Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Ας πιω το καφεδάκι μου!

Λιωσαμε απο τη ζέστη αποψε και τα είχα όλα ανοιχτα. Θα χτυπησει 40άρι σήμερα?

maeleni μου όντως περίεργο στομάχι έχεις... Θα δοκιμάσω όμως και τις τσιχλες και τις καραμελες.

Μαρίνα μου ελπιζω να πανε ολα καλα με την υγεία του συγγενη σας. Για το αλσος εμείς θα έρθουμε κατα τις 19.30 να έχει πεσει λίγο ο ήλιος, έχει και δεντρακια εκεί βέβαια και θα είναι καλά.

Ρίτα μου και εγω 14 μηνων τον πηγα σχολειο και έκλαψε την πρωτη βδομαδα μόνο. Απο τοτε πάει τρέχοντας. Πιστευω οτι θα του αρεσει του Γρηγόρη και δεν θα έχει προβλημα στην προσαρμογη.

giovanna μου ολοκληρη γυναίκα η Αλεξάνδρα ε?:D Θυληκό παιδί μου, το έχει στο αίμα της!

πανμαρ μπράβο στο Σοφακι με τα βρακάκια της!

Πετρουλα μου εχω φωτο απο τη συναντηση τη προχθεσινη αλλά δεν τα καταφερα χθες να τη βάλω.

Τέλος το καφεδάκι μου! Τα λεμε αργοτερα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα φιλενάδες, δεν σας προλαβαίνω με τίποτε...σας έχει πιάσει πολύ πάρλα.

Πετρούλα μου όσο για τα κακά (αυτό διάβασα γιατι εκεί έχω κολλήσει ακόμη από το νέα) το ίδιο κάνει και ο Αστέρης. Σε 3 δόσεις μου τα σερβίρει...δεν περιμένει να τελειώσει...κάνει λίγο, σηκώνεται να τα δεί, πρέπει οπωσδήποτε να τα πετάξουμε και μετά κάθεται ξανά και κάνει τα υπόλοιπα. Χθες πρώτη μέρα είμασταν μόνο με το βρακάκι και είχαμε ένα ατύχημα το βραδάκι που κατουρήθηκε πάνω του και κοιτούσε ο φουκαριάρης με ανοιχτό το στόμα χαχα

κωνκωνάκι μου στην εγκυμοσύνη είχα φρικάρει από καούρες...από τον 5ο μήνα...δεν βοηθούσε κανένα γιατροσόφι ...μόνο τα Maalox που μου είχε επιτρέψει ο θείος σου χεχε με βοηθούσαν λίγο!

m57Zp2.png

Μαρινα προσπαθω να τον βαζω κατα τις 10μιση αλλα πλεον μου ξεφευγει και παει 11+ και 12 κατι φορες....

Το ξερω αργα...πρεπει να το διορθωσω αυτο αλλα τωρα το καλοκαιρι δυσκολο...

Ξυπναει το πολυ 9 συνηθως 8.

εγω χθες την εβαλα στις 8κ30 και κοιμηθηκε αμεσως.

δεν κοιμηθηκε το μεσημερι γιατι ξυπνησε στη 1(στην μαμα μου)και πηγαμε παιδοτοπο το απογευμα αλλα δεν καθισε πολλη ωρα μεσα,ολο σε μενα τριγυρνουσε οποτε φυγαμε και τελικα μαλλον ηταν κουρασμενη.

το πρωι σηκωθηκε στις 6 αντι για τις 6κ30.

καθε βραδυ παντως την βαζω 9κ30 για υπνο.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Αχ πεθαίνω απο καούρες..... Φωτιά έχω πάρει και εχω να φαω απο τις 6 το απογευμα. Ουφ!

τωρα που το θυμηθηκα....

τρομαξες συμπεθερα ε?σαν πρωταρα την πατησες!!!

και εγω απο την πρωτη μερα του 9ου καθε λιγο και λιγακι στην κλινικη ημουν για μετρηση υγρου.τελικα μαλλον κατουριομουν χαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα ,

Πόσα προλάβατε και γράψατε πάλι καλε????????

Ουφ ελπίζω να τα θυμηθώ όλα.

Καταρχήν Πετρούλα μου συγχαρητήρια για την προσληψή σου καρδούλα μου.Τελικά εχουν δίκιο που λένε ότι ένα μωράκι φερνει παντα τυχη!!!

Μπράβο και στον αναστάση με την προοδό του στα τσισοκακακια!

Ντίνα μου τώρα διάβασα και εγώ για την περιπέτεια σου .Ευτυχώς που δεν ήταν τίποτα!!!Οσο για τις καούρες , εγώ ουτε να κοιμηθώ δεν μπορούσα .Το βράδυ κοιμόμουν σχεδον καθιστή.

Πάντως και εγώ βελτιώθηκα αρκετα με τα simeco !

Giovanna μου, στο έχω ξαναπεί η κόρη σου είναι απλα καταπληκτική.

Μαρινάκι μου ευχομαι να πανε όλα καλα με τον συγγενής σας.

Φωτεινή μου μεγεια το μαλλί.αντε να δω ποτε θα παω και εγω.

Φιλιώ μου εγώ της δίνω παγωτάκι (όχι μεγαλο κατι μικρουλια που εχουν στα ζαχαροπλαστεια ) και το τσακιζει με μεγαλη ευχαριστηση.Αλλα γλυκα δεν τρωει.

Κορίτσια η κόρη μου με τον υπνο μας τρελανε παλι χθες.

Κοιμήθηκε γύρω στις 1 (δεν είμαι σίγουρη ακριβώς γιατι κοιμηθηκα πρωτη) και από τις 6 το πρωί μουρμούριζε.

Καποια στιγμή πήγα να τη δω και μου ζήτησε νερακι.Ε λεω θα δίψασε το πουλάκι μου.Σε μισή ώρα ξύπνησε πάλι με κλαματα και μου ελεγε «ξενη μαμα όχι , μανούλα μου» και με αγκαλιαζε.

Τωρα τι να πω ειδε ονειρο???

Χθες πήγα και της πήρα και καθισματάκι για την τουαλετα και χαρηκε πολύ.αντε να δούμε τι θα κανουμε.

Μεχρι τα δυο μου ειπαν οτι ειναι καλά να φορανε τετοια..Μετα τα δυο ειναι πολύ δυσκολο να καθησουν σε σκια-και φετος χλωμο το κοβω- και προτεινουν με μεγαλύτερο δείκτη και ολα τα παρελκόμενα..

Αχ σημερα πρωτη μερα μου ελεγε ποτε θελει τσισα..Μπορει και 10 φορες να πήγαμε ολη μερα..σε καποια φαση νομιζα με κορόιδευε αλλα εκανε συνεχεια εστω και απο λίγο..

Μια εβδομαδα και εγω όμως οπου ο Αναστασης και εγω απο πίσω με το γιογιο παραμάσχαλα, εριξα πολύ χουφτωμα στην ντουντουνα για να διαπιστωνω αν ειναι στεγνη

Πρωτη μερα λοιπόν εντελώς στεγνοι..Αυριο θα πάω μονο μια ωρα στη δουλεια και την Πέμπτη κανονικα

μπραβο στον ανασταση μας!!!!

και συγχαρητηρια για την θεση σου.κανε και ενα τριτο παιδακι στο καπακι μετα το δευτερο και δεν θα σε δουν ποτε εκει!!!

Τώρα να έρθει και ο άλλος ανάποδος άνρθωπος. Οσο κι αν φαίνεται απίθανο εμένα 2 πραγματάκια με βοηθησαν αρκετά. Κάτι τσίχλες orbit παιδικές και οι καραμέλες οι ΒΙΑΠ, τα ραντεβουδάκια! Περίεργο? Κι όμως αληθινό! Δεν ξέρω αλλά μου έκαναν πολύ καλό στο στομάχι!

που τα θυμηθηκες τα ραντεβουδακια!!!αχ τι μου θυμησες...

Καλημέρα και απο μένα!!!!

Τι βλέπω;;;; Μεγάλες προόδους ο Αναστάσης!!!!!! Μπράβο σας Πετρούλα!!! Και συγχαρητήρια για τη θέση! Τελικά δεν θα σε έχω απο τα μέρη μου;

Ρίτα καλή αρχή στον παιδικό!

Ντίνα πρόσεχε βρε πουλάκι μου...όσο για τις καούρες το τζίντζερ σε ρόφημα λένε ότι είναι πολύ καλό αλλά δεν ξέρω καμιά συνταγή να σου πω...ίσως η Αργαρίτα μπορεί να βοηθήσει...:roll:

Γιοβάνα και μένα η Αναστασία κάνει τέτοια και ειλικρινά δεν είμαι καθόλου κοκέτα...:tongue::tongue:

Φιλιώ εγώ παγωτό δίνω αλλά απειδή την κρυώνει μάλλον δεν το θέλει καθόλου!!!

Μαελένη, Πανμαρ, Κίκο, Joa, Άρμα, Μαμαλευτεράκι, Σούλα, Βίκυ, Φωτεινή, Φιλάκι και αν ξεχνάω καμία να με συγχωρέσει..:oops::oops: δεν σας ξεχνάω αλλά δεν προλαβαίνω!!!!!!:oops:

Κορίτσια μου φεύγω...δεν έχω καθόλου χρόνο αυτές τις μέρες...σας διαβάζω όμως και ελπίζω το απόγευμα να κατορθώσω να ξαναγράψω...;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα..

Πετρουλα συγχαρητηρια για τον διορισμο και τον Αναστασακο!!!

Εμεις αντιηλιακο περνουμε το baby sebamed 50+..

Κοριτσια για σήμερα δεν μπορω εχουμε κανονισει να παμε σε μια συναδελφο που γεννησε ..

Εμεις ειμαστε καλα ..εγω νοιωθω απλα φοβερη μα φοβερη εξαντληση...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κι από μας.

Μαρινάκι μακάρι να πάνε όλα καλά για το συγγενή σου. Πράγματι αίμα 1 χρόνο μετά τη γέννα μπορείς να δόσεις, αλλά αφού είναι και ο θηλασμός στη μέση.....

Βίκη μου κι εγώ τις ΒΙΑΠ με την εγκυμοσύνη της ξαναθυμήθηκα. Για την ακρίβεια νόμιζα ότι είχαν καταργηθεί.

Κωνκων μου ξέρεις τι άλλο έκανε έγω για να δροσίζομαι? Είχα ένα ψεκαστηράκι, σαν αυτά που έχουν οι κομμώτριες για να βρέχουν τα μαλλιά και ανά διαστήματα ψεκαζόμουν! Χαχα όλα τα ανορθόδοξα εγώ θα τα κάνω, αλλά τι να κάνω προσπαθώ να βρω τρόπους ;)

Delenaki μου μην τρέχεις και πολύ γιατί θα μείνεις πιο μισή από μισή στο τέλος καλή μου!

Ο μικρός πως πάει με τα θεματάκια του?

Sardelaki καλά να περάσετε στην παιδική χαρά.

Σούλα άντε δρομολογήθηκε και η δική σας η πορεία προς την ανεξαρτησία. Χμ τελευταίοι θα μείνουμε μάλλον, δεν το σχολιάζω όμως.

Εμείς όλα καλά, υποφέρουμε κι εμείς από τη ζέστη. Ο μικρός τώρα θα έχει βγει βολτίτσα με τον παππού.

Φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια και την καλημέρα μου και πάλι.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

επιστρέψαμε γιατι η ζέστη είναι ανυπόφορη και ο ήλιος ήταν καυτός...οπότε τον πήρα μετά από μιάμιση ώρα και επιστρέψαμε. Τον έκανα και μπανάκι, φάγαμε και αυγουλάκι και τώρα θα ετοιμάσω τον αρακά για το μεσημέρι.

μαελενη μου έχει μέρες που θέλω να σου απαντήσω για το παρτάκι κι όλο ξεχνάω. Την Παρασκευή έχω ραντεβού στον γιατρό δυστυχώς.... :-(

Πετρούλα μου συγχαρητήρια για τον διορισμό...το έμαθα από το τελευταίο ποστ της Ιωάννας μιάς και δεν σας έχω διαβάσει.

Όσο για το μαγαζί εχθές πήρα σε ένα μεσιτικό και περιμένω να με πάρουν τηλ αν βρούν κάτι καλό.

Αντιηλιακό εμείς έχουμε της lavera με SPF 20.

m57Zp2.png

sardelaki μου τόσο νωρίς σε είχαν πιάσει οι καούρες? Χάλια! Το maalox δεν μου κάνει τιποτα:(.

Συμπεθέρα μου άστα να πάνε:D, θα με κοροϊδευει ο γιατρος μου στο τέλος με τα τρελλά που μου συμβαίνουν.

Σουλίτσα μου κ εγω υποφερω τα βραδια. Με 3 μαξιλάρια σαν καθιστη κοιμάμαι. Θα δοκιμασω και τα simeco.

Η μικρη μπορεί να είδε κανενα όνειρο μωρε και να τρόμαξε οτι θα την παρει ξενη μαμα.:mrgreen: Πάλι 1 σας βρήκε? Πολύ ξενυχτησα η κόρη σου, πώς αντέχει?

Deleni μου αν δεν δω φως με το simeco, τις τσίχλες και τις καραμελες θα δοκιμάσω και αυτο. Τί γευση να έχει άραγε το τζιντζερ?

maeleni μου κ εγω ψεκάζομαι χαχαχαχα:mrgreen:.

Η εξεταση ήταν πολύ καλή, η μπουμπου μου στα 1.600 γρ. και έχει πάρει θεση προς τα κάτω. :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...