχαμε βρεθεί...

Τι άλλα? Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Οι εγλυούλες μας πως είναι?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερααααααα

Νατασσουλι μου χρονια πολλα ομορφια μου!!!!οτι επιθυμεις!!συγχαρητηρια και για την προαγωγη ...Οσο για τα 31 ..απο την στιγμη που μοιαζεις για 21 δεν πρεπει να σε πολυαπασχολει ...Να χαιρεσαι και τον πριγκηπα σου ..Οπως επιθυμεις να τον δεις ..να ειναι ενα γερο και δυνατο παλικαρι ..

Πετρουλινι ζωγραφησε ο μικρος με τα κακα!!!

Καλε Γειτονισσα ..τελευταια το βραδυ φευγεις ,πρωτη το πρωι ερχεσαι ..ποτε κοιμασαι ..

Εμεις σημερα εχουμε παιδιατρο ζυγισμα και εμβολιο ..το τελευταιο για το καλοκαιρι ..εχουμε το Σπετεμβρη παλι το prevenar ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ναι Κική μου επέστρεψε ο σύζυγος την Κυριακή με μια βαλιτσαγεματο δώρα για όλους μας, με εξέπληξε που είχε και αρίστη επιλογή στα δώρα της Φωτεινής όπως και για το μωράκι μας το καινούργιο, άσε από κολόνιες εγώ προσωπικά έχω καλυφτεί για 3-4 χρόνια, μια τον είπα 5 μου έφερε

ναι ο μπαμπακας μου!!!εμενα μου εφερε μια σακουλα μεγαλη γεματη με τομπλερον που μου αρεσουν παρα πολυ.

ζηλεψε που λετε η φιλεναδα σας και μου πηρε ενα κουτι και ηθελε να δωσω και στη γιαγια μου που αν φαει τετοια σοκολατα θα μεινει πανω η μασελα.

οποτε και εγω πηρα ενα κουτι που ειχε μεσα 5-6 και εδωσα ενα τεμαχιο στη γιαγια και ενα στη μαμα να μν εχουν παραπονο,οσο για αυτες που κρατησα εγω,ουτε να τις μυρισω προλαβα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...