Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με γεύση ροδάκινο είναι σαν να το ήξερες!!!! Αντε στην υγειά μας!

Μα αν δεν ταιριάζαμε θα συμπεθεριάζαμε αλήθεια ποια μάρκα πίνεις εσύ ?

εγω σημερα πηρα ενα απο τα ντια 50 λεπτα 1 λιτρο και ειναι σουπερ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινα μονο η μΑρια θα κατσει στο σκαμνί, η Ηλιανα θα μπει στο σκαμνι...'

Ετσι δεν εγραψες καλέ???Να δω πως θα χωρεσει..εκανε και μια χοντραδα σημερα!!!!

Πες τα και εδω να στα ψαλουν λιγο Ηλιανα...που πήγε και σηκωσε ενα καρπουζι και εχει ενοχλήσεις τωρα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κάνε στην άκρη Μαρία να καθίσει και η Ηλιάννα στο σκαμνί!!!

Εγώ γαλατάκι κρύο πίνω και πολύ το ευχαριστιέμαι! Είπαμε κολλημένη με τα γαλακτοκομικά (και ξενέρωτη αφού σπάνια πίνω ποτάκι!)

εκατσααααααααααααααα

Εγώ ανοίγω της μπυρες πινω μια γούλια και μετά της κρατώ για λούσιμο μην πάνε και χαμένες χιχιχι

Μόλις έρθει ο άντρας μου γιατί εγώ μονό για μόδα μαλια και νύχια μπορώ να μιλήσω

Και φυσικά για θηλασμό

Εγώ ούτε και για αυτά! Παντελώς άσχετη! Αν όλα τα κομμωτήρια είχα πελάτισσες σαν κι εμένα, θα είχαν πεινάσει!

Για καμμιά μπάλα άμα θες...

mrdIp3.png

Μα αν δεν ταιριάζαμε θα συμπεθεριάζαμε αλήθεια ποια μάρκα πίνεις εσύ ?

εγω σημερα πηρα ενα απο τα ντια 50 λεπτα 1 λιτρο και ειναι σουπερ

Εχμ τη γνωστή μάρκα, ας μην της κάνουμε και τσάμπα διαφήμιση! Ωραίο κρύο κρύο τώρα....θα πιω όλο το λίτρο σε λίγο χαχαχα!!!

Dia 'εχουμε ένα εδώ κοντά. Θα πάω αύριο να πάρω να δοκιμάσω στο γραφείο.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Μαρινα μονο η μΑρια θα κατσει στο σκαμνί, η Ηλιανα θα μπει στο σκαμνι...'

Ετσι δεν εγραψες καλέ???Να δω πως θα χωρεσει..εκανε και μια χοντραδα σημερα!!!!

Πες τα και εδω να στα ψαλουν λιγο Ηλιανα...που πήγε και σηκωσε ενα καρπουζι και εχει ενοχλήσεις τωρα...

Πετρούλα, εσύ δεν θα πήγαινες για μπάνιο?

Εγώ στην Ηλιάνα δεν θα ψάλω τίποτα!

mrdIp3.png

Εχμ τη γνωστή μάρκα, ας μην της κάνουμε και τσάμπα διαφήμιση! Ωραίο κρύο κρύο τώρα....θα πιω όλο το λίτρο σε λίγο χαχαχα!!!

Dia 'εχουμε ένα εδώ κοντά. Θα πάω αύριο να πάρω να δοκιμάσω στο γραφείο.

Είναι καλό για τα 50 λεπτά του πάντως δεν είχε από το καλό και πήρα αυτό σήμερα νοστιμούλη είναι

πετρουλα Καλέ θα μπω στο σκαμνί :confused:

τη με κοροϊδεύεις εσύ ?

εεε?

άντε τώρα ..

εδώ χωριό λέμε

καλέ τη μας κολλάς?

Α θα της τα ψάλω εγώ τότε!

Βρε Ηλιάνα μου τι διαβάζω???? Εγκυος γυναίκα? Δεν φτάνουν όλες οι άλλες δουλειές που κάνεις σηκώνεις και βάρη???? Επειδή δεν έχεις κοιλιά ξεχνάς ότι είσαι έγκυος! Πρόσεχε καλή μου.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Βρε Ηλιανα πλάκα πλάκα πες μου με πμ ποιο ειναι το χωριο σου..προχτες βρεθηκα στο γαμο με μια φιλη μου που πρεπει να ειναικαι συγχωριανη σου και τη ρωτησα για σενα αλλα δεν ηταν και πολύ σιγουρη....

Μ'αρεσει ετσι οπως τα γραφεις και σε πειραζω..αλλα αν σε ενοχλει το κοβω μαχαίρι!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Αχ δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρο απλά νιώθω εστί από χτες βραδύ σηκώθηκα απότομα από το κρεβάτι με νευρά για να βάλω των μικρό για ύπνο που έκοβε γύρες στης 2 .3 τη νύχτα και από τότε με ενοχλεί και τώρα ποιο πολύ που θήλασα κιόλας αυριο θα μιλήσω με ντοκτορ πετρούλα ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων άντε πήγαινε για νανι τώρα

Α θα της τα ψάλω εγώ τότε!

Βρε Ηλιάνα μου τι διαβάζω???? Εγκυος γυναίκα? Δεν φτάνουν όλες οι άλλες δουλειές που κάνεις σηκώνεις και βάρη???? Επειδή δεν έχεις κοιλιά ξεχνάς ότι είσαι έγκυος! Πρόσεχε καλή μου.

Γιατί, το παιδάκι της δεν το σηκώνει? Η΄το καρπούζι είναι πιο βαρύ απ΄το παιδί της?

Κι εγώ στη εγκυμοσύνη μου σήκωνα κανονικότατα τα πάντα! Μέχρι και ξύλα για το τζάκι κουβαλούσα!

mrdIp3.png

Βρε Ηλιανα πλάκα πλάκα πες μου με πμ ποιο ειναι το χωριο σου..προχτες βρεθηκα στο γαμο με μια φιλη μου που πρεπει να ειναικαι συγχωριανη σου και τη ρωτησα για σενα αλλα δεν ηταν και πολύ σιγουρη....

Μ'αρεσει ετσι οπως τα γραφεις και σε πειραζω..αλλα αν σε ενοχλει το κοβω μαχαίρι!!!

ΜΙ ΔΛΕΒΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

δεν παρεξηγούμε καθόλου

αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το λάβαινες το μήνυμα να είσαι σίγουρη

δεν χαρίζω καστανά σε οποίον δεν γουστάρω

αν με ήξερε θα με ήξερε Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ δεν ξεχνιέμαι να είσαι σίγουρη είμαι ΕΚΘΑΜΒΟΤΙΚΙΑ ΙΓΩ ΧΙΧΙΧΙ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...