Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατί, το παιδάκι της δεν το σηκώνει? Η΄το καρπούζι είναι πιο βαρύ απ΄το παιδί της?

Κι εγώ στη εγκυμοσύνη μου σήκωνα κανονικότατα τα πάντα! Μέχρι και ξύλα για το τζάκι κουβαλούσα!

Αυτο της ειπα Μαρια μου, οτι αυτα που μπορει να αποφευγει καλό ειναι να τα αποφευγει..Το καρπουζι δεν ειναι παιδι

Κι οδικος μου 15 κιλα ειναι και μια χαρα τον σηκώνω γιατι πρεπει να τον περιποιηθω και να τον πάρω και αγκαλια..Καρπουζι ομως δεν θα σηκωνα κι ας ειναι πιο ελαφρυ..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ηλιανα οπως το περιγραφεις ακουγεται για νευροπονος και πραγματι συμβαινει στις εγκυες απο τις αποτομες κινησεις..Να επικοινωνησεις με τον ντοκτορ όμως...

Α εστί πιστεύω και εγώ από την απότομη κίνηση είναι θα μιλήσω αύριο πρωί πρωί με Χριστίνα

και πήγαινε λούσε το μαλλί δεν σε σώζει τίποτε θα δροσιστείς κιόλας και θα είσαι και αφράτη

:tongue::tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκια... δεν έχω διαβάσει ΤΙ ΠΟ ΤΑ... Εύχομαι να είστε όλες καλά. Κουρασμένη πάλι, τρέχω για υπνάκο. Η Ναταλία στο κρεβάτι της, αλλά δεν το ξέρει, το βράδυ κοιμάται στο δικό μας το πρωί ξυπνάει πάλι στο δικό μας.

Σήμερα ήρθαν σπίτι μου οι λαζαρένιες και το Κατερινάκι μας με την κορούλα της. Χαμός έγινε... πολύ τέρατα τα κορίτσια μας, μάλλον η λαζαρένια μια χαρά κοριτσάκι ήταν που κι αυτή στο τέλος ξεμυαλίστηκε από τις άλλες δυο... Από όλα είχαμε... ξύλο-δαγκώματα...!!!-διεκδίκιση παιχνιδιών-παίξαν με τα νερά-έγιναν λούτσα προσφερόταν κι ο καιρός αλλά είχαμε πολλές τούμπες και κλάματα... η δικιά μου στο τέλος άνοιξε και τη μύτη της... Καλέ αυτές ξεσάλωσαν σας λέω. Είχαμε και πολύ χορό, βάλαμε mazoo και ζουζούνια κι έπεσε πολύ χορός.

Αύριο παίζει κι η Εθνική μας, άντε να κερδίσουμε...

Κορίτσια διαβάζω ότι ανησυχείτε για οικονομική κρίση... μην ανησυχείτε... υγεία να υπάρχει και τίποτα άλλο... ξέρω και κάποιους που λένε ας είχα την υγειά μου κι ας γυρίσουν οι δραχμές. Τουλάχιστον να ζω. Σας μαύρισα την ψυχή;... Εγώ έτσι το βλέπω. Δεν με απασχολεί καθόλου το ζήτημα, πείτε με αδιάφορη. Βέβαια μιλώ εκ του ασφαλούς, αν πτωχεύσουμε μια χαρά θα είμαι γιατί εγώ χρωστάω και θα παραγραφούν τα χρέη!!!! Χαχαχαχα!!!

Σας φιλώ γλυκά κορίτσια μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ηλιάνα μου δεν παίζουν καλή μου με αυτά τα πράγματα.

Να πω και κάτι χωρίς να φανώ κακιά? Μήπως επειδή είναι αρκετά προχωρημένη η εγκυμοσύνη σου πρέπει να κόψεις το θηλασμό??? Λέω τώρα εγώ μήπως?

Το μωράκι σου παίρνει όλα τα συστατικά που του χρειάζονται άραγε? Και το γαλατάκι σου είναι τόσο θρεπτικό για τον Λευτεράκη? Δεν γνωρίζω, απλά αναρωτιέμαι.

Οσο για το καρπούζι και τις απότομες κινήσεις, καλά θα κανεις να προσέχεις δυο και τρεις φορές.

Ρωτάω με όλο το ενδιαφέρον μου και την εκτίμηση που έχω στο άτομό σου.

Δεν σε κρίνω, το καταλαβαίνεις.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κι εγώ νομίζω ότι αν προσέχεις πώς σηκώνεις το κάθε τι, ο.κ. χωρίς υπερβολές, δεν έχεις θέμα! Όντως πόσο να ζυγίζει το καρπούζι?

10 κιλά δεν ήταν βαρύ απλά τραβολογούσα και τον μικρό και το ποδήλατο του ένα χάος

Ασε μαλλι δεν κανω τωρα, βαριεμαι..Μονο ντουζ θα κανω και το μαλλι αυριο απο το χερι της ειδικου..

Βαρβατο το καρπουζι Ηλιανα!!!!Τουλαχιστον αξιζε τον κοπο ή ηταν μαπα???χαχα

Ηλιάνα μου δεν παίζουν καλή μου με αυτά τα πράγματα.

Να πω και κάτι χωρίς να φανώ κακιά? Μήπως επειδή είναι αρκετά προχωρημένη η εγκυμοσύνη σου πρέπει να κόψεις το θηλασμό??? Λέω τώρα εγώ μήπως?

Το μωράκι σου παίρνει όλα τα συστατικά που του χρειάζονται άραγε? Και το γαλατάκι σου είναι τόσο θρεπτικό για τον Λευτεράκη? Δεν γνωρίζω, απλά αναρωτιέμαι.

Οσο για το καρπούζι και τις απότομες κινήσεις, καλά θα κανεις να προσέχεις δυο και τρεις φορές.

Ρωτάω με όλο το ενδιαφέρον μου και την εκτίμηση που έχω στο άτομό σου.

Δεν σε κρίνω, το καταλαβαίνεις.

αχ ας πούμε κάτι άλλο τέτοια ώρα θα σου εξηγήσω για τον θηλασμό στην διάρκεια εγκυμοσύνης

ας χαλαρώσουμε λίγο ευχαριστώ για το ενδιαφέρων

Ασε μαλλι δεν κανω τωρα, βαριεμαι..Μονο ντουζ θα κανω και το μαλλι αυριο απο το χερι της ειδικου..

Βαρβατο το καρπουζι Ηλιανα!!!!Τουλαχιστον αξιζε τον κοπο ή ηταν μαπα???χαχα

καλέ λούσου να δροσιστείς δυο λεπτά θα κάνεις εγώ τα λούζω πατ κιουτ

μιαμ μιαμ μιαμ μια χαρα μοθρλια καοοοοοοοο λεει ο μικροσ καοοοοοοοοοοο

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια το παιδί για να το σηκώσεις σε βοηθάει κιόλας. Το καρπούζι θέλει και ένα βαθύ καθισματάκι για να το πιάσεις και να το σηκώσεις, αλλά και παιδί και ποδήλατο και καρπούζι!!!!

Οκ μετά είδα το μήνυμα σου Ηλιάνα.

Ας πιάσουμε το τσαγάκι μας εκεί που το αφήσαμε. Στην υγειά μας κορίτσια και τη δροσιά του να έχουμε ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Εσυ κυρια μου πατ κιουτ αλλα το χερι ειναι επαγγελματικό..Το δικο μου ας μη πω τι ειναι....

Κοτσιδουλα θα τα πιασω ωραια και καλή και αντι να παιδευομαι να το στεγνωσω με φυσουνες κ.α θα βαλω τις κρεμες μου και εγω και θα αρωματιστω χαχα..ετσι δεν κανεις και εσυ????Αμ πώς!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...