Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσυ κυρια μου πατ κιουτ αλλα το χερι ειναι επαγγελματικό..Το δικο μου ας μη πω τι ειναι....

Κοτσιδουλα θα τα πιασω ωραια και καλή και αντι να παιδευομαι να το στεγνωσω με φυσουνες κ.α θα βαλω τις κρεμες μου και εγω και θα αρωματιστω χαχα..ετσι δεν κανεις και εσυ????Αμ πώς!!!!!

πασαλιμαδα και εσύ και εγώ φουλ πηρα 4 κρέμες τις φρεζιντερ εσύ ποια βάζεις ?? αχ πολύ με αρέσει κάνε και πίλινγκ πριν αν δεις διάφορα

σουπερ πιλνγ σε ένα πιάτο αλάτι και αφρόλουτρο τρίψου και έτοιμη

:tongue::tongue:

Οι ζουζουνες της παρέας οργιάσανε διαβάζω! Θα το ευχαριστήθηκαν μωρέ, και τα "ατυχήματα" είναι κι αυτά στο πρόγραμμα όταν μαζεύονται τα παιδάκια μας!

Άντε καλή ξεκουραση Φιλάκι γιατί αν μείνεις κι εσύ λίγο ακόμα, δε σε βλέπω να ξεκουράζεσαι κι εσύ! Αλήθεια πώς το καταφέρνετε βρε παιδί μου να την μετακινείται χωρίς να παίρνει χαμπάρι? Εμένα ακομα και η μικρή ξαγρυπνάει στη μετακίνηση κι ο Γιώργος από βρέφος αν τον σκουντούσες τέλος ξύπνησε, πήρε από τη μαμά φαίνεται γιατί ο μπαμπάς δεν καταλαβαίνει τίποτα στον ύπνο του!

Πάω να πάρω τη μπουμπού για μαμ και τα ξαναλέμε θηλάζοντας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μονολογουσε ο αντρας μου Μαρια πριν λίγο που ηταν με σκουφους και χοντρα ρουχα στη Ν. Αφρικη αλλα αν δω εγω στην οθονη πρασινο φοντο κτ παθαινω και δεν πολυεδωσα σημασια...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Και το γαλατάκι σου είναι τόσο θρεπτικό για τον Λευτεράκη? Δεν γνωρίζω, απλά αναρωτιέμαι.
Το γάλα της μαμαλευτερακι είναι ότι πιο θρεπτικό υπάρχει για τον Λευτεράκη της! Παραγεται από τη μαμαλευτερακι και προσαρμόζεται ακριβώς στις ανάγκες του Λευτεράκη και μόλις χτες διάβαζα ότι το γάλα του μακροχρόνιου θηλασμού προσφέρει συμπυκνωμένη ενέργεια, σταθερή ποσότητα αντισωμάτων, περισσότερη καζείνη για να δημιουργεί αίσθημα κορεσμού στο παιδί, μεγάλες ποσότητες σε βιταμίνες όπως η βιταμίνη C και η Β12, όπως και πολύτιμους αυξητικούς παράγοντες για τον εγκέφαλο, όπως η χοληστερόλη και η σεροτονίνη που λείπουν ή βρίσκονται σε ελάχιστα ποσά στα γάλατα του εμπορίου.Το γάλα του μακροχρόνιου θηλασμού προσφέρει συμπυκνωμένη ενέργεια, σταθερή ποσότητα αντισωμάτων, περισσότερη καζείνη για να δημιουργεί αίσθημα κορεσμού στο παιδί, μεγάλες ποσότητες σε βιταμίνες όπως η βιταμίνη C και η Β12, όπως και πολύτιμους αυξητικούς παράγοντες για τον εγκέφαλο, όπως η χοληστερόλη και η σεροτονίνη που λείπουν ή βρίσκονται σε ελάχιστα ποσά στα γάλατα του εμπορίου.

maeleni μου, με λίγα λόγια ένα γάλα του εμπορίου δεν παίζει να είναι καλύτερο από το μητρικό. Φιλάκια!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Το γάλα της μαμαλευτερακι είναι ότι πιο θρεπτικό υπάρχει για τον Λευτεράκη της! Παραγεται από τη μαμαλευτερακι και προσαρμόζεται ακριβώς στις ανάγκες του Λευτεράκη και μόλις χτες διάβαζα ότι το γάλα του μακροχρόνιου θηλασμού προσφέρει συμπυκνωμένη ενέργεια, σταθερή ποσότητα αντισωμάτων, περισσότερη καζείνη για να δημιουργεί αίσθημα κορεσμού στο παιδί, μεγάλες ποσότητες σε βιταμίνες όπως η βιταμίνη C και η Β12, όπως και πολύτιμους αυξητικούς παράγοντες για τον εγκέφαλο, όπως η χοληστερόλη και η σεροτονίνη που λείπουν ή βρίσκονται σε ελάχιστα ποσά στα γάλατα του εμπορίου.Το γάλα του μακροχρόνιου θηλασμού προσφέρει συμπυκνωμένη ενέργεια, σταθερή ποσότητα αντισωμάτων, περισσότερη καζείνη για να δημιουργεί αίσθημα κορεσμού στο παιδί, μεγάλες ποσότητες σε βιταμίνες όπως η βιταμίνη C και η Β12, όπως και πολύτιμους αυξητικούς παράγοντες για τον εγκέφαλο, όπως η χοληστερόλη και η σεροτονίνη που λείπουν ή βρίσκονται σε ελάχιστα ποσά στα γάλατα του εμπορίου.

maeleni μου, με λίγα λόγια ένα γάλα του εμπορίου δεν παίζει να είναι καλύτερο από το μητρικό. Φιλάκια![/QU

OTE] Θενκς δεν είχα δυνάμεις και μυαλό να γράψω όλα αυτά φιλιααααααααα μουτσσσσσσσσσσσσσς

maeleni μου, με λίγα λόγια ένα γάλα του εμπορίου δεν παίζει να είναι καλύτερο από το μητρικό. Φιλάκια!

Κατάλαβες τώρα?

Κι εγώ όταν παίρνω τσιγάρα, διαβάζω πάνω στο πακέτο τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που μου προσφέρει! Χα!Χα!Χα!

mrdIp3.png

Δεν είναι για να το πιείς αυτό Πετρούλα μου. Για γαργάρες είναι!!!!

Ούτε για γαργάρες καλέ στην μύτη το βάζουμε το τζαλανετι γαργάρες θέλει ποιο δυνατό μίγμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...