Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και μια και μου δίνεις την ευκαιρία να το αναφέρω κι εδώ πως είναι ευπρόσδεκτη όποια μανούλα μπορεί να έρθει :) και αν κάποια χρειάζεται παραπάνω λεπτομέρειες ας μη διστάσει να με ρωτήσει, εννοώ για ώρα και μέρος.

Ελένηηη... Θα πεταχτούμε εμείς! Δεν είναι μακρυά! Μόνο 500χλμ! Παρασκευή απόγευμα είπαμε? Χα!Χα!Χα! Ευχαριστούμε πάντως για την πρόσκληση!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοπόν οπως σας ειπα μια διαφορετικη μερα απο τις υπόλοιπες

Το πρωί σηκώθηκε και ο Αναστασης απο τις 7 μαζι μου και λέω "ωραια θα τον περιποιηθω και θα τον στειλω στον μπαμπα του να χουζουρεψουν μαζι"

Κατεβαινουμε κατω κανουμε τσισα και κακα (εις διπλουν) και μεχρι να του ετοιμασω το γαλα φευγει στον μπαμπα του....τον ακουγα λοιπόν που του φωναζε μπαμπα "κακα Ναναθης!!!Μπαμπα ειπα κακα!!!!" Εκεινος τπτ, εγω γελουσα, λέω κοιτα που προσπαθει το παιδι να του πει οτι εκανε τα κακα και εκεινος περα βρεχει....σε καποια φαση ακουω "Εχ@#$$ς μωρε Ανασταση?????!!!!" ανεβαινω και τι να δω....μια κουραδιτθα και παντου κουραδοπατημασιτσες..ξεκιναω να καθαρισω και να σφουγγαρισω ενω εκεινος βρισκει το απιονισμενο νερο και το ριχνει ολο κατω για να καθαρισει (και καλά) πριν προλάβω να αντιδρασω..Λέω δεν θα φωναξω..ειναι ηδη 7.45, τελειωνω με ολα αυτα και κατεβαινω να ανοιξω παραθυρα να αεριστει το σπίτι και βλέπω να πεταγεται μια σαυρα μεσα απο την κουρτινα..κοκαλο!!!!Φωναζω τον αντρα μου ο οποίος μεχρι να πλύνει δοντια και τα σχετικα κατεβηκε μετα απο 5 λεπτα..εγω καραδοκουσα μη φυγει η σαυρα..χαχα

Τον αφηνω με τη φιλεναδα και πάω να ετοιμαστω και ακουω τωρα..μπαμ, μπουμ, να τραβαει καναπέδες, σκοτωμος γινοταν...Εφυγε μου λέει...:evil::evil:

Ανεβαζω decibel εγω..με τα πολλά τη βρηκε και μεχρι τις 8.30 που εφυγα βροντιοταν με τη σαυρα..Φευγοντας του λέω "κοιτα μη δε σκοτωσεις τη λερναια υδρα, σε εφαγα!!!!!" χαχα

Μετα με πήρε τηλέφωνο περιχαρης να μου πει οτι την σκοτωσε...χαχαχαχα

ΕΛΕΟΣ!!!!!Μα ποιος νομισε οτι ηταν ο Ηρακλης???????

Στη δουλεια παρα τον τόοοσο φορτο μπορω να πώ οτι δεν κοιτουσα συνεχεια το ρολόι οπως αλλες φορες...Δεν καταλαβα και τη ζεστη με το air condition και ηταν ενα διαλειμμα..Αυριο πάλι κανονικα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σου Κίκο με τα καλύτερα μηνύματα!

Γεια σου και εσένα Ελένη!

Ρε κορίτσια, όσο ζέστη κι αν έχει, δεν μπορώ το κλιματιστικό με τίποτα! Ούτε στο αυτοκίνητο δεν το βάζω!

Βέβαια, εγώ έχω και μια ανωμαλία. Μ'αρέσει φοβερά η ζέστη που έχει το αυτοκίνητο με το που μπαίνω μέσα...!!!

Α καλά!!!!!

Κι εμένα μ' αρέσει η ζέστη, αλλά εδώ μιλάμε για αφόρητη κατάσταση. Σκέψου για μια τζαμαρία πέρα ως πέρα να τη χτυπάει από το πρωί ο ήλιος!!!! Εχω βράσει, αλλιώς δεν θα έμπαινα στον κόπο να το ανάψω. Στο σπίτι το αποφεύγω και στο αυτοκίνητο μόνο όταν έχω και τον μικρό το ανάβω γιατί ιδρώνει πάρα πολύ.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Ελένηηη... Θα πεταχτούμε εμείς! Δεν είναι μακρυά! Μόνο 500χλμ! Παρασκευή απόγευμα είπαμε? Χα!Χα!Χα! Ευχαριστούμε πάντως για την πρόσκληση!

Αλήθεια λες? Να σου πω λεπτομέρειες????

Γιατί εμείς Σάββατο θα πεταχτούμε στη Λαμία και θα επιστρέψουμε αυθημερόν!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

και εμένα μου αρέσει ΠανΜαρ η ζέστη, τρελαίνομαι για το καλοκαίρι αλλά όταν το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ να σου πω την αλήθεια το δέχομαι ανετότατα το κλιματιστικό , είναι όμως σε άλλο δωμάτιο και ίσα που δροσίζει την κρεβατοκάμαρα.

Καλά κάνεις Μαελένη και τα κάνεις εκτός γιατί και εγώ τον ίδιο προβληματισμό είχα επειδή δεν έχουμε μεγάλα μπαλκόνια αλλά τώρα που αποφάσισα να τα κάνω στην αυλή σκέφτομαι τα μεζεκλίκια και το ποιος κάθεται να τα φτιάξει και με πιάνει πανικός. Θα δούμε όμως , μέχρι τότε έχουμε καιρό.

Καιγόμαστεεεεεε καλησπέρα πολύ ζεστή σήμερα δεν άντεξα έβαλα και εγώ τα ποδαράκια στην πισινά με βλέπω ως τέλος καλοκαιριού να μπαίνω ολόκληρη μέσα:tongue::tongue::tongue::tongue:

σήμερα ήταν να έρθει ο μάστορας να βάψει τις πόρτες και το ξέχασε :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

θα έρθει αύριο τέλος πάντων

αύριο αύριο .....

μια μέρα θα κάνει και μετά μας μένη η κουζίνα

gioypiiiiiiiiii τελειώνουμε σιγά σιγά

καλά έπλυνα τα μπροστά πατζούρια και άλλαξαν χρώμα :shock::shock::shock:

τα βγάλαμε και τα έστρωσα με χλωρίνη και το λάστιχο

λαμπίρισαν... ntigk ntigk

αφού αναρωτιόμασταν με τον άντρα μπεζ δεν ήταν?

μάλλον άσπρα είναι του λέω και από την βρομά είχαν γίνει μπεζ :roll::roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol: ιχιχι

:tongue::tongue:

Πετρόυλα, το πρώτο κομμάτι του πρωινού σου ξυπνήματος (αυτό με τα κακάκια...) το έζησα κι εγώ πριν από λίγες μέρες... Σε νοιώθω! Από το δωμάτιό της, στο δωμάτιό μας, στον διάδρομο και στα σεντόνια!!!

Το δεύτερο, με την σαύρα, δεν το έχω ζήσει, αλλά φαντάζομαι ότι κάπως έτσι θ'αντιδρούσα κι εγώ!

mrdIp3.png

Ωχ Πετρούλα μου!!! Η μέρα των Παθών ήταν η σημερινή!!!!!

Πως το λένε η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται? Κάτι τέτοιο! Ελπίζω από δω και πέρα να μην έχει άλλα παρατράγουδα!

Λοπόν οπως σας ειπα μια διαφορετικη μερα απο τις υπόλοιπες

"Εχ@#$$ς μωρε Ανασταση?????!!!!" ανεβαινω και τι να δω....μια κουραδιτθα και παντου κουραδοπατημασιτσες..

Σ.[/quote

Έχω ξεραθεί γέλαω μονή μου μέσα στο σαλόνι

Διαφημίσεις

Αλήθεια λες? Να σου πω λεπτομέρειες????

Γιατί εμείς Σάββατο θα πεταχτούμε στη Λαμία και θα επιστρέψουμε αυθημερόν!

Όχι Ελένη μου! Πλάκα κάνω! Είπαμε να κάνω διαδρομές και βολτούλες, αλλά όχι να "πεταχτώ" και μέχρι την Θεσσαλονίκη! Ευχαριστούμε πάντως!

mrdIp3.png

Όχι Ελένη μου! Πλάκα κάνω! Είπαμε να κάνω διαδρομές και βολτούλες, αλλά όχι να "πεταχτώ" και μέχρι την Θεσσαλονίκη! Ευχαριστούμε πάντως!

Αν το μετανοιώσεις πάντως και αποφασίσεις να πεταχτείς ευπρόσδεκτη.

Ελα θα έχω και λικεράκι σπιτικό!!!!!!

Τι είναι καλέ το Σάββατο που θέλετε να βρεθείτε κα εγώ δεν πείρα μυρωδιά Ελένη να ανεβώ εγώ το λικέρ δεν με δελεάζει κανένα καλο μεζέ θα έχεις ?

Αυτος ο κακομοιρης του ελεγε οτι θελει να κανει κακα και εγω νομιζα οτι τον ξυπνουσε για να του πει οτι τα εκανε στο γιογιο..χαχα

Ακομη και οταν του ειπε "Εχ@#$$ς μωρε Ανασταση?????!!!!" εγω του φωναζα απο κατω "οχι καλέ!!!τα εκανε και ηρθε να στο πειιιιι...." και ακουω "ναι καλάαααα, για ελα να δεις!!!!":shock::shock:

Συνεννοηση μπουζουκι!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Τι είναι καλέ το Σάββατο που θέλετε να βρεθείτε κα εγώ δεν πείρα μυρωδιά Ελένη να ανεβώ εγώ το λικέρ δεν με δελεάζει κανένα καλο μεζέ θα έχεις ?

Οχι το Σάββατο Ηλιάνα μου. Την Παρασκευή θα γιορτάσουμε τα γενέθλια του Γρηγόρη.

Ελάτε αν μπορείτε! Θα έχει και μεζέδες. Ελπίζω να είναι καλοί, δεν θα τους κάνω εγώ!

Σάββατο θα είμαι Λαμία για γαμοβάφτιση και θα επιστρέψουμε αργά Θεσ/νίκη.

Πετρούλα μου σε φαντάζομαι να μένεις με ανοιχτό το στόμα εκείνη τη στιγμή!!!! Αχ καημενούλα μου και όταν θα είδες και το θέαμα!!!!

Κοριτσάκια μου πρέπει να σας χαιρετήσω. Σχολάμε λέμε τώρα!!!!!!! Καλή σας ξεκούραση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...