Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

sardelaki μου ελπίζω να βρει τον κατάλληλο χωρο το μεσιτικό και να το κλείσεις. Ζεστάθηκε ο Αστερης μωρε και ήθελε να δροσιστει με πορτοκαλάδα. Τί παιδί!:mrgreen:

Νίκη μου συγχαρητήρια, αντε και εις ανωτερα! Ελπίζω να ανεβαίνει και ο μισθός.

πανμαρ εγω λέω να πεταχτουμε καμια βολτίτσα στο άλσος. Μετα τις 7 να πεσει λιγακι ο ηλιος. Αν έρθεις θα μας βρεις κατω στα παγκακια, οχι στη καφετερια.

Συμπεθερα εγω είμαι εδω, αλλά λέω να πάω να την πέσω καμια ωρίτσα.

Διαφημίσεις

Αχ κωνκων μου την καλυτερη δουλεια θα κανεις ..ενα υπνακι το ηθελα και εγω τωρα..

Κι εγώ.....!!!!! Αλλά κοιμάται η μικρή, οπότε θέλω, με ησυχία, να μαγειρέψω και να κάνω και μερικές δουλίτσες...

Πήρα από την λαϊκή και καλαμπόκια και τώρα τα έβαλα να βράσουν για να έχουν να τρώνε τα "μωρά" μου (η μικρή και ο μεγάλος!).

Κωνκων, επειδή στο άλσος δεν έχω πάει ποτέ μου, αν θέλεις στείλε μου το τηλέφωνό σου με πμ (γιατί είναι στάνταρ ότι θα χαθώ!), να σε πάρω να με κατευθύνεις! Για το άλσος της Ν.Φιλαδέλφειας μιλάμε, έτσι?

mrdIp3.png

Γειά σας ζουζούνες , τι κάνετε;

εγώ εδώ τρέχω σήμερα , αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω νιώσει ζέστη , περιμένω όταν θα φύγω να νιώσω τη λάβα να μου 'ρχεται στο πρόσωπο.

να ευχηθώ αρχικά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη Νατασούλα γιατί απ'ότι κατάλαβα απο αυτά που έγραψε εχθές έχει γενέθλια σήμερα.

Νατασούλα πολύχρονη , να είσαι γερή και να τους χαίρεσαι όλους αλλά και να σε χαίρονται και αυτοί. Ότι επιθυμείς , ευχή μου.:D

Πετρούλα συγχαρητήρια για το διορισμό , δεν το κατάλαβα χθες που το έγραψες.

Κωνκων τι έκανες πάλι απο τα άγρια χαράματα ξύπνια , γιατί δεν κοιμάσαι τώρα που μπορείς καλέ και έχεις χρόνο;:confused:

Σαρδελάκι με το καλό να βρεις το χώρο να στεγάσεις την επιχείρησή σου.

Μαρίνα λυπάμαι πολύ για τον δικό σου άνθρωπο, ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση στην πορεία. ο ζουζούνος σου πως πάει που είχε αρρωστήσει;

Ντελενάκι ας έχεις δουλίτσα και ας μη μας προλαβαίνεις βρε.

Γιοβαννούλα τέλεια η ζουζουνίτσα σου , όντως σωστό θηλυκό βλέπω.

Εμένα ο δικός μου πήγαμε και πήραμε εχθές πεδιλάκια για να τα φοράει κάθε μέρα , τι κάθε μέρα δηλαδή που μας πήγε 40€ το μαλλί και μόλις του τα έβαλα μου λέει "μεγάλα μαμά , μεγάλα" μιλάμε έμεινα κάγκελο:shock:. του λέω εγώ "μεγάλα είναι παιδί μου ή μικρά" και μου λέει "όσι μικρά" άντε ψάξε λέω να βρεις την άκρη τώρα.

Σουλίτσα καλορίζικο το καθισματάκι και όλα καλά για τη συνέχεια σας.

ΠανΜαρ καλά κάνει η μικρή και δεν βγαίνει απο το νερό με αυτή τη ζέστη και εγώ στη θέση της το ίδιο θα έκανα.

Κυρία Φωτεινή μεγειά το μαλλί , αλήθεια ο σύζυγος επέστρεψε ή είστε ακόμα μοναχούλα σας;

ΜαΕλένη εσείς πότε έχετε γενέθλια;

αυτά θα επανέλθω σε λίγο.

φιλιά σε όλες

Διαφημίσεις

Γειά σου kiko με τον καλό λόγο για όλους!!!!

Πράγματι πολλή ζέστη σήμερα. Αφού και ο υπολογιστής μου μουγκρίζει χιχιχι!

Τα γενέθλια μας είναι την Δευτέρα Kiko μου, αλλά θα τα γιορτάσουμε μεθαύριο Παρασκευή, μαζί με του μπαμπά μας και την νονάς μας ;) ;)

Θα κλείσουμε κι εμείς τα δυο!!!!

Γρήγορα περνάει ο καιρός κορίτσια. Πότε ήταν 2008 και πότε ήρθε το 2010 δεν το κατάλαβα!

Αχ κι εγώ ξεχάστηκα! Σήμερα είπε η Νατάσσα θα γιορτάσουν?

Εχει τα δικά της μαζί? Κάτι τέτοιο θυμάμαι?

Να ευχηθώ και στους δυο να είναι πολύχρονοι κι ευτυχισμένοι και να περάσουν πάρα πολλές και όμορφες στιγμές!

Πανμαρ μου καλαμπόκια έβρασα κι εγώ χτες. Μ' αρέσουν πολύ και στον μικρό επίσης.

Φωτεινή μου ζεσταίνεσαι πολύ καημενούλα μου! Εγώ την βγάζω αγκαλιά με τον ανεμιστήρα και στο γραφείο, αλλά θα ανάψω το κλιματιστικό τώρα γιατί δεν παλεύεται άλλο αυτή η ζέστη. Εχω τζαμαρία μπροστά και όλη μέρα είμαι μέσα στον ήλιο.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πλησιάζετε και εσείς Ελενίτσα για τα γενέθλια.:D Άντε με το καλό να τα γιορτάσεις με τους άντρες της ζωής σου. Εσείς τι θα κάνετε; σπίτι ή παιδότοπο , μπορεί βέβαια να το έχεις γράψει ήδη αλλά έχω χάσει επεισόδια τις τελευταίες μέρες. Όντως περνάνε πολύ γρήγορα τα χρόνια και εγώ βλέπω φωτογραφίες του που ήτανε μικρός ο ζουζούνος μου και δεν μπορώ να το πιστέψω πως έχει ξεπεταχτεί έτσι. Ας είμαστε καλά όμως και ας περνάει έτσι γρήγορα ο καιρός.

Εν τωμεταξύ μου κλείνουν τα μάτια , έφαγα προ ολίγου πίτσα που παραγγείλαμε για 1η φορά απ'έξω και μου έκατσε ολίγον τι βαριά η άτιμη, υπομονή άλλη 130 ώρα και μετά βουρ για το σπίτι.

Koριτσια καλησπέρα!!!!

Μια εντελως διαφορετικη μερα σημερα απο τις προηγουμενες που ημουν σπίτι..Σηκώθηκα απο τις 7 για να πάω κατα τις 8 στη δουλεια και να επιστρεψω ως τις 10..Φυσικα και ηρθα κανονικα με το χαμο που βρηκα εκει...

Νατασα να τα εκατοστησεις καλή μου!!!Να εισαι γερη να σε χαίρονται οι δικοι σου και να καμαρωσεις τον Σωτο σου οπως του αξιζει!!!

Νικη συγχαρητηρια και σε σενα για την προαγωγη σου!!!!

κανε και ενα τριτο παιδακι στο καπακι μετα το δευτερο και δεν θα σε δουν ποτε εκει!!!

Δεν το αποκλείω καθολου Βικυ μου..Το μελλον θα δειξει!!!χαχα

Κοριτσια σας ευχαριστω πολύ όλες!!!Ευχομαι οτι καλύτερο και για εσας!!!

Τελικά δεν θα σε έχω απο τα μέρη μου;

Ελένη μου δεν με ειδοποιησαν ακομη απο τον Πολύγυρο, εννοειται πως οταν βγουν και απο εκει τα οριστικα και ειμαι μεσα θα προτιμησω εκεινη τη θεση γιατι ετσι σε περιπτωση που δεν μου κατσει μεταταξη θα μπορω να πηγαινοερχομαι για εργασια...

Επανερχομαι με τα δικα μας

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ πλησιάζουμε! Σαν χτες και σαν ψέμματα μου φαίνεται!

Σε παιδότοπο θα τα γιορτάσουμε Kiko μου. Το σπίτι δεν έχει τόσο χώρο για τόσα άτομα δυστυχώς.

Κάποια στιγμή είχα αναφέρει τις δραστηριότητες που περιλαμβάνονται μέσα στην τιμή του παιδότοπου, έχει μέρες όμως.

Και μια και μου δίνεις την ευκαιρία να το αναφέρω κι εδώ πως είναι ευπρόσδεκτη όποια μανούλα μπορεί να έρθει :) και αν κάποια χρειάζεται παραπάνω λεπτομέρειες ας μη διστάσει να με ρωτήσει, εννοώ για ώρα και μέρος.

Καλή χώνεψη για την πίτσα. Καλά κι εσείς μ' αυτή τη ζέστη? Εγώ έχω σκυλοπεινάσει να πω την αλήθεια μου κι έχω άλλη μισή ώρα πριν φύγω, αλλά δεν έχω τίποτα στο γραφείο να τσιμπήσω. Καλύτερα όμως χιχιχι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Γεια σου Κίκο με τα καλύτερα μηνύματα!

Γεια σου και εσένα Ελένη!

Ρε κορίτσια, όσο ζέστη κι αν έχει, δεν μπορώ το κλιματιστικό με τίποτα! Ούτε στο αυτοκίνητο δεν το βάζω!

Βέβαια, εγώ έχω και μια ανωμαλία. Μ'αρέσει φοβερά η ζέστη που έχει το αυτοκίνητο με το που μπαίνω μέσα...!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...