Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε Μαρακι λυπηθειτε την...Μαλαμα δεν αντεχω εγω οχι το παιδι...χαχα

Εγώ το λυπάμαι... Ο μπαμπάς της όμως, δεν το καταλαβαίνει! Ούτε εγώ αντέχω, πάνω από δύο τραγούδια συνεχόμενα!!! Ευτυχώς που δεν του έρχονται τέτοιες εμπνεύσεις συχνά! Παλιότερα, της έβαζε Άσιμο. Καλό το "παπάκι", δεν λέω, αλλά ολόκληρο το cd! Αν είχε αναλάβει την καθημερινή "μουσική της παιδεία", θα ήταν το πρώτο παιδί με τάσεις αυτοκτονίας από τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής του!!!!

mrdIp3.png

Και εγώ Μαελένη συμφωνώ με την ΠανΜαρ, αν δηλαδή ο μικρός σου κάθεται και βλέπει στην τηλεόραση κάτι αντίστοιχο με ενδιαφέρον τότε θα τον πήγαινα αλλιώς θα το άφηνα για του χρόνου.

Κοριτσάκια είναι περιοδεία.

Για 2 μερούλες θα είναι Θεσ/νίκη και θα γίνει η παράσταση στο θέατρο κήπου, σε ανοιχτό χώρο.

Δυστυχώς δεν πολυκάθεται ο δικός μου, έχουμε σκουλήκια στον πισινά μας, αλλά μετά πότε θα ξαναέρθουν?

Ωχ τώρα είδα! Καλά στις 21:30 έχουν παράσταση!!!! Τι σόι παιδική θα είναι? Μάλλον δεν θα πάμε :(

Σας ευχαριστώ για τις απόψεις σας πάντως. Με βοηθήσατε αρκετά.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Εδω ειμαι, φαγαμε τα ψαρακια μας και ξεκουραζομαι-Ελένη και η ψαρου για τη Μενεγακη μου ειπε..χαχα διασημοι οι λούτσοι λογω Ελένης!!!

Κικη μου Θασο κλεισαμε!!!

Για το Γαλαξιδι εχω ακουσει και εγω καλα σχολια αλλα δεν εχω παει..

Ιωαννα εν αναμονή τωρα!!!

Ειμαι πολύ χαρουμενη γιατι πριν λίγο με πήραν τηλ. απο το ΑΣΕΠ και μου ειπαν οτι βγηκαν τα οριστικα αποτελεσματα της προκηρυξης που περιμενα και ειμαι στους διοριστεους..Θα βγει το ΦΕΚ και νεοτερα μετα απο τη νεα χρονια γιατι τωρα εχουν παγωσει οι προσλήψεις..

Αν και σε Δήμο της Πελοποννησου χαρηκα παρα πολύ!!!!!

Επίσης ενα ακομη ευχαριστο ειναι οτι το παιδακι μου κοιμαται απο τις 1.30 χωρις πάνα και δεν εχει κανει τσισα του μεχρι τωρα..

Βλέπω και εναν καταλογο με παιδικα δωματια και εχω ενθουσιαστει με τα σχεδια και τα χρωματα...Τα θελω όλα!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλοί οι λούτσοι δηλ Πετρούλα μου ε? Να μας δείξεις το μήκος τους, όπως είχε κάνει η συνονόματη μου παρουσιάστρια σε παρακαλώ πολύ χαχαχα.

Κοριτσάκια μου σας χαιρετώ. Καλό μεσημέρι να έχετε και καλή μας ξεκούραση.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Εγώ το λυπάμαι... Ο μπαμπάς της όμως, δεν το καταλαβαίνει! Ούτε εγώ αντέχω, πάνω από δύο τραγούδια συνεχόμενα!!! Ευτυχώς που δεν του έρχονται τέτοιες εμπνεύσεις συχνά! Παλιότερα, της έβαζε Άσιμο. Καλό το "παπάκι", δεν λέω, αλλά ολόκληρο το cd! Αν είχε αναλάβει την καθημερινή "μουσική της παιδεία", θα ήταν το πρώτο παιδί με τάσεις αυτοκτονίας από τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής του!!!!

Λες να είναι κολλητή ο άντρας μου με τον δικό σου και αν μην το ξέρουμε όλα τέτοια βάζει στον μικρό και ακούει και αυτός τρέλαινε

:tongue::tongue:

Εδω ειμαι, φαγαμε τα ψαρακια μας και ξεκουραζομαι-Ελένη και η ψαρου για τη Μενεγακη μου ειπε..χαχα διασημοι οι λούτσοι λογω Ελένης!!!

Κικη μου Θασο κλεισαμε!!!

Για το Γαλαξιδι εχω ακουσει και εγω καλα σχολια αλλα δεν εχω παει..

Ιωαννα εν αναμονή τωρα!!!

Ειμαι πολύ χαρουμενη γιατι πριν λίγο με πήραν τηλ. απο το ΑΣΕΠ και μου ειπαν οτι βγηκαν τα οριστικα αποτελεσματα της προκηρυξης που περιμενα και ειμαι στους διοριστεους..Θα βγει το ΦΕΚ και νεοτερα μετα απο τη νεα χρονια γιατι τωρα εχουν παγωσει οι προσλήψεις..

Αν και σε Δήμο της Πελοποννησου χαρηκα παρα πολύ!!!!!

Επίσης ενα ακομη ευχαριστο ειναι οτι το παιδακι μου κοιμαται απο τις 1.30 χωρις πάνα και δεν εχει κανει τσισα του μεχρι τωρα..

Βλέπω και εναν καταλογο με παιδικα δωματια και εχω ενθουσιαστει με τα σχεδια και τα χρωματα...Τα θελω όλα!!!!!

συγχαρητήρια με το καλό ο διορισμός και να δεις που ο μικρός θα σηκωθει στεγνός και έτοιμος για γιογιό

Τί ζέστη κ αυτή! Περιμεναμε να φτιάξει ο καιρός να βγαίνουμε έξω και πάλι μέσα καθόμαστε:mad:.

maeleni μου να πάτε. Εμείς είχαμε πάει τον μικρό σε παρασταση εδω στην Αθήνα και αν θυμάμαι καλά πρεπει να ήταν γυρω στους 18 μήνες. Φυσικά ακόμα και τωρα δεν πάμε πουθενα για φαϊ-καφέ γαιτι δεν κάθεται με τίποτα. Εκεί όμως καθόταν 2 ωρες ακούνητος με ανοιχτό το στόμα.:D

Πετρούλα μου συγχαρητήρια! Αντε μπράβο κοπέλα μου, πολύ ευχαριστο νεο!

Λες να είναι κολλητή ο άντρας μου με τον δικό σου και αν μην το ξέρουμε όλα τέτοια βάζει στον μικρό και ακούει και αυτός τρέλαινε

Μόλις αρχίζουν να διαβάζουν, θα τους πάρουν και τα "άπαντα" του Καρυωτάκη!!! Και για ποικιλία, λίγο Γιανναρά και Καργάκο! Χα!Χα!Χα!

Κορίτσια σας χαιρετώ. Πάω να την ξυπνήσω να φύγουμε.

Καλό απόγευμα!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

εμεις τέλικα κλεισαμε !!!επιτελους!!!delphi beach κοντα στο γαλαξειδι ..με ωραια παραλια , οικονομικο με παιδικη χαρα και πισινα για τον συζυγο ..

Ιωάννα μου καλα να περάσετε! Η παραλία είναι με αμμουδιά? Και η τιμη μου φάνηκε πολύ καλή.

Μόλις αρχίζουν να διαβάζουν, θα τους πάρουν και τα "άπαντα" του Καρυωτάκη!!! Και για ποικιλία, λίγο Γιανναρά και Καργάκο! Χα!Χα!Χα!

Κορίτσια σας χαιρετώ. Πάω να την ξυπνήσω να φύγουμε.

Καλό απόγευμα!

μην τα αγοράζεις τα έχουμε να στα βγάλω φωτοτυπίες η τα θες και εσύ δερματόδετα να τα χρυσοπληρώσεις ? αν έχει διάβαση ο άντρας μου τέτοια εγώ μονό γκλαμουρ και κοσμοπολιταν χιχι να περασετε καλα

αλλα θελω και εγω αν παω σε καποιο σπιτι και πρεπει να βγαλουμε τα παπουτσια μας να το ξερω νωριτερα.να βαλω καμια καθαρη καλτσα!!!

Πολύ γέλασα με τις κάλτσες:D

Χαχαχαχα πω πω συμπεθερα μου ξεφτίλα....:mrgreen: Φαντάζεσαι? Κ αν έχει και καμιά τρύπα...χιχιχιχι

Επειδή έχω δεί πολλά, πάντα προσέχω οταν είμαι εκτός σπιτιού.

Ιωαννα μου ωραιο φαινεται το ξενοδοχειο καλα να περασετε και η τιμη σουπερ!

στονε μου συγχαρητηρια!!!!φετος ειναι η χρονια σου!!!

σε τι τομεα διοριστηκες;και πρεπει να πας πελοποννησο;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

τελικα δεν πηγα το πρωι αγορα πιαστηκα με δουλειες καθοταν και υσηχα τα μικρα ευκαιρια ηταν θα παω το απογευμα!

ποιο αντηλικο εχετε αγορασει;

εγω λεω να παρω της frezyderm το 50+ το ειχα παρει και περυσι και ημουν ευχαριστημενη.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...