Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστω πολύ κοριτσια για τις ευχες!!!

Βατραχακι ευχομαι να ειναι η χρονια μου, τα πραγματα Δοξα τω Θεώ μου ερχονται βολικα..Για τον αν θα πάω ειναι κτ που θα με απασχολήσει πολύ αργοτερα αφου θα κανω χρηση όλων των αδειων ανατροφης και οπως τα υπολογιζω ισως χρειαστει να πάω και για κανενα εξαμηνο (μετα τη διετια μπορω να κανω μεταταξη)..Σε Δημο διοριστηκα στην οικονομικη υπηρεσια ως ΠΕ Διοικ-Οικον/κου

Εγω του εχω αντηλιακο της Apivita με φυσικα φίλτρα και SPF 30

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω δε φοβαμαι καθολου γιατι την λατρευει τη δουλεια του και αποκλειεται να χαθει!!!!
Μην αγχώνεσαι pikoulini, όλα καλά θα πάνε, στο λέει μια παθούσα, το ίδιο σας είχα πει κι εγώ ένα χρόνο πριν. Να τον στηρίξεις τώρα να μην τον πάρει από κάτω, είναι ευαίσθητοι οι άντες. Και δουλίτσα αργά ή γρήγορα θα βρεθεί.

Κορίτσια μου τώρα σας διαβάζω...... το καταλάβατε, ε;... Σας φιλώ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλενάδες. Βλέπω σιγά - σιγά οργανωνετε όλες τις διακοπές σας. Άντε και στα δικά μας ;););););)

Για τα crocs που λέτε, η Αλεξάνδρα είχε πολύ γέλιο. Πέρσι είχαμε πάρει ένα ζευγάρι και είπα να της πάρω και φέτος. Όταν όμως πήγαμε να τα δοκιμάσουμε και τα είδε στα πόδια της γύρισε και μου είπε 'α ατά δεν την πάνε καθόλου' :P:p:p. Της δοκίμασα μετά ένα ζευγάρι σαγιοναράκια με λάστιχο πίσψ και μου είπε αμέσως 'ατά είναι καλά' :P:p:p Έχει άποψη και γούστο το παιδί μου.

Κωνκωνάκι μου ξεκουράσου λίγο. Φαντάζομαι πόσο ανησύχησες με το περιστατικό :?:-?:?:-?:?

Μαελένη εγώ θα την πήγαινα mazoo. Λες να έρθουν και Κέρκυρα; Η Λαζαρένια που είχε πάει τη μικρή της τα περασμένα Χριστούγεννα μας είπε ότι ξετρελλάθηκε το παιδί.

Πανμάρ ούτε και εγώ έχω μικροφοβία αλλά εσύ το παρακάνεις :P:p:p:p Αυτό που κάνω από πέρσι, που μου έμεινε κουσούρι από τη γρίππη των χοίρων, είναι να έχω πάντα μαντηλάκια με οινόπνευμα στην τσάντα για τα χέρια μου, αλλά και όταν πάμε σούπερ μάρκετ καθαρίζω τη θέση στο καρότσι για το παιδί και εκεί που πιθανόν θα ακουμπήσει.

Πάντως και εγώ έχω μια μυρμηγκιά (βαρβαρίτσα το λέμε εμείς) στο χέρι που την έχω καυτηριάσει 2 φορές. Τώρα έχει κάποια χρόνια να εμφανιστεί.

Πετρούλα καλή σταδιοδρομία!!!!!

Βατραχάκι εγώ αντηλιακό έχω του ΚΟΡΡΕ με spf 30. To είχα και πέρσι και είναι καλό.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αντηλιακό και πέρυσι και φέτος έχω πάρει freezyderm αν δεν κάνω λάθος είναι τα μόνα χωρίς parabens που κυκλοφορούνε στο εμπόριο!

Πετρούλα πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!! Συγχαρητήρια και με το καλό ο διορισμός σου!

Οι γειτόνισσες (και όποια άλλη φυσικά μπορεί) τι λετε κανονίζουμε καμιά συναντησούλα απόγευμα στο άλσος αυτή την εβδομάδα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαελένη εγώ θα την πήγαινα mazoo. Λες να έρθουν και Κέρκυρα; Η Λαζαρένια που είχε πάει τη μικρή της τα περασμένα Χριστούγεννα μας είπε ότι ξετρελλάθηκε το παιδί.

Καλησπέρα σας κουκλίτσες μου. Καλησπέρα Giovanna με την κορούλα που έχει άποψη!!!!

Θα έρθουν Κέρκυρα οι mazoo! Κάνω copy+paste από το πρόγραμμα που διάβασα.

16 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΚΕΡΚΥΡΑ - ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝ ΡΕΠΟ "ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ", 21.30

17 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΕΡΚΥΡΑ - ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝ ΡΕΠΟ "ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ", 21.30

19 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΔΕΥΤΕΡΑ, ΛΕΥΚΑΔΑ- ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, 21.30

Το κακό είναι οτι ξεκινάει αρκετά αργά η παράσταση και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε.

Πολύ θα το ήθελα όμως. Αν θέλεις στο FB να σου προτείνω την ομάδα που τα γράφει αυτά και άλλες παιδικές εκδηλώσεις.

Πετρούλα μου με το καλό κι ο διορισμός! Και πάρε όλες τις άδειες που μπορείς. Ε δεν είναι και δίπλα η Πελοπόνησος!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Καλησπέρα!

Κωνκωνακι μου τι ήταν αυτό? Πάλι καλά που δεν ήταν κάτι..φαντάζομαι την τρομάρα σου!

Πετρούλα μου συγχαριτήρια για την πρόσληψη! Θα μετακομίσετε δηλαδή?

Μαελένη κι εγώ θα πήγαινα στους μαζού! Θέλαμε να πάμε με την πικουλινοοικογένεια μόλις άνοιγε ο καιρός(μικροφιοφοβικές και οι δύο) αλλά οι παραστάσεις τελείωσαν τον Μάιο και τους χάσαμε..:-(. Ελπίζω να ξαναέρθουν.

giovanna κι εγώ το κάνω αυτό με τα μαντηλάκια στο σούπερ! :lol:

Εγώ δεν περπατάω ξυπόλυτη γιατί κρυώνω. Της Εύας της πήρα κάτι πεδιλάκια για μέσα στο σπιτι και τα βγάζει. Δεν θέλω να περπατάει συνέχεια ξυπόλυτη γιατί παγώνουν τα πόδια της αλλά στάνταρ κανα μισάωρο με μία ώρα πριν το μπάνιο περπατάει και μάλιστα μετά κοιτάει τα πόδια της και λέει ''πόδια μάκα''! :lol:(έχουν πιάσει μάκα..χαχαχαχα). Τώρα ψάχνω για παουτάκι πέδιλο καλό γιατί τα ποδαράκια της είναι στραβά, οπότε θα περπατάει ή ξυπόλυτη ή με κάτι να πιάνει τον αστράγαλο αναγκαστικά. Ήθελα κι εγώ κροκσ, τα λατρεύω αλλά έτσι όπως βλέπω τα πόδια της δεν παίζει..

Στο σπίτι φοράμε παπούτσια, και στα χαλιά πατούσαμε τον χειμώνα. Τα χαλιά κάθε μέρα σκούπισμα (όχι ότι σκοτώνονται τα μικρόβια) και τώρα κάθε μέρα σφουγγάρισμα. Μου φέρνει τρομερή καταπίεση να βγάζω τα παπούτσια με το που μπαίνω στο σπίτι πόσο μάλλον να λέω σε επισκέπτες να τα βγάλουν...τώρα καλά κακά δεν ξέρω, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε πάθει κάτι..θα δείξει! :mrgreen:

Βίκυ θα ανακουφίστηκες όταν σου είπα να μην τα βγάλεις ε? Είχες αλλάξει κάλτσες όταν ήρθες Αθήνα???:tongue::tongue::tongue:

Βατραχάκι εγώ της δίνω λιωμένο παγωτό αλλά μη φανταστείς ότι τρώει πολύ, 2-3 κουταλάκια το πολύ. Δεν είναι του γλυκού..

Αντηλιακό εγώ πήρα πάλι το baby sebamed 50+

Μαρινάκι μου τόσο ήταν και η Εύα. 6100 και από κει και πέρα που αρχισαν οι στερεές και δεν έτρωγε τίποτα πήρε την κατιούσα και το περισσότερο που έβαλε μέχρι τους 18 μήνες(νομίζω, δεν έχω το βιβλιάριο εδώ το πήρε ο καλός μου..) ήταν 400γρ ένα μόνο μήνα. Τους υπόλοιπους 200-100-350 κλπ. Μην αγχώνεσαι προσθέτουμε άλλο ένα μοντελάκι στην παρέα! :D

Τέλος χρόνου! φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

δινεται παγωτο και στα μικρα σας;εγω φοβαμαι του δινω πολυ λιγο.

και εγω πολύ λιγο δινω βατραχακι 2-3 κουταλίτσες..ισα-ισα για τη γευση και να μην ζηλεύει

Πετρούλα καλή σταδιοδρομία!!!!!

Ευχαριστω Ιωαννα μου!!!!

Αντηλιακό και πέρυσι και φέτος έχω πάρει freezyderm αν δεν κάνω λάθος είναι τα μόνα χωρίς parabens που κυκλοφορούνε στο εμπόριο!

Μαρινα και της Apivita Paraben Free γραφει...Για της Frezyderm το γνωριζα αλλα οταν μου ειπε η φαρμακοποιος οτι το ιδιο ισχυει και για Apivita, ειπα να πάρω αυτο, μυριζει και πολύ ωραια ειναι με ρόδι και προπόλη

Πετρούλα πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!! Συγχαρητήρια και με το καλό ο διορισμός σου!

Σε ευχαριστω Μαρίνα μου!!

Πετρούλα μου με το καλό κι ο διορισμός! Και πάρε όλες τις άδειες που μπορείς. Ε δεν είναι και δίπλα η Πελοπόνησος!

Ευχαριστω Ελένη, θα εξαντλήσω όλα τα περιθωρια και για μετα βλέπουμε..Δεν θελω να αγχωθω απο τωρα

Πετρούλα μου συγχαριτήρια για την πρόσληψη! Θα μετακομίσετε δηλαδή?

Οχι ρε Μαρακι, που να πάμε... για μετακομισεις ειμαστε...

Ουτε εγω πιστευω να πάω καθολου..Θα πάρω τις αδειες, θα περασει ο καιρός (1,5 χρονο υπολογιζω) και μετα θα δουμε..Στα δυο χρονια μπορω να φυγω με μεταταξη

Ο αντρας μου απο τη μια χαρηκε και απο την αλλη ξεφυσουσε...Τον πειραζα, του ελεγα θα πάρω τα παιδια και θα φυγω και κατεβασε τα μουτρα του..

Διαφημίσεις

Μόλις θυμήθηκα οτι αυριο πάω για doppler. Το είχα ξεχάσει τελείως!

Τα αγόρια μου πηγαν παιδική χαρα και εγω υποφερω απο τη ζέστη. Τα χερια μου και τα ποδια μου είναι μουσκεμα απο τον ιδρωτα. Κυκλοφορω με καλτσάκια γιατι γλυστράω και χαρτοπετσετες για τα χερια μου:mad:, χάλια.... Κάθε καλοκαιρι τα ίδια χάλια, γι'αυτο δεν μου αρεσει αυτη η εποχη.

Πετρούλα μου του ειπες οτι θα παρεις τα παιδιά και θα φύγεις? χιχιχιχι τα είδε όλα ο καλός σου!

αρμακι μου ντάλα καλοκαιρι και εσυ κρυώνεις?:D

pikoulinaki μου έγινε κάτι με τη δουλειά του καλού σου? Δεν καταλαβα.... Διάβασα το μνμ απο το filaki και είδα οτι κατι συμβαίνει. Ελπίζω να πάνε όλα καλα!

vatraxaki μου εγω εχω ενα της johnson's 50+ αλλά δεν με αφήνει με τίποτα να του το βάλω όταν βγαίνουμε έξω.

maeleni και Giovanna η παράσταση είναι πολύ καλή και αξίζει να πάτε, θα σας αρεσει και εσάς όχι μόνο στα παιδιά. Αλλά πολύ αργά δεν το βάλανε? Παιδική παράσταση να ξεκινάει στις 21.30? Πόσο να αντεξουν τα παιδάκια?

Οι γειτόνισσες (και όποια άλλη φυσικά μπορεί) τι λετε κανονίζουμε καμιά συναντησούλα απόγευμα στο άλσος αυτή την εβδομάδα?

Μαρίνα μου εγω μέσα είμαι, ακόμα και αυριο αν θελετε.

Ναι κωνκων μου χαχα

Μετα τον συγκρατημενο ενθουσιασμο μου λέει βεβαια εχουμε καιρό αλλα τι θα κανουμε???

Του λέω "ε τι θα κανουμε..στη χειροτερη αν πρεπει να υπηρετησω και ενα μικρο διαστημα πχ εξι μηνων, θα πάρω τα παιδια και θα πάω ρε παιδακι μου"

Καγκελο εκεινος!!!!

Καλη επιτυχια για αυριο!!!

Πάω να κάνω γεμιστα, οι δικοι μου βγηκαν για κουρεμα στο γκαζόν...

Μόλις θυμήθηκα οτι αυριο πάω για doppler. Το είχα ξεχάσει τελείως!

Τα αγόρια μου πηγαν παιδική χαρα και εγω υποφερω απο τη ζέστη. Τα χερια μου και τα ποδια μου είναι μουσκεμα απο τον ιδρωτα. Κυκλοφορω με καλτσάκια γιατι γλυστράω και χαρτοπετσετες για τα χερια μου:mad:, χάλια.... Κάθε καλοκαιρι τα ίδια χάλια, γι'αυτο δεν μου αρεσει αυτη η εποχη.

maeleni[/b] και Giovanna η παράσταση είναι πολύ καλή και αξίζει να πάτε, θα σας αρεσει και εσάς όχι μόνο στα παιδιά. Αλλά πολύ αργά δεν το βάλανε? Παιδική παράσταση να ξεκινάει στις 21.30? Πόσο να αντεξουν τα παιδάκια?

Κωνκων κι εγώ επειδή δεν πολυαντέχω το κλιματιστικό έχω ανεμιστήρες και κάτι γίνεται. Δεν έχετε κανέναν να δοκιμάσεις?

Αλλά είδες πόσο αργά είναι η παράσταση? Ισως επειδή είναι σε ανοιχτό χώρο και μέχρι να βραδιάσει, αλλά και τα πιο μικρά νυστάζουν! Πως θα γίνει? Δεν είναι και δίπλα μας αυτό το θέατρο!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Πετρουλα μου καλορυζικη η θεση κοριτσι μου, με το καλο κουκλα μου:D

πως πάτε απο ζεστη κοριτσια? εγω απο το σπιτι δεν βγηκα παρα μονο να παω κομμωτήριο για περμαναν ευτυχως ειναι απεναντι και δεν με επιασε η ζεστη πολυ:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...