Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ούτε για γαργάρες καλέ στην μύτη το βάζουμε το τζαλανετι γαργάρες θέλει ποιο δυνατό μίγμα

Αααααα!!!! Δεν το είχα καταλάβει! Κάποια στιγμή πρέπει να ανατρέξω να βρω τη συνταγή, αχρείαστη να είναι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ενα τελευταιο και τελειωνω κατα το "Ειμαι η Πετρουλα και μολις τελειωσα!!!"χαχα

Κανεις δεν αμφισβητησε οτι το γαλα της καθε μανας ειναι το καλύτερο για το παιδι της..

Αυτο που ρωταει η Ελένη και ειναι και δικη μου απορία ειναι αν ο θηλασμος σε συνδιασμό με την εγκυμοσυνη κανει τελικα καλό σε ολους...

Ερωτημα θετω χωρις να γνωριζω και εγω..Σιγουρα τα οφελη του θηλασμου τα γνωριζουμε ολοι και οσοι θηλασαν για μια μερα και οσοι το εκαναν ή το κανουν ακομα!Ειμαστε αξιοι ο καθενας μας για τον λόγο που το κανει ή για το λόγο που δεν το εκανε..Αλλου ηταν ομως η απορια -νομιζω.

Σας φιλω και εγω!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γρήγορα γρήγορα θα σας πω εφόσον η φύση επέτρεψε να μείνω έγκυος ενώ θηλάζω σαφώς και είναι ότι καλύτερο και για τους 3 μας πλέων:wink::wink::wink:

Θα σας καληνυχτίσω ήρθε ο άντρας μου πάω να ξαπλώσω

κάποια στιγμή θα σας γράψω τους λόγους που το κάνω και από πού το εμπνεύστηκα και συνεχίζω

γνωρίζοντας ότι είναι το σωστό

φιλία καλό βραδύ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Αυτό Stone το θέμα θηλασμός/εγκυμοσύνη προσωπικά δεν το γνωρίζω. Ο γιατρός μου βέβαια το απαγορεύει δια ροπάλου... Μια φίλη μου, φανατική του θηλασμού, που θήλαζε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μου είχε πει ότι αν η εγκυμοσύνη δεν είναι προβληματική τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο γιατρός μου μου έχει πει ότι υπάρχει πιθανότηα να αποβάλεις, όχι ότι θα αποβάλεις σίγουρα, αλλά δεν ξέρεις κι εγώ δεν θα σου το επιτρέψω... Θα αλλάξω γιατρό μου φαίνεται...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Από εδώ το διάβασα Ηλιάνα μου: http://ariadni144.wordpress.com/2010/06/15/h-monadikotita-tou-mitrikou-galaktos/

θα γίνω μέλος σε αυτό το μπλοκ κακώς δεν ήμουν τόσο καιρό είναι και υπέρ του φυσικού τοκετού σε ευχραριστω

Γρήγορα γρήγορα θα σας πω εφόσον η φύση επέτρεψε να μείνω έγκυος ενώ θηλάζω σαφώς και είναι ότι καλύτερο και για τους 3 μας πλέων:wink::wink::wink:
Αυτό, όντως, μου φαίνεται πολύ λογικό. Καλά τα λες.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Αυτό Stone το θέμα θηλασμός/εγκυμοσύνη προσωπικά δεν το γνωρίζω. Ο γιατρός μου βέβαια το απαγορεύει δια ροπάλου... Μια φίλη μου, φανατική του θηλασμού, που θήλαζε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μου είχε πει ότι αν η εγκυμοσύνη δεν είναι προβληματική τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο γιατρός μου μου έχει πει ότι υπάρχει πιθανότηα να αποβάλεις, όχι ότι θα αποβάλεις σίγουρα, αλλά δεν ξέρεις κι εγώ δεν θα σου το επιτρέψω... Θα αλλάξω γιατρό μου φαίνεται...

δεν θα με αφήσετε να ξαπλώσω:roll::roll::roll::roll: σήμερα :roll::roll::roll:

ο λόγος που δεν σου το επιτρέπει

είναι η σύσπασης που προκαλούνται στην μήτρα

κατά την διαρκεία του θηλασμού

και ίσως αυτό να προκαλέσει προορώ τοκετό

συσπάσεις πριν 26 εβδομάδα δεν γίνονται στην μήτρα

απλά ο γιατρός σου είναι ελαφρά ανενημέρωτος και θέλει να είναι και καλυμμένος απέναντι σου

το γελιό είναι ότι η περισσότερη γυναικολόγοι επιτρέπουν το σεχ και απαγορεύουν το θηλασμό χωρίς να γνωρίζουν ότι η ορμόνη που παράγετε κατά τον οργασμό είναι η ιδία με τον θηλασμό

Ειναι ενα λεπτο θεμα και πραγματι οι γιατροι τοποθετουνται διαφορετικα επ'αυτου και εμεις απο την άλλη εχουμε την αποψη μας..

Αν η Ηλιανα ειχε τη συμφωνη γνωμη του γιατρου της και εχει διαβασει σχετικα καλα κανει και συνεχιζει...

Κοριτσια πρωτη θα εφευγα και τελευταια εμεινα...θα σας σκοτωσω!!!!χαχα

Φιλια για πολλοστη φορα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

δεν θα με αφήσετε να ξαπλώσω:roll::roll::roll::roll: σήμερα :roll::roll::roll:

ο λόγος που δεν σου το επιτρέπει

είναι η σύσπασης που προκαλούνται στην μήτρα

κατά την διαρκεία του θηλασμού

και ίσως αυτό να προκαλέσει προορώ τοκετό

συσπάσεις πριν 26 εβδομάδα δεν γίνονται στην μήτρα

απλά ο γιατρός σου είναι ελαφρά ανενημέρωτος και θέλει να είναι και καλυμμένος απέναντι σου

το γελιό είναι ότι η περισσότερη γυναικολόγοι επιτρέπουν το σεχ και απαγορεύουν το θηλασμό χωρίς να γνωρίζουν ότι η ορμόνη που παράγετε κατά τον οργασμό είναι η ιδία με τον θηλασμό

Πω!Πω! Πόσα πράγματα έμαθα σήμερα......

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...