Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κωνκωνάκι μου στην εγκυμοσύνη είχα φρικάρει από καούρες...από τον 5ο μήνα...δεν βοηθούσε κανένα γιατροσόφι ...μόνο τα Maalox που μου είχε επιτρέψει ο θείος σου χεχε με βοηθούσαν λίγο!

Οσο για τον θείο μου ουτε που θα με θυμάται, ουτε που θα με ξερει. Τους γονεις μου ξερει μόνο. Και σήμερα που ήμουν στο ιασω είδε ενας γιατρος το επιθετο μου και με ρωτησε γι'άυτον.

Ζέστη στη παιδικη χαρα ε? Καθιστε μεσα και μη κουνιέστε. Αυτο έλεγα και χθες περιμεναμε να φτιαξει ο καιρός για να βγουμε έξω και απο τη ζεστη πάλι μεσα καθόμαστε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οσο για τον θείο μου ουτε που θα με θυμάται, ουτε που θα με ξερει. Τους γονεις μου ξερει μόνο. Και σήμερα που ήμουν στο ιασω είδε ενας γιατρος το επιθετο μου και με ρωτησε γι'άυτον.

Ζέστη στη παιδικη χαρα ε? Καθιστε μεσα και μη κουνιέστε. Αυτο έλεγα και χθες περιμεναμε να φτιαξει ο καιρός για να βγουμε έξω και απο τη ζεστη πάλι μεσα καθόμαστε.

ε καλά αν έχεις να τον δείς πολλά χρόνια που να σε θυμάται...ούτε εσύ θα τον θυμάσαι καλά καλά.

Ζέστη ανυπόφορη είχε στην παιδική χαρά...καθίσαμε μιάμιση ώρα και μετά μου λέει από μόνος του "μαμά πολύ ζέτη, πάμε πίτι πιω ποτοκαλάδα" :mrgreen:

m57Zp2.png

καλημεραααα κοριτσια μου. τι μου κανετε? εγω μια χαρουλα..η δουλεια καλα... |(ολο προαγωγες παιρνω..να δω που θα φτασω πια :P ) αλλά αυτές τις μερες ψιλοέτρεχα μέχρι να κατασταλλάξει όλη η ιστορία. Κάτι πήρε το μάτι μου και για διορισμό της Πετρούλας .Συγχαρητήρια κοπέλα μου. Και σε ανώτερα!!!!!!!

Βλέπω οτι όλες άρχισατε εντατικά την εκμάθηση της τουαλέτας. Εχθες έπλυνε και η γυναίκα τα χαλια για να τα μαζέψουμε οπότε απο σήμερα θα αρχίσουμε να κατουράμε το σπιτι..χαχαχαχα

κατα τα άλλα ελπίζω να ειστε όλες υπέροχα καλά.. Σας φιλώ

Καληνύχτα κοριτσάκια, έμαθα ένα δυσάρεστο για κάποιο δικό μου άνθρωπο και με έχει πάρει λίγο από κάτω. Έχετε ακούσει ότι 1 χρόνο μετά τον τοκετό δεν επιτρέπεται να δώσεις αίμα?

ναι κουκλα μου 1 χρονο μετα μπορεις να δωσεις.μακαρι να πανε ολα καλα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Η εξεταση ήταν πολύ καλή, η μπουμπου μου στα 1.600 γρ. και έχει πάρει θεση προς τα κάτω. :-D

μπραβο συμπεθερα μου για τηνι κουνιαδιτσα μας!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Sardelaki μου κρίμα. Ούτε και αργότερα μπορείτε??????

εγω θα ερθω με την μικρη,η μαμα μου εχει καπου να παει (νομιζω πευκοχωρι)

Μόλις γυρίσαμε από λαϊκή! Κορίτσια να σας πω κάτι? Έχει ζέστη έξω!!!

Μπήκα μαζί με την κόρη μου στην μπανιέρα και κάναμε μπανάκι και πλατσουρίζαμε!!!!

Τώρα παίζει μόνη της.

Δεν μπορεις γειτόνισσα για σήμερα? Μαρίνα, Κωνκων? Εμείς θα πάμε ή ζεστένεστε και βαριέστε?

Ωχ! Έκανε κακά! Επιστρέφω...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...