Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πετρουλα μου καλορυζικη η θεση κοριτσι μου, με το καλο κουκλα μου:D

πως πάτε απο ζεστη κοριτσια? εγω απο το σπιτι δεν βγηκα παρα μονο να παω κομμωτήριο για περμαναν ευτυχως ειναι απεναντι και δεν με επιασε η ζεστη πολυ:)

Πολύ ζέστη Φωτεινή μου. Αγκαλιά με τον ανεμιστήρα είμαι χαχα! Μεγειά τα μαλλιά. Ετοιμη για την καλοκαιρινή απόδραση βλέπω ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πετρουλα Καλοριζικη!Συγχαρητηρια!

Κων κων τωρα διαβασα την ταλαιπωρια σας.Πω πω φανταζομαι τρομαρα που πηρατε.Ενταξει ολα καλα τελικα λιγη υπομονη με τη ζεστη μονο και κοντευεις.

Αρμακι τι εκανες με τους παιδικους τελικα?Για βρεφικο σας ειπαν ή παιδικο?

Βατραχακι παγωτο ναι του δινω κανονικοτατα συνηθως δικο μου αλλα του περνει και ο παππους του απεξω που και που.

Το τρωει ολο και μονος του.

Αντιηλιακο ελεγα και εγω περισυ για frezyderm αλλα για καποιο λογο που δε θυμαμαι ειχα καταληξει στο Aveeno baby και ηταν πολυ καλο.

Ξεκινησα να του βαζω και τα πρωινα πλεον.Το ιδιο θα παρω και φετος που του το εχω δοκιμασμενο.

Η παιδιατρος παντως λεει οτι δεν υπαρχει κανενα αντιηλιακο με δεικτη πανω απο 25 που να μην περιεχει χημικο.

Μου προτεινε και ενα της Mustela για καλο παντως.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ξεδίνει ο Γρηγοράκης ε? Αλήθεια εσύ τι ώρα τον βάζεις για ύπνο και τι ώρα σου ξυπνάει το πρωί? Εμείς μόλις κοιμηθήκαμε, ουφφφ να χαλαρώσουμε και λίγο!

Πανμαρ (για να μην μπερδεύω τις Μαρίες) και Ιωάννα εσείς τι λέτε για αύριο? Ενδιαφέρεται καμιά άλλη?

mGKop3.png60Jvp3.png

Πετρούλα μια χαρά! Αφού δεν θα χρειαστεί να ξεσπιτωθείς κιόλας ακόμα καλύτερα! Αχ! Τι ωραία να ακούμε τέτοια νέα μέσα στην κρίση!

Ριτάκι τελικά σε βρεφικό γιατί δεν δέχονται αιτήσεις σε παιδικό αν δεν είναι 2 1/2. Το καλό είναι ότι υπάχει βρεφικός α κ β και η Εύα θα μπει στον β με παιδιά από 2-3 οπότε μια χαρά ηλικιακά. Περιμένουμε τέλη Ιουλίου τα αποτελέσματα. Αν μπει και σε αυτόν που μου άρεσε πιο πολύ θα είναι σούπερ. Είναι πολύ καλός. Και φυσικά εγώ θα κλαίω..:lol:

Άντε να δούμε και πως θα αντιδράσει και ο Γρηγόρης! Πως αισθάνεσαι?

Φωτεινή μεγεια το μαλλί!

Και εδώ πολύ ζέστη ευτυχώς το σπίτι είναι δροσερό...

Περιμένω την αδερφούλα μου! Θα αράξουμε στην αυλή με σουβλάκια!Γιαμ γιαμ!

Καληνύχτα κορίτσια!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Μαρινα προσπαθω να τον βαζω κατα τις 10μιση αλλα πλεον μου ξεφευγει και παει 11+ και 12 κατι φορες....

Το ξερω αργα...πρεπει να το διορθωσω αυτο αλλα τωρα το καλοκαιρι δυσκολο...

Ξυπναει το πολυ 9 συνηθως 8.

Αρμακι μου μια χαρα νιωθω.Για να ειμαι ειλικρινης επειδη θα παμε μαζι τωρα για την πρωτη προσαρμογη ειμαι αρκετα ανετη...θα εξαρτηθει απο τις αντιδρασεις του ιδιου για το αν θα αγχωθω στη συνεχεια το Σεπτεμβρη χαχα.

Προς το παρον ο ιδιος ξερει ακριβως τι θα κανουμε.Οτι θα παει σχολειο(τον εχω παει και το εχει δει απεξω),οτι θα τον πηγαινει ο μπαμπας,οτι θα τον περνω εγω ,οτι θα εχει δασκαλα και τι θα κανουν κτλ κτλ.

Γενικα εχει ενθουσιαστει ετσι οπως του τα λεω και τα επαναλαμβανει συνεχεια.

Σημερα οταν του ειπα οτι με πηραν απο το σχολειο αρχισε να φωναζει με τα χερακια ορθια ''Ναιιιι μαμακα θελωωωω!!Θελωωω, παμεεε λειοοο''

Του εχω τονισει οτι οι μαμαδες δεν επιτρεπονται μονο λιγες φορες θα παμε μαζι για να δω και εγω πως ειναι και οτι μετα θα πηγαινει μονος του.Και αυτο το ''μονος μου'' το επαναλαμβανει με χαρα...για να δουμε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

δινεται παγωτο και στα μικρα σας;εγω φοβαμαι του δινω πολυ λιγο.
ο δικός μου δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρων για ότι και αν φάω ούτε ζηλεύει παγωτό δεν έχει δοκιμάσει ποτέ του δεν ξέρω στην ποριά τι θα κάνουμε

Για το παρτάκι περιμένουμε της φωτογραφίες κούκλα περάσατε όμορφα και τώρα στου μικρού αντηλιακό παίρνω ένα της ροκ το πήρα και πέρσι έμεινα πολύ ευχαριστημένη είναι σε σπρέι και πολύ ελαφρύ και δεν κολάει καθόλου είναι 50

Κα ατά δεν την πάνε καθόλου' :P:p:p. Της δοκίμασα μετά ένα ζευγάρι σαγιοναράκια με λάστιχο πίσψ και μου είπε αμέσως 'ατά είναι καλά' :P:p:pΈ

.

αχ αχ αχ ενα ρουφηχτό φιλί και από μένα στα μαγουλάκια αχ γυναίκες γεννιόμαστε δεν γινόμαστε

:tongue::tongue:

Η παιδιατρος παντως λεει οτι δεν υπαρχει κανενα αντιηλιακο με δεικτη πανω απο 25 που να μην περιεχει χημικο.

Μου προτεινε και ενα της Mustela για καλο παντως.

Ριτα για τον δείκτη προστασιας 30 ισχυει αυτο που λές..Μου το τονισε και η παιδιατρος και η φαρμακοποιος

Αναφερεται ξεκαθαρα και στη συσκευασια

http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?cPath=231_666&products_id=7176

Για να δουμε πως θα τα πάνε και τα υπόλοιπα πιτσιρικια με τον σταθμό

Αγχώνεστε καθολου???Ριτα θα τον αφηνεις μεχρι το μεσημερι απο την πρωτη μερα ή θα τον παίρνετε νωριτερα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαρακι μακαρι να σας παρουν στον ιδανικοτερο σταθμο καλή μου..

Η μικρη τι λέει???

Αχ σουβλάκια διαβαζω..Καλα να περασετε Μαρακι!!!

Φωτεινη με γεια το μαλλάκι!!!!Ευχαριστω και για τις ευχες.. και σενα Ριτα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ε ισως μεχρι 30 Πετρουλα να υπαρχουν φυσικα παντως τα 50αρια εχουν ολα μου το ειπε και εμενα η φαρμακοποιος...μου φαινεται οτι οι εταιρειεες αυτες οι φυτικες appivita κτλ δεν βγαζουν καν 50αρια για αυτο το λογο...

Δεν ειμαι 100% σιγουρη γιατι περισυ τα ειχα ψαξει αυτα και δε θυμαμαι καλα .

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ριτα για τον δείκτη προστασιας 30 ισχυει αυτο που λές..Μου το τονισε και η παιδιατρος και η φαρμακοποιος

Αναφερεται ξεκαθαρα και στη συσκευασια

http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?cPath=231_666&products_id=7176

Για να δουμε πως θα τα πάνε και τα υπόλοιπα πιτσιρικια με τον σταθμό

Αγχώνεστε καθολου???Ριτα θα τον αφηνεις μεχρι το μεσημερι απο την πρωτη μερα ή θα τον παίρνετε νωριτερα

Σοβαρέ λέτε τώρα και εγώ χτες αγόρασα αντηλιακό αχ και το άνοιξα πο πό εδωσα18 ευρώ τσάμπα θα το βάλει ο άντρας μου και θα πάω να πάρω και εγώ με χαμηλότερο δείκτη ρε κορίτσια πολύ ψαγμένες είστε σε όλα ευτηχος και για εμας δηλαδη

Αχ πετρούλα φαντάζομαι και την τρομάρα του άντρα σου που του είπες ότι θα πάρεις τα μικρά και θα πας χιιχι

Σας καληνυχτίζω πάω να βάλω τον μικρό στην μπανιέρα να παίξει και εγώ να κάνω αποτρίχωση καλό βραδύ φιλιαααααααααααααα

:tongue::tongue:

Ρίτα κι εσύ πίσω στα θρανία από Δευτέρα! Πιστεύω ότι ο Γρηγόρης είναι αρκετά ώριμος για την ηλικία του και δε θα έχει κανένα θέμα! Όσο για το βραδινό ύπνο εύκολα ξεφεύγουμε κι εμείς μαζί τους τώρα που καλοκαίριασε και ξενυχτάμε, εμείς ο μόνος λόγος που δεν ξελογιαζόμαστε πολύ είναι ότι θέλω να κοιμίζω και τη μπουμπού νωρίς για να μου βγαίνουν τα γεύματα! Τώρα τι θα γίνει στις διακοπές θα δούμε!

Άρμα το έχασα το επεισόδιο ότι ξεκινάτε κι εσείς τελικά σταθμό τώρα! Θα παραμείνεις στη δουλειά με τον άντρα σου?

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλη επιτυχια για αυριο!!!

Πάω να κάνω γεμιστα, οι δικοι μου βγηκαν για κουρεμα στο γκαζόν...

Σ'ευχαριστω Πετρούλα μου! Καλή ιδέα τα γεμιστά για αυριο...αν προλάβω θα κάνω κ εγω.

maeleni μου εχω και ανεμιστηρα αλλά το προβλημα στα άκρα παραμένει.

Φωτεινή μου με γειά το μαλλί! Ανανεωθηκες λιγάκι!

Για παγωτά που λετε ο δικός μου δεν τα τρώει. Ούτε τα γλυκα τα τρώει, μόνο γαλακτοφετες. Βέβαια δεν τρώει ούτε τα φαγητα, ούτε το γαλα... Μία μερα τρωει καλα και δύο τίποτα:confused:. Τί να πεις...

Αχ πεθαίνω απο καούρες..... Φωτιά έχω πάρει και εχω να φαω απο τις 6 το απογευμα. Ουφ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...