Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μεχρι τα δυο μου ειπαν οτι ειναι καλά να φορανε τετοια..Μετα τα δυο ειναι πολύ δυσκολο να καθησουν σε σκια-και φετος χλωμο το κοβω- και προτεινουν με μεγαλύτερο δείκτη και ολα τα παρελκόμενα..

Αχ σημερα πρωτη μερα μου ελεγε ποτε θελει τσισα..Μπορει και 10 φορες να πήγαμε ολη μερα..σε καποια φαση νομιζα με κορόιδευε αλλα εκανε συνεχεια εστω και απο λίγο..

Μια εβδομαδα και εγω όμως οπου ο Αναστασης και εγω απο πίσω με το γιογιο παραμάσχαλα, εριξα πολύ χουφτωμα στην ντουντουνα για να διαπιστωνω αν ειναι στεγνη

Πρωτη μερα λοιπόν εντελώς στεγνοι..Αυριο θα πάω μονο μια ωρα στη δουλεια και την Πέμπτη κανονικα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κωνκωνάκι εμένα με βοηθούσε πολύ το χαμομήλι στην εγκυμοσύνη! Πάντως πραγματικά πολύ σε σκέφτομαι που είσαι σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη μέσα στον καύσωνα! Τα είχα δει κι εγώ όλα στο Γιώργο που γέννησα κατακαλόκαιρο, στη μπουμπού τίποτα ούτε ένα πρήξιμο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κωνκωνακι σοδιτσες και κρυο γαλα, εμενα αυτα με εχουν σωσει..Ααα και κανα καρπουζακι τωρα

Εχω ενα φιλο με το ιδιο θεμα στην εφιδρωση των ακρων..αποφευγει να κανει χειραψίες για αυτο τον λόγο..ειδικα το καλοκαιρι σταζει αλλα αυτοι που τον ξερουν δεν εχουν πρόβλημα..Εγω του επιανα συνεχεια το χερι για να σταματησει να αισθανεται αβολα

Εσυ λόγω εγκυμοσυνης Κωνσταντινα ή ειναι μονιμη η εφιδρωση στα χερια???

Πετρούλα άντε την βγάλατε κι εσείς την πάνα! Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό που σου έλεγε ο ίδιος να πάτε! Εμείς αν δεν του πω εγώ..μούγκα! Εμένα το γάλα στην εγκυμοσύνη ενώ όλοι μου έλεγαν ότι θα με βοηθούσε στις καούρες με έκανε πολύ χειρότερα! Είναι να μην είσαι ανάποδος άνθρωπος! Επίσης στο ΓΙώργο δεν είχα καθόλου, στη μπουμπού με τάραξαν!

Άσχετο αλλά έχω φάει απίστευτη ξενέρα με μαγαζί που ψάχνω για τη βάφτιση! Κυνηγάμε να μιλήσουμε με κάποιους εδώ και κανένα μήνα και μας έχουν πολύ στο φτύσιμο, αλλά τι να κάνω που δε μου άρεσε κανένα άλλο μαγαζί στην περιοχή?

mGKop3.png60Jvp3.png

Πετρουλα Μπραβο!Τα παει τελει ο μικρος με την τουαλετα και σιγουρα εκανες καλη δουλεια.Μπραβο σου και με την κοιλια να τον κυνηγας δεν εινα και ευκολο.Με τα κακα πως τα παει?

Εγω παιδια τον τελευταιο μηνα απο τις καουρες δεν ανεχομουν ουτε το νερο...

Μου ειχε πει μεχρι 3 simeco την ημερα και τον τελευταιο μηνα τα ειχα μονιμα στο χερι .Το βραδυ πριν γεννησω ηπια 5 για να συνελθω...

Υπομονη κων κων.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μονο για σημερα Μαρινα, αυριο μπορει να σηκωθει αλλος Αναστασης..

Το τρελανα το παιδι να το ρωταω..μεχρι και στα αγγουρακια του παππου κατουρησαμε για να μεγαλώσουν και να τα φαμε (αγγουρας μεγάλος!!!χαχα)

Ειδε και αποειδε και σημερα επιανε τη ντουντουνιτσα και ψιθυριζε "μαμα τθιθ!!"

Μαγαζι για το γλέντι Μαρινα???Γιατι δεν ρωτας για να νοικιασετε ενα χωρο και να κανεις εκει catering???Μπορει να λέω και βλακεια αλλα σε εμας εδω οταν δεν υπαρχουν επιλογες για κλειστο χωρο ή δεν τους δεχονται κανουν κτ σε εξωτερικο χωρο με μπουφε..Μπορεις ακομα και στο προαυλιο της εκκλησιας να κανεις κτ (αν εχει χωρο, εστω λίγο)

Εσυ λόγω εγκυμοσυνης Κωνσταντινα ή ειναι μονιμη η εφιδρωση στα χερια???

Δυστυχως είναι μόνιμο χερια-ποδια, πουθενα αλλου. Άστα...

Αχ μπράβο με το γιογιο! Κ εγω σήμερα τον είχα με βρακακι γιατι ηταν λιγάκι κόκκινο το πωπουδάκι αλλά χαμπάρι αυτος. Συνεχεια του ελεγα για τσισα αν θελει, τον πηγαινα τουαλετα αλλά τίποτα. Μετα απο αρκετη ώρα εκανε τσισα στην καρεκλα, στο πλακάκι στα ποδαρακια του αλλα αυτος εκεί σημασία δεν έδωσε που ήταν μουσκεμος ή που είδε τη λιμνουλα στο πλακακι:rolleyes:.

Μαρίνα μου πίνω κ χλιαρο χαμομηλι αλλά δεν πιάνει πάντα. Το γαλα με δροσιζει για 5 λεπτα μετα με πεθαίνει.

Εγω παιδια τον τελευταιο μηνα απο τις καουρες δεν ανεχομουν ουτε το νερο...

Μου ειχε πει μεχρι 3 simeco την ημερα και τον τελευταιο μηνα τα ειχα μονιμα στο χερι .Το βραδυ πριν γεννησω ηπια 5 για να συνελθω...

Υπομονη κων κων.

Τα simeco είναι για τις καούρες? Δεν τα ξέρω. Σ'αυτη την εγκυμοσύνη Ρίτα μου με πιάσαν απο τον 6ο μήνα.

Ριτα και τα κακα τθιθ τα λέει..Σημερα που εκανε τρεις φορες τα εκανε μετα απο τσισα στο καπάκι..Κανει ομως κτ που με προβληματιζει στα κακακια..

Δεν περιμενει να τελειωσει και μολις ξεκινησει τσουπ σηκωνεται μου τα δειχνει, μετα τον ρωταω εχεις αλλα?? ναι μου λέει ξανακαθεται και συνεχιζει...ελατηριο μετα, ξανα εγω θες αλλο??ναι εκεινος!!χαχα Σε 3 δοσεις μου τα σερβιρει

Το θεατρο του παραλόγου

Διαφημίσεις

Ναι με τη ζεστη και την κοιλια να σκυβω ζοριζομαι λίγο αλλα και το απόγευμα στην μαμα μου που τον ανελαβε εκεινη για να με ξεκουρασει δεν ηθελε με τπτ μαζι της "μαμακα μουουου" φωναζε..Μετα μαζευτηκαν στον κήπο η αδερφη μου και η ανιψια μου και τον χαζευαν και στραβωσε πολύ..Νευριασα και εγω και πήγαμε κρυφτηκαμε στα αγγουρια χαχα

Τελικά μάλλον είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη. Ούτε καούρες κατάλαβα ούτε τίποτα τέτοιο. Μόνο στις αρχές είχα κάτι ανακατωσούρες και τον τελευταίο μήνα που ένιωθα να χορταίνω γρήγορα, γι' αυτό και είχα χάσει και 1 κιλό, αλλά δεν ήταν καούρες.

Μαμαλευτεράκι και εγώ βλέποντας την Αλεξάνδρα πιστεύω τελικά ότι γυναίκες γεννιόμαστε. Θα σας φανεί αστείο, αλλά από 4 μηνών ηρεμούσε όταν με έβλεπε να βάφομαι και να φτιάχνομαι και περίπου 13 μηνών τη βρήκα με το κραγιόν μου να προσπαθεί να βάλει. Τώρα πια ξέρει που πάει η μάσκαρα το ρουζ κλπ .........Πετρούλα θα χαλάσεις πολλά για τη νυφούλα σου σε λούσα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ πήγαμε απογευματινό μπανάκι και ήταν τέλεια. Έφαγε η μικρή μου κάτι κεράσια στην παραλία και με το που γυρίσαμε έφαγε και λίγο κοτόπουλο με πατάτες. Λέτε τα μπάνια να της ανοίξουν την όρεξη; :confused::confused::confused:

Ρίτα εύχομαι να προσαρμοστεί γρήγορα ο Γρηγόρης σου στο Σταθμό. Κράτα όμως μία πισινή στον ενθουσιασμό του γιατί στα λόγια όλα καλά είναι, αλλά όταν φεύγει η μαμά........Επίσης πολλά μικρά αντιδρούν μετά την 3η - 4η μέρα, όταν καταλάβουν δηλαδή ότι δεν είναι κάτι προσωρινό αλλά μια πάγια κατάσταση.

Αρμάκι εύχομαι να πάνε όλα καλά και με εσάς και να πάει η Ευούλα στο Σταθμό που θέλετε.

Επίσης, μου αρέσει πολύ το Καλοκαίρι και δεν..........ζεσταίνομαι και δεν ιδρώνω καθόλου :P:p:p:p:p:p ζήλια - ψώρα........

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Simeco ή maalox αυτα τα μασωμενα τα αντιοξινα.Θαυματουργα

Πετρουλα καλυτερα να μην τον κοιτανε ειναι λογικο ακομα να θελει μονο εσενα.Και εμενα ετσι εκανε και μετα εξοικιωθηκε και με τους αλλους ωσπου στο τελος δεν ηθελε ουτε μενα.Αν θυμαστε που σας ελεγα τοτε με εδιωχνε απο το μπανιο

Επισης αυτο που σου κανει με τα κακα ειναι πολυ λογικο και πολυ καλο.

Προφανως εκεινη την ωρα κακα ηθελε και απλα εκανε και τσισα μαζι και σηκωνοταν να τα δει και να τα δεις κι εσυ για να τον επιβραβευσεις.Τωρα αρχιζει να κατανοει πληρως τι κανει εκει.Θυμαστε μια φορα που πηγαινοερχομουν ενα ολοκληρο μεσημερι κουνια-μπανιο και πισω?

Τελος θα σου προτεινα αφου ξεκινησε να στο λεει να τον αφησεις λιγο πιο χαλαρο χωρις να τον ρωτας να δεις τι θα κανει.

Απλα σε προειδοποιω οτι μπορει να το βαρεθει λιγο παιχνιδι αυτο και να χαλαρωσει οποτε βλεπεις και κανεις αναλογα.Αστον λιγο να δεις πως θα αντιδρασει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

B]Πετρούλα[/b] θα χαλάσεις πολλά για τη νυφούλα σου σε λούσα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Σε αυτο εχω εναποθεσει ολες μου τις ελπίδες Ιωαννα..σε μια κοκετα νυφούλα σαν την Αλεξάνδρα μας!!!!Φιλακια στο μερακλιδικο το κοριτσακι σου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...