Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οριστε το πρωτο δωρο του Λευτερακη στον μπέμπη!!!!Τι αλλο θες, τα αγορια σου δουλευουν για σας!!!χαχα

Καλά όταν θα έρθει η ώρα να φορεία 5 νούμερο ποιος ξέρει αν του ταιριάζουν και δεν έχει ερεθισμό στης μπεμπιλινο ο μπέμπης ?

με βλέπω να της χαρίζω στο φόρουμ ιχιχιχ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!

Ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας και που με θυμηθηκατε! Να'στε καλα!!! Αχ γερασα, τα 31 εφτασα! Πολυ μου κακοφαινεται! Αυριο εχει γενεθλια και το παληκαρι μου, και ειμαι αρκετα συγκινημενη... Αν δεν ειχα και τον απολυτο χαμο στη δουλεια, θα το ειχα νιωσει πολυ περισσοτερο...

Εχω να σας πω κι ενα νεο... ΟΧΙ δεν ειμαι εγκυος... Απλα αλλαζω τμημα και θεση στη δουλεια (πραγμα το οποιο εμαθα την προηγουμενη Πεμπτη, και την επομενη περασα επιτυχως το αναλογο ιντερβιου), οποτε αυτος ειναι και ο λογος που σας εχασα... Μεχρι να προσαρμοστω στην καινουρια μου θεση (ευχηθειτε μου να τα παω καλα γιατι το κυνηγουσα καιρο), ο ελευθερος χρονος μου στο γραφειο θα ειναι ελαχιστος! Καλα για το σπιτι να μη σας πω γιατι αργω ακομα περισσοτερο να αργησω... Με αυτες τις εξελιξεις, η επομενη εγκυμοσυνη πηρε οριστικη παραταση για το 2012 στην καλυτερη... Θα ηταν τουλαχιστον γελοιο, να μην πω απαραδεκτο εκ μερους μου να μεινω εγκυος πανω που αλλαξα αντικειμενο και που καποιοι ανθρωποι με εμπιστευτηκαν...

Αυτα, δε σας ξεχναω! Πολλα φιλια!!!:D

t7fQp3.png

Αναστασάκι μου χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις και να μικροδείχνεις πάντα! Συγχαρητήρια για τη νέα θέση, καλή αρχή! Για το γιόκα αύριο ευχές!

Τελικά βρεθήκαμε με την Κωνκωνοοικογένεια και ήταν ωραία γιατίπα έτρεξαν τα ιδιά δροσιστήκαμε κι εμείς και το καλύτερο τα τσιροπούλια μας όλο και κάτι τσιμπούσαν να φάνε βλέποντας ο ένας τον άλλο! Την άλλη φορά θα πάρουμε και ταπεράκι μαζί!:-D Να το ξανακάνουμε έχει πολύ δροσιά γύρω από το σιντριβάνι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά βρεθήκαμε με την Κωνκωνοοικογένεια και ήταν ωραία γιατίπα έτρεξαν τα ιδιά δροσιστήκαμε κι εμείς και το καλύτερο τα τσιροπούλια μας όλο και κάτι τσιμπούσαν να φάνε βλέποντας ο ένας τον άλλο! Την άλλη φορά θα πάρουμε και ταπεράκι μαζί!:-D Να το ξανακάνουμε έχει πολύ δροσιά γύρω από το σιντριβάνι!

Μαρινάκι, την επόμενη φορά θα έρθω κι εγώ (που σήμερα δυστυχώς δεν τα κατάφερα) και μην σε νοιάζει τίποτα! Θα είναι εκεί η Σοφία, όχι απλά να τα παρασύρει, αλλά και να τα ταϊζει! Θα τους μπουκώνει και τους δύο με το γνωστό της "δημοκρατικό" τρόπο: "Δεν σηκώνω αντίρρηση! Φάε!"

mrdIp3.png

Μαρινάκι, την επόμενη φορά θα έρθω κι εγώ (που σήμερα δυστυχώς δεν τα κατάφερα) και μην σε νοιάζει τίποτα! Θα είναι εκεί η Σοφία, όχι απλά να τα παρασύρει, αλλά και να τα ταϊζει! Θα τους μπουκώνει και τους δύο με το γνωστό της "δημοκρατικό" τρόπο: "Δεν σηκώνω αντίρρηση! Φάε!"

Αυτά είναι Μαράκι!!! Να πάρω τίποτα παχυντικό μαζί τότε!:mrgreen: Το μήνυμα που μου έλεγες να σε κατατοπίσω το είδα πολύυυ αργά! Σου στέλνω π.μ. για να συνενοηθούμε καλύτερα την επόμενη φορά! Πάντως θα πηγαίνουμε πολύ συχνά γιατί βολεύει πολύ και κυρίως έχει δροσιά, οπότε αν τύχει και πάτε κι εσείς στέλε μου μηνυματάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Νατασα και πάλι να τα εκατοστησεις και συγχαρητηρια για τη νεα θεση και τα νεα καθηκοντα!!!Καλοριζικη και εις ανωτερα!!!!

Μαρινα και κωνκων μια χαρα ηταν το απογευματακι σας!!!Και εις αλλα με υγεια...

Εγω εχω μπει στον πυρετο των προετοιμασιών για το παρτυ μας για την επόμενη ΠΑρασκευη τελικά..ειμαι στη φαση της προσκλησης την οποία και ετοιμαζω και αποφασισαμε -αν και με περιορισμενο υλικο- να τιμησουμε τον Γκαρη (Eeyore) μιας και το τελευταιο εξαμηνο ειναι ο κολλητος του και βλεποντας τον σε τουρτα ειμαι σιγουρη πως θα ενθουσιαστει...

Πριν λίγο εφυγαν τα πεθερικα μου που ηρθαν για να δουν τον μικρο και κατσαμε να τσιμπησουμε και κατι..

Παω για μπανακι και ελπίζω να τα πουμε αυριο μεσημερακι..απο τη δουλεια δεν νομιζω να σας προλάβω..

Καλο βραδυ!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλό βράδυ Πετρούλα μου και με το καλό οι προετοιμασίες για το πάρτυ σας! Θα τον χαρεί πιστεύω το Γκάρυ!

Εμείς τελικά στα γενέθλια του μικρού θα έχουμε ήδη φύγει για Γιάννενα οπότε θα κάνουμε εκεί κάτι αλλά μάλλον σε παιδότοπο γιατί δεν είμαστε για πολλά-πολλά αφού το σπίτι δεν είναι έτοιμο για κάτι τέτοιο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αυτά είναι Μαράκι!!! Να πάρω τίποτα παχυντικό μαζί τότε!:mrgreen:

Ότι θες, αρκεί να είναι αλμυρό και όχι γλυκό! Μακαρόνια, τραχανά, πατάτες, ρύζι, μπιφτεκάκια, μπριζόλες... Τα γλυκά όμως, είναι κακά και δεν τα τρώμε!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Νατασα και πάλι να τα εκατοστησεις και συγχαρητηρια για τη νεα θεση και τα νεα καθηκοντα!!!Καλοριζικη και εις ανωτερα!!!!

Μαρινα και κωνκων μια χαρα ηταν το απογευματακι σας!!!Και εις αλλα με υγεια...

Εγω εχω μπει στον πυρετο των προετοιμασιών για το παρτυ μας για την επόμενη ΠΑρασκευη τελικά..ειμαι στη φαση της προσκλησης την οποία και ετοιμαζω και αποφασισαμε -αν και με περιορισμενο υλικο- να τιμησουμε τον Γκαρη (Eeyore) μιας και το τελευταιο εξαμηνο ειναι ο κολλητος του και βλεποντας τον σε τουρτα ειμαι σιγουρη πως θα ενθουσιαστει...

Πριν λίγο εφυγαν τα πεθερικα μου που ηρθαν για να δουν τον μικρο και κατσαμε να τσιμπησουμε και κατι..

Παω για μπανακι και ελπίζω να τα πουμε αυριο μεσημερακι..απο τη δουλεια δεν νομιζω να σας προλάβω..

Καλο βραδυ!!

Καλό σου βράδυ Πετρούλα!

Αλήθεια, τι είναι ο Γκάρης?

mrdIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια…ζεσταίνετε???

Η Νατάσα μας έχει γενέθλια…. Χρόνια σου πολλά κούκλα μου ότι επιθυμείς και να είσαι πάντα ευτυχισμένη και συγχαρητήρια για την καινούργια θέση

Κική και πανμαρ σας βρίσκω πολύ χαλαρές με την ζεστη:) και να πω την αλήθεια αυτό το ζηλεύω, εγώ αντιθέτος όσο μου αρέσει η ζεστη όταν είμαι στην θάλασσα διακοπές τόσο δεν το αντέχω όταν είμαι στην πόλη

Ελένη μαελενη μου ναι ζεσταίνομαι παρα πολυ και έχω 2 κλιματιστικά που δουλεύουν από χτες

Πετρούλα μου σε καταλαβαίνω με την σαύρα…τα ζω σχεδόν καθημερινά στην Χαλκιδική το καλοκαίρι, και τώρα που θα πάω όλο με την παντόφλα και από πίσω τους θα είμαι. Όσο για τα κακιά του Ανάσταση έπεσα κάτω από το γέλιο με την περιγραφή σου

Ναι Κική μου επέστρεψε ο σύζυγος την Κυριακή με μια βαλιτσαγεματο δώρα για όλους μας, με εξέπληξε που είχε και αρίστη επιλογή στα δώρα της Φωτεινής όπως και για το μωράκι μας το καινούργιο, άσε από κολόνιες εγώ προσωπικά έχω καλυφτεί για 3-4 χρόνια, μια τον είπα 5 μου έφερε

Κάθομαι και βλέπω καλλιστεία αν και δεν μου αρέσουν και πολύ ειδικά με την άνοστη την Καγια παρουσιάστρια. Στην κριτική επιτροπή είναι ο ελληνοαυστραλος ηθοποιος Nικ Γιαννόπουλος, ήμασταν συμμαθητές στο δημοτικό και γυμνάσιο αν και ένα χρόνο μικρότερος κάναμε λίγο παρέα και είναι παιδί με πολύ χιούμορ και καλοσυνη

Βρε Πανμαρ τι ερωτήσεις είναι αυτές! Τσ, τσ,τσ! Ούτε τον κολλητό του Γουίνι δεν ξέρεις? Και μη μου πεις ότι δεν ξέρεις και το Γουίνι!

Αλμυρά θα έχουμε τα γλυκά κι εμείς δεν τα τιμάμε ιδιαίτερα και τα αποφεύγουμε όσο γίνεται! Χμμμ καμιά μπριζολίτσα αν τσάκιζαν δε θα ήταν και άσχημα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κορίτσια…ζεσταίνετε???

Η Νατάσα μας έχει γενέθλια…. Χρόνια σου πολλά κούκλα μου ότι επιθυμείς και να είσαι πάντα ευτυχισμένη και συγχαρητήρια για την καινούργια θέση

Κική και πανμαρ σας βρίσκω πολύ χαλαρές με την ζεστη:) και να πω την αλήθεια αυτό το ζηλεύω, εγώ αντιθέτος όσο μου αρέσει η ζεστη όταν είμαι στην θάλασσα διακοπές τόσο δεν το αντέχω όταν είμαι στην πόλη

Ελένη μαελενη μου ναι ζεσταίνομαι παρα πολυ και έχω 2 κλιματιστικά που δουλεύουν από χτες

Πετρούλα μου σε καταλαβαίνω με την σαύρα…τα ζω σχεδόν καθημερινά στην Χαλκιδική το καλοκαίρι, και τώρα που θα πάω όλο με την παντόφλα και από πίσω τους θα είμαι. Όσο για τα κακιά του Ανάσταση έπεσα κάτω από το γέλιο με την περιγραφή σου

Ναι Κική μου επέστρεψε ο σύζυγος την Κυριακή με μια βαλιτσαγεματο δώρα για όλους μας, με εξέπληξε που είχε και αρίστη επιλογή στα δώρα της Φωτεινής όπως και για το μωράκι μας το καινούργιο, άσε από κολόνιες εγώ προσωπικά έχω καλυφτεί για 3-4 χρόνια, μια τον είπα 5 μου έφερε

Κάθομαι και βλέπω καλλιστεία αν και δεν μου αρέσουν και πολύ ειδικά με την άνοστη την Καγια παρουσιάστρια. Στην κριτική επιτροπή είναι ο ελληνοαυστραλος ηθοποιος Nικ Γιαννόπουλος, ήμασταν συμμαθητές στο δημοτικό και γυμνάσιο αν και ένα χρόνο μικρότερος κάναμε λίγο παρέα και είναι παιδί με πολύ χιούμορ και καλοσυνη

Καλησπέρα κα Φωτεινή!

Τώρα έχει και δροσούλα...

Εξαιρετικός ο σύζυγος!!!

Όσο για τα καλλιστεία, τι τα θέλετε? Δείτε λίγο μουντιάλ που έχει και ενδιαφέρον!!!

mrdIp3.png

Ελα ρε Φωτεινη..αν δεν με προλάβει ο Μορφεας θα ριξω και εγω μια ματια να δω τον διασημο φίλο σου!!!Μπραβο στον συζυγο!!Σαν τον Αη Βασίλη ηρθε..μαλλον σας πεθυμησε πολύ!!!

Βρε Μαρία γιατι σε βρισκω αδιαβαστη????

Απο την παρεα του Winnie ειναι ο Εeyore (εμεις τον λέμε Γκαρη)

eeyorez.th.jpg[/img]

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...